2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlarrrr..
Herkese güzel iyi ve hızlı geçen bir hafta diliyorum...
Sıcaklar iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı sabahları 20 dk.yürüyerek geliyorum biraz zor oldu bakalım ilerleyen aylarda neler yapacağız...Burası böyle sıcak güneyde,akdenizde yaşayan arkadaşlara Allah yardım etsin gerçekden kolay değil..
Bu arada çoğu arkadaş yediklerini yazmış bende hemen hemen aynı şekilde yiyorum sabah 2 dilim çavdar yada tam buğday ekmek,1 yumurta,peynir,zeytin,yeşillik arada 1 küçük yoğurt öğlen çorba sebze yemeği salata 1 dilim ekmek yine arada ceviz badem 1 bardak kefir akşamda çorba salata ev yada sezbe yemeği yatana kadar da 1 tabak meyve ve 1 bardak süt..Canım tatlı pek istemiyo o yüzden tatlı yemiyorum günde 3-4 litre su içiyorum ve hamileliğimin en başından beri böyleyim 2-3 kilo ile gidiyordum ne güzel haftasonu bi tartıldım nerdeyse 5-6 kilo almışım offffffffffffff şok oldum yaaaaa gerçi karnım 1-2 haftada atağa geçti inanılmaz büyüdü ondan olabilirmi acaba bende tam tersi bebek büyüyor biraz yediklerimi arttırsam diyordum ama aynı şekilde yerken bile kilom artmaya başladı ben 9-10 ile tamamlarım diyordum ama sanırsam zor olacak bu gidişle...Sizde de öyle oldumu kızlar bu haftalarda kilonuz hızlı artmaya başladımı?

Günaydınlar heyecanlı anneler ve minik meleklerii..

Nurcum inş güzel sonuçlarla gelirsin..

minikmelekim iyi çıkmış herşeyin çok sevindim.. minik sıpanda çok tatlı maşallah..

pembekalp zaten oda yapmayı düşünüyormuşsun 6 aydan sonrada odasına yatırırsın. hiç takma kafana hoşuna gitmiş almışssın, güzel güzel rahat rahat sallana sallana yatsın kuzuzcuğun..

herkese günaydın kızlar. en hayırlı, mutlu günleri yaşarız inşaallah ömrümüz boyumca:))))

herkese günaydınlar efendim
inşallah herkesin haftası güzel mutlu ve bol tekmeli geçer
bende sağlık ocağına gitcem ama öğleden sonra aşı yaparlar mı acaba bilen varmı.hala aramadılar ya sinir oldum doktorumda bu hafta mutlaka aşı olman lazım dedi.sağlık ocağının aramasını beklemeden kendim gitcem artık.birde kan hapı kullanıp midesi bulanan varsa onlara şurup öneririm ben hap içiyodum sürekli kusuyodum ama dr.um şurup yazdı çok şükür hiç bulantım olmadı

maşaallah:))))) ne kadar tatlılar dimi başını yaslıyorlar, içimizde yüzüyorlar:)))) kilosu boyu herşeyi çok iyi maşaallah kızına. senin kilon iyi bence ben 10 kilo aldım tatlım nasıl becerdim bilmiyorum:)))))

Günaydın güzel anneler ve minik meleklerimiz
sabah erken kalktım temizlik yaptım çok rahatım malum hafta sonu babamız evde baya dağılıyor etraf

bu arada şeker yüklemesi kaçıncı haftalar arası yapılıyordu ???

günaydın canım. ohhh ne güzel yapmışsın bu saatte temizliğini yaptın sonra bi güzel otur dinlen:)))) şeker yüklemesi 24 haftadan sonraymış sanırım ama bana doktorum 23 haftalıkken yaptırdı

günaydın canım. ohhh ne güzel yapmışsın bu saatte temizliğini yaptın sonra bi güzel otur dinlen:)))) şeker yüklemesi 24 haftadan sonraymış sanırım ama bana doktorum 23 haftalıkken yaptırdı

Aynen canım dinlenicem artık :)
teşekkür ederim cevabın için 2 hafta içinde gidip yaptırırım bende

Canim ben ilk asimi ogleden sonra 15:30gibi yaptirmistim.ikincisini de yine ayni saatlerde yaptirmayi dusunuyorum.bi problem olmaz mesai saatkeri icinde hangi saatte gidersen yapmalari lazim.

