2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar güzel eylül anneleri benim bebişimin kafasında koroid pleksus kisti vardı burda da yazmıştım çok şükür ki kistlerimiz baya küçülmüş doktorumuz 2 haftaya tamamen yok olur rahat ol dedi bu arada çok iyi bir doktordu alkan yıldırım allah ondan da razı olsun sizlerden de inşallah bebeklerimizi sağlıkla huzurla kucaklarımıza alırız.

geçmiş olsun canım gözün aydın

aynen tatlım benimde seninki gibi valla uyuz oluyorum bakıyorum etrafımdakilere dümdüz top gibi ama benim öyle değil sanki hamile değilimde biçimsiz kilo almışım gibi duruyor

canım tekrar geçmiş olsun çopk dikkat et kendine benimde sulu akıntım geliyo daha fazla dikkat etmemiz gerekiyo sanırım

Burada olan arkadaşlarım benim bir oğlum olacak inşallah Allah nasip ederse ama ben ona hala isim bulamadım ve çok kararsızım bana bu konuda ne olur yardımcı olun var mı isim tavsiyeleriniz...

oohhh canım çokk sevindim gözunaydın maşallah :)

Canım sukurler olsun, gözünüzaydin cok sevindim.

Burada olan arkadaşlarım benim bir oğlum olacak inşallah Allah nasip ederse ama ben ona hala isim bulamadım ve çok kararsızım bana bu konuda ne olur yardımcı olun var mı isim tavsiyeleriniz...

Yağız, kuzey, Ege deniz, rüzgar, Demir, Eren, yuşa, Buğra, Bilal, Enver, Semih, eymen ilk aklıma gelenler.

Canım Gözün aydın çok sevindim Allah hepimizi iyi haberlerle karşılaştırsın...

Merhaba arkadaşlar bugün eşimle biraz bebiş için gezdik fiyatlara falan baktık. Baby 2 go markalı bebek arabası beğendk ama sizce nası?? Çok hafif ve kolay açılıp kapanıyo ama ufak gibi geldi diğer arabalara göre ilk aylar puset arabalarmı kullanılır acaba?? Acemiym malum ilk çocuk çok soruyorm kusura bakmayın:) Proton Bebek Arabası | Baby2go

hayırlı olsun bebişin sağlıkla al kucağına
bu arada ben de karar veremedim oğlumun ismine
aklımda olanlar; Aras, yiğit, ediz, çağan

Son düzenleme:
kızlar ya bişey sorcem sizde sırt üstü uzandığınızda bebişlerin hareketlerini gözle görebiliyormusunuz.ben çok net görüyorum meleğimin tekmelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…