arkadaşlar şu bitki çayları konusunda asıl önemli olan düzenli olarak ve sık sık tüketmemeniz gerektğidir yani hergün günde 2-3 fincanın elbet bi zararı olur fakat öyle bir fincan canım çekti içeyim bugün hastayım içeyimle bişe olmaz içinizi rahat tutun çok ayrıntılara takılmayın hamileliğin tadını çıkarın
Ooo hadi bakalim hayirli haberlerle gel ee kachaftaliksin tam olarak ben cepten girdigim icin goremiyorumda tatlim
kızlar bu gün tam 7.haftamdayım ultrasonda kalp atışını duydum ve gördüm çok şükür
bu üçüncü hamileliğim ilk defa nasip oldu bana
darısı sizin başınıza inşallah
bu arada arkadaşlar,hamilelikte sigara kullanımının zararı var mutlaka ama ben bırakmakta zorlanıyorum aylardır.günde 5 tane falan içiyorum aylardır ama yine de bebeğim için tamamen bırakmak istiyorum,bunu başarmış bir arkadaşım varsa tavsiye almak isterim motive olurum hem inanırım ben de yapılabildiğine?
günaydın şeker anne adayları, pamuk şekerleriniz nasıl bakalım, biz iyiyiz hamd olsun.
6 haftamdayım henüz bulantılarım başlamadı şükür bu haftayıda atlatırsam bulantısız bir gebelik geçircem sanırım yaşasınnnnnnnn
ben adetimden 7 gün önce falan evde test yaptım silik çizgi çıkınca anında bıraktım 1 ay geçti hiç ağzıma sürmedim
ilk başta hormonlarında etkisiyle çok gergindim hatta eşim rahatlayacaksan 3-4 fırt iç diye ama ona bile içmek istemedim
bebeğime bişey olur diye
ben adetimden 7 gün önce falan evde test yaptım silik çizgi çıkınca anında bıraktım 1 ay geçti hiç ağzıma sürmedim
ilk başta hormonlarında etkisiyle çok gergindim hatta eşim rahatlayacaksan 3-4 fırt iç diye ama ona bile içmek istemedim
bebeğime bişey olur diye
Bende aynen silik çizgiyi gördüğüm an bıraktım.Şimdiye kadar çok zor oldu ama bir nefes dahi sigara içmedim. Hatta yanımda da kimseye içirtmiyorum, ben içmemeye katlanırken başkasının dumanından bebeğimin zehirlenmesi beni daha çok geriyor.
Canım sen de sigarayı her aklına getirdiğinde hayatı, sağlığı önce Allah sonra senin elinde olan minicik bebeği düşün.Düşün ki tüm zararlı şeylerden nefret gelsin.Senin neden olduğun kötü bir sonuç olursa Allah korusun, yaşayacağın pişmanlığı, üzüntüyü düşün. Ben bu şekilde sigarasızlıkla başedebiliyorum.İnşallah sana da faydası olur canım...
bbilimcigim benimde bulantim yok biz sennle ayni haftadayiz sen ultrasona ne zaman giriceksin
bende test yaptığım güne kadar günde yaklaşşık bir paket sigara içerdim.
Testi yaptığım gün paketimde 3 tane sigara kalmıstı yarım yarım onlarıda içtim...
Dahada ağzıma sürmedim..
Inşallah sürmemde ama çok canım istiyo yaaaa ama içmiyorummmm
ben c.tesi girdim jose kesemizi gördük yani 2 hafta sonra çağırdı tekrar o zaman gideceğim bi dahakine
Canım keseyi karından mı gördü yoksa alttan mı ? Çarşamba günü ilk kez ben de gideceğim ve doğum tarihlerimiz yakın seninle, o nedenle merak ediyorum...:44:
sen naptın jose sen ne zaman gideceksin
arkadaslar selamlar,
benim sat 13 aralıktı. normalde adet döngüm 31 gündü ama son bi kaç aydır 28'e düşmüştü yani 10 ocakta bekliyordum ama gelmedi12 ocak gecesi kan testi yaptrdım 75 çıktı az bi deger mi sizce?
bundan 1,5 yıl öce bi dış gebeliğim var, korkuyorum o yüzden. tek umudum dış gebeliğimi öğrendiğimde leke vardı, bunda yok, Elhamdülillah.
degeri boyle olup yükselen var mı aranızda? bu gece de test yaptırcam ama bekledikçe umudum azalıyo :18: göğüslerim biraz acıyodu o da geçmeye başladı çünkü...
aman sorma 12.haftada gorucekmisim ilk kez burda
ozelemi gitsem diyorum ama orasi gibi deil cok pahali ozellerde
kararsizim 12.haftayi nasil beklicem ben yaa
arkadaslar söyleyecek iyi bişeyiniz olmadıgı için mi bişey demiyosunuz? çok telaşlıyım, bi cvp lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?