kızlar günaydın...dün kontrolümüz vardı,şeker yüklemem sınırda çıktı...doktorum 3 hafta sonra bir daha açlık ve tokluk kan şekeri tahlili istedi...canım biraz ona sıkıldı...ayrıca kan değerlerimde düşmeye başlamış,niye böyle oldu anlamadım...ama kızım çok iyi,allaha şükür...poposunu gösterdi bize:))kilosu 1034 gr,boyu 35 cm'miş...boyu haftası ile uyumlu ama kilosu 2 hafta önden gidiyormuş...tosun bir kızım olacak yani inşallah...doktor rahim suyumun çok iyi olduğunu söyledi,bunda kesinlikle çok su içmem etkinmiş...çok iyi beslenemiyorum belki ama çok su içiyorum...yalnız şekere ve kana canım sıkıldı...bakalım inşallah üç hafta sonra onlarda düzelir...
Selam millet...
Ben geldim ama fazla kalamayacağım.Arkadaşımın bilgisayarından girdim.
Dün ben oğlumun kontrolündeyken okuldaki neti ve telefonları bozmuş bilgi işlem
Sonra bi kısmını düzeltmiş ama birkaç arkadaş bizimkiler düzelmemiş.
Geçmişi çok detaylı okuyamadım ama enbitanede şeker yüksek mi çıktı??
Ben biliyordum öyle olacağını
Hatun pek şeker, e içinde kendinden bi parça daha...şeker fazla çıkar elbette.Hehehe!!!
cnm hemen ayağı kalkmış derken 6-7 saat sonrasını dedi yani eve çıktım herşeyimi kendim yaptım hiç yatmadım sezeryanlıyım diye dedi...o anlamda söyledimben dahaca tatmadım ama normal doğumu tattım hemde 5.5 aylıkken ölü doğum çok zor...
merhaba güzel anneler
cok yakın bır arkadasım bırazdan sezeryana gırecek
aksam gıdecegım ınsallah görmeye ama cok cok heycanlıyımmmm
belkıde bende hamıleyım dıyee boyleyım
kımbılır kendı dogumlarımızdaa heycanımız nasıl olacak:)
merhaba arkadaşlar,
ben 22 haftalık hamileyim ama aşımı daha bugün oldum.
Sağlık ocağından beni aramadılar arkadaşlarımdan öğrendim gitmem gerektiğini(
bi de şeker yüklemesi varmış o ne zaman acaba?
Daha önce de buraya yazmıştım bir şeyler ama cevap alamamıştım
inşallah şimdi sesim duyulur =)))))
merhaba canım...sağlık ocağına sinir olanlardan biri de benim...canım hamilelikte 2 doz,doğumdan sonra ise 3 doz vurulacağız toplam 5 doz yani...bu tetenoz aşısının sebebi ise eğer sezeryan doğum yaparsak ameliyathanedeki aletlerden mikrop kapmamamız içinmiş...
günaydın günsydın günaydın tatlı mı tatlı annecikler ve minik lokumcuklar :)
saat 11de kızımla ayrıntılımız var çok heyecanlıyım,inş güzel haberlerle dönerim dualarınızı bekliyorum kızlar
ve sizeee tekrardan gün itibariyle 23+3lük göbüşümleee GÜNAYDINNNN :)
teşekkür ederim arkadaşlar hamilelerin duaları kabul olurmuş
aklınıza geldikçe dua ederseniz
birde Mine'nin babası da kanser olmuş maalesef onun içinde dua ederseniz çok sevinirim
mrb canm ben de gecen ay 1.dozu oldum bu ayın 24ünde 2.dozu olucak başka vurulmuyomus doğm sonrası vurulunacakmı ben sorarım saglk ocagna gidince.şöyle işy var belki bilirsn bebek normal yada sezeryan nasl doğarsa doğsn doğumhanede mikrop kababiliriz bebekte annede.onu gectm bebeğin kordonu kesilirken en ufak bi mikrp kapması durumunda bebeğe hemen tetenz vurulmuyomus oyuzdende hamişleyken vurunulması bebeğe bağklk veriyomus bebek tetonzda korunuyo anneden dolayı umarm yardmcı olmusumdr canm
ben geldiiiim
Rabbime şükürler olsunki bebişimde hiçbir problem yok tüm sonuçlarımız çok iyi çıktı,cumartesinden bu yana kızım 47 gr almış yanii 467 gr olmuş fındığım.en güzel haberi veriyorum kızlar plesentam yukarı yani olması gereken yere çıkmış yani erken doğum yada zorunlu sezeryan gibi bi durum ortadan kalktı :)çok sevindim çünkü normal dogum istiyodum.şimdi sırada 1 hazirandaki şeker yüklemem var,ayy yaa şejerdende tatlıdanda nefret ederim ben tatlıyla hiç aram yoktur kesim benim şekerde yerlerde çıkar kızlar
aynen ultrasonla bakıyordu cocugun suyu normal dedı sonra ben yıne suyum geliyor dıye korkuyorum dıyınce vajinal muayene yapayım suyun mu geliyor dedı. muayenede kasıldığım ıcın cok da dıkkat edemedim tabı ama sancın var mı dedı yıne. bıraz once nst ye gırdım ya dıye hatırlatmak zounda kaldım:/ sonra ıkıncı kez kontrol ettı senın nısanın mı gelıyo falan dedı. ben tabı o saatten sonra panık halındeydım.
bı yandan cok tehlıkelı olsa yatış yapardı dıyorum ama ne olduğunu da anlamadım. bugun kendı doktoruma gıttım ama rahım ağzının kapalı olduğunu soyledı. ne bıleyım sımdı dınlenıorum ama 10 gun sonra tekrar gıdıcem bakalım
Merhaba arkadaşlar,
Ben 22 haftalık hamileyim ama aşımı daha bugün oldum.
Sağlık ocağından beni aramadılar arkadaşlarımdan öğrendim gitmem gerektiğini(
Bi de şeker yüklemesi varmış o ne zaman acaba?
Daha önce de buraya yazmıştım bir şeyler ama cevap alamamıştım
İnşallah şimdi sesim duyulur =)))))
ben geldiiiim
Rabbime şükürler olsunki bebişimde hiçbir problem yok tüm sonuçlarımız çok iyi çıktı,cumartesinden bu yana kızım 47 gr almış yanii 467 gr olmuş fındığım.en güzel haberi veriyorum kızlar plesentam yukarı yani olması gereken yere çıkmış yani erken doğum yada zorunlu sezeryan gibi bi durum ortadan kalktı :)çok sevindim çünkü normal dogum istiyodum.şimdi sırada 1 hazirandaki şeker yüklemem var,ayy yaa şejerdende tatlıdanda nefret ederim ben tatlıyla hiç aram yoktur kesim benim şekerde yerlerde çıkar kızlar
selam kızlar nasılsıınızzzzzzz bende sımdı asımı yaptırdımmmmmmmm ınsallah ılk oncekı gıbı acımazzzzzzzzzz pazartesı gunu de kontrolum var seker yuklemesı yapılacakkkkkkkk merak edıyorummm nasıl ıcecem oınu allah yardımcımız olsunnnnnnnnnnnnnn hepımızın
maşallah maşallah tü tü tü,bayıldım göbüşe ya,ay benimkide hayırlısıyla böyle büyüseydi....ya bu arada benim göbek deliğim çok çıkıyo,dar badi falan giyemiyorum ya,direk belli oluyo,sizdede oluyomu....
hayırlı haberlerini bekliyoz canım cimcimeyle hasret gider bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?