2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım...sağlık ocağına sinir olanlardan biri de benim...canım hamilelikte 2 doz,doğumdan sonra ise 3 doz vurulacağız toplam 5 doz yani...bu tetenoz aşısının sebebi ise eğer sezeryan doğum yaparsak ameliyathanedeki aletlerden mikrop kapmamamız içinmiş...

günaydın günsydın günaydın tatlı mı tatlı annecikler ve minik lokumcuklar :)
saat 11de kızımla ayrıntılımız var çok heyecanlıyım,inş güzel haberlerle dönerim dualarınızı bekliyorum kızlar
ve sizeee tekrardan gün itibariyle 23+3lük göbüşümleee GÜNAYDINNNN :)

Eklentiler

• $21+3.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $21+3-.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 36
kızlar günaydın...dün kontrolümüz vardı,şeker yüklemem sınırda çıktı...doktorum 3 hafta sonra bir daha açlık ve tokluk kan şekeri tahlili istedi...canım biraz ona sıkıldı...ayrıca kan değerlerimde düşmeye başlamış,niye böyle oldu anlamadım...ama kızım çok iyi,allaha şükür...poposunu gösterdi bize:))kilosu 1034 gr,boyu 35 cm'miş...boyu haftası ile uyumlu ama kilosu 2 hafta önden gidiyormuş...tosun bir kızım olacak yani inşallah...doktor rahim suyumun çok iyi olduğunu söyledi,bunda kesinlikle çok su içmem etkinmiş...çok iyi beslenemiyorum belki ama çok su içiyorum...yalnız şekere ve kana canım sıkıldı...bakalım inşallah üç hafta sonra onlarda düzelir...

maşallah göbişine bebbişine.. dualarımız seninle canım.. güzel haberlerini bekliyoruz.

maşallah kızına,kilosuna boyuna bak yarabbim.. kan değerlerinin bir anda düşmesi çok normalmiş canım. beni doktorum birazda kansızlığım çıkınca 8. haftada başlatmıştı kan hapına.. sürekli takip etmemiz gerekli bazen bir anda değerlerin düşmesiyle karşılaşabiliyoruz demişti. şeker konusunda ilk testler herkeste sınırda çıktı, yaz meyvelerinden mi oldu nedir.. daha dikkatli olmamız lazım demekki.. inş ikinci teste kadar düzelir tüm değerlerin..

maşallah maşallah tü tü tü,bayıldım göbüşe ya,ay benimkide hayırlısıyla böyle büyüseydi....ya bu arada benim göbek deliğim çok çıkıyo,dar badi falan giyemiyorum ya,direk belli oluyo,sizdede oluyomu....

hayırlı haberlerini bekliyoz canım cimcimeyle hasret gider bakalım...

ayrıc
sagol pikocum seninkide fırtlar bi anda çünkü benimde göbüş hep.bi anda büyüyo gibi geliyo ayrıca ben aldıgım kilonun hepsini göbüşte taşıyom başka jiçbiryerimde değişim yok,göbek deliğini de sorma yaa dümdüz oldu o çıkurluk gitti gerçekten badi fln giyince burdayom dio :)

bu arada benim ellerimin içi 3 gündür kıpkırmızı hiç geçmio yaa inş ters giden bişi yoktur sorucam bakalım bugün

belis de cok güzl bi isimmiş canm.ben aslında kandırabilsem eşimi :) beren asya koycaktm olmadı bı arkadas ikizlerine birine beren asya diğerine kavin duru koymuştu çok hoşuma gitmişti duyduğmdada nerdeee:)

cnm hemen ayağı kalkmış derken 6-7 saat sonrasını dedi yani eve çıktım herşeyimi kendim yaptım hiç yatmadım sezeryanlıyım diye dedi...o anlamda söyledim ben dahaca tatmadım ama normal doğumu tattım hemde 5.5 aylıkken ölü doğum çok zor...

