canım dün yazamamıştım mesela ben şu an 25+5 cuma günü 26 haftalık olucam inşaallah yani 6,5 aylık oluyorum öyle değil mi????? peki 36 haftalık olanlar 9.ayına girmiyor mu??? 38 haftalık olanlar 9,5 aylık olmuyor mu???? eee zaman bebekler 9 aylık niye diyorlar?????
teyzelerım merhaba
bu benım ılk renklı resmım..annemın yuzumu ılk defa net görduğu resım...sanırım tombiş yanaklı olacağımkı benı gördukten sonra tombiş yanaklım dıye sevmeye başladı annem benı
teyzelerım merhaba
bu benım ılk renklı resmım..annemın yuzumu ılk defa net görduğu resım...sanırım tombiş yanaklı olacağımkı benı gördukten sonra tombiş yanaklım dıye sevmeye başladı annem benı
eeee tamam işte mesela 40 hafta bittiğinde 9 ayı tamamlamış oluyor. o zaman 40 hafta 9 ay 10 günü geçiyor4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMA
Burdan bakabilirsiniz kızlarrr :))
eeee tamam işte mesela 40 hafta bittiğinde 9 ayı tamamlamış oluyor. o zaman 40 hafta 9 ay 10 günü geçiyor
canım dün yazamamıştım mesela ben şu an 25+5 cuma günü 26 haftalık olucam inşaallah yani 6,5 aylık oluyorum öyle değil mi????? peki 36 haftalık olanlar 9.ayına girmiyor mu??? 38 haftalık olanlar 9,5 aylık olmuyor mu???? eee zaman bebekler 9 aylık niye diyorlar?????
Yaa doğum 10 ay gibi düşünülüyor yani 9 ay 10 gün diyolar ya.
Birde bütün hamileler 40.haftayı doldurup ta doğum yapan cok azmış. Genelde bebekler hep 38.haftada gelmeye başlıyorlarmıs. Çevremdeki herkes ole diyor bana erkek bebekler geç gelirmiş ama. Yanii 38. haftanıza girdiğinizde bebeğiniz her an gelebilir :)))
bende 36 haftayı tamamlayınca 9 ay oluyor tam yumurtlama falan hesaplanmayınca o yüzden 40 haftalık son gün veriliyormuş d,ye duymuştum.
herkese günaydın kızlar...geçmişi okudum,herkesin iyi olmasına sevindim...bende durumlar çok iyi değil dün okulda bayıldım ne olduğunu anlamadım bile...midem çok bulanmaya başlamıştı birden öyle bir çıkardım ki her tarafım battı sonra da elim ayağım buz kesti ve bayılmışım...okuldakilerde korkmuş ama çok şükür iyiyiz doktorumuz her şey yolunda dedi,tabi bu durumu eşime ve annemlere anlatmadım endişelenmelerine gerek yok...bizden haberler bu kadar kızlar...bu arada dün bir isim buldum kızıma SAHRA sizce nasıl?
aminnnn,aaaminnnn....
Ama doktorum uyardı beni.İlk doğumunu sezeryanla yapmış annelerde 26. haftadan itibaren rahim içi dikişlerde ağrı olur dedi.Kendini ilk hamileliğindeki gibi düşünme, orada birleşse de bir kesi izi var dedi. Benim cildin bağ dokusundaki bir tane dikişin attığını da düşünürsek.....
Sende ağrı sızı yok di mi?
herkese günaydın kızlar...geçmişi okudum,herkesin iyi olmasına sevindim...bende durumlar çok iyi değil dün okulda bayıldım ne olduğunu anlamadım bile...midem çok bulanmaya başlamıştı birden öyle bir çıkardım ki her tarafım battı sonra da elim ayağım buz kesti ve bayılmışım...okuldakilerde korkmuş ama çok şükür iyiyiz doktorumuz her şey yolunda dedi,tabi bu durumu eşime ve annemlere anlatmadım endişelenmelerine gerek yok...bizden haberler bu kadar kızlar...bu arada dün bir isim buldum kızıma SAHRA sizce nasıl?
Benim tsh 1.43 çıktı. Sen sorunca baktım olması gereken sınırlara, 0.27 - 4.2 yazıyor sonuç kağıdında. Yani seninki de normal canım
teyzelerım merhaba
Günaydın kızlar
ben dün çok kötü oldum birden karın ve kasık tarafıma ağrı girdi oturamadım bile daha sonra o ağrı yoğunlaştı ve belime kadar gitti nefes aldığımda batıyordu evde yanlızdım
biraz korktum uzandım yarım saat bekledim anca geçti biraz da o sırada miğdm bulandı sanırım korkudan tansiyonum düştü
nedir bu durum yaşayan var mı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?