Slm kizlar.cok ilginc bir ruya gordum.benim bebisim kiz normalde ama ruyamda erkek dogurmusum.bebegin disleri var ve konusuyor.cok akilli ve cok tatli.ama ben aglayip duruyorum.bebek boyle olmaz benim bebegim normal degil diye.mesela emziricem bebegimi isirmadan em tamam mi oglum diyorun tamam dikkat ederim annecim diyor.bir de altini baglamamisiz.cisini fiskirtarak yapiyor her yere.ayyy hayirlara gelsin insallah.neye cikar ki.

canım yorumu nedir bilmiyorum ama benimde bebişim kız ve bende hep erkek görüyorum rüyamda hatta eşimde öyle erkek bebek görüyoruz sürekli.aynen bi gün bende emziriyordum ama tersi demekki öyle düşünüyorum ben

Herkeslere gunaydınnn ıyı bır hafta olsun ınsallah bugun okullar tatıl oglum evde cok zorluyor benı bebek dogunca nası yapcaz basa cıkcam bılmem ınsallah hersey guzel olur
Karagozlum kılo olayı ılı haftadır bendede artmaya basladı oysakı cok ıyı gıdıyodum ıstahım cok acıldı

pembekalp zaten oda yapmayı düşünüyormuşsun 6 aydan sonrada odasına yatırırsın. hiç takma kafana hoşuna gitmiş almışssın, güzel güzel rahat rahat sallana sallana yatsın kuzuzcuğun..

evet haklısın canım..nasılsa odasında beşik olacak..kafama takmama gerek yok..heveslendim sonuçta ..amin inşallah hepimizin kuzucukları sağlıkla sıhhatle uyurlar..

Hayırdır inşallah canım hayır diyelim hayır olsun:)))
Aslında hamile iken özelliklede son zamanlarda gördüğümüz rüyalarda pek bi anlam aramamak lazım çünki psikolojik olarak anlam veremediğimiz rüyalar görmemiz normal..Etkisinde kalma gayet sağlıklı güzel fındıkkkkk gibi bir kızın olucak inşallah....

günaydın canım , topikte aynı doktora giden bi ikimiz varız sanırım.öncelikle maşallah kızına önde gidiyomuş.benimde bi önceki kontrolümde tam 1 hafta önde gidiyodu ama son gittiğimde haftasıyla uyumlu çıktı günü gününe.senin aldığın kiloya bişey demeyen doktor benim aldığım 12 kg duyunca gözleri açıldı valla ama yeni olduğum için sanırım bişey demedi.birde benim önceki doktorum kan hapı elevit ve magnezyum vermişti onlara devam et dedi bahar hanım sen kan hapı kullanmıyo musun

Ohoooo senin gözün korkmuş şekerim doğunca napıcam falan ..sana şöyle söyleyeyim keşke tekrar karnıma soksam dediğin zamanlar olacak:))))))
Şaka bir yana zor günler uykusuz geceler eşofmanını üstünden çıkaramadığın günler olacak tabiki ama hepsi geçiyor çok çok güzel günler bekliyor bizleri...
Ya tatlım benim iştahımda açılmadı işin garip tarafı aynı yiyorum hatta canım istiyor ama ağır şeyler yiyemiyorum çok şişiyorum çünki başlarda börek çörek yemişliğim çok vardır ama uzun zamandır onuda yiyemiyorum hem havalar ısındı ööle evde oturayım da yiyip içeyim durumumuzda yok ama sanırsam bebekle alakalı çünki kıssam diycem ama kısacak hiç birşeyim yok sadece vücudumun ve bebeğin ihtiyacı olan şeyleri yiyorum artık alırsakda kilo napalım alıcaz...
Sonrada birgüzel vericez:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…