tatlıyla aram çok çok iyidir
kötü olmam içilen şekerli sudan kaynaklanmıyo
aç karnına içtiğinde mide bulandırıyo birtek o
ama aç karnına alınan 2 tüp kan
+ şekerli suyu içtikten sonra gözlerim bi kapanmaya başladı
sanki buğulu görüyorum ellerim ayaklarım kesildi
hani şeker yüklemesi yapılıyoya iyi gelmedi heralde vücuduma o
duygusala bağladım ağlıyorum kendimi tutamıyorum değişik bişeyler oluyo yani
anlamıyorum ki ne olduğunu
Bebek taşıyıcı almak şart mı ki ya bizim zaten kışa geliyor nereye götürcezki taşıyıcıyla?sırt çantaları hoş durmuyo canım ya,yine sen bilirsinde
benim abimin eşi kızında sadece hastaneden gelişde kullandı bebek çantasını ve bebek taşıyıcı çantayı,ona bakıcam,içime sinerse ondakini alcam sinmezse bi mağazada gördüm,bebek çantası gibi büyük ama,çok hoş duruyo,yani bi bayanın normaldede takıcağı cinsden,2 lisi 60 lira falandı olmazsa ondan alcam...,
nasılsınız eylül eyının güzel anneleri.bnde yavas yavas almaya basladım kızıma esyaları ama hep kararszm alıyorm acaba dıgerı mı olsaydı feln ne zormuş:)çilek büyüyen beşikler sallanmıyo yanına bide sallanan park yatak alacagız ev hep kızımın esyaları ıle dolacak.bıde dusunuyorum acaba doğum cantasını kacıncı haftada hazırlasak fıkrı olan var mı
bence temmuz sonu ağustos başı gibi hazırlmak gerek herhalde ya,ağustosun başı bayram ya,bayramdan önce güzelce herşeyimizi hazırlarız hem kendimize hem bebiciklere,sonra güzel güzel gelmelerini bekleriz annesi...
lambada niye gecen bi model var onuda denedin mi.ben zaten son 3 aydır evdeyken takamıyorum ne olcak bu hallerimiz
bence temmuz sonu ağustos başı gibi hazırlmak gerek herhalde ya,ağustosun başı bayram ya,bayramdan önce güzelce herşeyimizi hazırlarız hem kendimize hem bebiciklere,sonra güzel güzel gelmelerini bekleriz annesi...
Bakıyorum da beni kimse merak etmemiş küstüm ben sizlere sadece mseylül merak etmiş..ama çok şükür ayrıntılım iyi geçti..zaten ilk bebeğimdeki radyaloğ yaptı ayrıntılımızı hatırladı beni tek tek baktı heryerine gayet iyi dedi..ama öyle bir kalbim atıyorduki anlatamam sizlere doktor bebeğin kalbini dinlerkende senin tedirginliğin kızınada yansımış dedi..Allahıma şükürler olsun bir rapor yazdı doktoruma götürecem ama resim renkli değildi 3 tane verdi beynini kalbini felan gösteren resim heralde doktor onlarada bakacak..salı günüde cd yi almaya gelirsin dedi...o kadar ayrıntılıyıda atlattık ya ...benim şuan ayaklarım çok şişti ne yapacam ben ya...babetleri çıkarttım daha kötü olduk...mseylül cnm benim oğlun ne güzel gülmüş sana hiçbirşey yok anneciğim diyor merak etme herşey yolunda inş..bizden bu kadar şimdi yemeğe gidiyoruz ama yemek denmez iş yerinde ne bulursak o...öpüyoruz sizleri...
Hayır canım o modeli denemedim henüz ama ondan da alırım, yeterki şu sorun geçsin sinirlerim çok bozuldu artık, doktorumu aradım tekrar bide göğüs hastalıklarına görün istersen dedi, yarın bide ona gidicem. Allahım umarım bir sorun yoktur, sağ salim alırım bebeğimi kucağıma..
bnde ole duşünüyordum canm ama aklım karstı bı hemşire abla var 28. haftada hazırla dedı erken doğum yapmıs o cok zorlanmıs arkadasları.gidip hemn bıseyler bulmus bebege yoksa carsafa saracaktm dedı.
canım bence tansiyonun düşmüştür dikkat et kendine hayatım...
beni hiç etkilemedi demek ki herkeste farklı oluyor. hatta olsa yine içerdim. niye ağlıyorsun canım???
Erken hazırlamakta fayda var arkadaşlar, benim çevremde de erken doğum yapalar oldu. Hazırlayalım dursun kenarda. :119:
Bebek taşıyıcı almak şart mı ki ya bizim zaten kışa geliyor nereye götürcezki taşıyıcıyla?
O zaman büyük kol çantası almak daha mantıklı, ya öyle pembeli mavili bebek çantaları çok itici geliyor
tatlıyla aram çok çok iyidir
kötü olmam içilen şekerli sudan kaynaklanmıyo
aç karnına içtiğinde mide bulandırıyo birtek o
ama aç karnına alınan 2 tüp kan
+ şekerli suyu içtikten sonra gözlerim bi kapanmaya başladı
sanki buğulu görüyorum ellerim ayaklarım kesildi
hani şeker yüklemesi yapılıyoya iyi gelmedi heralde vücuduma o
duygusala bağladım ağlıyorum kendimi tutamıyorum değişik bişeyler oluyo yani
anlamıyorum ki ne olduğunu
Kızlar Medicana Beylikdüzü'nde doğum hakkında ne düşünüyosunuz acayip kararsızım((
kızlarrrrrr kötü sonuç şekerim yüksek çıkmış bana da 100 lük yapılcak perşembe günü
nurumm bizim herşeyimiz aynı gidiyo
anladım ama ben çok kötü oldum çünkü hala kendime gelemedim
kızlarrrrrr kötü sonuç şekerim yüksek çıkmış bana da 100 lük yapılcak perşembe günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?