2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ilişki neden yasak :26: ben birşey mi kaçırdım yoksa??
ama ama biz...

benimde goguslerim aciyor hala...ve kahverengi kismi genisledi...koyulasti hafif...soda icmek yararlimi iciyim barii

ya kızlar ilişki yasakmı benim dr yasak demedi hatta ben alttan muayene olmak istemediğimde ilişki yasak değilse bununda zararı olmaz dedi düşük tehlikesi olana yasak diye biliyorum ilişki yasak olan kişiler sizlerin sorunmu var acaba yoksa kendinizmi yasakladınız

alpinn cim senin mesajını alıntı olarak ekleyip yazmışım bişiler alakası yok onu begenek istedim sanırım acayip şeyler çıkarmışım ortaya neyse göbişimize sağlık diyelim

kızlar,bi şey sorcam ben pek anlamıyorum...bu "baby time" markalı gebelik testi güvenilir mi sizce? bide onla yapayım dedim onda silik çizgi çıkmadı..ama önceki kullandığım markalarda çıkmıştı.yarın kan tahliline gitçem ama bu benim kafamı karıştırdı..marka hassas mı değil acaba bilginiz var mı?

Son düzenleme:
bende mide bulantısı için yarım bardak maden suyuna yarım limon sıkıyorum. ekşi ekşi iyi gidiyor. limon mideyi daha cok yakabilir aslında ama bulantıya sanki iyi geliyor.

benim de bulantım çok oluyor kaç gündür hiç keyfim yok çok fenayım canım hiç bir şey yemek istemiyor bulantıyı geçirebilecek önerileriniz var mı kızlar???

benim de bulantım çok oluyor kaç gündür hiç keyfim yok çok fenayım canım hiç bir şey yemek istemiyor bulantıyı geçirebilecek önerileriniz var mı kızlar???

canım ben midem bulanınca zeytin-peynir yiyorum. kulaga garip geliyor ama artık tuzlu oldugundan mıdır nedir iyi geliyor. birde şu aralar favorim daha önce de yazdıgım gibi yarım bardak maden suyuna yarım yada tam limon suyu. hatta bir parca da halka olarak kesip içine atıyorum. yudum yudum içiyorum. limon tam bir nimet.

ben günlerdir adam gibi yemek yemiyorum ne olacak halim bilmiyorum. midem almıyor. eşim pişiriyor yiyor ben sürekli zeytin peynir domates takılıyorum. yumurta-tavuk-et-sogan hepsinden iğrenme geldi. inşallah geçicidir. siz neler yiyorsunuz?

iyi geceler kızlar bende geçen haftalarda sabah işe giderken araba beni niye bu kadar çok tutuyor? çikolata delisi olan bana neler oluyor da bu kadar acıya tuzluya sardırdım diyordum...ya alıp bi test yapaym dedim pozitif çıktı:) yarın da kan testine gidiyorum
güzellik bu arada sabah bulantısına rağmen benim iştahımda hiçbir sıkıntı yok maşallah benim de eşim akşamları greyfurt limon soda üçlemesi yapıyor akşamları ancak kendime geliyorum

kizlar sabah dok kontr bebesimin kesesi gozoktu 5+2 gunluk 2 hafta sonrada kalp atislari icin gidicez kan testinide ozaman yapariz dedi doktorum

selam ben ağustos anne adaylarından bana mesaj atmıştın cevap yazamadım özel mesaj yazma hakkım yok daha merak ettim gittin mi azize turan a keseyi de görmüşsün hayırlı olsun bebğin inş kalp atşını da duyarsın en yakın zamanda

canım bende hamileligimin başlarında hatta 6. haftanın sonuna kadar antep dolmalarını, sarmaları her türlü yemegi lüp lüp götürüyordum ama bir sabah uyandım ki o eski halimden eser kalmamış. her türlü koku midemi kaldırır olmuş, midem hiçbir yiyeceyi almaz olmuş...
şu aralar yiyemiyorum ama öncesinde hergün trabzon hurmamı, kırmızı etimi balıgımı sebzemi bol bol yedim ona güveniyorum yoksa şimdiki beslenmemle bebegim vitamini proteini nereden bulsun

ya canım bak şimdi ben de tedirgin oldum... ben normalde de pek sağlıklı beslenen biri değildim şimdi de ne yapacağımı şaşırdım hazır iştah falan gitmemişken nasıl beslendiğini de yazar mısın

