2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydıınnnn siz nasılsınız bakalım?[/QUOTE]

çok şükür iyiyiz, nezlemiz dışında kuzucuklarım ve ben (biri 4,5 yaşında olmak üzere diğeri karnımdaki) iyiyiz,

sen nasılsın arakdaşım, bulantın halsizliğin uyku durumun nasıl?

Yani yan yana gelmis, hatta birlesmis gibi gozuken iki kese vardi bir de bagimsiz ayri bir kese, toplam 3 kese gibi gozukuyordu , kanamam oluyordu surekli yerlesme kanamasi dedi doktor, ikiz bebeginde varmis da dusmus de olabilir dedi kanamayla birlikte...

8 gibiydi derken anlamadım cnmm ? bakalım hakkımızda hayırlısı :)

Günaydıınnnn siz nasılsınız bakalım?

çok şükür iyiyiz, nezlemiz dışında kuzucuklarım ve ben (biri 4,5 yaşında olmak üzere diğeri karnımdaki) iyiyiz,

sen nasılsın arakdaşım, bulantın halsizliğin uyku durumun nasıl?[/QUOTE]

geçmiş olsun canımmm..

Ben de iyiym. Bulantım pek yok ama akşamları halsizlik , uyku ve hafif bulantı oluyor. BAzı yemek kokularından huylanmaya başladım

Cuma gelsin de keseyi göreyim diye iple çekiyorum. Bazı arkdaşlarımız erkenden görmüşler keseyi umarım bende görürüm cuma günü.

sen nasılsın arakdaşım, bulantın halsizliğin uyku durumun nasıl?

geçmiş olsun canımmm..

Ben de iyiym. Bulantım pek yok ama akşamları halsizlik , uyku ve hafif bulantı oluyor. BAzı yemek kokularından huylanmaya başladım

Cuma gelsin de keseyi göreyim diye iple çekiyorum. Bazı arkdaşlarımız erkenden görmüşler keseyi umarım bende görürüm cuma günü.[/QUOTE]

inşallah hayırlısıyla görürsün keseni altın kesesi bunlar altın kesesi

hoşbulduk :)
8 Ocakta öğrendim keseyide 10 ocakta gördüm :)
İnşallah doğdukları günleri de görürüz sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla

doğumuz aynı gün görünüyor mekocan bakalım kim önce pırtlatcak benimki normal doğum olacak inşallah pırt diye pırtlatcam kuzumu

inşallah hayırlısıyla görürsün keseni altın kesesi bunlar altın kesesi

doğumuz aynı gün görünüyor mekocan bakalım kim önce pırtlatcak benimki normal doğum olacak inşallah pırt diye pırtlatcam kuzumu[/QUOTE]

bbilim şu anda aynı gün doğum yapıcaz gibi duruyor hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda önce sonra farketmez.:)
Sağlık ocağındaki hemşire ablamız normal doğumda 10 gün ileri atar sezeryanda 10 gün önce doğum olabilir dedi :)

Şuan da hiç o kadar zaman geçmicek gibi geliyor zaman hiç geçmiyor :)

bbilim şu anda aynı gün doğum yapıcaz gibi duruyor hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda önce sonra farketmez.:)
Sağlık ocağındaki hemşire ablamız normal doğumda 10 gün ileri atar sezeryanda 10 gün önce doğum olabilir dedi :)

Şuan da hiç o kadar zaman geçmicek gibi geliyor zaman hiç geçmiyor :)[/QUOTE]

evet öyle olur tabiki 13 eylül diyoya 20 sine kadar beklenir doğum ama o kadar beklemek çok zor oluyor, neyse o günlerde geçecek bi bakmışsınki o gün gelmiş çatmış doğum odasındasın inşallah :)

Herkese Merhabalar;
Bende katıldım aranıza bir eylül annesi olarak:)
Benim SAT:25 kasım 2012 doğum tarihimi 1 eylül veriyor ama ağustos gibi geliyor bana.33 yaşındayım ve ilk çocuğum olacak rabbim nasip ederse.Şimdilik reflü dışında hiç bir sıkıntım yok bugün 7+2 yiz perşembe günü kalp atışları için doktorla randevumuz var inş güzel geçer. Rabbim herkesin evlatlarını korusun sağlıklı evlatlar versin cümlemize.Olmayan kardeşlerimize de en kısa zaman da nasip etsin inş.

kızlar ben çok çabuk acıkıyorum normalde 4 ya da 5 saat geçmedikce yemek yemezdim doğru dürüst acıkmazdım da ama şimdi yemek yedikten sonra iki ya da üç saat sonra hiç birşey yememiş gibi oluyorum sizlerde de var mı

Son düzenleme:

aynen canım senin yine 2-3 saateymiş,,ben yemek yedikten yarım saat sonra günboyu hiçbişi yememiş gibi oluyorum,açlıktan ölcek gibi hissediyorum kendimi,,,acayip yemek yiyorum..

yok ben 1.6 aydir bebek istiyorum ama olmuyodu doktora gitdik tedaviye basladim o arada Hamile kaldim Doktorumla konustum soylediki +keske tedavi bittikten sonra hamile kalsaydin.Onun icin vakit kayb etmeden yanima gel diyor.

endişenlene canım rabbimin izniyle hiç bişey olmaz,,bu arada sorun ne ne tedavisi görüysn?bende tedavi gördüm aşılama ile oldu benimki...rabbim yardımcımız olsun dualarımız seninle...

Ayniyizzzz,ben yine sezeryan olcagimdn 30 agustosu dusunuyorum hayirli dogumlarrrrr....

benim için sorun yok canım ben çokkkk zayıfım,biraz kilo alsam hiç fena olmaz..işime gelir bu durum vala

senin için sorun yokmuş ne güzel ama benim için sorun olur açıkcası 57 kilo ile hamileliğe başladım çok kilo almaktan da korkmuyor değilim yani

Son düzenleme:
Ayniyizzzz,ben yine sezeryan olcagimdn 30 agustosu dusunuyorum hayirli dogumlarrrrr....

Teşekkür ederim sana da hayırlı doğumlar. Merak ettim sezeryan neden? ben bu konularda çok bilgisizim doktor karar vermiyormu ona yoksa sen daha önce sezeryan olduğun için mecburi mi oluyor?

kızlar merhaba benm son adetim 6 aralık ve kan tahlilini erken yaptırdım ilk 30 çıkmıştı şimdi 160a kadar geldi ama 2 katı artması gerekiyormuş benm yüzde 65 i kadar artarak devam ediyor doktor geç döllenme olmuş olabilir diyor aranızda böyle bir durum varmı şuan kesem görünmediği için 2 gnde bir beta hcg bakarak ilerletiyorlar?**varmı bunu yaşayan

ya bide elimle dokunduğumda sağ kasığımda hafif ağrı oluyor ama kendiliğinden ağrımıyo dokununca ağrıyor ve beyaz kokusuz akıntım var bunormalmi sizinde oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…