benimde göbek deliğim kayboldu sayılır yakında sipsivri olacak gibime geliyor
Selam tatlımmm..
Senin profil resmini görünce içim bi kıpırdanıyor çok güzel bi resim:))))))))))
Çok iyi işte ilk aşıda ağrın olmadıysa bunda da olmaz hiç kasma..
Şeker yüklemesinde acaba her sağlık merkezinde farklı bi sumu veriliyor diye merak etmiyor değilim bana da onu çok fena anlatırlardı ayılanlar bayılanlar falan ilk hamileliğimde doktorum gerek görmedi yaptırmadı bunda yaşdan dolayı istiyor 2.5 aylıkken yapıldı bana 50 lik ama inanın içerken hiç zorlanmadım çünki limonata gibiydi sırf şekerli su değildi yani..Bu şeker olayı ya bünye ile alakalı yada farklı bi karışım veriyorlar vallahi anlamadım..
Yani hiç kasma içersin bi güzel lıkır lıkır hahhaaaa...
:
o nasıl olucakmış öyle sen yinede aç karnına git canım
aç karnına yapılan bişi ben hiç duymadım tok karnına yapıldığını
benimde sınırdan yukarıda canımcım
perşembe 100lük yapılcak bana bakalım bende meraklar içindeyim
kan değerlerim düşmüş
ama bana doktor demişti ki hergün içme kan hapını 2-3 günde bir iç demişti
bende öyle yapıyodum düştüğünü görünce içmeye başladım dün itibariyle
maşAllah süphanAllah nazarlardan korusun Rabbim
kiloya bakkk boya bak
en kilolu bebiş seninki heralde topicte ihihi :)
benimki 750 gr cık erkek bebek :)
sen onu birazcık diyete sok annesi nasıl doğuracaksın yoksa :)
kız benim göbek deliğim kaybolmadı,göbek deliği kıvrım kıvrım ya resmen o kıvrımlar dışarı çıktı,hani sütyen takmazsın gögüs ucun badiden çok belli olurya,işte benim göbek deliğimde aynı oldu gı...
ben geldiiiim
Rabbime şükürler olsunki bebişimde hiçbir problem yok tüm sonuçlarımız çok iyi çıktı,cumartesinden bu yana kızım 47 gr almış yanii 467 gr olmuş fındığım.en güzel haberi veriyorum kızlar plesentam yukarı yani olması gereken yere çıkmış yani erken doğum yada zorunlu sezeryan gibi bi durum ortadan kalktı :)çok sevindim çünkü normal dogum istiyodum.şimdi sırada 1 hazirandaki şeker yüklemem var,ayy yaa şejerdende tatlıdanda nefret ederim ben tatlıyla hiç aram yoktur kesim benim şekerde yerlerde çıkar kızlar
benim de öyle canım merak etma hatta benim göbeğin içinde et beni vardı oda dışarı pörtledi
Teşekkür ederim Rümeysa
2 hafta sonra doktoruma gidicem yaptırırım o zaman olmazsa
Ama benim doktorum 1 aydan önce gelince kızıyor ultrason zararlı diye =)
Sizler böyle bir şey duydunuz mu?
mrb canm benm göbek deliğim çukur a.karnım yuvarlakta olmadı bı prblemmidir bu sizce kızım olcak kalcalarm ve karnımn kenarları doldu ama karnım kilolu gibi duruyo hamıle gibi değil
canım niye problem olsun ki değildir her hamilelik parmak izi gibi birbirinden farklıdır sende duymuşsundur... herkeste değişik şeyler olabilir. ne kadar doğrudur bilemem ama kızlarda karın yayvan olur derler ya kenarların dolması normaldir buna göre.. ben çevremde birsürü hamile gördüm sadece birinde göbek deliği sipsivriydi ben ozaman çocuktum garibime gitmişti bende de olacak gibi şimdiyani birinde olan herkeste olacak diye bişey yok rahat ol...
ilk 5.haftadaydı sanırsam kalbini dinlemek istemiştim ozman bana dediki erkenden uyarı göndermeyelim demişti.7.hftada dinlemiştim kalp atışını oda cok kısa.yurtdışında köü bişey olmadıkca gebelik boyunca 3 4 defa sokuyorlarmış usg ye ama öyle cok zararlı oldugunu sanmıyorum inşallah değildir
teşekkr ederm canm.uzmantv de dinlemstm fizyolojik bi olaymış karın.her hamilenn karnı ve iç karnı gensliği farklı olurmus ne bilim garip hissedyrm bazen hiç bu kadar göbeklenmemiştm kilo almamıştmda :)
kız benim göbek deliğim kaybolmadı,göbek deliği kıvrım kıvrım ya resmen o kıvrımlar dışarı çıktı,hani sütyen takmazsın gögüs ucun badiden çok belli olurya,işte benim göbek deliğimde aynı oldu gı...
Kısslarrrr biliyorum yuhhh diyceksiniz çünki bu konu defalarca konuşuldu ama ben atlamışım..
Mesajlarınızın içinde yaptığınız minik suratları nasıl yapıyorsunuz benim iş bilgisayarım olduğundan mı acaba burda çıkmıyor aklımda kaldığınca denedim ama cıkkkssssss....
senin ilk bebekmiydi canım benim öyle bilmediğimizden tecrübe olmadığından öyle geliyor, biraz rahat olmak lazım sanırım benim doktorum rahat biri ama çok güveniyorum ona bende ondan gördüm rahata bağladım bakalımAllah sonumuzu hayır etsin çsağlıkla sıhhatle velatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... benimde karnım çok altta gibime geliyor yani ne varsa göbeğin altında üstünde pek bişey yok az daha büyürse bu şekilde öne doğru devrilecekmişim gibi bazen düşünüyorum ama sonra bişey yoktur deyip koyveriyorum gitsin
evet canm ilk bebeğim.Rabbim hayrlısıyla hayrlı zamanda kucagımıza sağlıklı sıhatli almayı nasp etsn inşallah.senn ilk mi?cinsyetı erkek mı
evet canım ilk ve bir oğlum olacak inşallahsenin cinsiyeti neydi...
selammmmmm canımmm benımmmmmmmmm....
ılk buraya uye oldugumden berı bu profılım var bayılıyorummmmmm bu kızaaa ınsallah kızım buna benzer dıyecegım amaaa babamız ve ben esmerızzzzzzzz....
ılk asıda 3 gun suren agrım oldu ıkıncısınde olmaz umarımm...
seker yuklemesınde bunyeden bunyeye fRKEDER INSALLAH BUNU DA ATLATTIRIM onemlı olan bebısımın saglıgı
yanlış hatırlamıyorsam;
Kullanıcı kontrol Paneli-Şeçenekleri Düzenle-Mesaj editörü kısmından Standart Editörü seçiyorsun canım..
inş doğru hatırlamışımdır.
Yahuuuu kısslar herkes nerdekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
yeni bi yerler keşfettiniz oralardamı takılıyorsunuz tek tek:26:
yada hep birlikde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?