- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
Merhabalar :)
bende 2013 Eylül Annesi olucam inşallah Rabbim izin verirse
Son adet tarihim 6 Aralık 2012
Bugün 5+3 Günlüğüz :)
merhaba 2013 eylül anneleri,ben bu ay hamile kalmaya karar verip yumurtlama dönemlerime denk getirdim,sanırım tutu ki adete 6-5-4-3 gün kala hergün yaptığım 4 testte de silik çizgi çıktı :) ama adetime henüz 3 gün var bi yandan da korkuorum,ya değilsem diyekan testi yaptırmaya korkuyorum ya çıkmazsa diye,adeti bekleyip idrar testinde net çizgiyi görüp öyle gitmek istiyorum kan testine..yanlış mı düşünüyorum sizce gidip yaptırsam çıkar mı belli olur mu???
valla bence bekle hemen kan testini yaptirma derim
once kendin test yap 2-3 gun sonra benim fikrimce tatlim
silik çizgi çıktıysa gebelik vardır canım test yaparsan da kanda kesin olarak çıkar ve bence senin bebek erken döllenmiş benim adet geçince çıkmıştı silik çizgi senin erkenden çıkmış.
evet ben de çok şaşırdım,adetime 6 gün kala yumurtalıklarımda ağrı hissettim,normalde hiç olmaz adetken bile ağrı çekmem ben.öyle olunca planladığımız için şüphelendim , biraz da meraktan, hadi test yapayım dedim.çıkmaz ama,diye düşünerek...önce bir şey yoktu yarım saate doğru silik çizgi belirdi.4gün boyunca takrarladım hap çıktı silik bi çizgii..
erken döllenme nedir,nasıl oluyor o?
günaydın şeker anne adayları, pamuk şekerleriniz nasıl bakalım, biz iyiyiz hamd olsun.
6 haftamdayım henüz bulantılarım başlamadı şükür bu haftayıda atlatırsam bulantısız bir gebelik geçircem sanırım yaşasınnnnnnnn
Dusuk tehliken mi var progestan verdi dr? Folik asit cogu kisi icmiyor hatta dun yazi paylastim folik asitle ilgili neler yazilmis ben de kullaniyorum ilkindede kullndim sasirdim kaldim.kanser deniyor herseye yok omega3 icmeyin vs....
Madem dr. Progestan verdi en azindan onu ic.buarada mide bulantisi icin emadur icebilirsin ama dr.una sor cnm olur mu yonlendirmek istemiyorum.
evet ben de çok şaşırdım,adetime 6 gün kala yumurtalıklarımda ağrı hissettim,normalde hiç olmaz adetken bile ağrı çekmem ben.öyle olunca planladığımız için şüphelendim , biraz da meraktan, hadi test yapayım dedim.çıkmaz ama,diye düşünerek...önce bir şey yoktu yarım saate doğru silik çizgi belirdi.4gün boyunca takrarladım hap çıktı silik bi çizgii..
erken döllenme nedir,nasıl oluyor o?
Merhabalar :)
bende 2013 Eylül Annesi olucam inşallah Rabbim izin verirse
Son adet tarihim 6 Aralık 2012
Bugün 5+3 Günlüğüz :)
bende 5+0 haftalık hamileyim. Daha doktora gitmedim aslında kaç haftalık olduğnu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?