Aaaaa yanlis anladik bak simditesadufen gormussun aaaaa cok ayip ))))))). Saka bir yana bende yok bisi.surekli acip memislerimi aynada inceliorum uclarda degisiklik yok.ama sis ve acili.acip acip esimede gosterip soruyorum degisiklik varmi diye )))yazik adama iliskide yasak
benimde goguslerim aciyor hala...ve kahverengi kismi genisledi...koyulasti hafif...soda icmek yararlimi iciyim barii
bende mide bulantısı için yarım bardak maden suyuna yarım limon sıkıyorum. ekşi ekşi iyi gidiyor. limon mideyi daha cok yakabilir aslında ama bulantıya sanki iyi geliyor.
benim de bulantım çok oluyor kaç gündür hiç keyfim yok çok fenayım canım hiç bir şey yemek istemiyor bulantıyı geçirebilecek önerileriniz var mı kızlar???
canım ben midem bulanınca zeytin-peynir yiyorum. kulaga garip geliyor ama artık tuzlu oldugundan mıdır nedir iyi geliyor. birde şu aralar favorim daha önce de yazdıgım gibi yarım bardak maden suyuna yarım yada tam limon suyu. hatta bir parca da halka olarak kesip içine atıyorum. yudum yudum içiyorum. limon tam bir nimet.
ben günlerdir adam gibi yemek yemiyorum ne olacak halim bilmiyorum. midem almıyor. eşim pişiriyor yiyor ben sürekli zeytin peynir domates takılıyorum. yumurta-tavuk-et-sogan hepsinden iğrenme geldi. inşallah geçicidir. siz neler yiyorsunuz?
kizlar sabah dok kontr bebesimin kesesi gozoktu 5+2 gunluk 2 hafta sonrada kalp atislari icin gidicez kan testinide ozaman yapariz dedi doktorum
iyi geceler kızlar bende geçen haftalarda sabah işe giderken araba beni niye bu kadar çok tutuyor? çikolata delisi olan bana neler oluyor da bu kadar acıya tuzluya sardırdım diyordum...ya alıp bi test yapaym dedim pozitif çıktı:) yarın da kan testine gidiyorum
güzellik bu arada sabah bulantısına rağmen benim iştahımda hiçbir sıkıntı yok maşallah benim de eşim akşamları greyfurt limon soda üçlemesi yapıyor akşamları ancak kendime geliyorum
hay allah iyiliğini versinhiç gülesim yoktu adamcağıza resmen çin işkencesi çektiriyorsun desene :81: çok hoşsun yawww
canım ilişki neden yasak :26: ben birşey mi kaçırdım yoksa??
ama ama biz...
canım bende hamileligimin başlarında hatta 6. haftanın sonuna kadar antep dolmalarını, sarmaları her türlü yemegi lüp lüp götürüyordumama bir sabah uyandım ki o eski halimden eser kalmamış. her türlü koku midemi kaldırır olmuş, midem hiçbir yiyeceyi almaz olmuş...
şu aralar yiyemiyorum ama öncesinde hergün trabzon hurmamı, kırmızı etimi balıgımı sebzemi bol bol yedim ona güveniyorum yoksa şimdiki beslenmemle bebegim vitamini proteini nereden bulsun
ya canım bak şimdi ben de tedirgin oldum... ben normalde de pek sağlıklı beslenen biri değildim şimdi de ne yapacağımı şaşırdım hazır iştah falan gitmemişken nasıl beslendiğini de yazar mısın
kızlar galiba ikizlerim olacak benimm :))) galiba diyorum çünkü 2 kese gözüktü alttan muaynede ama doktor dediki muhtemelen ikiz ama şimdi kesin diyemeyiz inteernette araştırdım .. sonradan kesenin biri kaybolabiliyomuş o yüzden öle dediğinib tahmin ediyorum ..hayırlısı diyorum rabbimm inş sağlıklı bi şekilde kucağıma almayıda nasip eder tek yada çift :)) bakalım :)
yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama tek kese içinde 2 bebiş varsa tek yumurta ikizi oluyor. birbirine benziyen ikizler yani.
eger 2 farklı kese varsa o da çift yumurta ikizi oluyor.
cok bildigim bir konu degil yanlış biliyor da olabilirim
FimolaTe canım teşekkürler...dediğin gibi birileri bizi aydınlatsa iyi olacak galiba...şu anda hamileliğin verdiği aşırı bi halsizlik uyku hali sık idrara çıkma en belirgin yaşadıklarım kalkıp iştah olsa da bişeyler hazırlamak o kadar zor geliyor ki
cnm walla bende bilmiyorum galiba dediğin gibi bende öle biliyorum .ama biyerde okudum öle olup olmadığını anlamak için daha warmış şimdiki keselerden anlaşılmazmış die bakacaz doktorada sorarım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?