günaydın arkadaşlar mide bulantısı için hap kullanan var mı aranızda bende bütün gün ve gece geçmeyen bulantılar var ve ne zaman geçecek diye düşünmekten başka bir şey yapamıyorum.bu durumdan dolayı doktorun verdiği folik asit ve progestan ı da kullanamıyorum.kullanamadığım için de çok endişeleniyorum ne yapacağımı şaşırdım lütfen bana fikirlerinizi söyleyin.teşekkür ederim şimdiden
Dusuk tehliken mi var progestan verdi dr? Folik asit cogu kisi icmiyor hatta dun yazi paylastim folik asitle ilgili neler yazilmis ben de kullaniyorum ilkindede kullndim sasirdim kaldim.kanser deniyor herseye yok omega3 icmeyin vs....
Madem dr. Progestan verdi en azindan onu ic.buarada mide bulantisi icin emadur icebilirsin ama dr.una sor cnm olur mu yonlendirmek istemiyorum.
çok teşekkür ederim cnm evet kanamam olmuştu ondan verdi doktor ama alamıyorum.bu bulantılar ne zaman geçer acaba
Günaydın canım sana da ben c.tesi vey apazartesi gitmeyi düşünüyorum haftaya:) daha hiç gitmedim doktora gidince hepsini birden görürüm inşallah :)
Ben de doktorumla görüştüm, ilk muayenemi bu çarşamba yapacak. İnşallah keseyi görürüz.Umarım karından ultrasonda görünür, alttan kontrolü hiç istemiyorumKeseyle birlikte kalp atışları da görülürse değmeyin keyfime
Acaba karından görünüp görünmemesi beta değerlerine mi bağlı ve kaç olunca karından görünüyor bilen varmı acaba arkadaşlar ?
Çok heyecanlıyım da
İçinde can taşıyan canlarıma günaydın
Zor uyanabiliyorum şu günlerde malum halden dolayı. Süt, peynir, yumurtalı bol kalsiyum proteinli kahvaltımı yapıyorum bir yandan da bakayım annişlerimiz neler yapıyor diye bakayım dedim.
Bende yarın doktora gidicem ultrasında baktırmak için. Keseyi görsede kalp atışını duymak için heenüz çok erken sanırım. heycanla yarını bekliyorum. smear testimin sonucuyla beraber.
Cnm annem benden cok cekmis,bnm hic olmadi.cogu gebe farkli yasio kimi cikario kimi bulanio.ben de kafami kaldiramiyorum.genelde 3 ay surer umarim seninde oyledir.dedigim gibi bgn sor emadur ic cnm.aslinda sormadan net icebilcegin ilac ama boyle ilac ismi vererek konusmak pek istemiyorum.annem ben de icmis.bana da cok bulanirsn ic demsti dr. Icmedim hic ben gerci[
ben iki gün daha idare edeyim de doktora gideceğim 16 sında o zaman sorup öyle alayım
Dusuk tehliken mi var progestan verdi dr? Folik asit cogu kisi icmiyor hatta dun yazi paylastim folik asitle ilgili neler yazilmis ben de kullaniyorum ilkindede kullndim sasirdim kaldim.kanser deniyor herseye yok omega3 icmeyin vs....
Madem dr. Progestan verdi en azindan onu ic.buarada mide bulantisi icin emadur icebilirsin ama dr.una sor cnm olur mu yonlendirmek istemiyorum.
günaydın canım naber
bende progestan kullanıyorum çokkk baş dönmesi yapıyor birde dr folic plus verdi onu kullanıyorum,si sadece folic asit mi kullanıyosunuz,
Günaydın günaydın günaydııııınnn
Tatlı anneler güzel anneler nasılsınız bakalım.
Eveeett bu hafta kimler ne zaman kontrole gidiyo bakalım.
Hayırlısıyla pıtpıtlar duyulmaya başlar artık yavaş.
Hepimiz hayırlı sağlıklı güzel haberlerle dönelim doktor kontrollerimizden inşallah.
Nasip kısmet olursa ben perşembe günü gidicem( bi ihtimal çarşambaya alabilirim randevumu)
iyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın.....ya bende acayip asabiyet başladı kendime üzülecek yer arıyorm sizdede oluyormu
Canim hamile kaldigimi daha bilmiyodum ama sinirlerim o kadar bozulmusduki,Simdide ogleyim birisi iyi bir soz bile soglese sinirleniyorum.
Neden acabaaaaa.
Ben folicplus kullaniyorum acitle aynimi zarari acaba bilgin varmi canimDusuk tehliken mi var progestan verdi dr? Folik asit cogu kisi icmiyor hatta dun yazi paylastim folik asitle ilgili neler yazilmis ben de kullaniyorum ilkindede kullndim sasirdim kaldim.kanser deniyor herseye yok omega3 icmeyin vs....
Hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin kachaftalikken tam kalp atisini duydun canimArkadaşlar merhaba,
Zamanım olmadığından yazılanları sıkı bir şekilde takip edemiyorum malesef. Daha önceki 2 gebeliğim olumsuz sonuçlanmıştı. Bu yüzden bu seferkinde de olumsuzluğa kendimi o kadar hazırlamışım ki, cumartesi günü bebeğimin kalp atışlarını duymak benim için büyük sürpriz oldu :) Aileme haber vermek için yine de 12. haftayı bekliyorum, yakın arkadaşlarım biliyor sadece.
Mutlu hamilelikler, mutlu bebekler..
Selam arkadaslar bende araniza yeni katildim.
1.6 aydir evliyim hep bebek istiyorduk Allah simdi kismet etdi Allah nasib ederse Eylulun 17 bebegim bizimle olucak.
Sizlerede kendimede keyifli ve sorunsuz hamilelik gecirmenizi diliyorum. :*
bana gün yeni aydı daha yeni kalktım
13:45 te randevum var kalp atışı için heyecan dorukta
iyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın.....ya bende acayip asabiyet başladı kendime üzülecek yer arıyorm sizdede oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?