2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)

mrb canm ben de gecen ay 1.dozu oldum bu ayın 24ünde 2.dozu olucak başka vurulmuyomus doğm sonrası vurulunacakmı ben sorarım saglk ocagna gidince.şöyle işy var belki bilirsn bebek normal yada sezeryan nasl doğarsa doğsn doğumhanede mikrop kababiliriz bebekte annede.onu gectm bebeğin kordonu kesilirken en ufak bi mikrp kapması durumunda bebeğe hemen tetenz vurulmuyomus oyuzdende hamişleyken vurunulması bebeğe bağklk veriyomus bebek tetonzda korunuyo anneden dolayı umarm yardmcı olmusumdr canm

teşekkür ederim arkadaşlar hamilelerin duaları kabul olurmuş

aklınıza geldikçe dua ederseniz
birde Mine'nin babası da kanser olmuş maalesef onun içinde dua ederseniz çok sevinirim

günaydınlar arkadaşlar

mine hangi arkadaşımız ben ismen bilmiyorum da pek kimseyi canım,allah yar ve yardımcıları olsun,tabiki dua ederizz

41 kere maşallah yavruna seninle aramızda 1 gün var ben salı kontrole gittim 660 gr 30 cm di tam günüyle uyumlu çıktı.önceden 1 hafta önden gidiyodu.neyse öenmli olan sağlıklı olmaları bende suya çok dikkat ediyorum

valla inan okuyunca şok oldum.bende sulu akıntı sebebiyle erken doğum riskim var diye hastanede yattım 1 gece ama yanlış alarmmıs cok sukur.canım doktor once muayene etti suyun iyi dedi sonra vajinal muayene edince mi erken doğum riskin var dedi aynı gün içinde.kan ve idrar testi istedi mi senden

canım bu arada şeker yüklemem sınırda çıktı demişsin benim 135 çıktı senin kaçtı

benim de bu hafta kontrolüm var kızlar şeker yüklemem için,doktoruma ayrıntılıyı da soracağım sanırım kendi yapmıyor ki bana bahsetmedi,bende doktor önermesini isteyeceğim,2li 3 lü testlerimide yaptırmadığım için en azından bunu yaptırmak istiyorum,inş. herşey güzel gider

ayyyy maşallah çok tatlısın güzelsin canım benimmm

belis de cok güzl bi isimmiş canm.ben aslında kandırabilsem eşimi :) beren asya koycaktm olmadı bı arkadas ikizlerine birine beren asya diğerine kavin duru koymuştu çok hoşuma gitmişti duyduğmdada nerdeee:)

sağol canım benim.eşimde asya istiyor bende belis asya olsun diyorum kabul etmiyor

oyy maşallahhh topikimizin ilk 1 kg bebişi ollmuşşş ne çabuk büyüyor bu minnaklarr böyleee:)))

canım bu arada şeker yüklemem sınırda çıktı demişsin benim 135 çıktı senin kaçtı

benim 145 çıktı zaten sınırda 145 miş...bakalım doktor üç hafta sonra tekrar bakacak bu süre zarfında fazla tatlı yeme tatlı yersende süt ile birlikte ye dedi...aklınızda olsun kızlar süt tatlının miktarını azaltırmış...bakalım hayırlısı inşallah...

teşekkür ederim arkadaşlar hamilelerin duaları kabul olurmuş

aklınıza geldikçe dua ederseniz
birde Mine'nin babası da kanser olmuş maalesef onun içinde dua ederseniz çok sevinirim

valla enbitane ne yapacağım ben bu obur prensesle hiç bilmiyorum...artık onu doyurmak için çalışacağız:))doktor 1038 gr deyince ben de şaşırdım ben de eşim de öyle iri değiliz bu zilli kime çekecekse artık:))bu arada sana da çok geçmiş olsun allahım tez zamanda şifasını verir umarım...mine adlı arkadaşımızı ben de hatırlayamadım ama babası için ve senin için bol bol dua edeceğim...

Selam millet...
Ben geldim ama fazla kalamayacağım.Arkadaşımın bilgisayarından girdim.
Dün ben oğlumun kontrolündeyken okuldaki neti ve telefonları bozmuş bilgi işlem
Sonra bi kısmını düzeltmiş ama birkaç arkadaş bizimkiler düzelmemiş.

Geçmişi çok detaylı okuyamadım ama enbitanede şeker yüksek mi çıktı??
Ben biliyordum öyle olacağını
Hatun pek şeker, e içinde kendinden bi parça daha...şeker fazla çıkar elbette.Hehehe!!!

aynen ultrasonla bakıyordu cocugun suyu normal dedı sonra ben yıne suyum geliyor dıye korkuyorum dıyınce vajinal muayene yapayım suyun mu geliyor dedı. muayenede kasıldığım ıcın cok da dıkkat edemedim tabı ama sancın var mı dedı yıne. bıraz once nst ye gırdım ya dıye hatırlatmak zounda kaldım:/ sonra ıkıncı kez kontrol ettı senın nısanın mı gelıyo falan dedı. ben tabı o saatten sonra panık halındeydım.
bı yandan cok tehlıkelı olsa yatış yapardı dıyorum ama ne olduğunu da anlamadım. bugun kendı doktoruma gıttım ama rahım ağzının kapalı olduğunu soyledı. ne bıleyım sımdı dınlenıorum ama 10 gun sonra tekrar gıdıcem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…