slm kızlar,bgn hiç yazamadım,yoğundum,
kızlar dün öğleden akşama kadar tansiyonum sürekli düştü,baya endişelendim,dr. gttk çok şükür kızım sağlıklıymış,691 gr olmuş teyzeleri,bu arada boyu nsl hesaplıyoduk ya...
kızlar geceeri bazen beni çok korkutuyorlar mesela dün gece ailemizden tüm ölenleri gördüm beraber oturduk çay kahve içtik bişeyler yedik komşunun annesi öldü onuda gördüm evin içinde çok etkilendim Allah hayırlara çıkarsın
kötüye yormamak gerekir canım,hepsine ruhuna bi fatiha gönder belki senden ve meleğinden dua istemişlerdir
kötüye yormamak gerekir canım,hepsine ruhuna bi fatiha gönder belki senden ve meleğinden dua istemişlerdir
Ben de aynı yorumu yapacaktım.Dua istemişler bence de...
oyyyy kıyamam ben arethusama geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine üşütmüşsün belliki sezeryan dikişleri benide korkutuyo gittikçede kalınlaşıyor şu son aylarımızı sağlıklı bir şekilde geçirelim ve rabbim hayırlı doğumlar versin :)
Kizlar benimde sekerim yuksek cikti aclik 99 sekerli siyu ictikten sonra 210 aglamktan gozlerim sustu doktorum diyet verdi ve yuruyus her gun 40 dakika...
selam kızlarr naslsınızzz sagolun destegınız ıcın bendede ara ara sancı oluyor sırt agrısı yasıyorum sızdede oyle olan varmı normal mı acaba doktoruma soylemeyı unuttum seker testımı 10 gun sonra tekrar yapacak doktorum ıns bu sefer dusuk cıkar rahatlarımmm
ALPPİN cim inş. düşük çıkar şekerin,endişelenme sen zaten şimdiden annelik dürtüsüyle yediklerine dikkat etmeye başlamışsındır bile ve allahın izniyle şekerin de düşer. benim de eğer uzun süre ayakta kaldıysam temizlik yaptıysam belimde ağrım oluyor mesela uzanıyorum temizlik sonrası düz zemine yattığım halde belimde çubuk var gibi kımıldatamıyorum doğrulurken ama çok şükür uzun süreli değill,bel ağrıları da normalmiş esasında
cnm sekerın bıle cıksa uzulme. benımde ılk hamılelıgımde cıktı. dıyet yaptım hatta hamılelıgım suressınce kılo bıle verdım. bebegım gayet sağlıklı gününde normal doğumla geldı. yedıklerıne dıkkat etmek senı zorlayabılır belkı ama cok da kafaya takılacak bır sey degıl allah daha buyuk dert vermesın
sadece seker testım yuksek cıktı hıcbır sorunum yok aksıne ben sadece 6 kılo aldımm gebelıgım boyuncaa her ay sadece 1 kılo alıyorummm tek endısem bebegımın beslenmesı ıns bebegımı etkılemez
benım aılemde cok seker hastası var olabılır dıye düşünüyordum o zaman daha kiloluydum onun da etkısı olabılır. bu hamılelıgıme daha dusuk kıloyla başladım. bunda çıkmadı mesela. gebelik sekerıydı hamıellık sonrası gectı zaten. dıyet yaptım ama her seyı de yedım. ogun aralarında meyve de vardı. ınsallah çıkmaz tabı ama çıkarsa da dert etme. her seyın caresı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?