2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım ya havalar da iyice ısınmaya başladı dikkat et kendine

kızlar geceeri bazen beni çok korkutuyorlar mesela dün gece ailemizden tüm ölenleri gördüm beraber oturduk çay kahve içtik bişeyler yedik komşunun annesi öldü onuda gördüm evin içinde çok etkilendim Allah hayırlara çıkarsın

kötüye yormamak gerekir canım,hepsine ruhuna bi fatiha gönder belki senden ve meleğinden dua istemişlerdir

aminnnn,aaaminnnn....
Ama doktorum uyardı beni.İlk doğumunu sezeryanla yapmış annelerde 26. haftadan itibaren rahim içi dikişlerde ağrı olur dedi.Kendini ilk hamileliğindeki gibi düşünme, orada birleşse de bir kesi izi var dedi. Benim cildin bağ dokusundaki bir tane dikişin attığını da düşünürsek.....
Sende ağrı sızı yok di mi?

selam kızlarr naslsınızzz sagolun destegınız ıcın bendede ara ara sancı oluyor sırt agrısı yasıyorum sızdede oyle olan varmı normal mı acaba doktoruma soylemeyı unuttum seker testımı 10 gun sonra tekrar yapacak doktorum ıns bu sefer dusuk cıkar rahatlarımmm

ALPPİN cim inş. düşük çıkar şekerin,endişelenme sen zaten şimdiden annelik dürtüsüyle yediklerine dikkat etmeye başlamışsındır bile ve allahın izniyle şekerin de düşer. benim de eğer uzun süre ayakta kaldıysam temizlik yaptıysam belimde ağrım oluyor mesela uzanıyorum temizlik sonrası düz zemine yattığım halde belimde çubuk var gibi kımıldatamıyorum doğrulurken ama çok şükür uzun süreli değill,bel ağrıları da normalmiş esasında

cnm sekerın bıle cıksa uzulme. benımde ılk hamılelıgımde cıktı. dıyet yaptım hatta hamılelıgım suressınce kılo bıle verdım. bebegım gayet sağlıklı gününde normal doğumla geldı. yedıklerıne dıkkat etmek senı zorlayabılır belkı ama cok da kafaya takılacak bır sey degıl allah daha buyuk dert vermesın

sagol tatlımmm tsk ederımmmmmm aklıma geldıkce uzuluyorum ama bebegım ıcın bu seker dusecek elımden gelenı yaparım bebegım ıcınnnnn vallahı agrılarım oluyor normal olduugunu soyluyor herkes ıste ılk deneyım oldugu ıcın ınsan tedırgın oluyor

günaydın annecikler ve minnak veletler :)

bu ağrılarla başımız dertte sanırım.. benim sırtım da sağ tarafımda belime vuran ağrım vardı kızlar daha önce yazmıştım oğluşum o tarafa yaslandığı için böbrek büyümesi olmuş.. ancak hamileliğe bağlı ve hamilelikten sonra geçen bir durum, o nedenle sırt ve belinizde tek taraflı ağrı/sancı varsa böbreğe de ultrasonla baktırıp öğrenebilirsiniz benim kendi doktorum baktı nefrolojiye gitmedim yani..

şimdilerde de yürüyememe problemim var sanırım o nedenle işten ayrılmam gerekecek 14 haziranda okullar kapanıyor o zamana kadar dayanırım diyordum ama ağrılar artıyor.. bu ağrı ve yürüyememe ve oturup kalkmamamın da nedeni benim çatı kemiklerimden kaynaklanıyor..

doktorumu çok sık gördüğüm için yazayım istedim. hamilelikte bazı sancılar ağrılar normal ama insan yine de kendi derdini bilen birilerini görmek istiyor.. bu arada dün akşam iki tane muz yedim minoset hiç bir işe yaramazken son 5 günün en rahat uykusunu muz sayesinde uyudum.. dedikleri gibi potasyum ağrıyı kesiyor bacak ve kasık ağrınız varsa deneyebilirsiniz kızlar..

sadece seker testım yuksek cıktı hıcbır sorunum yok aksıne ben sadece 6 kılo aldımm gebelıgım boyuncaa her ay sadece 1 kılo alıyorummm tek endısem bebegımın beslenmesı ıns bebegımı etkılemez

sadece seker testım yuksek cıktı hıcbır sorunum yok aksıne ben sadece 6 kılo aldımm gebelıgım boyuncaa her ay sadece 1 kılo alıyorummm tek endısem bebegımın beslenmesı ıns bebegımı etkılemez

benım aılemde cok seker hastası var olabılır dıye düşünüyordum o zaman daha kiloluydum onun da etkısı olabılır. bu hamılelıgıme daha dusuk kıloyla başladım. bunda çıkmadı mesela. gebelik sekerıydı hamıellık sonrası gectı zaten. dıyet yaptım ama her seyı de yedım. ogun aralarında meyve de vardı. ınsallah çıkmaz tabı ama çıkarsa da dert etme. her seyın caresı var

benım aılemde yok ama kılolı ıken hamıle kaldımmmm hamıle kalmadan onceee spor ve dıyet yapıyordum allahım melegımı gonderdı durdum sanırım oncesınde kılolu oldugum ıcın seker cıktı ama duyfdugum kadarıyla zayıf ınsanlardada cıkabılıyormuss destegın ıcın sagol ıcım rahatladı yuruyusumu ve duyetımıaksatmadan yapacagım ve bu seker dusecekkk

Kızlarr merhaba hepinize:))
Yoğunluktan fırsat bulup yazamıyorum.aklım hep burda ama ne yaptılar nasıllar diye düşünmekten kendimi geri alamıyorum:)
öpüyom hepinizi kocaman annecikler kendinize dikkat edin havalar çok sıcak off bayılcam hiç yaramıyor bize bu sıcaklar hiçç(

selam kızlar hasta olanlara çok çok geçmiş olsun...
bende bu bel ve bacak ağrısından ölcem yaa sol bacağım belimde dahil felç oldu sanki çoğu zaman üzerine basamıyorum kemiklerden mi kaynaklanıyor kızlar tecrübeli analar deyin bakem
birde bu gün salak gibiyim başım ağrıyor heryerim uyuşuk yürümüyrum sanki havada uçuyorum kızlar tansiyon düşünce mi böyle oluyo:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…