mseylul+, _izmirli_, yenigelinstyle, scarce varmı arkadaşlar tavsiye isimler?
Sırtüstü pek yatmıyorum zararlı diye ama sırtüstü yatınca daha belirgin hareket ediyor sanki, bi de yavrum heralde sabahları acıktığından çok hareket ediyor ama annesi bulantıdan kalkamıyorkızlar ya bişey sorcem sizde sırt üstü uzandığınızda bebişlerin hareketlerini gözle görebiliyormusunuz.ben çok net görüyorum meleğimin tekmelerini
Merhaba arkadaşlar bugün eşimle biraz bebiş için gezdik fiyatlara falan baktık. Baby 2 go markalı bebek arabası beğendk ama sizce nası?? Çok hafif ve kolay açılıp kapanıyo ama ufak gibi geldi diğer arabalara göreilk aylar puset arabalarmı kullanılır acaba?? Acemiym malum ilk çocuk çok soruyorm kusura bakmayın:) Proton Bebek Arabası | Baby2go
Merhaba arkadaşlar bugün eşimle biraz bebiş için gezdik fiyatlara falan baktık. Baby 2 go markalı bebek arabası beğendk ama sizce nası?? Çok hafif ve kolay açılıp kapanıyo ama ufak gibi geldi diğer arabalara göreilk aylar puset arabalarmı kullanılır acaba?? Acemiym malum ilk çocuk çok soruyorm kusura bakmayın:) Proton Bebek Arabası | Baby2go
kızlar ya bişey sorcem sizde sırt üstü uzandığınızda bebişlerin hareketlerini gözle görebiliyormusunuz.ben çok net görüyorum meleğimin tekmelerini
Aynen canım bende çok net görebiliyorum göbeğimi hoplatıyo resmen ama babasına göstermeye çalışınca hayatta tekmelemio şaştım kaldım bakalım az daha büyüsün diyorum bende
cnm bu arabalar hem çok pratik hem çok kullanışlı yani olduki bebeğinle başbaşa gitmek zorunda kaldın bir yerlere ee her zaman yanında birileri olmuyo bir elinle bebeğini tutarken bir elinlede arabayı kullana biliyorsun yani açıp kapaman gerektiğinde ben öbür çocuklarımdada buna benzer modeller kullandım ve bundada böyle birşey düşünüyorum araba bagajlarındada yer kaplamıyor
mrb günaydn nur.ben ilk kez yaptrcam bu testi.nasl birşey veriyolarkı hastanede biz su alıp mı gitcz verdkleri ekeri öylemi içicz benm cevremde yaptran yok oyuzdenden bilmediğimdende cekınerek soruyorm
Burada olan arkadaşlarım benim bir oğlum olacak inşallah Allah nasip ederse ama ben ona hala isim bulamadım ve çok kararsızım bana bu konuda ne olur yardımcı olun var mı isim tavsiyeleriniz...
Kızlar yarın şeker yüklemesi için Dr a giitcem ben de sizler gibi.ama önemli olan o değil ben en çok şu bağırsaktaki parlamayı merak ediyorum. Dr amniyosentez dedi ama yaptırmadım ultrasonda bakalım eğer artma yoksa korkulacak bişe yok dedi bakalım(( dua edin nolur
Kızlar yarın şeker yüklemesi için Dr a giitcem ben de sizler gibi.ama önemli olan o değil ben en çok şu bağırsaktaki parlamayı merak ediyorum. Dr amniyosentez dedi ama yaptırmadım ultrasonda bakalım eğer artma yoksa korkulacak bişe yok dedi bakalım(( dua edin nolur
Kimse yokmuuuuuuu yaw nerelere gittiniz kaldım burda tek başıma
Günaydın arkadaşlar hepinize. Herkes isim paylaşmış bizde tam karar veremedik ama kızımıza ırmak inci ismini düşünüyoruz ama tam karar veremedik sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?