2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim sana da hayırlı doğumlar. Merak ettim sezeryan neden? ben bu konularda çok bilgisizim doktor karar vermiyormu ona yoksa sen daha önce sezeryan olduğun için mecburi mi oluyor?

Evet cnm ocak2012 sezeryan oldum.aslinda yurt disinda snrasi normal olabilio ama risk ya kesi bolgesinacilabilir.sezeryanda rahattim sorun yok da kizim atlarsa ustume yanarim:/

canım korkma bence geç döllenmedir,,benim ilk kan değerim 01.01.2013 39.14, 04.01.2013 143, 06.01.2013 de 418 di.bence gayet ii senin değerin,,yinede keseyi görene kadar 2 günde bir baktır kanına,ama bence sorun yok rahat ol...

endişenlene canım rabbimin izniyle hiç bişey olmaz,,bu arada sorun ne ne tedavisi görüysn?bende tedavi gördüm aşılama ile oldu benimki...rabbim yardımcımız olsun dualarımız seninle...

Sagol canim bende Cok Sukur Allaha ciddi bir sorun yokmus sadece kanda biraz virus vardi bide iyot azligi onun icin Yodbalans diye ilac kullaniyorum.

canım ben seni hatırlıyorum adetine daha çok varken öğrenmiştin gebeliğini o yüzden ikiz olabilir diye düşünmeden edemedim ben de. umarım ikizlerdir :)))
kahwerengi akıntım war die gitmiştim doktora adetimden 8 gün önce öle öğrenmişdim cnm .. seninde gözün aydın cnm hakkımızda hayırlısı olsun inş..ikiz olduğu kesin değil cnm 2 hafta sonra inş belli olur ikiz olmaasa inş sağlıklıdır bebişim tek isteğim o inan :))

anladım cnm tşk werdiği bilgi için bakalım ne olur öle olabilecğini nette okudum zaten doktorda kesin demiyorum diyede wurguladı bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da tek olsun :)

çok teşekkür ederim umarım dediğin gibidir çok sağol içimi rahatlattın gerçekten:)

slm kızlarrr sabahın 7sinde midemin içine kepçe girdi sanki yok böyle bi kazıntı :)) sürekli acıkıyorum yaa :)

kızlar ne zaman geçiyormuş bu yerleşme kasılmaları? Zaten midem bulanıyor iyice tersine dönüyor ağrı gelince.
Ne yiyebilirim diye kendimi yokladım, aklımdan yemek çeşitleri geçiriyorum hani canım cekerde yerim 1 lokma diye ama düşünürken bile çıkaracak gibi oluyorum. Neyse işte yorutlu corba yapmaya karar verdim. ancak onu yerim gibi geliyor. :122:

Bende aynı durumdayım cnm 6.haftada hiçbişeyim yoktu hatta önüme ne gelse yiordum.(Oyüzden 6.haftadaki arkadaslar hiç korkmasın sevinmesinde:)) 7.hafta basladı benim mide allak bullak oldu.
Sabah kahvaltı sıfır nerdeyse sonrada aynı senin gibi ne ister cnm acaba die düşünüp duruyorum genelde tuzlu ve ekşi iyi geliyor.
Henüz hiç kusmadım ama ağzımın tadı sıfır.
Neyse yine Allah beterinden korusun.