kızlar galiba ikizlerim olacak benimm :))) galiba diyorum çünkü 2 kese gözüktü alttan muaynede ama doktor dediki muhtemelen ikiz ama şimdi kesin diyemeyiz inteernette araştırdım .. sonradan kesenin biri kaybolabiliyomuş o yüzden öle dediğinib tahmin ediyorum ..hayırlısı diyorum rabbimm inş sağlıklı bi şekilde kucağıma almayıda nasip eder tek yada çift :)) bakalım :)

canım biz bebek beklemiyorduk aslında :) korunurken oldu bu bebiş. süpriz oldu bize. moralim cok bozulmuştu folikasit alamadım gebeligin başlarında diye ama sonradan ögrendim ki trabzon hurmasında bütün b vitaminleri varmış. bende bol bol yiyordum. azerbaycandayım ben su an ve burada cok fazla kırmızı et tüketiliyor. bol bol kırmızı et yiyordum. ağaçlardan meyveleri topladım topladım yedim onlara güveniyorum bende inan ki şu an hiçbirşeyi doğru düzgün tüketemiyorum midem almıyor.
açıkcası nasıl beslenmek gerek bende bilmiyorum. daha deneyimli yada bilgili birileri cevaplasa daha dogru olur gibime geliyor. şimdiden hayırlı olsun bebeğin, sağlıklı mutlu olsun

ayy çok sevindimm inşallah hayırlısı neyse o olur senin adına bana da kesen büyük demişti dr. bir sonraki kontrolde süpriz olabilir mi bilemiyorum, aklımdan geçmiyor değil tabi ben tek yumurta ikizi olabilir diye düşünüyorum. seninkiler çift yumurta oluyor. ayy bıcır bıcır ne güzel

Kızlar laf ikizlerden açılmışken , adetime 4 gün kala 121 , 03 çıkmıştı değerim yüksek falan dediler ikiz olabilir mi ki ? Bir de dr bana da ilişkiyi yasakladı neden ki acaba ?

ayy çok sevindimm inşallah hayırlısı neyse o olur senin adına bana da kesen büyük demişti dr. bir sonraki kontrolde süpriz olabilir mi bilemiyorum, aklımdan geçmiyor değil tabi ben tek yumurta ikizi olabilir diye düşünüyorum. seninkiler çift yumurta oluyor. ayy bıcır bıcır ne güzel [/QUOTE]

cnm okuduğuma göre tekmi çift yumurta ikizimi şimdiden belli olmazmış bi fikrim yok benimde gönlüm ikizi ister tabi :)) hakkımda hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin inş ..dualarınızı eksik etmeyin hayırlısı hepimiz için inş :))

yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama tek kese içinde 2 bebiş varsa tek yumurta ikizi oluyor. birbirine benziyen ikizler yani.
eger 2 farklı kese varsa o da çift yumurta ikizi oluyor.
cok bildigim bir konu degil yanlış biliyor da olabilirim

FimolaTe canım teşekkürler...dediğin gibi birileri bizi aydınlatsa iyi olacak galiba...şu anda hamileliğin verdiği aşırı bi halsizlik uyku hali sık idrara çıkma en belirgin yaşadıklarım kalkıp iştah olsa da bişeyler hazırlamak o kadar zor geliyor ki

cnm walla bende bilmiyorum galiba dediğin gibi bende öle biliyorum .ama biyerde okudum öle olup olmadığını anlamak için daha warmış şimdiki keselerden anlaşılmazmış die bakacaz doktorada sorarım ..

ya sorma bende iyice kediye bağladım, mırıl mırıl dolanıyorum ortalıkta gözlerim sürekli yarım-açık şansıma eşim bu aralar hep evde çok yardım ediyor. bulaşık makinamız yok buradaki evimizde. elde yıkamak öyle zor geliyor ki midem bulanırken. sağolsun yıkıyor hiç ses etmiyor. onunda sabrı taşmadan normale dönmeyi planlıyorum bebegime rica ediyorum uslu olsun diye

cnm walla bende bilmiyorum galiba dediğin gibi bende öle biliyorum .ama biyerde okudum öle olup olmadığını anlamak için daha warmış şimdiki keselerden anlaşılmazmış die bakacaz doktorada sorarım ..

hayırlısı olsun yaa 1 de olsa 5 te olsa sağlıklı olsunlar mutlu olsunlar başka ne isteriz ki. biz herşeye hazırız kollarımızı açtık bekliyoruz

Sanırm bende eylül annesi adayı olacağımm.henüz kesinleşmedi ama idrar testim silik çıkıyo.yumurtlamadan sonraki 13. Gün beta hcg 20 çıktı.şimdi bu değerin yükselmesini bekliyorum.inşallah herşey yolunda gidse sizlerle bu heyecanı ben de yaşayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…