günaydın günsydın günaydın tatlı mı tatlı annecikler ve minik lokumcuklar :)
saat 11de kızımla ayrıntılımız var çok heyecanlıyım,inş güzel haberlerle dönerim dualarınızı bekliyorum kızlar
ve sizeee tekrardan gün itibariyle 23+3lük göbüşümleee GÜNAYDINNNN :)
melekçi canım benim çok sevindim hadi gözunaydın en korkunu atlattın okuyunca guzel haberini gözlerim açıldı sevinçten faltaşı gibim valla:))çoookk çoook guzel haberler bunlar maşallah bebeişe de annesinede guzel yeğenim benim uyyyy yerim ben onları bebişlerin hepsine RABBİM SAĞLIK SIHHAT VERSİN İnşallah canımm bizde bugun tetenoz olduk ama sağlık ocağında değil hemsireyleçok fena kavga ettim sinir ettiler benibende hastanede oldum 2 doz daha olunuacakmış yani bu hamilelikte 3 doz tamamlanacakmış bana bu konuda bilgi verin kızlar çunku o sağlık ocağına bi daha gitmicem çok sinirlendim tetenoz konusunda bilgi verirseniz gerçi hastane hemşiresi mesaj atmış ası gunlerimi ama yınede karşılaştırmak istiyorum:))
teşekkür ederim arkadaşlar hamilelerin duaları kabul olurmuş
aklınıza geldikçe dua ederseniz
birde Mine'nin babası da kanser olmuş maalesef onun içinde dua ederseniz çok sevinirim
kızlar günaydın...dün kontrolümüz vardı,şeker yüklemem sınırda çıktı...doktorum 3 hafta sonra bir daha açlık ve tokluk kan şekeri tahlili istedi...canım biraz ona sıkıldı...ayrıca kan değerlerimde düşmeye başlamış,niye böyle oldu anlamadım...ama kızım çok iyi,allaha şükür...poposunu gösterdi bize:))kilosu 1034 gr,boyu 35 cm'miş...boyu haftası ile uyumlu ama kilosu 2 hafta önden gidiyormuş...tosun bir kızım olacak yani inşallah...doktor rahim suyumun çok iyi olduğunu söyledi,bunda kesinlikle çok su içmem etkinmiş...çok iyi beslenemiyorum belki ama çok su içiyorum...yalnız şekere ve kana canım sıkıldı...bakalım inşallah üç hafta sonra onlarda düzelir...
günaydınlar arkadaşlar
mine hangi arkadaşımız ben ismen bilmiyorum da pek kimseyi canım,allah yar ve yardımcıları olsun,tabiki dua ederizz
bugun doktor kontorlune gıttım. bıraz karnımın alt kısmı ağrımıştı daha once onu soyledım. nst ye gırmemı ıstedı. sonuçlar normal cıktı. kalp atışı da duzgundu.
ara sıra su gıbı bır akıntım oluyordu. daha once enfeksıyon gecırmıstım. doktorum olabılır, hamılelıkte akıntılar artar dedı. çocuğun suyu normaldı. yaklaşık bır aydır bu sorunu yasıyorum cocugun suyu normal. azalsa azalırdı herhalde
doktorum vajinal muayene yaptı ve bırden erken dogun rıskım olduğunu soyledı. rapor verdı. noluyo bıle dıyemedım doğru duzgun. bır sey mı var dedım. rısk var dedı o kadar
kızlar günaydın...dün kontrolümüz vardı,şeker yüklemem sınırda çıktı...doktorum 3 hafta sonra bir daha açlık ve tokluk kan şekeri tahlili istedi...canım biraz ona sıkıldı...ayrıca kan değerlerimde düşmeye başlamış,niye böyle oldu anlamadım...ama kızım çok iyi,allaha şükür...poposunu gösterdi bize:))kilosu 1034 gr,boyu 35 cm'miş...boyu haftası ile uyumlu ama kilosu 2 hafta önden gidiyormuş...tosun bir kızım olacak yani inşallah...doktor rahim suyumun çok iyi olduğunu söyledi,bunda kesinlikle çok su içmem etkinmiş...çok iyi beslenemiyorum belki ama çok su içiyorum...yalnız şekere ve kana canım sıkıldı...bakalım inşallah üç hafta sonra onlarda düzelir...
ya 14 haziranda benimde şeker yüklemem var ama bana doktorum aç gelmene gerek yok dedi anlamadım ben bu işi özellikle de sordum aç mı gelcem die yok aç gelmene gerek yok dedi
günaydın günsydın günaydın tatlı mı tatlı annecikler ve minik lokumcuklar :)
saat 11de kızımla ayrıntılımız var çok heyecanlıyım,inş güzel haberlerle dönerim dualarınızı bekliyorum kızlar
ve sizeee tekrardan gün itibariyle 23+3lük göbüşümleee GÜNAYDINNNN :)
belis de cok güzl bi isimmiş canm.ben aslında kandırabilsem eşimi :) beren asya koycaktm olmadı bı arkadas ikizlerine birine beren asya diğerine kavin duru koymuştu çok hoşuma gitmişti duyduğmdada nerdeee:)
canım cok gecmişler olsun inşallah tez zamanda şifa verir rabbim..
canım bu arada şeker yüklemem sınırda çıktı demişsin benim 135 çıktı senin kaçtı
teşekkür ederim arkadaşlar hamilelerin duaları kabul olurmuş
aklınıza geldikçe dua ederseniz
birde Mine'nin babası da kanser olmuş maalesef onun içinde dua ederseniz çok sevinirim
oyy maşallahhh topikimizin ilk 1 kg bebişi ollmuşşş ne çabuk büyüyor bu minnaklarr böyleee:)))
valla inan okuyunca şok oldum.bende sulu akıntı sebebiyle erken doğum riskim var diye hastanede yattım 1 gece ama yanlış alarmmıs cok sukur.canım doktor once muayene etti suyun iyi dedi sonra vajinal muayene edince mi erken doğum riskin var dedi aynı gün içinde.kan ve idrar testi istedi mi senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?