2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Şeker sınırda çıksın tatlım bişey olmaz sınırın üstünde çıksada onuda dengeliyorlar bir şekilde kan seviyeside artık bebeğe daha fazla kan gidip geldiği için vücut daha fazla kan pompaladığı için olabilir takviye ilaç verir doktorun..Baksana kızın tombikmiş maşallah kanını iliğini kemiğini kurutmuş demekki:)))))))))
su konusunda sana katılıyrum ne kadar su içersek o kadar iyi ben 3-3.5 litre içiyorum en baştan beri havalar ısındıkça daha kolay olucak içmesi...
herşey güzel kenı şekeri fazla kafana takma onlar dengelenebilecek şeyler...

hehehe utandım ki ben şimdi
öpüyoruz seni oğluşumla birlikte teyzesi :)

Canım tahmin edebiliyorum zor olduğunu ben doğum sancısı çekerken nst ye bağlanmış bir şekilde; yan tarafda doğum hanede bir kadın ölü doğum yapıyrdu Allah kimseye yaşatmasın sanada tekrar çok geçmiş olsun başın sağolsun birdaha yaşatmasın Allah kimseye...
yani sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım doğum nasıl olursa olsun sonuçda geçiyor..

merhaba güzel anneler
cok yakın bır arkadasım bırazdan sezeryana gırecek
aksam gıdecegım ınsallah görmeye ama cok cok heycanlıyımmmm
belkıde bende hamıleyım dıyee boyleyım
kımbılır kendı dogumlarımızdaa heycanımız nasıl olacak:)

Sende hamilesin diye böylesin bence tatlım ama doğumdan sonrada hep böyle kalırsın:)
benimde yarın bi arkadaşım doğum yapıcak bende çok heyecanlıyım onun adına..
Kendi doğumunda insan inan çok farklı oluyor heyecan,mutluluk,korku ama o gün yani doğum olacağı ve ondan bi önceki gün insanın hayatı boyunca yaşayacağı ender günlerden oluyor...ben zaten hep derim 9 ay hamilelik beni çok kasıyor bi gözümü açsam yarın doğuma giriyorum o heyecanı mutluluğu yaşasam bana yeter vallahi 5 tane doğum yaparım öyle olursa:))))))
Allah tüm doğum yapacaklara yardım etsin bizede inşallahhhhhh...

Herkese selamlar arkadaşlar ben geldim... nasılsınız bakalım fazla giremedim bu aralar dün işim vardı bugünde temizlik yaptım yoruldum şimdi oturdum ilk işim yanınıza gelmek oldu....

Merhaba arkadaşlar,
Ben 22 haftalık hamileyim ama aşımı daha bugün oldum.
Sağlık ocağından beni aramadılar arkadaşlarımdan öğrendim gitmem gerektiğini (

Bi de şeker yüklemesi varmış o ne zaman acaba?
Daha önce de buraya yazmıştım bir şeyler ama cevap alamamıştım
İnşallah şimdi sesim duyulur =)))))

enbitanem canım nasılsın dayın rahatsızmış nasıl oldu dün 2 dk göz attım ama fazla takılamadım inş iyileşir Allah en yakın zamanda şifa verir canım benim...

şeker yüklemesini kendi kadın doğum doktornuz söylüyor nzeman olacağını yanlış bilmyorsam 24 25,haftalarda yapılıyor

merhaba kızlar bende dün doktora gittim. artık merak etmeye başladım napıyor bu bebiş içeride diye 23+3 oldugumuzu ve 611 gr oldugunu söyledi sizce iyi mi bana iyi gibi geldiD: haziranda ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi yapılacak...şekeri yüksek çıkan arkadaşlar içinizi rahat tutun.ne kafar güzel şeyler düşünürsek rabbim o kadar kolaylaştıracaktır hamileligimizi..herkese sabırlar diliyorum...

