2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

beni hiç etkilemedi demek ki herkeste farklı oluyor. hatta olsa yine içerdim. niye ağlıyorsun canım???

Bebek taşıyıcı almak şart mı ki ya bizim zaten kışa geliyor nereye götürcezki taşıyıcıyla?
O zaman büyük kol çantası almak daha mantıklı, ya öyle pembeli mavili bebek çantaları çok itici geliyor

bence temmuz sonu ağustos başı gibi hazırlmak gerek herhalde ya,ağustosun başı bayram ya,bayramdan önce güzelce herşeyimizi hazırlarız hem kendimize hem bebiciklere,sonra güzel güzel gelmelerini bekleriz annesi...

bencede austos başı gibi yıkanır ütülenir çantalar hazırlanmaya başlanır herhalde daha çokkkk var gerçi ramazan gelsin geçsin hayırlısı ilee sonraa doğumları düşüneceğizz bakalım hepsi zamanında hayırlısı ile gelsin inşallah:)

lambada niye gecen bi model var onuda denedin mi.ben zaten son 3 aydır evdeyken takamıyorum ne olcak bu hallerimiz

Hayır canım o modeli denemedim henüz ama ondan da alırım, yeterki şu sorun geçsin sinirlerim çok bozuldu artık , doktorumu aradım tekrar bide göğüs hastalıklarına görün istersen dedi, yarın bide ona gidicem. Allahım umarım bir sorun yoktur, sağ salim alırım bebeğimi kucağıma..

bnde ole duşünüyordum canm ama aklım karstı bı hemşire abla var 28. haftada hazırla dedı erken doğum yapmıs o cok zorlanmıs arkadasları.gidip hemn bıseyler bulmus bebege yoksa carsafa saracaktm dedı.

canım hadi gözün aydınnnn.. çok sevindim. burda sormadım ama merak ettim seni.. en büyük korkunu atlattın hadi gözün aydın..

canım o modeli dene bide büyük gögüslü olanlar onlardan kullanıyor rahat oluyormuş demir olmuyor onlarda penye benzeri kumştan olyur sana uygun olanından bitane dene.doktorundedği gibi bide gögüs hastalıklarına git bakalım

bnde ole duşünüyordum canm ama aklım karstı bı hemşire abla var 28. haftada hazırla dedı erken doğum yapmıs o cok zorlanmıs arkadasları.gidip hemn bıseyler bulmus bebege yoksa carsafa saracaktm dedı.

Erken hazırlamakta fayda var arkadaşlar, benim çevremde de erken doğum yapalar oldu. Hazırlayalım dursun kenarda. :119:

canım bence tansiyonun düşmüştür dikkat et kendine hayatım...

bence de bişey oldu ama anlamadım

beni hiç etkilemedi demek ki herkeste farklı oluyor. hatta olsa yine içerdim. niye ağlıyorsun canım???

canım suda bişey yok suyu içmek değil yani onun yaptığı en fazla mide bulandırmak
ama etkisi kötü hala başım ağrıyo mesela
gözlerim kapanıyo uykum varmış gibi
ya tansiyonumu düşürdü ya da başka bi etki yaptı şeker falan varsa diye bi tuhaf oluyorum
biraz dan çıkıcak sonuçlar bakalım inşAllah herşey yolunda gider

bu arada dünden beri çok duygusaldım ekdnimi tutuyodum
dayım hastanede sanırım kanser sonuçlarını okudular bana
metastaz yani kanser mideye sıçramış ama nerden sıçramış onu bilmiyorum henüz
arayıp anneme bile bişey diyemedim onlarda biliyolar ama
tam teşhis konmamışken teyzemle annem fenalaştı
teyzemide bugün acile götürmüşler birden fenalaşıp hafıza kaybı yaşamış
onunla uğraşıyolardı annemler çöküntüdeyim şuan ne düşünücem ne yapıcam bilmiyorum
bu arada sonuçlarım çıkmış ama idrar vardı onu bekliyomuş kan değerlerim düşük çıkmış
belkide ondan birden kötü oldum ben elim ayağım kesildi üstüne kan alınınca

kızlarrrrrr kötü sonuç şekerim yüksek çıkmış bana da 100 lük yapılcak perşembe günü

nurumm bizim herşeyimiz aynı gidiyo
anladım ama ben çok kötü oldum çünkü hala kendime gelemedim

vala canım almak şartmı değilmi biliyorum ama herkesde görüyorum ya demekki gerekli bişi,ben bi mağazada beğendim,2li takım çantası falan çok hoştu öle cicili bicili değil,normalde bile bi bayanın takıcağı tarzda

arkadaşlar bende de kramplar oluyodu doktor magnorm dıye bır ılac verdı
suda etırılıp ıcılıyo
bugun basladım ınsallah faydasını görürürm
kullanan var mı? yan etkısı oldu mu sizlerde
hangi ilacı ıcersem ıceyım etkısını goruyorum yan etkısını de

(((((
Ayyyy canım yaaaaa gitme ihtimalin varsa eve git Allah korusun daha kötü olma..
ben 12-13 haftalıkken yaptırmıştım ama bebek ozaman küçük olduğundan açlık çok etkilemedi 2 saat aç kalmıştım diye hatırlıyorum ama sen kötü olmuşsun git canım eve....

Kızlar Medicana Beylikdüzü'nde doğum hakkında ne düşünüyosunuz acayip kararsızım ((

Tatlım 2 gün daha bekle sana zahmet benim bir arkadaşım çarşamba günü orda doğum yapıcak 9 ay rutin kontrollere oraya gitti doktorundan çok memnun genç bi bey diyordu ben hastaneye gidicem bi aksilik olmazsa sana kendi gördüklerimi ve arkadaşımdan aldığım bilgileri veririm.

canım olsun yapılsın benim kızkardeşiminde 50 lik yüksek çıktı 100 yapıldı oda zorlandı biraz ama sonuçda bişey çıkmadı sen perşembe günü izin al bence tekrar işe dönme kendinede bebeğede yazık canım..Tabi izin alma imkanın varsa bende yaptırıcam haftaya ama cumartesi yaptırayım diyorum tekrar işe gelmeyeyim izinde almak istemiyorum ben bu aralar biraz suyunu çıkardım izin konusunun....
Dayın içinde üzüldüm Allah onunda sizinde yardımcınız olsun bu hastalıkda tedavi süreci evet biraz yıpratıcı olabiliyor ve inan insan hamile iken böyle bir haber alınca çok çok daha kötü oluypr sen o yüzden çok fazla bu konu ile ilgili konuşma tabiki çok zor ama inan kendini üzmen şuan daha tehlikeli senin için ve stresde vücuttaki şeker dengesini bozuyor özellikle testten önce kafan boş olsun mümkün olduğunca..

Canım enbitanem şeker mi yüksek çıktı sende geçmiş olsun... sakın moralini bozma kötü olacak birşey yok ki herşeyin bir çaresi var...

canım benim inşlh perşmbe günü bi sorun çıkmaz,normal çıkar inşlh,bu arada yalnız fln gitme,tansiyonun fln düşer bayılır mayılırsn cnm dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…