2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın.....ya bende acayip asabiyet başladı kendime üzülecek yer arıyorm sizdede oluyormu

Hormonlarimiz degisiyor cunku ben de asiri duygusalim.bi ark.ddusuk yaptigini yazmis okuyuncavagladim.hbrlerde agliyorum vs...lohusayken asabiydim ben kimse ellemesin istedim bebisi
Evet yaaa hormonlar simdiden kendini gosteriyor.Bide benim sabah yemegi de yiyiyorum ama ise geldikten sonra midem acayip yaniyo ne yapacagimi sasirdim nane cayi iciyorum belki biraz rahatlatir.Sizdede oyle olan varmi???

Evet yaaa hormonlar simdiden kendini gosteriyor.Bide benim sabah yemegi de yiyiyorum ama ise geldikten sonra midem acayip yaniyo ne yapacagimi sasirdim nane cayi iciyorum belki biraz rahatlatir.Sizdede oyle olan varmi???

Nanenin rahimi kasma ozelligi var bildigim ama

bana gün yeni aydı daha yeni kalktım
13:45 te randevum var kalp atışı için heyecan dorukta
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
ah hadi hayırlısı canım
sana da mutlu hamişliklerrr
Selam arkadaslar bende araniza yeni katildim.
1.6 aydir evliyim hep bebek istiyorduk Allah simdi kismet etdi Allah nasib ederse Eylulun 17 bebegim bizimle olucak.
Sizlerede kendimede keyifli ve sorunsuz hamilelik gecirmenizi diliyorum. :*
hoşgeldin gunelll
hayırlısıyla güzel bir hamileilik geçirirsin inş

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

ah hadi hayırlısı canım
sana da mutlu hamişliklerrr

hoşgeldin gunelll
hayırlısıyla güzel bir hamileilik geçirirsin inş

Amin Cok sagol canim benim hepimiz Insallah ama mide feci yaniyor.

Oylemiiiii aaaa peki o zaman ne yapsam mideme iyi gelir???

Ben de bitki cayi hastasiyim .gebeyken hep uAk durdum iyisinden bile korktum.buarada simdiden diyeyim nane sutu de kesen ozelligi var.rezene oyi gelir mi acaba denesen? Gunde 2 brdk gecme ama

Ben de bitki cayi hastasiyim .gebeyken hep uAk durdum iyisinden bile korktum.buarada simdiden diyeyim nane sutu de kesen ozelligi var.rezene oyi gelir mi acaba denesen? Gunde 2 brdk gecme ama

Sagol canim iyiki soyledin,Rezeneyide denerim Insallah iyi gelir.

Aarkadaslar sakin zencefil kullanmayin, direk dusurme etkisi varmis...
sogan suyu vs de tabiki cunku, idrar yollarina vs iyi ama agir ...

Son düzenleme:
ne yapsakta şu bulantılardan kurtulsak,

ben de her daim mide bulantısıyla geziyorum,

akşamları daha fena oluyo,2 3 kez de çıkardım

şu soğuk havalarda hep ıhlamur içerdim şimdi içsem bişe olur mu bilgisi olan var mı:26::26:

Son düzenleme:
o düşürür bu bilmem ne yapar öbürü kasar, öf ben kasıldım burda, kitaplara falan bakarsak doğramıycaz biz bu çocukları anacım o kanser yapar öbürü bilmem ne eder bay geldi valla, bence bu tür şeyler fazla abartılıyor gibime geliyor bir bardak yada iki bardak bitki çayı sizi veya allah korusun bebeğinizi öldürmez ya, hep medyanın abartması bence bu kadar pimpirikli olmayın lütfen 3-4 gündür hastayım orta apırlıkta bir gribe yakalanmışım ilaç içme onu içme bunu içme e napıym çalışıyorum bi yandanda, ıhlamur,rezene zencefil papatya tarçın içinede bi elma kestim bi dilimde limon hepsini kaynattım içtim günde 2 bardak şükür bende iyiyim bebeğimde bazı şeyler fazla abartılıyor gibime geliyo

zencefil kullanmamani tavsiye ederim, direk dusurme etkisi varmis, kitabimda yaziyor

en

zencefil kullanmamani tavsiye ederim, direk dusurme etkisi varmis, kitabimda yaziyor

en

teşekkür ederim, bunları kullanmadan önce netten araştırdığımdada gebelerin kullanabileceği şeyler içinde diye yazıyordu bak burda Hamilelikte Içilebilen Bitki çayları | Hamilelikte Beslenme Gebelikte Beslenme ben artık hiç birine inanmıyorum, gerekli olduğu hallerde abartmamak koşuluyla hepsindende azar azar içmeyi düşünüyorum.

ilaçlar konusundada dün bişi paylaşmış bi arkadaş folic asidle falan ilgili ilk bebeğimdede içmedim folic asid bundada içmeyi düşünmüyorum folic asid anti-anemiktir yani gebede kansızlık olmasın diyedir bildiğim bol bol kuru üzüm yersenizde bunu karşılar diye düşünüyorum

Bnmki de plus.ustunde bebek var dimi cnm pembe?
Valla burcu ben sasirdim yaziyi okuyunca ama iciyorumda .su kanser herseydn cikar oldu.sen dunku ekledigi. Linki okudun mu buarada? Dr.uma soylucem sorcam bakalim ne dicek.

Yok okumadim canim evet seninkinden kullaniyorum bende..

yahu bide bebek o kadar kolay düşermi lütfen ya,
benim rahmetli annanem en küçük dayımı düşürmek için yapmadını bırakmamış, bırakın bitki çayını falan gaz yağı içmiş olmadı rakı devirmiş 1 şişe oda olmadı rahmine tel sokmuş yinede dayım doğmuş ve sağlıklı böyle şeyleri onayladığımdan yazmıyorum bunları ama birazda allaha tevekkül olup çok pinpirikli olmamak lazım arkadaşlar, abartmadığınız sürece bitki çaylarının bir zararı olduğunu düşünmüyorum tabi bu benim düşüncem katılmayanlar olması doğal

Ender Sarac hamilelikte bitki cayi oneriyor az once nette okudum (fazlasi iyi olmayabilir )

Ender Sarac hamilelikte bitki cayi oneriyor az once nette okudum (fazlasi iyi olmayabilir )

bence düşük tehlikesi olanlar için falan zararlı olabilir bazı şeyler onlar içmesin zaten tehlikeleri varsa ama normalde bebek hemen öyle düşermi be, sanıyorumki kilodumuzun içinde duruyo hop diye düşecek,
burda ahkam kesmek istemiyorum kimse yanlış anlamasın lütfen, ama benim düşüncem bu,

şu bi tane kanser uzamanı var soyadı topuzdu sanırım adamın dediğine bakarsan hiç bişi yemicen :) diyoki yemeklerini pastalarınızı fırında pişirirken 130 dereceden fazla açmayın 130 derecede hangi yemek hangi pasta pişer acaba, bu daha küçük bi örnek şunu yemeyin bunu yemeyin öbüründe kanserojen madde var öbürü sizi öldürür şu ömrünüzü azaltır

Rabbimizin ol dedigine kimse olamazsin diyemez, olma dedigine de ol, bunda suphe yok, ama onlem hak, nasihat hak.
Paylasimimi dini bir kitaptan yaptim, bunyesi kaldiran var kaldirmayan var diye bir fikirolmasi acisindan faydaya sundum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…