canım ben 10 kilodan fazla aldım şimdiye kadar kendimde kiloluyum çok şükür şeker çıkmadı bende. çok korkuyodum çıkar diye ama ailede olmayınca pek çıkmıyo sanırım. benimde ayaklarım şişti çok, bol bol dinlen ayaklarını 45 derce açıyla yükseye kaldr. 1 aydır da sol elim uyuşuyo karıncalanıyor hep buda beni tedirgin ediyo uykudan kalkıyorum parmak uçlarım iğneleniyor. hamilelikte oluyomuş bunlar malesefsağolasın canım.annemn zamanında bu tarz testler olabileceğini sanmıyorm canm ama şekeri olsaydı söylerdi.ailede eşimn tarafta varda annem tarafını tam bilmiyorum.ayaklarm şiş bu hafta nolduysa oldu sabah kalkınca ayaklarmn üzerine basarken bile acıyo hamlamışım gibi.kilo alımından mı oluyo acaba ben hiç bu zamana kadar kilo almadm ilk gebeliğim zaten.vüct kiloya tepki veriyo sanırım aşırı kilo almadm gerçi.ayak şişliği korkutuyo beni
canım hepsi de çok güzeller,allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
selam kızlar.kandiliniz mübarek olsun.tüm dualarnız kabul olsun dualarda unutulmayalım inşallah.ben test yaptrdm sabah.sonuçlarm 3 de çıkıcak bana dua edin lütfen içimden bi ses yüksek cıkıcak diyor.yüksek çıkarsa naparım bentedavsi nasl oluyobılen varmı
valla canım eğer lazım olursa tekrar alınır diye düşünüyorum bend
çok güzelmiş isimi bizde meryem nisa , veya meryem eylül düşünüyoruz karar veremedim ben hala ama. ilk isim hz meryem den dolayı meryem olsun istiyorum yanına ne olsa karar veremedik :44:
biz zülal koyacağız inş. canım, sizin isminiz de güzel berin ne demekmiş merak ettim.
yalnız bi öneri isimlerin telaffuzlarını da dikkate almalıyız bence ,berin i berrin ile sıklıkla karıştırabilirler gibi geldi ama modern ve güzel geliyor kulağa
hiç stres yapma canım.diyet yapıyorsun düzeliyor.ben 10 gündür yapıyorum.içini ferah tut.
midem deli gibi yanıyorrrrr hem de boğazıma kadar yok mu bunun bir çaresi hep böyle mi devam edecek çok kötüyümmmmmmm
kızlar karnımın alt kısmında bugun biraz ağrılar başladı
sizde de oluyor mu böyle şeyler?
kızlar oğluşumun ismine karar veremedik daha ARAS mı TOPRAK mı sizce hangisi daha güzel?
Toprak bence daha hoş gibi geldi bence toprak olmalı[/QUO
teşekkürler yorumun için canım ben de toprağa daha yakınım sanırım:)
selam kızlar.kandiliniz mübarek olsun.tüm dualarnız kabul olsun dualarda unutulmayalım inşallah.ben test yaptrdm sabah.sonuçlarm 3 de çıkıcak bana dua edin lütfen içimden bi ses yüksek cıkıcak diyor.yüksek çıkarsa naparım bentedavsi nasl oluyobılen varmı
slm kızlar geçmişi okumadım daha hemen yazmak istedim. kontrole gittim bu gün oğlum 1077 gr 37 cm olmuş çok şükür1 kg olduğunu duymak çok hoşuma gitti, kilosunu çok merak ediyordum. diğer hoşuma gidense 4 haftadır sadece 1 kg almış olmam onu da oğlum almış zaten.bundan sonra dikkatli olmam lazım çünkü toplamda 13 kg almış oldum.
merhaba tatlı annecikler ve annelerinden tatlı bebecikler;
biz ana oğul yatıyoruz valla girip arada okuyorum sizi bir yandan da.. eylül mina çok çok hoşuma gitti melekçi söylemesi de havası da pek bi güzell :) temmuz annesi ne güzel liste yapmış Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah :) hele ana-oğul pijama takımına bayıldım araştırıp isteyeceğim ondan daha önce hiç görmemiştimbenim hala bir lohusa pijamam var başka da alamadım annem inşallah eminönüne giderde alır ben artık evden çıkamıyorum malum
oğluma arabasını da aldık kızlar bu arada onu da paylaşayım bayaa araştırdık malum 500 tl altı yok gibi travel sistemlerdenprego 2050 nirvana travel sistem tercih ettik dün geldi kargomuz, sağlam duruyor yalnızca dün montesini yaparken ana kucağını sisteme yerleştirme aparatları sorun çıkardı, takıldı ama yerinden çıkmadı, bugün kargoyla geri gönderdik arabanın ana iskeletini sorunu halledip gönderecekler inşallah onun dışında kullanışlı görünüyor ve çok tatlı bakıp bakıp yavrumu içinde hayal ediyorum onların herbirşeyleri çok güzel gerçi
Eki Görüntüle 728114
kızlar oğluşumun ismine karar veremedik daha ARAS mı TOPRAK mı sizce hangisi daha güzel?
benim bebeğim yine düşüyor sanırım kızlar
lekelenmem geldi yine
buda olmayacak sanırım((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?