melekçi canım benim çok sevindim hadi gözunaydın en korkunu atlattın okuyunca guzel haberini gözlerim açıldı sevinçten faltaşı gibim valla:))çoookk çoook guzel haberler bunlar maşallah bebeişe de annesinede guzel yeğenim benim uyyyy yerim ben onları bebişlerin hepsine RABBİM SAĞLIK SIHHAT VERSİN İnşallah canımm bizde bugun tetenoz olduk ama sağlık ocağında değil hemsireyleçok fena kavga ettim sinir ettiler benibende hastanede oldum 2 doz daha olunuacakmış yani bu hamilelikte 3 doz tamamlanacakmış bana bu konuda bilgi verin kızlar çunku o sağlık ocağına bi daha gitmicem çok sinirlendim tetenoz konusunda bilgi verirseniz gerçi hastane hemşiresi mesaj atmış ası gunlerimi ama yınede karşılaştırmak istiyorum:))
günaydın günsydın günaydın tatlı mı tatlı annecikler ve minik lokumcuklar :)
saat 11de kızımla ayrıntılımız var çok heyecanlıyım,inş güzel haberlerle dönerim dualarınızı bekliyorum kızlar
ve sizeee tekrardan gün itibariyle 23+3lük göbüşümleee GÜNAYDINNNN :)
kızlar günaydın...dün kontrolümüz vardı,şeker yüklemem sınırda çıktı...doktorum 3 hafta sonra bir daha açlık ve tokluk kan şekeri tahlili istedi...canım biraz ona sıkıldı...ayrıca kan değerlerimde düşmeye başlamış,niye böyle oldu anlamadım...ama kızım çok iyi,allaha şükür...poposunu gösterdi bize:))kilosu 1034 gr,boyu 35 cm'miş...boyu haftası ile uyumlu ama kilosu 2 hafta önden gidiyormuş...tosun bir kızım olacak yani inşallah...doktor rahim suyumun çok iyi olduğunu söyledi,bunda kesinlikle çok su içmem etkinmiş...çok iyi beslenemiyorum belki ama çok su içiyorum...yalnız şekere ve kana canım sıkıldı...bakalım inşallah üç hafta sonra onlarda düzelir...
saat 11de kızımla ayrıntılımız var çok heyecanlıyım,inş güzel haberlerle dönerim dualarınızı bekliyorum kızlar
ayrıcmaşallah maşallah tü tü tü,bayıldım göbüşe ya,ay benimkide hayırlısıyla böyle büyüseydi....ya bu arada benim göbek deliğim çok çıkıyo,dar badi falan giyemiyorum ya,direk belli oluyo,sizdede oluyomu....
hayırlı haberlerini bekliyoz canım cimcimeyle hasret gider bakalım...
çok güzel bir isimmiş canım bence ravza tuana çok güzel uymuşbelisin anlamını çok araştırdım güzel bir kız aşkın ilk meyvesi birde peygamber çiçeği olarak geçiyor ama emin olamiyoruz yaaa ne zormuş isim bulmak
Aynen öyleeee her müdahele herkesde farklı etki yapıyor o yüzden hiçbir duyduğunuz sizi endişelendirmesin ama güzel şeyler duyunca umutlanın çünki psikolojik olarak iyiye hazırlanınca insan gerçekden daha az etkileniyo bazı şeylerden..
Tatlım o kadın epidural sezeryan yaptırıp nasıl hemen ayağa kalkmış anlamadım yaw onda da 6-7 saat belden aşağısı uyuşuk kalıyor ve oynatsanda parmaklarını his olmuyor diye biliyorum ben ona cesaret edemedim ama bunda düşünmüyor değilim ahhhhhhhh bir toplasam cesaretimi yaptıracağım tamamen narkoz almak istemiyorum..tmm hiç bişey anlamıyorsun ayılıncada her tarafın tutuyor zaten bir tek dilini tutamıyorsun offffffffff benim varya tam bomba oldu ayılma anlarım neler söylemişim neler ama ööle kötü şeyler değil fakat normalde aklımdan geçirip söylemediğim herşeyi söylemişim ...
kızlar bakın şeker testi yaptıracaklara bir kaç tavsiyem var
50 gramınız yüksek çıksa da endişelenmemek lazımmış doktorum kızdı bana
ben sana söylemiştim bu sonuç kesin değil 100 gram kesin sonuç verir niye stres yaptın diye
ikincisi şekerli suyu içtikten sonra tabir-i caizse tuvalete bile gitmek için kalkmayın oturun içerken ve kan vermeye giderken kalkın
üçüncüsü yanınızda limon götürün mutlaka daha kolay oluyor içmesi
hele hele 100 gramda
tek gitmeyin çünkü herkeste farklı etkisi oluyor
ben 100 gram yüklemede eşimle gittiğimde açtık radyoyu taktık kulaklıkları 3 saat oturduk kan alma odasının önünde
muhabbet ettik gülüştük bol bol ve hiç stres yapmayın bol bol dua edin
stres de şekeri yükseltiyor unutmayın
günaydın kızlar , bebeciklerrr.......................
canım dayın için çok üzüldüm allah acil şifa versin inşallh.
ya 14 haziranda benimde şeker yüklemem var ama bana doktorum aç gelmene gerek yok dedi anlamadım ben bu işi özellikle de sordum aç mı gelcem die yok aç gelmene gerek yok dedi
kızlar günaydın...dün kontrolümüz vardı,şeker yüklemem sınırda çıktı...doktorum 3 hafta sonra bir daha açlık ve tokluk kan şekeri tahlili istedi...canım biraz ona sıkıldı...ayrıca kan değerlerimde düşmeye başlamış,niye böyle oldu anlamadım...ama kızım çok iyi,allaha şükür...poposunu gösterdi bize:))kilosu 1034 gr,boyu 35 cm'miş...boyu haftası ile uyumlu ama kilosu 2 hafta önden gidiyormuş...tosun bir kızım olacak yani inşallah...doktor rahim suyumun çok iyi olduğunu söyledi,bunda kesinlikle çok su içmem etkinmiş...çok iyi beslenemiyorum belki ama çok su içiyorum...yalnız şekere ve kana canım sıkıldı...bakalım inşallah üç hafta sonra onlarda düzelir...
mrb günaydn nur.ben ilk kez yaptrcam bu testi.nasl birşey veriyolarkı hastanede biz su alıp mı gitcz verdkleri ekeri öylemi içicz benm cevremde yaptran yok oyuzdenden bilmediğimdende cekınerek soruyorm
mrb günaydn nur.ben ilk kez yaptrcam bu testi.nasl birşey veriyolarkı hastanede biz su alıp mı gitcz verdkleri ekeri öylemi içicz benm cevremde yaptran yok oyuzdenden bilmediğimdende cekınerek soruyorm
canım dayın için çok üzüldüm allah acil şifa versin inşallh.
çok geçmiş olsn canım.Rabbim acil şifalar versin.
teşekkür ederim arkadaşlar hamilelerin duaları kabul olurmuş
aklınıza geldikçe dua ederseniz
birde Mine'nin babası da kanser olmuş maalesef onun içinde dua ederseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?