selam kızlar hasta olanlara çok çok geçmiş olsun...
bende bu bel ve bacak ağrısından ölcem yaa sol bacağım belimde dahil felç oldu sanki çoğu zaman üzerine basamıyorum kemiklerden mi kaynaklanıyor kızlar tecrübeli analar deyin bakem
birde bu gün salak gibiyim başım ağrıyor heryerim uyuşuk yürümüyrum sanki havada uçuyorum kızlar tansiyon düşünce mi böyle oluyo:44:
Yaw hala yeni mi gidecek başbakanın önüne...Hey allaam yaaa!!!!Yemin ediyorum, süründürdüler milleti.
İzin alacağım, bu tasarının netleşmesini bekliyorum.Doğum öncesi 3 ay olursa bu haftalarda 1 ay iznimi kullanacağım.Adamlar hala "bu haftaya... önümüzdeki haftaya...." diyor....
Yaw hala yeni mi gidecek başbakanın önüne...Hey allaam yaaa!!!!Yemin ediyorum, süründürdüler milleti.
İzin alacağım, bu tasarının netleşmesini bekliyorum.Doğum öncesi 3 ay olursa bu haftalarda 1 ay iznimi kullanacağım.Adamlar hala "bu haftaya... önümüzdeki haftaya...." diyor....
slm kıslar ben seker yuklemesını 18 hazıranda yaptırcam sızce cok mu gec kalmıs oluyorum
24-28. haftalar arası yapılıyo canım niye geç kalmış olasın ki
maşallah canım çok tatlısınne güzel göbüş çıkmış benim ki hiç hamile göbeği gibi durmuyor
saol canım ya kardesımın dugunune gıtmem gerektıgı ıcın hastaneye gıdemeyecegım o yuzden cok taktım kafama bu seker testını ancak 18 hazıranda gelebılıyorum sankı gec kalıyomus hıssıne kapılıyorum hep
ben de aynı durumdayım canım senelik izinim yanacak arada diye korkuyorum, zaten işe gelmekte zorlanıyorum bari doğum izini belli olsa da yıllık iznimi alır yatarım yoksa rapor alacağım sgk 3te 1 ini kesecek yine e sonrası zaten mecburi 1 aylık izine gidiyor.. bir de meb hizmetiçi eğitim yapacakmış onun da tarihleri muallakta :18: inşallah hemen yasa geçer de rahatlarız..
ay heveslendirip heveslendirip oturtuyorlar yerimize
çıksada bi an önce yolumuzu ona göre çizsek
zaten üzülüyorum kuzumun yanında az kalıcam diye
alkolle malkolle uğraşıp milletin özeline gireceklerine gereksiz yere
anneleri yavrularından ayırmasınlar
canım öğretmensin heralde sen sıkıntı etme zaten benim kardeşimde öğretmen ve doğumdan sonra 1 yıl çalışmadı yazın çalışacak doğum izni bittikten sonra sürekli doktordan rapor aldı ve bu şekilde bir yılı dolduruyorsun ve maaşını alıyorsun bu süreçte ücretsiz izne ayrılmana bile gerek yok kardeşim şuan son 1 ay için ücretsiz izne ayrıldı sonra seminerlere katılacak.devlettte çalışıldığı sürece sıkıntı olmuyor.
Vayyyyyy beeee güzel söyledin bebeğimmmmm...
Bu söz twıter de patlama yapar ben sana diyeyim
((alkolle malkolle uğraşıp milletin özeline gireceklerine gereksiz yere
anneleri yavrularından ayırmasınlar.....))
süperdi...
at twitini tatlım
bir ananın feryadı de altına da ihihi :)
benım aılemde yok ama kılolı ıken hamıle kaldımmmm hamıle kalmadan onceee spor ve dıyet yapıyordum allahım melegımı gonderdı durdum sanırım oncesınde kılolu oldugum ıcın seker cıktı ama duyfdugum kadarıyla zayıf ınsanlardada cıkabılıyormuss destegın ıcın sagol ıcım rahatladı yuruyusumu ve duyetımıaksatmadan yapacagım ve bu seker dusecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?