2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

silik çizgi gebelik var demek. inşallah olur canım. beklenen adet tarihinden sonra yaparsan testi daha sağlıklı olur bence. haydi hayırlısı

silik çizgi gebelik var demek. inşallah olur canım. beklenen adet tarihinden sonra yaparsan testi daha sağlıklı olur bence. haydi hayırlısı

Adetim 3 gün geçti cnm ama normalde 27 günde bir oluyorum o yüzden geç yumurtladım 3 gün.ondan mı bilmiyorum yanii bakalım yarın tekrar beta yaptırıcam ne çıkacak sonucu yazarım size.ve inşallah sizinle olurum

hayırlı olsun hamileliğin ama bence çarşambaya kadar bile bekleme
bende ikinci hamileliğimde kanama olduğu halde gitmeyi erteledim malesef gittiğimde de geç olmuştu
doktor kızdı hatta bana
ben yerleşme kanaması olduğunu düşünmüştüm cahillik işte

Kızlar laf ikizlerden açılmışken , adetime 4 gün kala 121 , 03 çıkmıştı değerim yüksek falan dediler ikiz olabilir mi ki ? Bir de dr bana da ilişkiyi yasakladı neden ki acaba ?

cnm erkende yumurtlamış olabilirsin ..rabbimin ol demesi yeter bellide olmaz hakkında hayırlısı olsun inş cnm ..

Ben de 3 tane kese vardi 1 tane dogurdum =)) kayboldular ...Birisi 8 gibiydi...

Herkese günaydın arkadaşlar, umarım hepimiz için dinç, uykusuz bir gün olur dicem ama uykudan ölüyorum

Bu şekilde çalışmak çok zormuş

Günaydın kızlar,

ben yeni katılıyorum aranıza. 3 ay önce düşük yaptım. şimdi de korkuyla karışık bir sevinç var ki, insan sevinse mi, sevinmese mi karar veremiyor. haftaya doktor randevum var. bir görünse bir kalp atışlarını duysam diyorum hep :)

3 ay önceki başka bu bebiş başka =) inşallah saglıkla kucagına alırsın canım. en zoruda dra gidecegimiz günü beklemek offf bende beklemedeyim =)

Günaydın kızlar,
dün minnacık kesemizi gördük nasıl içim rahatladı anlatamam.inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız :):):)

Gunaydin Arkadaslar nasilsiniz?
Arkadaslar doktorumla konustum adet olmadigimi soyledim hemen yanima gel dedi yeniden testler alip tedavini deyistiricem dedi.Cok korkuyorum Benim Icin Dua Edin...

Son düzenleme:
Arkadaslar doktorumla konustum adet olmadigimi soyledim hemen yanima gel dedi yeniden testler alip tedavini deyistiricem dedi.Cok korkuyorum Benim Icin Dua Edin...

ederizde ne konuda adet olmaman iyi bişimi kötü bişmi bu durumda ben anlamadım

ederizde ne konuda adet olmaman iyi bişimi kötü bişmi bu durumda ben anlamadım

yok ben 1.6 aydir bebek istiyorum ama olmuyodu doktora gitdik tedaviye basladim o arada Hamile kaldim Doktorumla konustum soylediki +keske tedavi bittikten sonra hamile kalsaydin.Onun icin vakit kayb etmeden yanima gel diyor.

yok ben 1.6 aydir bebek istiyorum ama olmuyodu doktora gitdik tedaviye basladim o arada Hamile kaldim Doktorumla konustum soylediki +keske tedavi bittikten sonra hamile kalsaydin.Onun icin vakit kayb etmeden yanima gel diyor.

anladım canım hakkına hayırlısı olsun ozaman rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize

Günaydın kızlar,
dün minnacık kesemizi gördük nasıl içim rahatladı anlatamam.inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız :):):)

Hayırlı olsun canım, nasıl rahatladığını tahmin edebiliyorum Yarın ben de ilk kez dr a gideceğim ve inşallah ben de görürüm keseyi...

Darısı kalp atışlarına

:))) ay çok güldürdünnnn ne güzel iştee gebeliğini bariz anlıyosun göğüslerinden ben de daha bişey yok

canım ben seni hatırlıyorum adetine daha çok varken öğrenmiştin gebeliğini o yüzden ikiz olabilir diye düşünmeden edemedim ben de. umarım ikizlerdir :)))

Günaydınnnnn

günaydın güzel anne adayları, tomurcuklarınız nasıl bakalım siz nasılsınız?

Günaydıınnnn siz nasılsınız bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…