2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Dusuk tehliken mi var progestan verdi dr? Folik asit cogu kisi icmiyor hatta dun yazi paylastim folik asitle ilgili neler yazilmis ben de kullaniyorum ilkindede kullndim sasirdim kaldim.kanser deniyor herseye yok omega3 icmeyin vs....

Madem dr. Progestan verdi en azindan onu ic.buarada mide bulantisi icin emadur icebilirsin ama dr.una sor cnm olur mu yonlendirmek istemiyorum.

çok teşekkür ederim cnm evet kanamam olmuştu ondan verdi doktor ama alamıyorum.bu bulantılar ne zaman geçer acaba

çok teşekkür ederim cnm evet kanamam olmuştu ondan verdi doktor ama alamıyorum.bu bulantılar ne zaman geçer acaba

Cnm annem benden cok cekmis,bnm hic olmadi.cogu gebe farkli yasio kimi cikario kimi bulanio.ben de kafami kaldiramiyorum.genelde 3 ay surer umarim seninde oyledir.dedigim gibi bgn sor emadur ic cnm.aslinda sormadan net icebilcegin ilac ama boyle ilac ismi vererek konusmak pek istemiyorum.annem ben de icmis.bana da cok bulanirsn ic demsti dr. Icmedim hic ben gerci

Arkadaşlar merhaba,
Zamanım olmadığından yazılanları sıkı bir şekilde takip edemiyorum malesef. Daha önceki 2 gebeliğim olumsuz sonuçlanmıştı. Bu yüzden bu seferkinde de olumsuzluğa kendimi o kadar hazırlamışım ki, cumartesi günü bebeğimin kalp atışlarını duymak benim için büyük sürpriz oldu :) Aileme haber vermek için yine de 12. haftayı bekliyorum, yakın arkadaşlarım biliyor sadece.
Mutlu hamilelikler, mutlu bebekler..

Selam arkadaslar bende araniza yeni katildim.
1.6 aydir evliyim hep bebek istiyorduk Allah simdi kismet etdi Allah nasib ederse Eylulun 17 bebegim bizimle olucak.
Sizlerede kendimede keyifli ve sorunsuz hamilelik gecirmenizi diliyorum. :*

Günaydın canım sana da ben c.tesi vey apazartesi gitmeyi düşünüyorum haftaya:) daha hiç gitmedim doktora gidince hepsini birden görürüm inşallah :)

Ayy inşallah inşallah canımm.Rabbim gönlne göre versin...

hcg değerinin 1500 lerde olması gerekir diye biliyorum karından görünmesi için..
inşallah sende keseciğini görürsün çarşamba günü

ev hanımı olmanın güzel tarafı varsa oda budur işte :))
afiyet bal şeker olsun tatlım.
yarasın sana ve minişine :))

Bende yarın doktora gidicem ultrasında baktırmak için. Keseyi görsede kalp atışını duymak için heenüz çok erken sanırım. heycanla yarını bekliyorum. smear testimin sonucuyla beraber.

hayırlı haberle dön canım inşallah hepimiz güzel haberler getirelim inşallah....

bende progestan kullanıyorum çokkk baş dönmesi yapıyor birde dr folic plus verdi onu kullanıyorum,si sadece folic asit mi kullanıyosunuz,

merhabalar bende allah kısmet ederse eylül annesi olucam bir kızım var 3 yaşında adıda EYLÜL.İlk hamileliğim devam etseydi eylülde doğum yapıcaktım kısmet olmadı bu onun yerine geldi galiba.Keşke evde olsaydım da tv karşısında pinekleseydim ayaklarım üşüyo ondan mı ne karnım ağrıyo bir çocuğum olmasına rağmen kendimi çok acemi hissideyorum.

bende progestan kullanıyorum çokkk baş dönmesi yapıyor birde dr folic plus verdi onu kullanıyorum,si sadece folic asit mi kullanıyosunuz,

Evet ben sadec folik asit kullaniyorum.4. Ay gibi prenata dha omega3 e baslarim.umarim onlar hakkinda yazilanlar net dgldir.

Annem yrn gidiooo,ben napcam Adayla bilmiyorum p.tesi - pers. yardimcim gelio ama cocuga yemek vermek bile bana eziyet suan resmen,kafam kalkmiyor(

bana gün yeni aydı daha yeni kalktım
13:45 te randevum var kalp atışı için heyecan dorukta

iyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın.....ya bende acayip asabiyet başladı kendime üzülecek yer arıyorm sizdede oluyormu

Canim hamile kaldigimi daha bilmiyodum ama sinirlerim o kadar bozulmusduki,Simdide ogleyim birisi iyi bir soz bile soglese sinirleniyorum.
Neden acabaaaaa.

Canim hamile kaldigimi daha bilmiyodum ama sinirlerim o kadar bozulmusduki,Simdide ogleyim birisi iyi bir soz bile soglese sinirleniyorum.
Neden acabaaaaa.

Hormonlarimiz degisiyor cunku ben de asiri duygusalim.bi ark.ddusuk yaptigini yazmis okuyuncavagladim.hbrlerde agliyorum vs...lohusayken asabiydim ben kimse ellemesin istedim bebisi

Ben folicplus kullaniyorum acitle aynimi zarari acaba bilgin varmi canim
Hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin kachaftalikken tam kalp atisini duydun canim
Selam arkadaslar bende araniza yeni katildim.
1.6 aydir evliyim hep bebek istiyorduk Allah simdi kismet etdi Allah nasib ederse Eylulun 17 bebegim bizimle olucak.
Sizlerede kendimede keyifli ve sorunsuz hamilelik gecirmenizi diliyorum. :*

Hayirli olsun usutme ayaklarindan ayaklar onemli sonra kasiklarina agri vurur allah korusun dikkat et

Bnmki de plus.ustunde bebek var dimi cnm pembe?
Valla burcu ben sasirdim yaziyi okuyunca ama iciyorumda .su kanser herseydn cikar oldu.sen dunku ekledigi. Linki okudun mu buarada? Dr.uma soylucem sorcam bakalim ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…