2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayır eski isimler hoşuma giden var ben yeni anlamsız isimleri sevmiyorum aslında. ama ramazan bir tane yeter diyorum o yüzden istemiyorum. ahmet emre güzel isim

önceki doğum hikayelerini okudum birine normal doğum için katater takmışlar ve ağrısı olmamış o ne ki bilen var mı?????

günaydın hanımlarrr dünden beri iyisinizdir inş.

beni bu sırt ve karın ağrıları çok zorlıyo dahada erken gibi sanki ama ben hiçbir pozisyonda rahat yatamıyorum,bi tek sırt üstü rahat ama o da bebişe sakıncalı napıcsm hiç bilemiyorum

hamileliğin başından beri bel ağrısı çekiyorum ve 2 aydır sırt ağrısı iş yaptığımda tutuluyor sağ tarafımda dediğin gibi sırt üstü rahat ama zarar veir diye hafif soluma dönüyorum öyle yatıyorum

evet cnm bızım prenseste tombalak olcak galıba. bıde koca ayaklı dıye duşunuyoruz şu ayağa bakın hele eee ana 40 baba 47 gıyıyo ne olcaktıkı

Eklentiler

• $yakala.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 39

bEnde sola yatıyorum göbeğimede çok alçak bi yastıkla alttan destek yapıyorum ama yinede belimden sırtımdan ağrı vuruyor.aaah ah bide minnoşcuklar daha büyüyünce daha zor olucak bu yatma işleri

önceki doğum hikayelerini okudum birine normal doğum için katater takmışlar ve ağrısı olmamış o ne ki bilen var mı?????

katater bana da epiduralde takılmıştı,beline takılıyor oradan sürekli ilaç alıyorsun canım belden altın uyuşuyor, artık normal doğumlarda epidural çok uygulanıyor anne hiç sancı acı çekmiyor çocuk yağ gibi kayıyor

bEnde sola yatıyorum göbeğimede çok alçak bi yastıkla alttan destek yapıyorum ama yinede belimden sırtımdan ağrı vuruyor.aaah ah bide minnoşcuklar daha büyüyünce daha zor olucak bu yatma işleri

ben soluma yatınca bacağıma yastık koyup ayaklarımı yukarı doğru kıvırarak yatıyorum ve sırtıma küçük yastık destekleyip yatıyorum sende sırtına koy yastık rahat oluyor

doktormu istiyor yoksa hastamı istiyor takılmasını????

canım bu katarer takıkınca ıkınnayı fln hissediyomusun peki birde acıyomu katater takılırken

hayır eski isimler hoşuma giden var ben yeni anlamsız isimleri sevmiyorum aslında. ama ramazan bir tane yeter diyorum o yüzden istemiyorum. ahmet emre güzel isim

İsim koyma işi baya zor aslında kafanda daha önceden net birşeyin yoksa..ben ezelden beri oğlum olursa Efe koyucam adını diyordum ilkine öylelikle koydum ama ikinci olursa kısmını hiç düşünmemiştim Rabbim nasip etti ikinci evladı çok şükür bu sefer isim koyma sırası eşimde..iki ismi ben de sevmiyorum hem sanki bu bebişe iki isim koyarsak ilkine haksızlık olacakmış gibi geliyor

canım bu katarer takıkınca ıkınnayı fln hissediyomusun peki birde acıyomu katater takılırken

Canım ben epidural sezeryan olmuştum, hiç bir acıyı ve müdahaleyi hissetmiyorsun, yatıyorsun işlemler yapılıyor sen etrafı izliyorsun birden bebişini kucağına veriyorlar epidural normal doğumda da o kataterden tam doğum anında ilacı azaltıyorlar sanırım, ıkınabilesin diye yani benim anladığım sancıyı çekmemen için ilk başta miktar çok oluyor ilacın rahim ağzı tam açılana kadar son noktada da azaltılıyor ki ıkınmayı hisset

babasının istediğide olsun tabi tek ismde verebilirsiniz aslında. bazen isim kafanda netleşse bile karar verilemiyor

bende epidural normal doğumu araştırıyorum bir sıkıntı olmazsa onu istiyorum ama bu işlemde de herşeye rağmen suni sancı veriyorlar mı acaba bilginiz varmı tek korkum suni sancı

firstday, ben de ilk doğumumu genel sezeryanla yaptım.İkinciyi spinal veya epidural sezeryanla mı yapsam diyorum ama bir yandan da gözüm yemiyor...
Bebek 10-15 dakikada çıkmıştır di mi?
Peki sonra bebeği senden alıp götürüyorlar, bir 45 dakika daha seninle uğraşıyorlar herhalde??
Sıkılmadın mı?
Bir de epiduralden sonra bel ve baş ağrısı kalabiliyor diyorlar, doğru mu?
Ya hepsinin artısı var, eksisi var.
Epiduralde yan etkiler kalabiliyor diyorlar, ama katater açık, oradan ağrı kesiciye devam edebiliyorsun.
Spinalde katater yok, ağrın sancın anca serumla azalacak...Baş ağrısı ve bel ağrısı kalmıyormuş.
Genel anestezide uyudum,uyandım oluyor, vakit uzamıyor ama bebeğini de doğar doğmaz göremiyorsun...Offff...Fayda-maliyet hesabı yapmak lazım

Son düzenleme:

epidural normal doğum bahsettiğin. özel hastaneler geneler uyguluyorlar fiyat farkı alarak. dr sorabilirsin gittiğin hastanede uygulanıyor mu diye. bu yöntemde anne ağrıyı hissetmiyormuş ama kasılmaları hissediyormuş.

hiç sorma bende hamişlikten önce sırtüstü yatamazdım şimdi tek rahat ettiğim pozisyon bu.. ama mecburen yoğun olarak sola kolum sırtım ağrıyınca da sağa dönüyorum.

bende epidural normal doğumu araştırıyorum bir sıkıntı olmazsa onu istiyorum ama bu işlemde de herşeye rağmen suni sancı veriyorlar mı acaba bilginiz varmı tek korkum suni sancı

canım kendini şimdiden şartlama ve korkutma.. Kimi anneler suni sancının olumsuz bir etkisini görmediğinden bahsediyorlar. sen şimdiden kendini ona programlarsan ve son anda uygulanması gerekirse çok zorluk çekersin, bebeğini de sıkıntıya sokarsın. kendimizi şartlamadan herşeyin hayırlısını isteyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…