2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Zencefille

Hayirlisi neyse o olsun de,lutfen kendini harap etme.Allah saglikli birgebelik nasip etsin ins. Sana da cnm.ins.hersey yoluna girer

Ben geçen hafta keseyi görmeye gittiğimde 4+6 günlüktü doğum tarihi için 19 eylül dedi doktor ama ikiz gebelik olduğu için üç hafta erken almamız gerekiyor dedi ve 23 ağustos olacağını söyledi.Bana biraz erken gibi geldi ama bakalım hayırlısı allahtan

canım sen keseyi karından mı gördün sıkışık falanmıydın ..alttan mı muayne oldun ?

karından görmek için 5000 olması gerekiyo deger benimki 2000de ben alttan oldum sıkısık derken tuvaletim varmı yok mu diye soruyosan tuvaletim yoktu doktor sormadı onu sen neden sordun

çok çok geçmiş olsun , hakkında hayırlısı olur inşallah içini ferah tut ve ALLAH ın YA MUSAVVİR ismiyle sürekli dua et

Iyi akşamlar ben yeniyim düşük çok zor bende 8yıl önce bebeğin 6hafta iken kanama ile gittim kese var bebek görünmüyo düşecek dedi ve ertesi it düşük yaptım çok zor üzücü bi durum ama düşük den sonra bir adet gördüm tekrar hamile kaldım ve kızın 7 yaşında şimdi bebek istiyorum 3 günüm taş adete inşallah vardır

karından görmek için 5000 olması gerekiyo deger benimki 2000de ben alttan oldum sıkısık derken tuvaletim varmı yok mu diye soruyosan tuvaletim yoktu doktor sormadı onu sen neden sordun

çişe sıkışık giderseniz doktora cok daha güzel ve net görüntü alınıyor. ben sürekli sıkısık gidiyorum aklınızda bulunsun.

kızlar keseyi gördüğümde 6+2 idi

kalbi ne zaman duydunuz?

erken gitmek istemiyorum

size dr larınız kalp için ne zaman gel dedi

Kızlar içinizde benim gibi 4. Çocuk isteyen varmı en ufak yedi yaşında ötekiler büyüdü ben deli gibi bebek istiyorum varmı benim gibi lütfen yazın öyle istiyorum ki minik minik kucağıma almayı adetime 3 gün var bu ay korunmadik inşallah Allah nasip eder

şükürler olsun ilk kontrolümde bebişim kendini gösterdi,

rahmimde şekil olarak anomali varmış doktor hala düşük riskin olabilir dedi(hala derken gebeliğin ilk 5 haftası düşük oranı %20 imiş,sen %4 lük dilime düştün dedi)

progestan verdi günde 3 defa bende baş dönmelerini söyleyince alttan alırsın dedi,

4.4 mm burdaki takvimle uyumlu 6 hafta 1 günlük 9 eylül görünüyo tahmini doğum da

üstelikk kalbinin pıt pıtlarını da duydum çok şükür rabbime,

ekranda yanıp sönen miniminnacık bi kalp ,

Allahım isteyen herkese tattır bu duyguyu...

cnm tuvalet anlamında dedim sıkışık oldun mu rahim daha net gözküyomuş.. benimkide alttan gördündüde merak ettim.. inş kalp atışlarınıda duyarız..

Kızlar laf ikizlerden açılmışken , adetime 4 gün kala 121 , 03 çıkmıştı değerim yüksek falan dediler ikiz olabilir mi ki ? Bir de dr bana da ilişkiyi yasakladı neden ki acaba ?

canım benimde adetimi iki gün geçmişti 868 çıktı herkes çok yüksek ikiz olabilir dedi alttan muayene oldum tek kese göründü hayırlısı olsun belki senin ikizidr bide benim bildiğim düşük tehlikesi olanlara ilişki yasak sende bi sorun varmı yani kanaman falan

coook sevindimmm bebegini gördüğün için sağlıkla huzurla doğsun inşallah

evet benimde degerler yüksek çıkınca sordum doktora şuan tek kese var ama içinde iki tae bebiş olabilir ama benim fikrim tek dedi tek yumurta ikizleri aynı kesede çift yumurta ikizleri ayrı ayrı keselerde oluyomuş

ahh ahh aynı sorun bende de var ben 400 gr aldım bile ya normalde ilk aylarda herkes kilo verirmiş bende bir iştah var ne görsem yiyorum hatta görmediklerimide canım çekiyo zaten kiloluyum doğuma kadar kendimi düşünemiyorum bile

canım senin keseyi alttan muayene ilemi gördü yoksa ultrasonlamı

dün kan tahlili yaptırdım 37.1 çıktı adetime yaklaşık 4 gün var kesin hamilemiyim acaba
hayırlı olsun canım hemilesin hamile canım senin adete 4 gün varken 37.1 çıkmış benim adete 5 gün varken 6.6çıkmıştı dr gebelik olmayabilir demişti değerim sınıra yakın oldugu için sonra adetimi 2 gün geçince bi kan testi daha yapıldı 868 çıktı oda çok fazlaydı benim değerler hep tuhaf çıkıyo ama sonuç hamişim

ayy canim benim cok sevindim ALLAH tamamina erdirsin INSALLAH sag salim kucagina alman nasip olsun AMIN..

KIZLAR YARDIMMM
arkadaslar benim bugun adet agrisina benzer agrim var acaba sizde de oldu mu bu tur agrilar? ben daha 3+5 haftaligim yani aslinda bugun-yarin normal adet olmasi gereken tarih ama ALLAHA sukurler olsun ki hamileyim bu agrilar normal mi acaba? bu arada ben asilama ile hamile kaldim

arkadaslar benim bugun adet agrisina benzer agrim var acaba sizde de oldu mu bu tur agrilar? ben daha 3+5 haftaligim yani aslinda bugun-yarin normal adet olmasi gereken tarih ama ALLAHA sukurler olsun ki hamileyim bu agrilar normal mi acaba? bu arada ben asilama ile hamile kaldim

coook sevindimmm bebegini gördüğün için sağlıkla huzurla doğsun inşallah

inş her hamile sağlıkla alır bebişini kucağına, teşekkür edrim kızlar o minik kalp bu kadar mı şirin olur yanıp sönen ışık gibiydi

delyacım rahim büyüdüğü için oluyomuş o kasılmalar benim de geçan haftarada benzer ağrılarım vardı ama bu hafta böyle bişey yaşamadım,

kötü düşünme pozitif olmak lazım bu zamanlarımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…