2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hay kalvyen bal yesin

kızlar bu gün tam 7.haftamdayım ultrasonda kalp atışını duydum ve gördüm çok şükür
bu üçüncü hamileliğim ilk defa nasip oldu bana
darısı sizin başınıza inşallah

ayyyy ne mutlu sana.
Bende perşembe günü duyucam bebişimin pıtpıtlarını inşallah.hafif lekelenmem oldu kahve rengi ama az az biraz korktum.
lekelenmeai olanlar var mı arkadaşlar?

merhaba kızlar
bende hayırlısıyla inşallah eylül annesi olucam
henüz doktora gitmedim çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum
benim hesabıma göre 5+2 günlük henüz susamım
hafif pembe lekelenmelerim oluyor 2gündür biraz onun paniğini yaşıyorum
hepimize sağlıklı çok rahat bi hamilelik diliyorum inşallah kuzularımızı hayırlısıyla kucaklarımıza alırız

ben adetimden 7 gün önce falan evde test yaptım silik çizgi çıkınca anında bıraktım 1 ay geçti hiç ağzıma sürmedim
ilk başta hormonlarında etkisiyle çok gergindim hatta eşim rahatlayacaksan 3-4 fırt iç diye ama ona bile içmek istemedim
bebeğime bişey olur diye

bbilimcigim benimde bulantim yok biz sennle ayni haftadayiz sen ultrasona ne zaman giriceksin

bende test yaptığım güne kadar günde yaklaşşık bir paket sigara içerdim.

Testi yaptığım gün paketimde 3 tane sigara kalmıstı yarım yarım onlarıda içtim...

Dahada ağzıma sürmedim..

Inşallah sürmemde ama çok canım istiyo yaaaa ama içmiyorummmm

Bende aynen silik çizgiyi gördüğüm an bıraktım.Şimdiye kadar çok zor oldu ama bir nefes dahi sigara içmedim. Hatta yanımda da kimseye içirtmiyorum, ben içmemeye katlanırken başkasının dumanından bebeğimin zehirlenmesi beni daha çok geriyor.

Canım sen de sigarayı her aklına getirdiğinde hayatı, sağlığı önce Allah sonra senin elinde olan minicik bebeği düşün.Düşün ki tüm zararlı şeylerden nefret gelsin.Senin neden olduğun kötü bir sonuç olursa Allah korusun, yaşayacağın pişmanlığı, üzüntüyü düşün. Ben bu şekilde sigarasızlıkla başedebiliyorum.İnşallah sana da faydası olur canım...

HARİKASIN valla,ben zaten bi bu sigarada irademi kazanamadım bir tek çocuk iççin bırakırım derdim,o bile zorluyor baksana...ben de silik çizgiyi gördüğümden beri 2-3 tane içtim ama hepsi boğazım da kaldı,kan testiyle tamamen midem bulanır içmem inşallah bebğim içinnn :))

evet ya,o vicdan azabıyla yaşayamam,bi nefes zevk için bebeğimle beraber hepimizin hayatını karartmak istemiyorum Allah korusun
Destekleriniz ve motive edici sözleriniz için sağolun gerçekten çok etkili oldu arkadaşlar iyi ki açmışım bu konuyu

zor dimiiiii,ama Rabbim sabrını versin inşallah,kendimi boğaza vurdum yaa kilolar artacak neyse bebiş sağlıklı olsun daa k,lo veririz

arkadaslar selamlar,

benim sat 13 aralıktı. normalde adet döngüm 31 gündü ama son bi kaç aydır 28'e düşmüştü yani 10 ocakta bekliyordum ama gelmedi 12 ocak gecesi kan testi yaptrdım 75 çıktı az bi deger mi sizce?

bundan 1,5 yıl öce bi dış gebeliğim var, korkuyorum o yüzden. tek umudum dış gebeliğimi öğrendiğimde leke vardı, bunda yok, Elhamdülillah.

degeri boyle olup yükselen var mı aranızda? bu gece de test yaptırcam ama bekledikçe umudum azalıyo :18: göğüslerim biraz acıyodu o da geçmeye başladı çünkü...

Son düzenleme:
ben c.tesi girdim jose kesemizi gördük yani 2 hafta sonra çağırdı tekrar o zaman gideceğim bi dahakine

Canım keseyi karından mı gördü yoksa alttan mı ? Çarşamba günü ilk kez ben de gideceğim ve doğum tarihlerimiz yakın seninle, o nedenle merak ediyorum...:44:

Canım keseyi karından mı gördü yoksa alttan mı ? Çarşamba günü ilk kez ben de gideceğim ve doğum tarihlerimiz yakın seninle, o nedenle merak ediyorum...:44:

karından baktı canım ordanda gördü zaten seninkide görünür artık bence 6.haftada benden bir günlükte büyüksün daha, altın kesesinden kıymetliler valla

arkadaslar söyleyecek iyi bişeyiniz olmadıgı için mi bişey demiyosunuz? çok telaşlıyım, bi cvp lütfen :)

arkadaslar söyleyecek iyi bişeyiniz olmadıgı için mi bişey demiyosunuz? çok telaşlıyım, bi cvp lütfen :)

canım bu durudma aslında pek diyecek bişi yokki testin sonucunu bekleyeceksin sadece, allahtan hayırlısını iste kalbini refah tut derim ben ama göğüslerindeki ağrının geçmiş olması gebeğin olmadığı anlamına gelmiyo çünkü benimde test yapmadan önce göüğs ağrım vardı testi yapmazdan 1 gün önce ağrım gitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…