canım önce kan alınıyo aç karnına
sonra şekerli su içiliyo 1 saat bekledikten sonra
tekrar kan alınıyo
ayy canım ya çok sağol inşAllah benimde öyle olur bakalım perşembe ne çıkıcak[/
desene yandımmmm 2kez kan alımı püfffffffffffffffffffffff(
ayyy ne güzel isimler düşünülüyor da benim halen tam %100 bi cinsiyet netleşmesi yok
bi erkek dendi sonra kız gibi dendi gibisi kaldı çocuğum hangi cinsiyette bilsem adıyla sevcem
cvp için teşkkrler canım.ben nisa istiyordm eşimn ve benm ailemde nisa ismini bebişlerine takan olduvazgectm bende.eşim tuana istıyo.bende ravza tuana diye düşünyrm artk. Ravza peygamberimizin medfun olduğu yer ve cennet bahcesi dediği yere verlen ad ravzaı mutahhara cok etkılendm ve bu ismi kızıma koymak istiyrm bakalm kısmet
arkadaşlar bende de kramplar oluyodu doktor magnorm dıye bır ılac verdı
suda etırılıp ıcılıyo
bugun basladım ınsallah faydasını görürürm
kullanan var mı? yan etkısı oldu mu sizlerde
hangi ilacı ıcersem ıceyım etkısını goruyorum yan etkısını de
ayyy ne güzel isimler düşünülüyor da benim halen tam %100 bi cinsiyet netleşmesi yok
bi erkek dendi sonra kız gibi dendi gibisi kaldı çocuğum hangi cinsiyette bilsem adıyla sevcem
Kizlar sarjim bitiyor
Face de yazdim buradan da yazayim
Sonuclarim cok iyi cok sukur
Enbitanemmm skma canini
Ben sana uzun uzun yazcam eve gidince yawrum
Valla bosa stres yapma canim benimmm
SÜPERRRRRRR..
Canım çok sevindim hadi gözün aydınn..
Darısı bizlerin başına öncelikle banu cuğumuzun başına şuan en streslimiz o...
aminn canım çok sağol
dualarınız benimleydi valla çok korkmuştum
aslında çok abartmışım gibi geliyor ama
benim kuzenimde olmuştu hamileyken bebeği doğar doğmaz şeker komasına girmişti ve yoğun bakımda kalmıştı ondan taktım bu kadar herhalde
evet cnm aynı dr giden bi ikimiziz :)
benim iştahımda öyle çok yok gebelikten önceki gibiyim acaba ondan mı bu kilodayım,bide tek göbekten almam baya komiğime gidiyo:)
kan hapı fln hiçbişey kullanmıyorum sadece her defasında decavite.devam diyo acaba.dr gözünde aldığım kilo normal mi ki bilemiyorum.yarınki ayrıntılıdan snr bidaha 1 haziranda gidicem o zmnda şeker yüklemesi.yapılıcak,senin kontrolün ne zmn cnm
Kızlar bebek çantası nasıl alsam karar veremiyorum, normal bebek çantası mı alsam sırt çantası olanlardan mı yoksa normal büyük deri kol çantası mı? ne düşünüyorsunuz
Erken hazırlamakta fayda var arkadaşlar, benim çevremde de erken doğum yapalar oldu. Hazırlayalım dursun kenarda. :119:
mrb tatlım.önce kan alınıyo sonra yükleme yapılıyo 1 saat sonra tekrar kan alınıyo benim öyleydi.isim olarakda eşim asya diyo bende belis diyorum ama karar veremedik hala.siz neler düşündünüz canım
bence de bişey oldu ama anlamadım
canım suda bişey yok suyu içmek değil yani onun yaptığı en fazla mide bulandırmak
ama etkisi kötü hala başım ağrıyo mesela
gözlerim kapanıyo uykum varmış gibi
ya tansiyonumu düşürdü ya da başka bi etki yaptı şeker falan varsa diye bi tuhaf oluyorum
biraz dan çıkıcak sonuçlar bakalım inşAllah herşey yolunda gider
bu arada dünden beri çok duygusaldım ekdnimi tutuyodum
dayım hastanede sanırım kanser sonuçlarını okudular bana
metastaz yani kanser mideye sıçramış ama nerden sıçramış onu bilmiyorum henüz
arayıp anneme bile bişey diyemedim onlarda biliyolar ama
tam teşhis konmamışken teyzemle annem fenalaştı
teyzemide bugün acile götürmüşler birden fenalaşıp hafıza kaybı yaşamış
onunla uğraşıyolardı annemler çöküntüdeyim şuan ne düşünücem ne yapıcam bilmiyorum
bu arada sonuçlarım çıkmış ama idrar vardı onu bekliyomuş kan değerlerim düşük çıkmış
belkide ondan birden kötü oldum ben elim ayağım kesildi üstüne kan alınınca
Tatlım 2 gün daha bekle sana zahmet benim bir arkadaşım çarşamba günü orda doğum yapıcak 9 ay rutin kontrollere oraya gitti doktorundan çok memnun genç bi bey diyordu ben hastaneye gidicem bi aksilik olmazsa sana kendi gördüklerimi ve arkadaşımdan aldığım bilgileri veririm.
Tuana ravza benim kizimin adi :)) bencede guzel isim tavsiye ederim ..cvp için teşkkrler canım.ben nisa istiyordm eşimn ve benm ailemde nisa ismini bebişlerine takan olduvazgectm bende.eşim tuana istıyo.bende ravza tuana diye düşünyrm artk. Ravza peygamberimizin medfun olduğu yer ve cennet bahcesi dediği yere verlen ad ravzaı mutahhara cok etkılendm ve bu ismi kızıma koymak istiyrm bakalm kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?