Teşekkür ederim Rümeysa
2 hafta sonra doktoruma gidicem yaptırırım o zaman olmazsa
Ama benim doktorum 1 aydan önce gelince kızıyor ultrason zararlı diye =)
Sizler böyle bir şey duydunuz mu?

ben geldiiiim

Rabbime şükürler olsunki bebişimde hiçbir problem yok tüm sonuçlarımız çok iyi çıktı,cumartesinden bu yana kızım 47 gr almış yanii 467 gr olmuş fındığım.en güzel haberi veriyorum kızlar plesentam yukarı yani olması gereken yere çıkmış yani erken doğum yada zorunlu sezeryan gibi bi durum ortadan kalktı :)çok sevindim çünkü normal dogum istiyodum.şimdi sırada 1 hazirandaki şeker yüklemem var,ayy yaa şejerdende tatlıdanda nefret ederim ben tatlıyla hiç aram yoktur kesim benim şekerde yerlerde çıkar kızlar

selam kızlar nasılsıınızzzzzzz bende sımdı asımı yaptırdımmmmmmmm ınsallah ılk oncekı gıbı acımazzzzzzzzzz pazartesı gunu de kontrolum var seker yuklemesı yapılacakkkkkkkk merak edıyorummm nasıl ıcecem oınu allah yardımcımız olsunnnnnnnnnnnnnn hepımızın

bana iki yada uç doz demişlerdi çok teşekurler canım cevapladığın için ..

maşallah canım çok guzelsiniz :)
teşekkür ederim arkadaşlar hamilelerin duaları kabul olurmuş
aklınıza geldikçe dua ederseniz
birde Mine'nin babası da kanser olmuş maalesef onun içinde dua ederseniz çok sevinirim

enbitaneciğim çok geçmiş olsun Acil şifalar dilerim canım benim evet facede okudum mineyıde bol bol dua edicez canım ...

yardımcı oldun canım çok teşekur ederim sağlık ocağına gitmememe kararı aldım yapılması gerkenleri de burdan takip ederiz artık zaten doktorum gerken bilgileri testleri yapıyo ..

Ohhhh süpermiş canım çok sevindim demekki bak düzelebiliyormuş artık istediğin gibi normal doğum yapabilirsin inşallah..en azından için rahatlamıştır buda bişey..şekerinde umarım normal çıkar bende hiç tatlı yemiyorum ama yinede belli olmaz ama tehlike arzedecek kadar yüksek olsa zaten belirtileri olurdu takma kafana...

yani hiç bir bilgi vermeden risklisin diyip hop dilen ne demek ben anlamıyorum bu doktorları. hamilelik zaten stresli bir süreç iyice bizi strese sokuyorlar. sen dr diğer doktordan bahsedip bilgi istedin mi? dr rahim ağzın kapalı demiş, diğer dr bana pek güven vermedi açıkcası

şeker yüklemesini 24. haftadan sonra yapıyolar canım.bizde bugün itibariyle 22+0 olduk. 8 haziranda şeker yüklemem var.

bebeişine maşallah canım..

plesantana çok çok çok sevindim.. aynı problem bende de var bende yukarı çıkması için dua ediyorum bol bol. senin adına içim çok rahatladı, darısı benim başıma.

Selam tatlımmm..
Senin profil resmini görünce içim bi kıpırdanıyor çok güzel bi resim:))))))))))
Çok iyi işte ilk aşıda ağrın olmadıysa bunda da olmaz hiç kasma..
Şeker yüklemesinde acaba her sağlık merkezinde farklı bi sumu veriliyor diye merak etmiyor değilim bana da onu çok fena anlatırlardı ayılanlar bayılanlar falan ilk hamileliğimde doktorum gerek görmedi yaptırmadı bunda yaşdan dolayı istiyor 2.5 aylıkken yapıldı bana 50 lik ama inanın içerken hiç zorlanmadım çünki limonata gibiydi sırf şekerli su değildi yani..Bu şeker olayı ya bünye ile alakalı yada farklı bi karışım veriyorlar vallahi anlamadım..
Yani hiç kasma içersin bi güzel lıkır lıkır hahhaaaa...

Kısslarrrr biliyorum yuhhh diyceksiniz çünki bu konu defalarca konuşuldu ama ben atlamışım..
Mesajlarınızın içinde yaptığınız minik suratları nasıl yapıyorsunuz benim iş bilgisayarım olduğundan mı acaba burda çıkmıyor aklımda kaldığınca denedim ama cıkkkssssss....

benimde göbek deliğim kayboldu sayılır yakında sipsivri olacak gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…