mrb günaydn nur.ben ilk kez yaptrcam bu testi.nasl birşey veriyolarkı hastanede biz su alıp mı gitcz verdkleri ekeri öylemi içicz benm cevremde yaptran yok oyuzdenden bilmediğimdende cekınerek soruyorm

günaydın kızlar
benim şeker yüklemem geçtiğimiz cumartesi yapıldı yani 3 gün önce
aç karnına 9da gittim aç gel dedi doktorum çünkü
ilk kan verdim sonra şeker yükelemesi yapıldı ve yapıldıktan sanra 1 saat aralıklarla yine 3 kere kan verdim bu arada hiçbir şey yemeyeceksin aç olacaksınd ediler su dahi içme dediler
işim bittiğinde saat 1 e geliyordu artık ellerim falan titremeye başlamıştı açlıktan

Günaydınnnnn en güzel eylül anneleri ve minnaklarıııı

hepinizi büsbümbüyük kocaman öpüyorum :)

canım dayın için çok üzüldüm allah acil şifa versin inşallh.

amin canım şifası Allah'tan bekliyoruz iyi sonuçlarını

ya 14 haziranda benimde şeker yüklemem var ama bana doktorum aç gelmene gerek yok dedi anlamadım ben bu işi özellikle de sordum aç mı gelcem die yok aç gelmene gerek yok dedi

o nasıl olucakmış öyle sen yinede aç karnına git canım
aç karnına yapılan bişi ben hiç duymadım tok karnına yapıldığını

benimde sınırdan yukarıda canımcım
perşembe 100lük yapılcak bana bakalım bende meraklar içindeyim
kan değerlerim düşmüş
ama bana doktor demişti ki hergün içme kan hapını 2-3 günde bir iç demişti
bende öyle yapıyodum düştüğünü görünce içmeye başladım dün itibariyle

maşAllah süphanAllah nazarlardan korusun Rabbim
kiloya bakkk boya bak
en kilolu bebiş seninki heralde topicte ihihi :)

benimki 750 gr cık erkek bebek :)

sen onu birazcık diyete sok annesi nasıl doğuracaksın yoksa :)

mrb günaydn nur.ben ilk kez yaptrcam bu testi.nasl birşey veriyolarkı hastanede biz su alıp mı gitcz verdkleri ekeri öylemi içicz benm cevremde yaptran yok oyuzdenden bilmediğimdende cekınerek soruyorm

evet canım bir şişe su geötürüyorsun içine glikoz u döküyorlar o acayip şekerli suyu :) bitirdikten 1 saat sonra tekrar kan vermeye gidiyorsun

Çoookk tatlısınız maşallahhh....
Güzel haberlerini bekliyoruz..

güzel anneler ve melekleri günaydın...

bu bambu beşiklerin yataklarını nerden temin edebiliriz..bambu beşiğin yatağı pek içime sinmedi benim..tekstilinin bir de sentetik olmaması gerekiyor ya..içini falan pamuklu nevresimlerle değiştirme imkanımız var mı?

su mu götürüyosunuz kızlar
ben götürmedim su falan bana git kantinden al dedi
hatta limon aromalı aldım 4,5 tl fiyatı
ama eminim eczanede daha uygundur 100lük için eczaneye gidicem alıcam

birden anlayamadım durumu ben 50 mg kantinden glikoz al dedi
ne limon götürmenize ne de su götürmenize gerek var
giderken eczaneden alın öyle gidin aromalı aromalı :)

teşekkür ederim arkadaşlar hamilelerin duaları kabul olurmuş

aklınıza geldikçe dua ederseniz
birde Mine'nin babası da kanser olmuş maalesef onun içinde dua ederseniz çok sevinirim

çok zor canm dile kolay yaşamayan bilmez Rabbim acil şifalar versn tez zamanda.ailesine sevdiklerine bağşlasın dualrmda unutmam canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…