2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy ne güzel isimler düşünülüyor da benim halen tam %100 bi cinsiyet netleşmesi yok
bi erkek dendi sonra kız gibi dendi gibisi kaldı çocuğum hangi cinsiyette bilsem adıyla sevcem

ayyy ne güzel isimler düşünülüyor da benim halen tam %100 bi cinsiyet netleşmesi yok
bi erkek dendi sonra kız gibi dendi gibisi kaldı çocuğum hangi cinsiyette bilsem adıyla sevcem

sen cinsiyetinden emin değilsnde sevemıyosn bende isimden bi türlü bulamadk emin olamadm sevemıyrm kzımı rahat rahat :)

çok güzel bir isimmiş canım bence ravza tuana çok güzel uymuşbelisin anlamını çok araştırdım güzel bir kız aşkın ilk meyvesi birde peygamber çiçeği olarak geçiyor ama emin olamiyoruz yaaa ne zormuş isim bulmak

Ben kasılmalarım olduğunda doktor vermişti 1 ayı geçti kullanıyorum magnorm bi yan etki yapmadı bende inşallah sendede yapmaz

canım ayrıntılıda damı belli olmadı cinsiyeti? benim dr ayrıntılıda yüzde binbeşyüz kız dedi

kızlar bakın şeker testi yaptıracaklara bir kaç tavsiyem var
50 gramınız yüksek çıksa da endişelenmemek lazımmış doktorum kızdı bana
ben sana söylemiştim bu sonuç kesin değil 100 gram kesin sonuç verir niye stres yaptın diye
ikincisi şekerli suyu içtikten sonra tabir-i caizse tuvalete bile gitmek için kalkmayın oturun içerken ve kan vermeye giderken kalkın
üçüncüsü yanınızda limon götürün mutlaka daha kolay oluyor içmesi
hele hele 100 gramda
tek gitmeyin çünkü herkeste farklı etkisi oluyor
ben 100 gram yüklemede eşimle gittiğimde açtık radyoyu taktık kulaklıkları 3 saat oturduk kan alma odasının önünde
muhabbet ettik gülüştük bol bol ve hiç stres yapmayın bol bol dua edin
stres de şekeri yükseltiyor unutmayın

Kizlar sarjim bitiyor
Face de yazdim buradan da yazayim
Sonuclarim cok iyi cok sukur
Enbitanemmm skma canini
Ben sana uzun uzun yazcam eve gidince yawrum
Valla bosa stres yapma canim benimmm

SÜPERRRRRRR..
Canım çok sevindim hadi gözün aydınn..
Darısı bizlerin başına öncelikle banu cuğumuzun başına şuan en streslimiz o...

SÜPERRRRRRR..
Canım çok sevindim hadi gözün aydınn..
Darısı bizlerin başına öncelikle banu cuğumuzun başına şuan en streslimiz o...

aminn canım çok sağol
dualarınız benimleydi valla çok korkmuştum
aslında çok abartmışım gibi geliyor ama
benim kuzenimde olmuştu hamileyken bebeği doğar doğmaz şeker komasına girmişti ve yoğun bakımda kalmıştı ondan taktım bu kadar herhalde

Muhtemelen öyledir canım yaşamadığımız bir şey olduğunda çevreden duyduklarımızın etkisinde çok kalıyoruz maalesef bende ilk hamileliğimde o kadar çok doğumla ilgili şey anlatılıyorduki özelliklede sezeryan nerdeyse ölücektim korkumdan ama çıktıkdan sonra herkese tek söylediğim çok abartmışsınız demek oldu...yazık yani insanları gereksiz yere endişelendiriyorlar..o yüzden kim nederse desin kulak asmayın çünki gerçekden herkesde herşey çoooooookkkk farklı oluyor..bak ne güzel atlattın gitti şimdi hiç yaptırmayanları heyecan basmıştır bende mesela 50 lik yaptırdım şimdi bakalım ne olacak haftaya gittiğimde yaşayıp gözücez..İnşallah herşey hepimiz için tereyağından kıl çeker gibi geçer gider...

ben 5 haziranda gidicem canım.senin aldığın kilo gayet iyi bence ben çok abarttım

Kızlar bebek çantası nasıl alsam karar veremiyorum, normal bebek çantası mı alsam sırt çantası olanlardan mı yoksa normal büyük deri kol çantası mı? ne düşünüyorsunuz

bende hala karar veremedim.ama muhtemelen nike omuza asılanlar var onlardan alıcam.diğer bebek çantası modellerinden pek beğendiğim olmadı

Erken hazırlamakta fayda var arkadaşlar, benim çevremde de erken doğum yapalar oldu. Hazırlayalım dursun kenarda. :119:

bencede canım 30.haftalarda hazırlamak lazım ne olur ne olmaz.benim doğum 2 eylül görünüyor ama doktorum 10 ağustostan sonra hazırlıklı ol dedi

mrb tatlım.önce kan alınıyo sonra yükleme yapılıyo 1 saat sonra tekrar kan alınıyo benim öyleydi.isim olarakda eşim asya diyo bende belis diyorum ama karar veremedik hala.siz neler düşündünüz canım

ben aç karına gittim şekerli suyu içtim 1 saat sonra kan aldılar inşallah yanlış değildir aç karına kan almadılar benden

canım dayın için çok üzüldüm allah acil şifa versin inşallh.

Canm çok sevinirim dört gözle bekliyorum haberlerini :))))) çok saol

bugun doktor kontorlune gıttım. bıraz karnımın alt kısmı ağrımıştı daha once onu soyledım. nst ye gırmemı ıstedı. sonuçlar normal cıktı. kalp atışı da duzgundu.
ara sıra su gıbı bır akıntım oluyordu. daha once enfeksıyon gecırmıstım. doktorum olabılır, hamılelıkte akıntılar artar dedı. çocuğun suyu normaldı. yaklaşık bır aydır bu sorunu yasıyorum cocugun suyu normal. azalsa azalırdı herhalde
doktorum vajinal muayene yaptı ve bırden erken dogun rıskım olduğunu soyledı. rapor verdı. noluyo bıle dıyemedım doğru duzgun. bır sey mı var dedım. rısk var dedı o kadar

Son düzenleme:
ya 14 haziranda benimde şeker yüklemem var ama bana doktorum aç gelmene gerek yok dedi anlamadım ben bu işi özellikle de sordum aç mı gelcem die yok aç gelmene gerek yok dedi

Tuana ravza benim kizimin adi :)) bencede guzel isim tavsiye ederim ..

melekçi canım benim çok sevindim hadi gözunaydın en korkunu atlattın okuyunca guzel haberini gözlerim açıldı sevinçten faltaşı gibim valla:))çoookk çoook guzel haberler bunlar maşallah bebeişe de annesinede guzel yeğenim benim uyyyy yerim ben onları bebişlerin hepsine RABBİM SAĞLIK SIHHAT VERSİN İnşallah canımm bizde bugun tetenoz olduk ama sağlık ocağında değil hemsireyleçok fena kavga ettim sinir ettiler benibende hastanede oldum 2 doz daha olunuacakmış yani bu hamilelikte 3 doz tamamlanacakmış bana bu konuda bilgi verin kızlar çunku o sağlık ocağına bi daha gitmicem çok sinirlendim tetenoz konusunda bilgi verirseniz gerçi hastane hemşiresi mesaj atmış ası gunlerimi ama yınede karşılaştırmak istiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…