2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar günümüz tatlı mı tatlu günlük güneşlik geçsin inş.
Aynen canım bende çok net görebiliyorum göbeğimi hoplatıyo resmen ama babasına göstermeye çalışınca hayatta tekmelemio şaştım kaldım bakalım az daha büyüsün diyorum bende

derincim bende sırtüstü yattığımda hareketlerini daha güzel görüyorum eşininde daha iyi farkedebilmesi için şunu dene derim uzandıgında senin hareket gördüğün yere tv kumandasını fln koy bak içerdeki minik onu nasılda sarsıyo çok eğlenceli oluyor cnm :)

Yaşa be pkocuk bende dedim pko olsa şimdi bana kesin cvp verir güzel dileklerin için çok tşk arkadaşım inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alıcaz jelibonları...

kumanda hııııııııııı?? vayyy çok güldüm yaaaaaaaaaa,dur akşam bende deneyim şu kumanda işini,sırf bıcırıkların hareketlerini görmek için yapmadımız yöntem kalmıyo ya,.....

valla pikocum başta wşine bende güldüm nspıyon sen yaa dedim,bu yöntemi eşim buldu çünkü o bnm kadar hareketleri farkedemiyor.koca kumandayı koydu göbüşüme hatta ben kumanda çocuk kadar die gittim dvd kumandasını joydum hafif biley koyunca dahada belli oluyor canım.bu arada benim ellerim ayaklarım şişiyo yaa bugün alyansımı bile zor taktım parmağıma,dün biraz fazla tuzluya kaçtım ondan mıdır acaba bilemedim

Canım o şişme bende de oluyor zaman zaman ellerimde değil ama ayaklarım şişiyor ayakkabılarım zor oluyor tuzlu yemiycez aman tuzsuzda bir şey yenmiyor yada azaltıcaz...

Canım o şişme bende de oluyor zaman zaman ellerimde değil ama ayaklarım şişiyor ayakkabılarım zor oluyor tuzlu yemiycez aman tuzsuzda bir şey yenmiyor yada azaltıcaz...

benimde genelde ayaklarım oluyodu ama bugün alyans zorlayınca farkettim,of yaa tusuzda tat olmuyo ki ama alışcaz artık başka çare yok

akşam mutlaka deniycem şu kumanda olayını...benimde ayağımda çok az şişlik var ama ben akşama kadar oturarak çalıştığım için ona yordum şahsen,alyansımda bol geliyodu şimdi tam oturuyo onuda kilo aldım die düşündüydüm ya...

ya ben bişi sorcam da aslında çok utanıyrm,,benim bikini bölgem varya çok değişti,hatda üst kısmı şişti,orasıda daha büyük oldu anlamadım ya kimseyede soramıyorum normalmi acaba sizdede varmı?

pikocum ben o soruyu dr sordum gebelikten oluyo dedi dogumdan snr eski halini alır dedi cnm endişelenme kötü bişi değil

Normal normal bende de aynısı şişti orasıda hatta ben dile getirmişdim 1 ay oluyor sanırım ağda yapmış gibi acı hissediyorum diye sonra da şişti

günaydın kızlar...tosun prensesimle kahvaltımızı yaptık okula geldik...dün kayınvalidem ve kayınpederim geldi...pazara kadar kalacaklar...aldıkları bebek eşyalarını getirmişler,annemin aldıklarının yanında onların ki kuş gibi kalmış...ya asıl canımı sıkan durum başka...size anlatayım da bana yol gösterin...şimdi benim doğumumda annem ve teyzem gelecek nasipse...dün kayınpederim ben artık doğuma gelemem benim yerime oğlumu gönderirim dedi yani kaynımı...doğumda kayınvalidem ve kaynım gelecekmiş...ya benim kaynımla doğru dürüst muhabbetim yok ki...5 yıllık evliliğimde toplasan beş kere ancak gördüm doğru dürüst hiç telefonda konuşmayız abisini de hiç aramaz...açıkçası ben doğumda erkek misafir istemiyorum...sizce haksız mıyım kızlar?önce bu konuyu eşimle mi konuşsam?bana bir yol gösterin..

Kaynınmı gelecekmiş ne alaka canım ya ne işi var lohusa kadının yanında bırak ya gelmesin söyle eşine onun yanında rahat edemezsin ne düşüncesiz insanlar var yaw...

Günaydın kızlar,, benim bir derdim var , Bebiş pek hareket etmiyor çok nadir hissediyorum halbuki ilk hareketlerini çok çabuk hissetmiştim, şimdi ise hareketlerde hiç bir gelişim, kuvvetlenme, hızlanma yok... Sizce neden böyle oluyordur..Sık sık kontrolede gidemiyorum içime dert oluyor :'(

Benimkide öyle canım doktor birşey demedi anormal bir şey olsa söylenirdi herhalde ama ben yarın ultrosonum var tekrar dile getiricem sana haber veririm normaldir herhalde... Bizimkiler ağırsiklet şekerim oynamıyorlar hemen

canım yerinde olsam bi annem bi kayınvalidemi kabul ederim,sen 40 yken evde eşin dışında bi erkeğin olması hoş değil,sonuçda sen belli dönem yatacaksın,kanaman olacak,tam sıcak zamanı,belki şortl askılıyla yatacaksn evde,sürekli kendi odandada yatamazsın,ben şahsen oturma odasındaki kanepeyi açıp en azından dikişlerim düzelene kadar orda yatmayı düşünüyorum,akşama kadar kendi odamda bunalırım,üstelik bebeği emzireceksin,odadan çık emziriyim diyemezsin,dikişli dikişlide kalkamazsın,...yok yok kesinlikle kabul etme,eşinle konuş,yada kayınvalidene kibarca söle,annecim doğumda senin gelmeni çk istiyrm,yardmcı olucandan eminim,ama abim gelirse ben rahat edememki de,açıkcası 40 yken eşim dışında başka erkek gelmesini istemem anne,daha sonra abimler gelir kalırlar başım üstünde yerleri var yanlış anlama beni lütfen de...ben ce bu şekilde konuştuğunda mutlaka anlıycaktır,oda i bayan sonuçda

günaydın canlarım:)))nöbetten cıktm eve geldk kızımla.dün gece uyuyakalmısım tam o sırada felaket bı kasılma ile uyandım.bacagım taş kesildi sanki arkadslarım doğuruyorm sanmıs:)))nasıl bagırdıysm ılk defa oldu sızce neden olr?magnezyum eksıklıgı mı

kaynın ne alaka canım??? o halde yanında bile duramazsın rahatsız olursun belkide. ziyarete gelseler neyse ama kalması tuhaf geldi bana.

ilk defa mı oldu?ozaman alış bundan sonra hep olacak,benim 1 aydır oluyo,bazen gecede 2 kez oluyo bazen 2 günde bir oluyo,normalde uyurken oluyodu dün namazdayken oldu,çok acı veriyo....mağnezyum eksikliğinden,dr.una mutkala söle ben magvital 365 kullanıyorum az çok faydası oluyo cnm...

canım az önce uyandım. vücudumun o kadar masaja ihtiyacı var demek ki hep gerneşmek istiyorum az önce kalkacakken yataktan gerneştim ve sağ alt bacağım kasıldı, taş kesildi sanki anlatamam. bi müddet bekledim geçti öyle indirdim ayağımı halada ağrı var anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…