karından baktı canım ordanda gördü zaten seninkide görünür artık bence 6.haftada benden bir günlükte büyüksün daha, altın kesesinden kıymetliler valla
canım bu durudma aslında pek diyecek bişi yokki testin sonucunu bekleyeceksin sadece, allahtan hayırlısını iste kalbini refah tut derim ben ama göğüslerindeki ağrının geçmiş olması gebeğin olmadığı anlamına gelmiyo çünkü benimde test yapmadan önce göüğs ağrım vardı testi yapmazdan 1 gün önce ağrım gitmişti
anladım canım, ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese yarın görüşürüz inşallah
aman sorma 12.haftada gorucekmisim ilk kez burda
ozelemi gitsem diyorum ama orasi gibi deil cok pahali ozellerde
kararsizim 12.haftayi nasil beklicem ben yaa
kızlar gunde bır soda zararlı olurmu acaba
senin bebek benimkinden bir gün küçüksenin beta benimkinden yüksekmiş bende 9 ocakta gittim 155 cıktı beta bana hiç ultrasonda bakmadı şimdi baksam bile gözükmez dedi.15 gün sonra gel dedi.ama ben dayanamıcam diye biraz daha erkene aldım.bakalım nolcak ya valla tırsıyorum..su persembe gelse
hg aramıza canım sanırım 17 eylülde doğacak senin bebiş benimle aynı doğum tarihi amin cümlemizin hakkında hayırlısı olsunSelam arkadaslar bende araniza yeni katildim.
1.6 aydir evliyim hep bebek istiyorduk Allah simdi kismet etdi Allah nasib ederse Eylulun 17 bebegim bizimle olucak.
Sizlerede kendimede keyifli ve sorunsuz hamilelik gecirmenizi diliyorum. :*
canım ben adete 5 gün kala kanda gördüm sonra adet günüme 2 gün kala baktım idrar testine silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm denemekten zarar gelmez içini yiyeceğine test al yap para ye17 ocakta adet olmam gerek,13 yaşından beri hiç günüm şaşmadı çok düzenli olurum.17si sabahı idrar testi yapsam belli olur mu acaba,hani bu kadar erkenden silik de olsa bi çizgi çıkıosa herlda o gün daha belirginleşir değil mi?
ya canım çevremde bana hep her gün bir soda iç diyolar bende bugün başlıycaktım hatta zararımı oluyoki ? :44:kızlar gunde bır soda zararlı olurmu acaba
ya tesadüf değilde direk baksan ne olacak ne güzel büyümüş işte benim memiş uçlarım minnacık hiç büyümede yok kahve rengi olan yeride dar bi alan ucuda yok denecek kadar az benim bebeğim ağzına bile alamaz yavrum gelişirmi acabakızlar inanamıyorumayna karşısında giyiniyordum, yanlış anlamayın, tesadüfen baktım aynaya gögsümün ucundaki kahverengi halka resssssssmen 4 parmak genişliğine ulaşmış!! aman tanrım zenci memesi gibi olmuş bu nedir böyle! tövbe yarabbi şok oldum oyy nenemm
kızlar bu gün tam 7.haftamdayım ultrasonda kalp atışını duydum ve gördüm çok şükür
bu üçüncü hamileliğim ilk defa nasip oldu bana
darısı sizin başınıza inşallah
Canım bu Cuma doktora gittim midem yanıyor dedim o da soğuk süt ve soda önerdi tehlikeli olsa önermezdi herhalde diye düşünüyorumkızlar gunde bır soda zararlı olurmu acaba
bende mide bulantısı için yarım bardak maden suyuna yarım limon sıkıyorum. ekşi ekşi iyi gidiyor. limon mideyi daha cok yakabilir aslında ama bulantıya sanki iyi geliyor.
kızlar inanamıyorumayna karşısında giyiniyordum, yanlış anlamayın, tesadüfen baktım aynaya gögsümün ucundaki kahverengi halka resssssssmen 4 parmak genişliğine ulaşmış!! aman tanrım zenci memesi gibi olmuş bu nedir böyle! tövbe yarabbi şok oldum oyy nenemm
Aksine ben ilk gebeligimde her gun bir soda tuketmeye calisiyordum,
cunku kalsiyum icin iyi oldugunu duymustum...
Ama sade olsun cunku digerleri sekerli ve katkili...
senin bebek benimkinden bir gün küçük155normal çıkmış benim çok fazla zaten herkes 1 aylık bebekte 868 nasıl çıkmış dediler ben ctesi gördüm alttan baktırıp keseyi ama cuma ultrasonla bakıcak dr inş görürüz bu sefer bende senin gibi cumayı iple çekiyorum hayırlısı olsun hakkımızda
hg aramıza canım sanırım 17 eylülde doğacak senin bebiş benimle aynı doğum tarihi amin cümlemizin hakkında hayırlısı olsun
canım ben adete 5 gün kala kanda gördüm sonra adet günüme 2 gün kala baktım idrar testine silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm denemekten zarar gelmez içini yiyeceğine test al yap para ye
ya canım çevremde bana hep her gün bir soda iç diyolar bende bugün başlıycaktım hatta zararımı oluyoki ? :44:
ya tesadüf değilde direk baksan ne olacak ne güzel büyümüş işte benim memiş uçlarım minnacık hiç büyümede yok kahve rengi olan yeride dar bi alan ucuda yok denecek kadar az benim bebeğim ağzına bile alamaz yavrum gelişirmi acaba
Canım bu Cuma doktora gittim midem yanıyor dedim o da soğuk süt ve soda önerdi tehlikeli olsa önermezdi herhalde diye düşünüyorum
bende mide bulantısı için yarım bardak maden suyuna yarım limon sıkıyorum. ekşi ekşi iyi gidiyor. limon mideyi daha cok yakabilir aslında ama bulantıya sanki iyi geliyor.
Aaaaa yanlis anladik bak simditesadufen gormussun aaaaa cok ayip ))))))). Saka bir yana bende yok bisi.surekli acip memislerimi aynada inceliorum uclarda degisiklik yok.ama sis ve acili.acip acip esimede gosterip soruyorum degisiklik varmi diye )))yazik adama iliskide yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?