2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel bi haber canım gözünüz aydın az kaldı bundan sonrası bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak için gün saymakla geçicek:)

kimi bebek sakin kimi bebek afacan olur. belkide anne karnında anlaşılmaya başlar canım. üzme kendini sağlıklıysa sorun yoktur inşaallah. tatlı falan yediğinde çok hareket ediyorlar zaten...

ama cok fena bi ağrı bu allah sabır versin hepimize haziran 7 de randevum eger o zamana kadr artarsa gıderm artık.sankı kaslarımı yumak yapıp sıkıyorlr aklıma geldkce fena oluyorum

benmde gecmedi ağrısı yürürken hala devam ediyo acısı kasılma gectı bı tek cok acı verıyormuş.ilk oldu benmde devamı olack mı bakalm

pikoloman ben bugün çok hissettim 10 gündür falan oluyordu ama bugün ki kasılma çok acıttı canımı. bu arada namazı oturarak kılıyorum ben, ağrın falan olduğunda sende öyle yap istersen.

Herkeslere gunaydın guzel anneler
dun arkadasımın sezeryanla dogurdugu 3600grlık bir oğlu oldu
normalde bebekler dogudugunda kara kuru çırkın olurlar ya:):):
bu masallah pek bı tatlıdyı
bızım kızlarımız oğullaırmızdaa önce saglıklı hayrlı sonrada guzel sevımlı olurlar ınsallah:)

benmde gecmedi ağrısı yürürken hala devam ediyo acısı kasılma gectı bı tek cok acı verıyormuş.ilk oldu benmde devamı olack mı bakalm

10 gündür oluyordu dediğim gibi bugün çok acıdı. hissiz kalıyor bacağım sanki

gözünüz aydın:)))) ne mutlu ona sağlıkla kucağına almış bebeğini:)))) inşaallah o günleri rabbim hepimize nasip eder doya doya koklarız inşaallah:))))

pikoloman ben bugün çok hissettim 10 gündür falan oluyordu ama bugün ki kasılma çok acıttı canımı. bu arada namazı oturarak kılıyorum ben, ağrın falan olduğunda sende öyle yap istersen.

biraz daha böle deneyim bakalım yine artarsa bende oturarak kılcam artık napıyım,hamileliğim çok güzel gidiyo hiç bi yerim ağrımıyo sızlamıyo maşallah turp gibiyim...ama bu kasılma beni öldürüyo tek sıkıntı bu ya...

maşaallah deyin teyzeleri şu an 26+4. ama resimlerde 20+5 günlüktü tatlı bebeğim:))))))) sizinle paylaşmak istedim.

maşaallah canım eee o kadarda olacak dimi. yavrularımız için sabredip çekeceğiz. inşaallah hafifler ağrılarımız. benimde sırtım belim ve bide kolda bacakta kasılma oluıyor alıştım artık:))))

:))))) ben elimi koyduğumda hemen oynamaya başlıyor. babasına göstermek istiyorum duruyor:))) 1 2 tekme dışında hareket etmiyor.

enbitanem canım nasılsın dayın rahatsızmış nasıl oldu dün 2 dk göz attım ama fazla takılamadım inş iyileşir Allah en yakın zamanda şifa verir canım benim...

çok teşekkürler canım inşAllah Rabbim şifasını versin
bir dayım öyle yatarken üst üste geldi sanki dünde diğer dayım nefes darlığından acile gitmiş oda yatışta
koah hastalığında ama o kadar dedik ona şu sigarayı içme diye
Rabbim onunda yardımcısı olsun inşAllah

canımcım bana kantinden al dediler gittim aldım limonlu şekerli su
onda bişey yok içmesinde sorun içtikten sonra bende yarattığı etki
herkeste farklı oldu sanırım ama beni fena etkiledi
bayılıyordum az kalsın o şeker fazla geldi bünyeye

ya canım nasıl namaz kılıyorsunuz valla deniyorum deniyorum eğilemiyorum
sanki ayaklarım patlayacak gibi üstüne oturamıyorum
çok zorlandım oturarak en iyisi bence

Eki Görüntüle 717467 Eki Görüntüle 717466 maşaallah deyin teyzeleri şu an 26+4. ama resimlerde 20+5 günlüktü tatlı bebeğim:))))))) sizinle paylaşmak istedim.

maşAllah süphanallah tütütütü Rabbim nazarlardan korusun
çok tatlı amaninnn bende renkliye giricem yaa çok merak ediyorum bebeğimi :)

Tatlım ben bu markayı ilk defa duydum desem inanırmısın ama bu benim le alakalı bir durum çünki bu konularda marka araştırması çok yapmadım..
Eşimin bir müşterisi olduğu için pierre cardin ordan aldım sadece model baktım..
Bu model kullanışlı gibi görünüyor rahat açılıp kapanır olması senin için çok iyi çünki o inan bana bir eziyet oluyor..ilk aylar ben puset kullanmamıştım kızım kasım sonu doğduğu için dışarı çıkmadık ilk aylar çıkarsakta taşıma koltuğu ile çıkıyorduk arabadan eve evden arabaya o kadar..
yatırılabilir olması kolay açılıp kapanır olması zaten önemli onun dışında bebeği kendine çevirebildiğin modeller var çünki ilk zamanlar pusete alılana kadar seni görmeden durmuyor pusette bizimki hiç durmadı orası ayrı
bide böyle bi durum var zaten alınan bu pusetlerin çoğu kullanılmıyor ama inşallah 2013 eylül bebekleri pusete biner yoksa pusete eşyaları koyup bebeğide kucağımıza alıp gezeriz ben ilkinde ööle gezdim..çok heveslenirdim bebeğini pusete koyup gezdiren anneleri ben yaşayamadım işkinde bunda yaşarız inşallah..

enbitanecim renklide çok farklı oluyor görebiliyorsun her hareketini çok güzel bi duygu. ben sadece gülerek ekrana bakakalmıştım:))

Bu arada Günaydınnnnnnn
en güzel minnaklar ve anneleri :)

bişi sorucam size akşam yatıyorum uyuyacam uyuyamadım
sanki böyle kemiklerimin içinden bişey çekiliyomuş gibi oluyo hafif hafif bi sızı
içten içe müdahale edemiyosun tuhaf bişey
bu şekilde olan var mı ?

bende de değişiklik, şişlik oluştu canım..

kaynın ne alakaymış canım, erkekler pek düşüncesiz oluyolar.. evde rahat rahat dolaşmak varken kendini yok yere kasacaksın.. eşinle konuşmalısın, o da annesiyle konuşsun..

Eki Görüntüle 717467 Eki Görüntüle 717466 maşaallah deyin teyzeleri şu an 26+4. ama resimlerde 20+5 günlüktü tatlı bebeğim:))))))) sizinle paylaşmak istedim.

maşallah suphanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…