2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bence kan hapını kullan mutlaka

hemen buda olmayacak deme ıçını ferah tut cnm.çoğu kışıde oluyo zaten lekelenme
toprak ısmını guzel değil ya. ne bılım beğenmıyorum
benım kızım "Duru" olacak teyzelerı. her ne kadar dedesı "ne o lımon kolonyası"gıbı desede Duru düşünüyorum

hepinize teşekkürler dualarınız eksik etmeyin o vakit

bilmiyorum kızlar sabah doktordaydım daha keseyi bile net göremedi progesteron al dedi birazdan eve gidicem dinlencem
allah hakkımı hayırlı eylediyse kalır sanırım
eylemediysede yapcak bişi yok

3 tane 1 tl şeklinde lekeydi kanama

oo çok güzell çok sevindim senin adına canımm,ne de güzel evlatçığın 1 kilocuk oluvermişş,evet artık gitgide kilo alımı hızlanmaya başladı dur dememiz lazım gerçekten önemli olan bebişlerimizin büyümesi biz büyümeyelimm:)
ben on gün kadar önce gittim kontrole 545 kg dı bebeğim ama hamilelik takviminde önümüzdeki haftalarda 200-300 gr kadar daha fazla artacağı yazıyordu yani bizimkiler de 1 kilo olma yolunda ilerliyor inş...

hepimizin duaları seninle olucak sende moralini bozma bol bol dua et ve dinlen kandil günü inşallah hepimizin duaları kabul olur bebeşini sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder allah

bilimcim allah yardımcın olsun,aynen senin de dediğin gibi o bebeği mevlam nasip edecekse sana ne yapar ne eder tutunur biiznillah o yüzden moralini yüksek tut.benim de kanama görüldü 3 ay boyunca progestan kullandm geçene kadar ve dinlen yorma kendini,dua edelim bu hayır günde

Bbilimcim bu mübarek gün hürmetine Rabbim korusun inşallah bebeğini...

ikiside çok güzel cnm ama toprak daha hoş geldi kulağıma sankim...benim oğlum olsaydı eğer ayaz ismide çok hoş...onu koyabilirdim fikir olsun sanada...

aslında ben hamile kalmadan önce oğlum olursa ayaz kızım olursa da alaz diyodum tekrar gündeme alim nedense vazgeçmiştim teşekkürler yorumun için:)

maşallah oğluşuna

benim bebeğim yine düşüyor sanırım kızlar
lekelenmem geldi yine
buda olmayacak sanırım ((((((((

canım aklına en kötüsünü getirme hemen.. ilacını al bol bol dinlen. lekelenmesi olan ama hamileliği devam eden bir çok arkadaşımız oldu. sende içini ferah tut. dualarımız seninle..

biliyorum hiç kolay değil üzülmemek ama umudunu yitirme bende de kan geldi gittik doktora koşa koşa ama çok şükür bişe olmadı iyi düşün iyi olsun dualarımız da seninle hakkında hayırlısı canım.

canım bu gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim inşallah yavrunu korur. üzüntü yapma istirahat en iyisi canım..

güle güle kullanın canım.bende prego 2010 alıcam önümüzdeki hafta sipariş vermeyi düşünüyorum.benimki 530 lira ama ana kucağı kısmı yok.inşallah problem yaşamam bende n 11 . com dan alıcam

canım güle güle kullanırsın inşallah. oto koltuğu yasal olarak zorunlu diye travel sistem istedik 100 tl fiyat farkı var arada demek ki..

canım hemen kötüye yorma ben hamileliğimi öğrendiğim gün kanamam başlamıştı.. 10 gün kıpırdaman yattım akşamları bakliyat sabahları haşlanmış yumurta tükettim ve sabah akşam progestanımı düzenli içtim ama hiç moralimi bozmadım.. bu güzel gecenin hatrına Rabbim hakkında hayırlısını versin arkadaşım iyi düşün iyi iste iyi olsun inşallah.. dualarımız seninle..

kızlar oğluşumun ismine karar veremedik daha ARAS mı TOPRAK mı sizce hangisi daha güzel?

canım ikisi de çok hoş ve aklımda olan isimlerdi ben Aras ta karar kıldım Aras Ali olarak kullanacağız ismini.. anlamını da çok araştırdım bu arada Aras nehrine her yıl cennetten bir damla su damlarmış o yüzden bereketli ve sonsuz suya sahipmiş çok hoşuma gitmişti bunu okuyunca.. birde universal bir isim yurt dışına giderse de ileride güzel olur diye düşündük.. hayalperest ananın hayalperest çocuğu olacak benimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…