2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben 10 kilodan fazla aldım şimdiye kadar kendimde kiloluyum çok şükür şeker çıkmadı bende. çok korkuyodum çıkar diye ama ailede olmayınca pek çıkmıyo sanırım. benimde ayaklarım şişti çok, bol bol dinlen ayaklarını 45 derce açıyla yükseye kaldr. 1 aydır da sol elim uyuşuyo karıncalanıyor hep buda beni tedirgin ediyo uykudan kalkıyorum parmak uçlarım iğneleniyor. hamilelikte oluyomuş bunlar malesef

canım hepsi de çok güzeller,allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

sağol canım allah razı olsun

hiç stres yapma canım.diyet yapıyorsun düzeliyor.ben 10 gündür yapıyorum.içini ferah tut.

cok guzeller canim eylulu bende cok seviyorum ama babamiz sevmiyor elbetteki karar verecegiz dogana kadar zamanlari var

zulal ismi harika bir isim canim bir tanidigimda oldugu icin istemedim koymak berinin anlami ahlakca yuce yaradilisli demek ben londradayim canim zaten ismi telaffuzda hep zorlanacaklar

kızlar karnımın alt kısmında bugun biraz ağrılar başladı
sizde de oluyor mu böyle şeyler?

canım bir çok arkadaş diyet yapıyor.

alazade; toprak daha hoş gibi.

giz06 inş hayırlı haberlerle gelirsin.

aysegul aldıklarının hepsi birbirinden güzel sağlıkla kullandın bebişin inş.

yarın da benim doktor randevum var şeker yüklemesi de yapılır çünkü bir dahaki ay yapcaz demişti
valla bende de korku var ya değer dışı çıkarsa diye bu hamilelik ne evhamlı yapıyor insanı

slm kızlar geçmişi okumadım daha hemen yazmak istedim. kontrole gittim bu gün oğlum 1077 gr 37 cm olmuş çok şükür 1 kg olduğunu duymak çok hoşuma gitti, kilosunu çok merak ediyordum. diğer hoşuma gidense 4 haftadır sadece 1 kg almış olmam onu da oğlum almış zaten.bundan sonra dikkatli olmam lazım çünkü toplamda 13 kg almış oldum.

ohh masallah subhanallah tombik oglumuz geliyor bende gittim burda ama burda soylemiyorlar kilosunu yaa gicik oldum turkiyedeyken gitmistim 23 haftalikken 486 gramdi sen hatirliyormusun o haftadaki kilosunu?

güle güle kullanın canım.bende prego 2010 alıcam önümüzdeki hafta sipariş vermeyi düşünüyorum.benimki 530 lira ama ana kucağı kısmı yok.inşallah problem yaşamam bende n 11 . com dan alıcam

kızlar oğluşumun ismine karar veremedik daha ARAS mı TOPRAK mı sizce hangisi daha güzel?

ikiside çok güzel cnm ama toprak daha hoş geldi kulağıma sankim...benim oğlum olsaydı eğer ayaz ismide çok hoş...onu koyabilirdim fikir olsun sanada...

BBİLİM cnm benim korkma belki yerleşme kanamasıdır çok fazlaysa eğer hemen doktoruna git...Allahım bu mübarek günde evladını sana bağışlasın cnm..dualarımız seninle...

benim bebeğim yine düşüyor sanırım kızlar
lekelenmem geldi yine
buda olmayacak sanırım ((((((((

tatlim dur bakalim nasil lekelenmen kahverengimi kac gun oldu ogreneli benimde ilkbaslarda vardi hatta kirmiziya dondu sonra ama cok sukur dusmedi yat sakin kalkma ozelliklede soluna yat Rabbim yardincin olsun insallah bide ayetelkursi oku bol bol bebegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…