sizin adınıza çok üzüldüm.bende sizin gibi hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta kadar önce grip oldum ve aynı tarz haplardan kullandım on gün kadar önce doktora gittiğimiz de sadece keseyi görmüştüm haftaya kalp atışlarını duymaya gidecektik acaba sizin yaşadığınız şeyleri bende yaşarmıyım şimdi kafama takıldı
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan ki... Allah sabır ve güç versin, umarım en kısa sürede sağlıklı bir hamileliğin olur.Bize de bilgi verdiğin için teşekkürler; ancak senin değerin düşük değil ki...Aksine 4438 yüksek bir değer...Bir yanlışlık mı var acaba
bencede yüksek bi değer ama hayırlısı olsun inş bebeğinin yiyecek ekmeği vardır
canım çok geçmiş olsun benim anlamadığım şu ben 5 haftalıkken 6 bin küsürdü ve şuan 5+5 ve sadece kesemi görebildik içi boş mu dolu mu bilemiyoruz yani o da ancak on gün sonra belli olur dedi ve her şey yolunda dedi ooof doktor kafam karıştı :44:
Bende bilemedim şimdi. Hayır doktorum benim ilk doğumumu yaptıran da kişi acaba basşka doktoramı gitsem. Hayır sizleri okuyunca ister istemez umut kıvılcımları oluyor ama ben kendimi kandırmakta istemiyorum.
Canım ya ne sıkıntılıymış hamile kaldım mı kalacam mı derken rabbim nasip etti şimdi keseyi gördük ama yukarda bahsettiğim gibi sadece kese göründü içi boş mu bebek varmı bilmiyoruz on gün sonra kalp atışlarını duymaya gidince artık görebilirmişiz bilmiyorum korkuyorum devlet hastanesine gittim doktor her şey yolunda dedi özele mi gitsem cumartesi bilemedim
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim.. bende 30kasimda bat tarihim keseyi gordum 23ocaktada kalp icin cagirdi.. sen kalp atislari icin gittigindemi dr boyle konustu aslibda degerin cok iyi acaba kullandigin ilaclarmi geriletti gelisimini..
Tekrar bakıyım dedim aksi gibi doktorda bırakmışım. Ama eminim canım üstüne çok konuştuk çünkü bana çok az senin 15 binlerde olman lazım dedi. Ama doktor bu yorumları hep SAT tarihi ile bağdaştırarak söledi. Eşimede sordum o da 4400'li bişeydi dedi.Acaba değer 438 de, yanlışlıkla iki kere 4 e mi basıldı ve 4438 yazıldı ki... Benim değerim 4438 den daha düşük olduğu için biraz tedirgin oldum açıkçası...
Merhaba kızlar normal şartlarda bende aranızda gün sayıyordum taki bugün doktora gidinceye kadar;
Son adet tarihim 29 Kasımdı 3 Ocakta 2 tane idrar testi yaptım ve pozitif sonuçlandı tabi çok mutlu oldum. Bu benim ikinci gebeliğim olucak..tı.
Bugün doktora gittim gitmeden önce kan testi yaptım değer 4438'di yandaki değerlerle tam hesapladığım gibi 5 haftalık gebeydim. Ancak ultrason muayenede kesenin içi boş çıktı. Kesede yol kesesi denilen embriyo yoktu. Doktor belki gelişiminin durduğunu söledi. Bu arada ben hamile olduğumu bilmezden evvel takribi 1 ya da 2.haftada grip olduğum için antibiyotik, kas gevşetici şurup ne varsa kullanmıştım çok hastaydım. Şimdi grip tekrar nüksetti ve gözüme sıçradı. Gözdeki enfeksiyon için göz doktoru ilaç yazdı ve ben hamile olduğumu söledim o da doktor icazeti istedi. Ancak dün gözlerim çok ağrı yaptığı için göz deliklerine getirmeden solüsyonu kullandım.
Şimdi doktor bana 5 gün içinde bebeği düşürebileceğimi söledi daha doğrusu keseyi. Eğer düşmezse 10. günde ikinci muayenede tekrardan kese içinde embriyo görünmezse gebeliğim sonlandırılacak.
Çok ama çok üzgünüm iş yerindeyim ve ağlamamak için zor tutyorum kendimi.
Bu arada eğer kesenin içinde embriyo oluşursa bu seferde zorlu bir süreç başlıycak ve kullandığım ilaçlar ile ilgili farmakolojiden rapor alıcam.
Doktora göre bebek sağlıksızsa düşsün ki yüksek ihtimal öyle. Evet katılıyorum bende ama içim içimide kemiriyor.
Aranızda benimle aynı tarih aralıklarında olup doktor muayenesi olmayan ve kan değeri düşük çıkan varsa lütfen gidin sizlerde.
Herkese haklarında hayırlısını diliyorum.
Hamiş anneleriminde sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını istiyorum. Teşekkürler
canım kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun, yaşadıkların gerçekten çok zor bende birebir hissettim senin duygularını çok üzüldüm. Allah herşeyin hayırlısını versin, bebeğinde hayırlısını sağlıklısını versin hepimize.
benim diyecegim 1 başka doktora daha mı görünsen acaba? tekrar kan testi yaptırıp birkez daha mı bakılsa? insanlık hali herşey olabilir.
sonuç olarak sen iyi ol 4 yaşındaki meleğin iyi olsun ona kardeş her türlü gelir.
hayırlı haberlerini bekliyoruz.
2013 eylül müstakbel anneleri, gogus hassasiyetiniz ne durumda ?
zaten kalıbına sıgmıyordu şimdi hiç sıgmıyor ne yapacagım bukadar büyük gögüsle bilmiyorum. boyum da cok uzun değil enteresan bir tip olma yolunda ilerliyorum.
dün kan tahlili yaptırdım 37.1 çıktı adetime yaklaşık 4 gün var kesin hamilemiyim acaba
Lütfen cevap verin arkadaşlar
Lütfen cevap verin arkadaşlar
bende güzel haber vericektim ama kötü haber okudumbenim kan degeri 2100lere ulalsınca bende keseyi görmeye gittim ve kese gözüktü..yolk var yok bişi demedi bana ama hersey yolundamı dedigimde evet dedi.cmt gel kese büyümüş mü büyümemişmi diye bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?