- 21 Ocak 2009
- 310
- 76
- 298
dün kan tahlili yaptırdım 37.1 çıktı adetime yaklaşık 4 gün var kesin hamilemiyim acaba
Cok guzel 4 gun varken boyleyde masallah.bence bebek yoldaaaa)tebrikler
canım sen keseyi karından mı gördün sıkışık falanmıydın ..alttan mı muayne oldun ?
tşk:))laborant kesin hamilesindir dedi ama yine de emin olamadım işte:SSS
Merhaba kızlar normal şartlarda bende aranızda gün sayıyordum taki bugün doktora gidinceye kadar;
Son adet tarihim 29 Kasımdı 3 Ocakta 2 tane idrar testi yaptım ve pozitif sonuçlandı tabi çok mutlu oldum. Bu benim ikinci gebeliğim olucak..tı.
Bugün doktora gittim gitmeden önce kan testi yaptım değer 4438'di yandaki değerlerle tam hesapladığım gibi 5 haftalık gebeydim. Ancak ultrason muayenede kesenin içi boş çıktı. Kesede yol kesesi denilen embriyo yoktu. Doktor belki gelişiminin durduğunu söledi. Bu arada ben hamile olduğumu bilmezden evvel takribi 1 ya da 2.haftada grip olduğum için antibiyotik, kas gevşetici şurup ne varsa kullanmıştım çok hastaydım. Şimdi grip tekrar nüksetti ve gözüme sıçradı. Gözdeki enfeksiyon için göz doktoru ilaç yazdı ve ben hamile olduğumu söledim o da doktor icazeti istedi. Ancak dün gözlerim çok ağrı yaptığı için göz deliklerine getirmeden solüsyonu kullandım.
Şimdi doktor bana 5 gün içinde bebeği düşürebileceğimi söledi daha doğrusu keseyi. Eğer düşmezse 10. günde ikinci muayenede tekrardan kese içinde embriyo görünmezse gebeliğim sonlandırılacak.
Çok ama çok üzgünüm iş yerindeyim ve ağlamamak için zor tutyorum kendimi.
Bu arada eğer kesenin içinde embriyo oluşursa bu seferde zorlu bir süreç başlıycak ve kullandığım ilaçlar ile ilgili farmakolojiden rapor alıcam.
Doktora göre bebek sağlıksızsa düşsün ki yüksek ihtimal öyle. Evet katılıyorum bende ama içim içimide kemiriyor.
Aranızda benimle aynı tarih aralıklarında olup doktor muayenesi olmayan ve kan değeri düşük çıkan varsa lütfen gidin sizlerde.
Herkese haklarında hayırlısını diliyorum.
Hamiş anneleriminde sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını istiyorum. Teşekkürler
karından görmek için 5000 olması gerekiyo deger benimki 2000de ben alttan oldum sıkısık derken tuvaletim varmı yok mu diye soruyosan tuvaletim yoktu doktor sormadı onu sen neden sordun
2013 eylül müstakbel anneleri, gogus hassasiyetiniz ne durumda ?
karından görmek için 5000 olması gerekiyo deger benimki 2000de ben alttan oldum sıkısık derken tuvaletim varmı yok mu diye soruyosan tuvaletim yoktu doktor sormadı onu sen neden sordun
Kızlar laf ikizlerden açılmışken , adetime 4 gün kala 121 , 03 çıkmıştı değerim yüksek falan dediler ikiz olabilir mi ki ? Bir de dr bana da ilişkiyi yasakladı neden ki acaba ?
Eki Görüntüle 605616 Eki Görüntüle 605615
şükürler olsun ilk kontrolümde bebişim kendini gösterdi,
rahmimde şekil olarak anomali varmış doktor hala düşük riskin olabilir dedi(hala derken gebeliğin ilk 5 haftası düşük oranı %20 imiş,sen %4 lük dilime düştün dedi)
progestan verdi günde 3 defa bende baş dönmelerini söyleyince alttanalırsın dedi,
4.4 mm burdaki takvimle uyumlu 6 hafta 1 günlük 9 eylül görünüyo tahmini doğum da
üstelikk kalbinin pıt pıtlarını da duydum çok şükür rabbime,
ekranda yanıp sönen miniminnacık bi kalp ,
Allahım isteyen herkese tattır bu duyguyu...
evet benimde degerler yüksek çıkınca sordum doktora şuan tek kese var ama içinde iki tae bebiş olabilir ama benim fikrim tek dedi tek yumurta ikizleri aynı kesede çift yumurta ikizleri ayrı ayrı keselerde oluyomuşyanlış mı biliyorum bilmiyorum ama tek kese içinde 2 bebiş varsa tek yumurta ikizi oluyor. birbirine benziyen ikizler yani.
eger 2 farklı kese varsa o da çift yumurta ikizi oluyor.
cok bildigim bir konu degil yanlış biliyor da olabilirim
ahh ahh aynı sorun bende de var ben 400 gr aldım bile ya normalde ilk aylarda herkes kilo verirmiş bende bir iştah var ne görsem yiyorum hatta görmediklerimide canım çekiyo zaten kiloluyum doğuma kadar kendimi düşünemiyorum bilekızlar ben çok çabuk acıkıyorum normalde 4 ya da 5 saat geçmedikce yemek yemezdim doğru dürüst acıkmazdım da ama şimdi yemek yedikten sonra iki ya da üç saat sonra hiç birşey yememiş gibi oluyorum sizlerde de var mı
canım senin keseyi alttan muayene ilemi gördü yoksa ultrasonlamıbende güzel haber vericektim ama kötü haber okudumbenim kan degeri 2100lere ulalsınca bende keseyi görmeye gittim ve kese gözüktü..yolk var yok bişi demedi bana ama hersey yolundamı dedigimde evet dedi.cmt gel kese büyümüş mü büyümemişmi diye bakalım dedi
hayırlı olsun canım hemilesin hamiledün kan tahlili yaptırdım 37.1 çıktı adetime yaklaşık 4 gün var kesin hamilemiyim acaba
ayy canim benim cok sevindim ALLAH tamamina erdirsin INSALLAH sag salim kucagina alman nasip olsun AMIN..Eki Görüntüle 605616 Eki Görüntüle 605615
şükürler olsun ilk kontrolümde bebişim kendini gösterdi,
rahmimde şekil olarak anomali varmış doktor hala düşük riskin olabilir dedi(hala derken gebeliğin ilk 5 haftası düşük oranı %20 imiş,sen %4 lük dilime düştün dedi)
progestan verdi günde 3 defa bende baş dönmelerini söyleyince alttanalırsın dedi,
4.4 mm burdaki takvimle uyumlu 6 hafta 1 günlük 9 eylül görünüyo tahmini doğum da
üstelikk kalbinin pıt pıtlarını da duydum çok şükür rabbime,
ekranda yanıp sönen miniminnacık bi kalp ,
Allahım isteyen herkese tattır bu duyguyu...
coook sevindimmm bebegini gördüğün için sağlıkla huzurla doğsun inşallah
ayy canim benim cok sevindim ALLAH tamamina erdirsin INSALLAH sag salim kucagina alman nasip olsun AMIN..
KIZLAR YARDIMMM
arkadaslar benim bugun adet agrisina benzer agrim var acaba sizde de oldu mu bu tur agrilar? ben daha 3+5 haftaligim yani aslinda bugun-yarin normal adet olmasi gereken tarih ama ALLAHA sukurler olsun ki hamileyimbu agrilar normal mi acaba? bu arada ben asilama ile hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?