2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bişey sorcem sizde sırt üstü uzandığınızda bebişlerin hareketlerini gözle görebiliyormusunuz.ben çok net görüyorum meleğimin tekmelerini
Sırtüstü pek yatmıyorum zararlı diye ama sırtüstü yatınca daha belirgin hareket ediyor sanki, bi de yavrum heralde sabahları acıktığından çok hareket ediyor ama annesi bulantıdan kalkamıyor

cnm bu arabalar hem çok pratik hem çok kullanışlı yani olduki bebeğinle başbaşa gitmek zorunda kaldın bir yerlere ee her zaman yanında birileri olmuyo bir elinle bebeğini tutarken bir elinlede arabayı kullana biliyorsun yani açıp kapaman gerektiğinde ben öbür çocuklarımdada buna benzer modeller kullandım ve bundada böyle birşey düşünüyorum araba bagajlarındada yer kaplamıyor

ben weissın wbt 1012 modelini çok beğendim. doğduğundan itibaren kullanılabilecek bişey. ayrıca 1 yaşına dek oto koltuğu da olarak kullanılabilir. benim aklıma yatmıştı, geçen eşim de inceledi. açılıp kapanması falan çok rahat. fazla ağır değil gibi geldi. bebek de içinde rahat eder gibi geldi bize. eşim quiny markasında zapp extra modeline bayılmıştı. o da çok pratik açılıp kapanıyo ve kapanınca çok ama çok küçük oluyo. açılıp kapanışına ve küçüklüğüne bayılmıştı ama benim fiyat konusunda tereddütüm vardı. (zapp extra oto koltuğu ile birlikte alınınca 1200-1400 civarında). geçen bi mağazada iki modeli birden gördük ve eşimle inceledik. weiss daha güvenli, bebek için daha rahatmış gibi geldi. özellikle yatar pozisyonda diğerine göre çok daha rahat. diğeri tam yatay pozisyona gelmiyo. bi de quiny'de öndeki korkuluk yok, sadece kemer var, ön parçayı istersen ayrıca alıyomuşsun. bi de oturma yeri sadece çadır bezi gibi, içinde minder yoktu. ama quiny feci rahat sürülüyodu açıkçası o da avantajdı. şu kanıya vardık. quiny ile anne, weiss ile bebek çok rahat edecek gibiydi. bi de quiny 1300 tl civarı, weiss 650-700 tl idi. biz de weiss almaya karar verdik. ama sonuçta bizimki de ilk bebek. yani tecrübe konuşuyor diyemem, ama araba epey içimize sindiği için bi görmenizi öneririm..

kızlar ya bişey sorcem sizde sırt üstü uzandığınızda bebişlerin hareketlerini gözle görebiliyormusunuz.ben çok net görüyorum meleğimin tekmelerini

Aynen canım bende çok net görebiliyorum göbeğimi hoplatıyo resmen ama babasına göstermeye çalışınca hayatta tekmelemio şaştım kaldım bakalım az daha büyüsün diyorum bende

Aynen canım bende çok net görebiliyorum göbeğimi hoplatıyo resmen ama babasına göstermeye çalışınca hayatta tekmelemio şaştım kaldım bakalım az daha büyüsün diyorum bende

Maşallah bebişlerimize benimki hiç oynamıyor bende bekliyorum hafif hafif oynuyor fakat yorulduğum zaman acaip bir şeyler yapıyor ama anlayamadığım ne olduğunu karnım çok sertleşiyor iyi bir şey dir inşallah perşembe doktora gittiğim zaman sorucam neden böyle diye...

Evet bugün kullandm inceledm biraz hafif ve kullanışlı gerçekten.ama ilk aylarda bebek rahat edermi kullanılırmı.

mrb günaydn nur.ben ilk kez yaptrcam bu testi.nasl birşey veriyolarkı hastanede biz su alıp mı gitcz verdkleri ekeri öylemi içicz benm cevremde yaptran yok oyuzdenden bilmediğimdende cekınerek soruyorm

Canim kusura bakma ya
Rahatsizim yeni gordum
Canim bizim burada kantinden su aldim glikozu hemsireler verdi karistirdim ictim
Ama bazi arkadaslar direk kantinden glikozlu su almis
Belki sende de oyledir

Minik fasulyem sana direk 100 luk yukleme yapmis doktorun 50 lik yapmadi mi once ?

Minik melekim senin adina da cok sevindim canim insAllah herkes boyle guzel haberler alir

Bu arada ipek canim senin bebis masAllah
Baya tombis olacak

Kızlar yarın şeker yüklemesi için Dr a giitcem ben de sizler gibi.ama önemli olan o değil ben en çok şu bağırsaktaki parlamayı merak ediyorum. Dr amniyosentez dedi ama yaptırmadım ultrasonda bakalım eğer artma yoksa korkulacak bişe yok dedi bakalım (( dua edin nolur

Burada olan arkadaşlarım benim bir oğlum olacak inşallah Allah nasip ederse ama ben ona hala isim bulamadım ve çok kararsızım bana bu konuda ne olur yardımcı olun var mı isim tavsiyeleriniz...

hayırlı ıolsun arkadaşım,benim de kızım olacak inş erkek olsaydı berat ismini düşünüyordum ben,mesela ahmet berat,mustafa berat,talha,duhan bunları seviyorum ben

Canım İnşallah iyi haberlerle karşılaşırsın bütün dualarım seninle ama içimden geçen çok güzel haberler alacaksın gibime geliyor bize haber ver oldumu sonuçlarını... Allah işini rast getirsin bebeklerimizi korusun...

allah yardımcın olsun arkadaşım, dualarımız seninlee

canım inşallah ultrasonda hiçbir sorun çıkmaz dua edicem senin için bende seninle aynı durumdayım hiçbir şey bebeğin sağlığından önemli değil canımın yanması ya da şeker yüklemesi falan hiç umurumda değil yeter ki onların sağlıklı olduğu haberini alalım

bende perşembe günü yaptırdım korkarak gittim nasıl olacak die ama hiç bişey yok ufak bir şişede gazoz gibi bişey içip 1 saat bekliyosun sonra kan veriyosun benimki allaha şükür temiz çıktı darısı sizlerin başına kızlar

Herkese günaydın tatlı hamiş arkadaşlarım inşallah güzel ve hayırlı bir gün geçiririz... bu arada kalbim küt küt atıyor çok heyecanlıyım yarın ultrason var inş iyi haberlerle dönerim sizlere...

Günaydın arkadaşlar hepinize. Herkes isim paylaşmış bizde tam karar veremedik ama kızımıza ırmak inci ismini düşünüyoruz ama tam karar veremedik sizce nasıl

Kimse yokmuuuuuuu yaw nerelere gittiniz kaldım burda tek başıma

yettim gariiiii fadiyezzzzzzzzzzzzz....ben burdayımm hayatım,günaydınlar,inşlh hayırlı haberlerle gelirsin cnm yrn,ya zaman daraldılça insan heycanlanıyo,hayırlısıyla biran önce kucağımıza alsaydık minnoşları

Günaydın arkadaşlar hepinize. Herkes isim paylaşmış bizde tam karar veremedik ama kızımıza ırmak inci ismini düşünüyoruz ama tam karar veremedik sizce nasıl

ben çok beğendim canım,ismiyle yaşasın inşlh,daha 3 ay falan var,daha güzel bişi bulursanız karar değiştirirsiniz cnm

bizde selma lina ile selma nisa arasında kalmıştık.selma nisaya karar verdik,ama yinede daha çok içimize sinen bi isim olursa değiştirriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…