merhabalar güzel eylül anneleri benim bebişimin kafasında koroid pleksus kisti vardı burda da yazmıştım çok şükür ki kistlerimiz baya küçülmüş doktorumuz 2 haftaya tamamen yok olur rahat ol dedi bu arada çok iyi bir doktordu alkan yıldırım allah ondan da razı olsun sizlerden de inşallah bebeklerimizi sağlıkla huzurla kucaklarımıza alırız.
Günaydın kızlar,, benim bir derdim var, Bebiş pek hareket etmiyor çok nadir hissediyorum halbuki ilk hareketlerini çok çabuk hissetmiştim, şimdi ise hareketlerde hiç bir gelişim, kuvvetlenme, hızlanma yok... Sizce neden böyle oluyordur..Sık sık kontrolede gidemiyorum içime dert oluyor :'(
ilk defa mı oldu?ozaman alış bundan sonra hep olacak,benim 1 aydır oluyo,bazen gecede 2 kez oluyo bazen 2 günde bir oluyo,normalde uyurken oluyodu dün namazdayken oldu,çok acı veriyo....mağnezyum eksikliğinden,dr.una mutkala söle ben magvital 365 kullanıyorum az çok faydası oluyo cnm...
canım az önce uyandım. vücudumun o kadar masaja ihtiyacı var demek ki hep gerneşmek istiyorum az önce kalkacakken yataktan gerneştim ve sağ alt bacağım kasıldı, taş kesildi sanki anlatamam. bi müddet bekledim geçti öyle indirdim ayağımı halada ağrı var anlamadım.
ilk defa mı oldu?ozaman alış bundan sonra hep olacak,benim 1 aydır oluyo,bazen gecede 2 kez oluyo bazen 2 günde bir oluyo,normalde uyurken oluyodu dün namazdayken oldu,çok acı veriyo....mağnezyum eksikliğinden,dr.una mutkala söle ben magvital 365 kullanıyorum az çok faydası oluyo cnm...
Sagol tatlım benimmmmmmm senin neyin olacak bakalimnmmmm
benmde gecmedi ağrısı yürürken hala devam ediyo acısı kasılma gectı bı tek cok acı verıyormuş.ilk oldu benmde devamı olack mı bakalm
Herkeslere gunaydın guzel anneler
dun arkadasımın sezeryanla dogurdugu 3600grlık bir oğlu oldu
normalde bebekler dogudugunda kara kuru çırkın olurlar ya:):):
bu masallah pek bı tatlıdyı
bızım kızlarımız oğullaırmızdaa önce saglıklı hayrlı sonrada guzel sevımlı olurlar ınsallah:)
pikoloman ben bugün çok hissettim 10 gündür falan oluyordu ama bugün ki kasılma çok acıttı canımı. bu arada namazı oturarak kılıyorum ben, ağrın falan olduğunda sende öyle yap istersen.
biraz daha böle deneyim bakalım yine artarsa bende oturarak kılcam artık napıyım,hamileliğim çok güzel gidiyo hiç bi yerim ağrımıyo sızlamıyo maşallah turp gibiyim...ama bu kasılma beni öldürüyo tek sıkıntı bu ya...
kumanda hııııııııııı?? vayyy çok güldüm yaaaaaaaaaa,dur akşam bende deneyim şu kumanda işini,sırf bıcırıkların hareketlerini görmek için yapmadımız yöntem kalmıyo ya,.....
Eki Görüntüle 717467 Eki Görüntüle 717466 maşaallah deyin teyzeleri şu an 26+4. ama resimlerde 20+5 günlüktü tatlı bebeğim:))))))) sizinle paylaşmak istedim.
çok tatlı bu yaaa kibarcık seniii::))
enbitanem canım nasılsın dayın rahatsızmış nasıl oldu dün 2 dk göz attım ama fazla takılamadım inş iyileşir Allah en yakın zamanda şifa verir canım benim...
Selam tatlımmm..
Senin profil resmini görünce içim bi kıpırdanıyor çok güzel bi resim:))))))))))
Çok iyi işte ilk aşıda ağrın olmadıysa bunda da olmaz hiç kasma..
Şeker yüklemesinde acaba her sağlık merkezinde farklı bi sumu veriliyor diye merak etmiyor değilim bana da onu çok fena anlatırlardı ayılanlar bayılanlar falan ilk hamileliğimde doktorum gerek görmedi yaptırmadı bunda yaşdan dolayı istiyor 2.5 aylıkken yapıldı bana 50 lik ama inanın içerken hiç zorlanmadım çünki limonata gibiydi sırf şekerli su değildi yani..Bu şeker olayı ya bünye ile alakalı yada farklı bi karışım veriyorlar vallahi anlamadım..
Yani hiç kasma içersin bi güzel lıkır lıkır hahhaaaa...
biraz daha böle deneyim bakalım yine artarsa bende oturarak kılcam artık napıyım,hamileliğim çok güzel gidiyo hiç bi yerim ağrımıyo sızlamıyo maşallah turp gibiyim...ama bu kasılma beni öldürüyo tek sıkıntı bu ya...
Eki Görüntüle 717467 Eki Görüntüle 717466 maşaallah deyin teyzeleri şu an 26+4. ama resimlerde 20+5 günlüktü tatlı bebeğim:))))))) sizinle paylaşmak istedim.
Merhaba arkadaşlar bugün eşimle biraz bebiş için gezdik fiyatlara falan baktık. Baby 2 go markalı bebek arabası beğendk ama sizce nası?? Çok hafif ve kolay açılıp kapanıyo ama ufak gibi geldi diğer arabalara göreilk aylar puset arabalarmı kullanılır acaba?? Acemiym malum ilk çocuk çok soruyorm kusura bakmayın:) Proton Bebek Arabası | Baby2go
akşam mutlaka deniycem şu kumanda olayını...benimde ayağımda çok az şişlik var ama ben akşama kadar oturarak çalıştığım için ona yordum şahsen,alyansımda bol geliyodu şimdi tam oturuyo onuda kilo aldım die düşündüydüm ya...
ya ben bişi sorcam da aslında çok utanıyrm,,benim bikini bölgem varya çok değişti,hatda üst kısmı şişti,orasıda daha büyük oldu anlamadım ya kimseyede soramıyorum normalmi acaba sizdede varmı?
günaydın kızlar...tosun prensesimle kahvaltımızı yaptık okula geldik...dün kayınvalidem ve kayınpederim geldi...pazara kadar kalacaklar...aldıkları bebek eşyalarını getirmişler,annemin aldıklarının yanında onların ki kuş gibi kalmış...ya asıl canımı sıkan durum başka...size anlatayım da bana yol gösterin...şimdi benim doğumumda annem ve teyzem gelecek nasipse...dün kayınpederim ben artık doğuma gelemem benim yerime oğlumu gönderirim dedi yani kaynımı...doğumda kayınvalidem ve kaynım gelecekmiş...ya benim kaynımla doğru dürüst muhabbetim yok ki...5 yıllık evliliğimde toplasan beş kere ancak gördüm doğru dürüst hiç telefonda konuşmayız abisini de hiç aramaz...açıkçası ben doğumda erkek misafir istemiyorum...sizce haksız mıyım kızlar?önce bu konuyu eşimle mi konuşsam?bana bir yol gösterin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?