hayırlı olsun bebişleriniz.
çok güzel bir duygu allah kucagımıza almayı nasip etsin hepimize.
hg mekocen nasipse ayni gunde dogum yapicaz
benimde son adet tarihim 6 aralik ne zaman ogrendin hamile oldugunu
8 gibiydi derken anlamadım cnmm ? bakalım hakkımızda hayırlısı :)
Günaydıınnnn siz nasılsınız bakalım?
çok şükür iyiyiz, nezlemiz dışında kuzucuklarım ve ben (biri 4,5 yaşında olmak üzere diğeri karnımdaki) iyiyiz,
sen nasılsın arakdaşım, bulantın halsizliğin uyku durumun nasıl?
hoşbulduk :)
8 Ocakta öğrendim keseyide 10 ocakta gördüm :)
İnşallah doğdukları günleri de görürüz sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla
geçmiş olsun canımmm..
Ben de iyiym. Bulantım pek yok ama akşamları halsizlik , uyku ve hafif bulantı oluyor. BAzı yemek kokularından huylanmaya başladım
Cuma gelsin de keseyi göreyim diye iple çekiyorum. Bazı arkdaşlarımız erkenden görmüşler keseyi umarım bende görürüm cuma günü.
Günaydın kızlar,
dün minnacık kesemizi gördük nasıl içim rahatladı anlatamam.inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız :):):)
inşallah hayırlısıyla görürsün keseni altın kesesi bunlar altın kesesi
doğumuz aynı gün görünüyor mekocan bakalım kim önce pırtlatcakbenimki normal doğum olacak inşallah pırt diye pırtlatcam kuzumu
kızlar ben çok çabuk acıkıyorum normalde 4 ya da 5 saat geçmedikce yemek yemezdim doğru dürüst acıkmazdım da ama şimdi yemek yedikten sonra iki ya da üç saat sonra hiç birşey yememiş gibi oluyorum sizlerde de var mı
yok ben 1.6 aydir bebek istiyorum ama olmuyodu doktora gitdik tedaviye basladim o arada Hamile kaldim Doktorumla konustum soylediki +keske tedavi bittikten sonra hamile kalsaydin.Onun icin vakit kayb etmeden yanima gel diyor.
aynen canım senin yine 2-3 saateymiş,,ben yemek yedikten yarım saat sonra günboyu hiçbişi yememiş gibi oluyorum,açlıktan ölcek gibi hissediyorum kendimi,,,acayip yemek yiyorum..
Herkese Merhabalar;
Bende katıldım aranıza bir eylül annesi olarak:)
Benim SAT:25 kasım 2012 doğum tarihimi 1 eylül veriyor ama ağustos gibi geliyor bana.33 yaşındayım ve ilk çocuğum olacak rabbim nasip ederse.Şimdilik reflü dışında hiç bir sıkıntım yok bugün 7+2 yiz perşembe günü kalp atışları için doktorla randevumuz var inş güzel geçer. Rabbim herkesin evlatlarını korusun sağlıklı evlatlar versin cümlemize.Olmayan kardeşlerimize de en kısa zaman da nasip etsin inş.
böyle giderse açlık hissi doğuma kadar yerimize sığamıycaz
benim için sorun yok canım ben çokkkk zayıfım,biraz kilo alsam hiç fena olmaz..işime gelir bu durum vala
Ayniyizzzz,ben yine sezeryan olcagimdn 30 agustosu dusunuyorumhayirli dogumlarrrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?