Merhaba kızlar normal şartlarda bende aranızda gün sayıyordum taki bugün doktora gidinceye kadar;
Son adet tarihim 29 Kasımdı 3 Ocakta 2 tane idrar testi yaptım ve pozitif sonuçlandı tabi çok mutlu oldum. Bu benim ikinci gebeliğim olucak..tı.
Bugün doktora gittim gitmeden önce kan testi yaptım değer 4438'di yandaki değerlerle tam hesapladığım gibi 5 haftalık gebeydim. Ancak ultrason muayenede kesenin içi boş çıktı. Kesede yol kesesi denilen embriyo yoktu. Doktor belki gelişiminin durduğunu söledi. Bu arada ben hamile olduğumu bilmezden evvel takribi 1 ya da 2.haftada grip olduğum için antibiyotik, kas gevşetici şurup ne varsa kullanmıştım çok hastaydım. Şimdi grip tekrar nüksetti ve gözüme sıçradı. Gözdeki enfeksiyon için göz doktoru ilaç yazdı ve ben hamile olduğumu söledim o da doktor icazeti istedi. Ancak dün gözlerim çok ağrı yaptığı için göz deliklerine getirmeden solüsyonu kullandım.
Şimdi doktor bana 5 gün içinde bebeği düşürebileceğimi söledi daha doğrusu keseyi. Eğer düşmezse 10. günde ikinci muayenede tekrardan kese içinde embriyo görünmezse gebeliğim sonlandırılacak.
Çok ama çok üzgünüm iş yerindeyim ve ağlamamak için zor tutyorum kendimi.
Bu arada eğer kesenin içinde embriyo oluşursa bu seferde zorlu bir süreç başlıycak ve kullandığım ilaçlar ile ilgili farmakolojiden rapor alıcam.
Doktora göre bebek sağlıksızsa düşsün ki yüksek ihtimal öyle. Evet katılıyorum bende ama içim içimide kemiriyor.
Aranızda benimle aynı tarih aralıklarında olup doktor muayenesi olmayan ve kan değeri düşük çıkan varsa lütfen gidin sizlerde.
Herkese haklarında hayırlısını diliyorum.
Hamiş anneleriminde sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını istiyorum. Teşekkürler

merhaba arkadaşlar benim satım 6 aralık bugün doktor kontrolümüz vardı ve keseyi gördük daha önce yumurta takiplerimde gördüğüm yumurta kesesi kadardı. Doktorum on gün sonra kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi benim tarihlerimle yakın olup bebeğin kalp atışlarını duyan var mı

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan ki... Allah sabır ve güç versin, umarım en kısa sürede sağlıklı bir hamileliğin olur.Bize de bilgi verdiğin için teşekkürler; ancak senin değerin düşük değil ki...Aksine 4438 yüksek bir değer...Bir yanlışlık mı var acaba

canım aynı gündeyiz :) ben sırf o yüzden henüz doktora gitmedim cuma gününü bekliyorum :) gerçi var mı yokmu onu da bilmiyorum ya cumayı bekliyorum işte :)

bencede yüksek bi değer ama hayırlısı olsun inş bebeğinin yiyecek ekmeği vardır

sizin adınıza çok üzüldüm.bende sizin gibi hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta kadar önce grip oldum ve aynı tarz haplardan kullandım on gün kadar önce doktora gittiğimiz de sadece keseyi görmüştüm haftaya kalp atışlarını duymaya gidecektik acaba sizin yaşadığınız şeyleri bende yaşarmıyım şimdi kafama takıldı

canım çok geçmiş olsun benim anlamadığım şu ben 5 haftalıkken 6 bin küsürdü ve şuan 5+5 ve sadece kesemi görebildik içi boş mu dolu mu bilemiyoruz yani o da ancak on gün sonra belli olur dedi ve her şey yolunda dedi ooof doktor kafam karıştı :44:

canım aynı gündeyiz :) ben sırf o yüzden henüz doktora gitmedim cuma gününü bekliyorum :) gerçi var mı yokmu onu da bilmiyorum ya cumayı bekliyorum işte :)

Canım ya ne sıkıntılıymış hamile kaldım mı kalacam mı derken rabbim nasip etti şimdi keseyi gördük ama yukarda bahsettiğim gibi sadece kese göründü içi boş mu bebek varmı bilmiyoruz on gün sonra kalp atışlarını duymaya gidince artık görebilirmişiz bilmiyorum korkuyorum devlet hastanesine gittim doktor her şey yolunda dedi özele mi gitsem cumartesi bilemedim

ben adetimin 2.günü kullandım bu markayı ve net olarak 2. çizgiyi gördüm ertesi gün kan testinde >1000 çıktı değerim

Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim.. bende 30kasimda bat tarihim keseyi gordum 23ocaktada kalp icin cagirdi.. sen kalp atislari icin gittigindemi dr boyle konustu aslibda degerin cok iyi acaba kullandigin ilaclarmi geriletti gelisimini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…