Günaydınlarrrr
Musssmutlu ve çabuk gecen agrısız acısız rahat gecen bir hafta diliyorum kızlar
cumartesi rutin kontrolümüz vardı kızım 420 gr ve 24 cm olmuş çok tatlıydı ve giderek dogum günümüz öne geliyor bebişimin gelişimi 3 gün önde gidiyormuş şükür hiçbir problem yok çok mutluyum
yarın saat 11 de ayrıntılıya giricem çok heyacan yapıyorum minigimi görmek çok güzel inş sorunsuz gecer kontrolüm dualarınızı bekliyorum.1 hazirandada şeker yüklemem yapılıcakmış.minik kızım son gördügümde kolunu başının altına koymuş keyif yapıyordu minik ağzını açıp kapatıp durdu yerim ben onu yaa bu arada ben toplamda 4kg aldım herşey göbüşe gidiyo sizce aldıgım kilo çokmu az dr hiçbişi demedi.bebek gayet saglıklı ekstra başka bişey vermeye gerek duymuyorum dedi sadece doguma kdr decavite devammış.acaba bnm gibi başka bişi kullanmayan var mı?
Günaydın güzel anneler ve minik meleklerimiz
sabah erken kalktım temizlik yaptım çok rahatım malum hafta sonu babamız evde baya dağılıyor etraf
bu arada şeker yüklemesi kaçıncı haftalar arası yapılıyordu ???
günaydın canım. ohhh ne güzel yapmışsın bu saatte temizliğini yaptın sonra bi güzel otur dinlen:)))) şeker yüklemesi 24 haftadan sonraymış sanırım ama bana doktorum 23 haftalıkken yaptırdı
herkese günaydınlar efendim
inşallah herkesin haftası güzel mutlu ve bol tekmeli geçer
bende sağlık ocağına gitcem ama öğleden sonra aşı yaparlar mı acaba bilen varmı.hala aramadılar ya sinir oldum doktorumda bu hafta mutlaka aşı olman lazım dedi.sağlık ocağının aramasını beklemeden kendim gitcem artık.birde kan hapı kullanıp midesi bulanan varsa onlara şurup öneririm ben hap içiyodum sürekli kusuyodum ama dr.um şurup yazdı çok şükür hiç bulantım olmadı
Aynen canım dinlenicem artık :)
teşekkür ederim cevabın için 2 hafta içinde gidip yaptırırım bende
Canim ben ilk asimi ogleden sonra 15:30gibi yaptirmistim.ikincisini de yine ayni saatlerde yaptirmayi dusunuyorum.bi problem olmaz mesai saatkeri icinde hangi saatte gidersen yapmalari lazim.
Slm kizlar.cok ilginc bir ruya gordum.benim bebisim kiz normalde ama ruyamda erkek dogurmusum.bebegin disleri var ve konusuyor.cok akilli ve cok tatli.ama ben aglayip duruyorum.bebek boyle olmaz benim bebegim normal degil diye.mesela emziricem bebegimi isirmadan em tamam mi oglum diyorun tamam dikkat ederim annecim diyor.bir de altini baglamamisiz.cisini fiskirtarak yapiyor her yere.ayyy hayirlara gelsin insallah.neye cikar ki.
rica ederim:))) kaç haftalıksın ???
pembekalp zaten oda yapmayı düşünüyormuşsun 6 aydan sonrada odasına yatırırsın. hiç takma kafana hoşuna gitmiş almışssın, güzel güzel rahat rahat sallana sallana yatsın kuzuzcuğun..
Slm kizlar.cok ilginc bir ruya gordum.benim bebisim kiz normalde ama ruyamda erkek dogurmusum.bebegin disleri var ve konusuyor.cok akilli ve cok tatli.ama ben aglayip duruyorum.bebek boyle olmaz benim bebegim normal degil diye.mesela emziricem bebegimi isirmadan em tamam mi oglum diyorun tamam dikkat ederim annecim diyor.bir de altini baglamamisiz.cisini fiskirtarak yapiyor her yere.ayyy hayirlara gelsin insallah.neye cikar ki.
Günaydınlarrrr
Musssmutlu ve çabuk gecen agrısız acısız rahat gecen bir hafta diliyorum kızlar
cumartesi rutin kontrolümüz vardı kızım 420 gr ve 24 cm olmuş çok tatlıydı ve giderek dogum günümüz öne geliyor bebişimin gelişimi 3 gün önde gidiyormuş şükür hiçbir problem yok çok mutluyum
yarın saat 11 de ayrıntılıya giricem çok heyacan yapıyorum minigimi görmek çok güzel inş sorunsuz gecer kontrolüm dualarınızı bekliyorum.1 hazirandada şeker yüklemem yapılıcakmış.minik kızım son gördügümde kolunu başının altına koymuş keyif yapıyordu minik ağzını açıp kapatıp durdu yerim ben onu yaa bu arada ben toplamda 4kg aldım herşey göbüşe gidiyo sizce aldıgım kilo çokmu az dr hiçbişi demedi.bebek gayet saglıklı ekstra başka bişey vermeye gerek duymuyorum dedi sadece doguma kdr decavite devammış.acaba bnm gibi başka bişi kullanmayan var mı?
Herkeslere gunaydınnn ıyı bır hafta olsun ınsallah bugun okullar tatıl oglum evde cok zorluyor benı bebek dogunca nası yapcaz basa cıkcam bılmem ınsallah hersey guzel olur
Karagozlum kılo olayı ılı haftadır bendede artmaya basladı oysakı cok ıyı gıdıyodum ıstahım cok acıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?