bana gün yeni aydı daha yeni kalktım
13:45 te randevum var kalp atışı için heyecan dorukta
iyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın.....ya bende acayip asabiyet başladı kendime üzülecek yer arıyorm sizdede oluyormu
Evet yaaa hormonlar simdiden kendini gosteriyor.Bide benim sabah yemegi de yiyiyorum ama ise geldikten sonra midem acayip yaniyo ne yapacagimi sasirdim nane cayi iciyorum belki biraz rahatlatir.Sizdede oyle olan varmi???Hormonlarimiz degisiyor cunku ben de asiri duygusalim.bi ark.ddusuk yaptigini yazmis okuyuncavagladim.hbrlerde agliyorum vs...lohusayken asabiydim ben kimse ellemesin istedim bebisi
Evet yaaa hormonlar simdiden kendini gosteriyor.Bide benim sabah yemegi de yiyiyorum ama ise geldikten sonra midem acayip yaniyo ne yapacagimi sasirdim nane cayi iciyorum belki biraz rahatlatir.Sizdede oyle olan varmi???
hayırlı haberlerini bekliyoruz canımbana gün yeni aydı daha yeni kalktım
ah hadi hayırlısı canımArkadaşlar merhaba,
Zamanım olmadığından yazılanları sıkı bir şekilde takip edemiyorum malesef. Daha önceki 2 gebeliğim olumsuz sonuçlanmıştı. Bu yüzden bu seferkinde de olumsuzluğa kendimi o kadar hazırlamışım ki, cumartesi günü bebeğimin kalp atışlarını duymak benim için büyük sürpriz oldu :) Aileme haber vermek için yine de 12. haftayı bekliyorum, yakın arkadaşlarım biliyor sadece.
Mutlu hamilelikler, mutlu bebekler..
hoşgeldin gunelllSelam arkadaslar bende araniza yeni katildim.
1.6 aydir evliyim hep bebek istiyorduk Allah simdi kismet etdi Allah nasib ederse Eylulun 17 bebegim bizimle olucak.
Sizlerede kendimede keyifli ve sorunsuz hamilelik gecirmenizi diliyorum. :*
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
ah hadi hayırlısı canım
sana da mutlu hamişliklerrr
hoşgeldin gunelll
hayırlısıyla güzel bir hamileilik geçirirsin inş
Nanenin rahimi kasma ozelligi var bildigim ama
Oylemiiiii aaaa peki o zaman ne yapsam mideme iyi gelir???
Ben de bitki cayi hastasiyim .gebeyken hep uAk durdum iyisinden bile korktum.buarada simdiden diyeyim nane sutu de kesen ozelligi var.rezene oyi gelir mi acaba denesen? Gunde 2 brdk gecme ama
bana gün yeni aydı daha yeni kalktım
o düşürür bu bilmem ne yapar öbürü kasar, öf ben kasıldım burda, kitaplara falan bakarsak doğramıycaz biz bu çocukları anacım o kanser yapar öbürü bilmem ne eder bay geldi valla, bence bu tür şeyler fazla abartılıyor gibime geliyor bir bardak yada iki bardak bitki çayı sizi veya allah korusun bebeğinizi öldürmez ya, hep medyanın abartması bence bu kadar pimpirikli olmayın lütfen 3-4 gündür hastayım orta apırlıkta bir gribe yakalanmışım ilaç içme onu içme bunu içme e napıym çalışıyorum bi yandanda, ıhlamur,rezene zencefil papatya tarçın içinede bi elma kestim bi dilimde limon hepsini kaynattım içtim günde 2 bardak şükür bende iyiyim bebeğimde bazı şeyler fazla abartılıyor gibime geliyo
zencefil kullanmamani tavsiye ederim, direk dusurme etkisi varmis, kitabimda yaziyor
en
Bnmki de plus.ustunde bebek var dimi cnm pembe?
Valla burcu ben sasirdim yaziyi okuyunca ama iciyorumda .su kanser herseydn cikar oldu.sen dunku ekledigi. Linki okudun mu buarada? Dr.uma soylucem sorcam bakalim ne dicek.
yahu bide bebek o kadar kolay düşermi lütfen ya,
benim rahmetli annanem en küçük dayımı düşürmek için yapmadını bırakmamış, bırakın bitki çayını falan gaz yağı içmiş olmadı rakı devirmiş 1 şişe oda olmadı rahmine tel sokmuş yinede dayım doğmuş ve sağlıklı böyle şeyleri onayladığımdan yazmıyorum bunları ama birazda allaha tevekkül olup çok pinpirikli olmamak lazım arkadaşlar, abartmadığınız sürece bitki çaylarının bir zararı olduğunu düşünmüyorum tabi bu benim düşüncem katılmayanlar olması doğal
Ender Sarac hamilelikte bitki cayi oneriyor az once nette okudum (fazlasi iyi olmayabilir )
yahu bide bebek o kadar kolay düşermi lütfen ya,
benim rahmetli annanem en küçük dayımı düşürmek için yapmadını bırakmamış, bırakın bitki çayını falan gaz yağı içmiş olmadı rakı devirmiş 1 şişe oda olmadı rahmine tel sokmuş yinede dayım doğmuş ve sağlıklı böyle şeyleri onayladığımdan yazmıyorum bunları ama birazda allaha tevekkül olup çok pinpirikli olmamak lazım arkadaşlar, abartmadığınız sürece bitki çaylarının bir zararı olduğunu düşünmüyorum tabi bu benim düşüncem katılmayanlar olması doğal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?