2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kullandığınız ilaçları hangi tarihte kullandığınız ve hangi ürünler olduğunu sölemeniz gerekiyormuş. Alfasilin tarzı ilaçlar sıkıntı vermiyormuş ama benin kullandığım bir üst sınıfta. ilaç kullanımı %3 düşüğe sebebiyet veriyormuş. Doktor kesenin boş olmasını ilaçlara %100 bağlamadı. Ama üniversite hastanesi farmokoloji servisinden tabi eğer gebelik sürerse araştırma sonucu istedi.

Sen gönlünü ferah tut olurmu benle kendini bağdaştırma sakın çok üzülürüm ama kullandığın ilaçları lütfen doktorunla paylaş.

Güzel haberlerini takip edicem burdan, hakkında herzaman hayırlısı olsun

Acaba değer 438 de, yanlışlıkla iki kere 4 e mi basıldı ve 4438 yazıldı ki... Benim değerim 4438 den daha düşük olduğu için biraz tedirgin oldum açıkçası...

Son düzenleme:
bende ilk hamişleliğimde çok hastalanmıştım ve ilaç kullandım tabi hamileliğe ihtimal dahi vermiyordum yoksa içer miydim
bende kese bile görünmedi ve düşük olmuştu
ama bir arkadaşım da aynı şekilde dünya ilaç kullandı şu anda 1 yaşında oldu bebişi allah nasip ederse hiç etkilenmez canım merak etme düşerse de düşmesi gerekiyordur yine olur canım

Aslına bakarsanız bende dedim ya sizleri takip ediyorum değerimi iyi bulmuştum. Ama kan değeri dış gebeliktede boş gebeliktede yüksek çıkabiliyormuş önemli olan kesenin gelişimiymiş

bencede yüksek bi değer ama hayırlısı olsun inş bebeğinin yiyecek ekmeği vardır

4 yaşında bir kızım var en çok o üzülücek ve ben bu konuda kendime çok kızıyorum çocuğu umutlandırdık. Herşeyin başı sağlık.

Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim.. bende 30kasimda bat tarihim keseyi gordum 23ocaktada kalp icin cagirdi.. sen kalp atislari icin gittigindemi dr boyle konustu aslibda degerin cok iyi acaba kullandigin ilaclarmi geriletti gelisimini..

Ben aslında vajinal muayeneyi sevmediğim için kendi hesaplamalarımda 10 gün sonra gitcektim. Ancak göz enfeksiyorunda ilaç kullanmak için kadın doğum doktoru onayı istediğinden apar topar bugün gittim ne için gittim ne öğrendim

Gösterdiğiniz hassasiyet için çok teşekkür ederim kızlar buna ihtiyacım vardı konuşacak kimsem yok çünkü. Sadece eşim kızım biliyordu gebeliğimi.

Son düzenleme:
Acaba değer 438 de, yanlışlıkla iki kere 4 e mi basıldı ve 4438 yazıldı ki... Benim değerim 4438 den daha düşük olduğu için biraz tedirgin oldum açıkçası...
Tekrar bakıyım dedim aksi gibi doktorda bırakmışım. Ama eminim canım üstüne çok konuştuk çünkü bana çok az senin 15 binlerde olman lazım dedi. Ama doktor bu yorumları hep SAT tarihi ile bağdaştırarak söledi. Eşimede sordum o da 4400'li bişeydi dedi.
Ben zaten 3 gün sonra tekrar kan aldırcam size yazarım burdan

mrb kızlar,

inanın uyumaktan bırakın nete girecek vakti, yemek bile yapamıyorum

okuldan geliyorum nasıl yorgunum anlatamam bi yatıyorum arada eşim su veriyo, meyve yedirio, dışardan yemek söyüyo, ben yine uyuyorum:26: neolacak bu halim ay? ben hiç böle diildim

bi tembel oldum anlatamam kendime nası kızıyorum ama gücüm yok ilk defa tam gün çalıştığım için pişmanlık duyuyorum.

Son düzenleme:

canım kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun, yaşadıkların gerçekten çok zor bende birebir hissettim senin duygularını çok üzüldüm. Allah herşeyin hayırlısını versin, bebeğinde hayırlısını sağlıklısını versin hepimize.
benim diyecegim 1 başka doktora daha mı görünsen acaba? tekrar kan testi yaptırıp birkez daha mı bakılsa? insanlık hali herşey olabilir.
sonuç olarak sen iyi ol 4 yaşındaki meleğin iyi olsun ona kardeş her türlü gelir.
hayırlı haberlerini bekliyoruz.

bende güzel haber vericektim ama kötü haber okudum benim kan degeri 2100lere ulalsınca bende keseyi görmeye gittim ve kese gözüktü..yolk var yok bişi demedi bana ama hersey yolundamı dedigimde evet dedi.cmt gel kese büyümüş mü büyümemişmi diye bakalım dedi

Çok ama çok teşekkür ederim, gelişmeleri size yazıcam. Eğer olumsuzsa bile sizlerin gebeliklerinizi takip edicem, moral vericem. Bir kez geçtim o yoldan bilebildiğim herşey hakkında yardım ederim sizlere.
Şimdi eve gidince kızıma gebeliğimdeki kantesti sonucu (bulabilirsem tabi) ve ilk ultrason filmine bakıcam kıyaslama yapmam lazım. Ondada çünkü 5 haftalık gebe iken gitmiştim.
Sevgiyle kalın

2013 eylül müstakbel anneleri, gogus hassasiyetiniz ne durumda ?

zaten kalıbına sıgmıyordu şimdi hiç sıgmıyor ne yapacagım bukadar büyük gögüsle bilmiyorum. boyum da cok uzun değil enteresan bir tip olma yolunda ilerliyorum.

zaten kalıbına sıgmıyordu şimdi hiç sıgmıyor ne yapacagım bukadar büyük gögüsle bilmiyorum. boyum da cok uzun değil enteresan bir tip olma yolunda ilerliyorum.

bu yolda yalnız değilsin canım , aynı sorun bende de var inşallah çok büyümezler :) bir de geceleri sızlama başladı kalan aylar nasıl geçer bilmiyorum

Zencefine arkadasim ben 5+0da gittim kese nokta gibi ici bostu dogal olarak!!!!bence bekle yada farkli bir doktordan gorus al.hemen uzme kendini

canım sen keseyi karından mı gördün sıkışık falanmıydın ..alttan mı muayne oldun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…