2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimde göbek deliğim kayboldu sayılır yakında sipsivri olacak gibime geliyor

kız benim göbek deliğim kaybolmadı,göbek deliği kıvrım kıvrım ya resmen o kıvrımlar dışarı çıktı,hani sütyen takmazsın gögüs ucun badiden çok belli olurya,işte benim göbek deliğimde aynı oldu gı...

selammmmmm canımmm benımmmmmmmmm....
ılk buraya uye oldugumden berı bu profılım var bayılıyorummmmmm bu kızaaa ınsallah kızım buna benzer dıyecegım amaaa babamız ve ben esmerızzzzzzzz....
ılk asıda 3 gun suren agrım oldu ıkıncısınde olmaz umarımm...
seker yuklemesınde bunyeden bunyeye fRKEDER INSALLAH BUNU DA ATLATTIRIM onemlı olan bebısımın saglıgı

enbitane sana da geçmiş olsun inşallah diğer testte bişey çıkmaz..
bakalım bizimki nasıl çıkacak bende haziranın 5inde yaptıracağım şeker testini ve doktorum bana da kahvaltını yapabilirsin dedi hatta şekeri de verdiler içip öyle gideceğim kan vermeye inşallah iyi çıkar hepimizin sonuçları...

benim de öyle canım merak etma hatta benim göbeğin içinde et beni vardı oda dışarı pörtledi

hadi gözün aydın tatlım geçmiş olsun..

mseylül canım başka doktora gitmekle iyi yapmışsın senin sonuçlarını okuyunca çok sevindim gözün aydın inşallah oğlun doğduğunda da sapasağlam olduğunu göreceksin içini rahat tut doktorlar bazen abartıyorlar...

nurbojuk sana da geçmiş olsun canım sonuçlar iyi çıkmış darısı bizim başımıza inşallah...

melekci canım yazmasamda senin sonuçlarını dört gözle bekliyordum çok şükür iyi çıkmış hadi gözümüz aydın olsun...

Teşekkür ederim Rümeysa
2 hafta sonra doktoruma gidicem yaptırırım o zaman olmazsa
Ama benim doktorum 1 aydan önce gelince kızıyor ultrason zararlı diye =)
Sizler böyle bir şey duydunuz mu?

ilk 5.haftadaydı sanırsam kalbini dinlemek istemiştim ozman bana dediki erkenden uyarı göndermeyelim demişti.7.hftada dinlemiştim kalp atışını oda cok kısa.yurtdışında köü bişey olmadıkca gebelik boyunca 3 4 defa sokuyorlarmış usg ye ama öyle cok zararlı oldugunu sanmıyorum inşallah değildir

mrb canm benm göbek deliğim çukur a.karnım yuvarlakta olmadı bı prblemmidir bu sizce kızım olcak kalcalarm ve karnımn kenarları doldu ama karnım kilolu gibi duruyo hamıle gibi değil

canım niye problem olsun ki değildir her hamilelik parmak izi gibi birbirinden farklıdır sende duymuşsundur... herkeste değişik şeyler olabilir. ne kadar doğrudur bilemem ama kızlarda karın yayvan olur derler ya kenarların dolması normaldir buna göre.. ben çevremde birsürü hamile gördüm sadece birinde göbek deliği sipsivriydi ben ozaman çocuktum garibime gitmişti bende de olacak gibi şimdi yani birinde olan herkeste olacak diye bişey yok rahat ol...

teşekkr ederm canm.uzmantv de dinlemstm fizyolojik bi olaymış karın.her hamilenn karnı ve iç karnı gensliği farklı olurmus ne bilim garip hissedyrm bazen hiç bu kadar göbeklenmemiştm kilo almamıştmda :)

evet canım yurtdışında öyle zorunlu olmadıkça yapmıyorlar ben şimdiye kadar 3 kez girdim usg ye geçen aykinde yapmadılar bu aykinde de yapmayacaklar ama oğlumu çok merak ediyorum nasıl olduğunu... bakalım ne zaman göreceğim bende bişey demiyorum bi bildikleri vardır diye...

teşekkr ederm canm.uzmantv de dinlemstm fizyolojik bi olaymış karın.her hamilenn karnı ve iç karnı gensliği farklı olurmus ne bilim garip hissedyrm bazen hiç bu kadar göbeklenmemiştm kilo almamıştmda :)

senin ilk bebekmiydi canım benim öyle bilmediğimizden tecrübe olmadığından öyle geliyor, biraz rahat olmak lazım sanırım benim doktorum rahat biri ama çok güveniyorum ona bende ondan gördüm rahata bağladım bakalım Allah sonumuzu hayır etsin çsağlıkla sıhhatle velatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... benimde karnım çok altta gibime geliyor yani ne varsa göbeğin altında üstünde pek bişey yok az daha büyürse bu şekilde öne doğru devrilecekmişim gibi bazen düşünüyorum ama sonra bişey yoktur deyip koyveriyorum gitsin

yanlış hatırlamıyorsam;

Kullanıcı kontrol Paneli-Şeçenekleri Düzenle-Mesaj editörü kısmından Standart Editörü seçiyorsun canım..

inş doğru hatırlamışımdır.

evet canm ilk bebeğim.Rabbim hayrlısıyla hayrlı zamanda kucagımıza sağlıklı sıhatli almayı nasp etsn inşallah.senn ilk mi?cinsyetı erkek mı

Çok çok tatlı bi kız maşallahhhhh..
Benzemez belki ona ama ondn daha tatlı olur senin yavrun merak etme kendi çocuğu olunca insan başka çocuk zor seviyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…