aynen bende kendimi çok yanlız hissediyorum.benim ve eşimin ailesi ve tüm arkaba ve dostlarımız izmir de yaşıyor.burayada yeni taşındık. Site de yeni bir site karşım ve alt katımdaki daireler boş zaten kimseyide tanımıyoruz doğru dürüst. En yakın taksi durağının kartlarını aldık evin her köşesine koyduk allah korusun acil bir durum olursa diye.Yanlız olmak ve uzakta olmak gerçekten çok zor anlıyorum seni
arethusacım geçmiş olsun canım.kötü şeyler düşünüpte strese sokma kendini tatlım.
bu arada cumartesi sabahı şeker yüklemem var kızlar ben şimdi cuma akşam yemeğinden sonra hiçbişey yemicekmiyim su fln hiçbişeymi almamam gerekiyor?
arethusa canım geçmiş olsun dikkat et kendine Allahtan eşin var yanında ben yalnız kalıyorum bildiğiniz üzere aynı durumda olsam müthiş panik olurdum heralde bebeklerimiz Allaha emanet vakti zamanında hayırla kucağımıza almayı nasip etsin. Benimde bir haftadır ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor belime vuran cumartesi doktora sorucam bende korkuyorum bu durumdan üstelik evde tekim ani bişey olsa naparım bilmiyorum yaklaşık bir ay kadar daha tek kalıcam ama bilemiyorum ya çok can sıkıcı en güzel dönemlerim olması gereken güzellikte geçmiyor benim için sanırım birazda depresyondayım hiçbir şeyden mutlu olamıyorum kendimi kimsesiz hissediyorum
inşaallah iyi doğumlarımız olur. ben bişey soracağım devlet hastanesinde kontrollere gidiyordum doğum için özel hastaneye ne zaman gidip söylemem lazım. doğumu özelde mi devlet hastanesindemi yapsam diye düşünüyorum. kardeşim zeynep kamilde yaptı doktorlar çok bilgili ve uzmanlar diyor ama bana orası uzak ne yapıcam şaşırdım.
Kizlar benimde sekerim yuksek cikti aclik 99 sekerli siyu ictikten sonra 210 aglamktan gozlerim sustu doktorum diyet verdi ve yuruyus her gun 40 dakika...
Günaydın hanımlar.Gününüz güzel, ağrısız, sancısız, bebek hareketleriyle geçsin...
Dün gece ağla ağla mahfoldum.Sol kasığımdaki ağrı beni perişan etti."Allahım lütfen doğmasın,daha çok küçük, yaşayamaz.." diye dua ederken uyuyakalmışım.Sanırım üşüttüm, kasığımdaki ağrı ondandı.Ya da bir önceki sezeryanın dikişleri ağrıyor artık rahim büyüdükçe.
KK'da gitgide azalıyoruz.Herkes facebook'a daldı.İşin kötüsü üye listemiz de yok olmuş, orada kim kimdir bilmiyorum, bana tat vermedi.Gene ne varsa burada var.
hmm erkenci olabiliyolsr yani benim kendi dogum günüm 3 eylül kızım doğum günümde gelse ne güzel bi hediye olur ama o zaman 36+4 olucak erkendir dimi amaaaan zamanında gelsin yavrucuklarımız :)
aslında Allah'ın takdiri kimse bilemez bunu benimde tahmini doğum 6 eylül. senin 3 eylülde olursa 36+4 olacak 9 ayını tamamlamış olacak aslında. herşeyin hayırlısı tatlım
arethusa canım netten baktım bu adet sancısına benzer ağrılar antreman sancıları diyor rahimi doğuma hazırlayan sancılarmış normal diyor yani tabi şiddeti ve sıklığı önemliymiş arada giren ağrılar bizi telaşlandırmasın o vakit.. Bu arada evet arkadaşımla kalıyordum ama haftalardır yalnızım arkadaşım nişanlı haziranda düğünü var çeyizdi evdi derken kendi eviyle benim evim arasında yıpranacaktı kız zaten kaldığı süreler boyunca da sağolsun yatmaya geliyordu sadece haftasonları falanda nişanlısıyla eşyaydı şuydu buydu derken haftasonuda yalnzdım ama Allah razı olsun varlığı yetiyordu akşam eve gelecek olmasını bilmek yan odada uyuyor olmasını bilmek öyle rahatlatıyordu ki bir müddet daha yalnızım bir ay kadar ondan sonrası Allah kerim....
selamlar hepinize
bende neden burada kimse yok diyordum herkes facebook a taşınmış haberim bile yok
Yok yok,bugün burada arkadaşlar..Enbitane bile günaydın dedi
Sen nerdesin bakiim bikaç gündür??
slm kızlar,bgn hiç yazamadım,yoğundum,
kızlar dün öğleden akşama kadar tansiyonum sürekli düştü,baya endişelendim,dr. gttk çok şükür kızım sağlıklıymış,691 gr olmuş teyzeleri,bu arada boyu nsl hesaplıyoduk ya...
kızlar dün öğleden akşama kadar tansiyonum sürekli düştü,baya endişelendim,dr. gttk çok şükür kızım sağlıklıymış,691 gr olmuş teyzeleri,bu arada boyu nsl hesaplıyoduk ya...
Yok yok,bugün burada arkadaşlar..Enbitane bile günaydın dedi
Sen nerdesin bakiim bikaç gündür??
selam herkese,
bir türlü uykumu alamıyorum. kafam da hiç eskisi gibi çalışmıyor. unutkanım, dalgınım, söylenenleri bile geç anlıyorum.
bunamaya mı başladım? yoksa sizlerin arasında da böyle hisseden var mı?
Delisiniz siz...36+4 prematüre bebek demek....37 hafta dolmadan doğan bebekler erken doğumla doğmuş sayılıyor.
36+4'te 9 ay bitmiyor.Miyadından 4 hafta önce doğmuş oluyor. Ben Ege'yi 36+6'da doğurdum, ne korkularla doğurdum. Yenidoğan yoğun bakımında küvezler ayarlattı doktorum ne olur ne olmaz diye...
Bırakın istediği zaman gelsin velet.Onun doğum günü de başka bigün oluversin be yavrum.
Günaydın hanımlar.Gününüz güzel, ağrısız, sancısız, bebek hareketleriyle geçsin...
Dün gece ağla ağla mahfoldum.Sol kasığımdaki ağrı beni perişan etti."Allahım lütfen doğmasın,daha çok küçük, yaşayamaz.." diye dua ederken uyuyakalmışım.Sanırım üşüttüm, kasığımdaki ağrı ondandı.Ya da bir önceki sezeryanın dikişleri ağrıyor artık rahim büyüdükçe.
KK'da gitgide azalıyoruz.Herkes facebook'a daldı.İşin kötüsü üye listemiz de yok olmuş, orada kim kimdir bilmiyorum, bana tat vermedi.Gene ne varsa burada var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?