arkadaslar benim bugun adet agrisina benzer agrim var acaba sizde de oldu mu bu tur agrilar? ben daha 3+5 haftaligim yani aslinda bugun-yarin normal adet olmasi gereken tarih ama ALLAHA sukurler olsun ki hamileyimbu agrilar normal mi acaba? bu arada ben asilama ile hamile kaldim
inş her hamile sağlıkla alır bebişini kucağına, teşekkür edrim kızlar o minik kalp bu kadar mı şirin olur yanıp sönen ışık gibiydi
delyacım rahim büyüdüğü için oluyomuş o kasılmalar benim de geçan haftarada benzer ağrılarım vardı ama bu hafta böyle bişey yaşamadım,
kötü düşünme pozitif olmak lazım bu zamanlarımızda
bendede tam adet günüme yakın hatta adet günümde çok çok şiddetli ağrılarım hatta kasık batmalarım oldu şimdi bile ara ara devam eden ağrılar var dr normal dedi yerleşme ve rahim genişlediği için oluyomuş
ayy canim benim cok tesekkur ederim yuregime su serptin bi de benim bulantilar butun gun boyu olmuyor ara sira oluyor bu normal mi? bana kalsa her daim olsun istiyorum )))
kizlar benim dr kese icin haftaya gel dedi deger 2000i gecince, sizin kesenizi ne zaman gordunuz pit pitlari ne zaman duydunuz? bir de kese icin gittiginizde degeriniz ne kadardi? alttan mi bakti yoksa karindan mi? kusura bakmayin cok soru sordum ama tecrubesizim yardima ihtiyacim var
bende henüz bulantı yok inşallah hiç olmazbence sende az olanına şükret çok çok kötü olanları duydum bulantı yüzünden serumla aykta duranlar var inşallah öyle olmayız
kızlar ben çok çabuk acıkıyorum normalde 4 ya da 5 saat geçmedikce yemek yemezdim doğru dürüst acıkmazdım da ama şimdi yemek yedikten sonra iki ya da üç saat sonra hiç birşey yememiş gibi oluyorum sizlerde de var mı
senin için sorun yokmuş ne güzel ama benim için sorun olur açıkcası 57 kilo ile hamileliğe başladım çok kilo almaktan da korkmuyor değilim yani
kahwerengi akıntım war die gitmiştim doktora adetimden 8 gün önce öle öğrenmişdim cnm .. seninde gözün aydın cnm hakkımızda hayırlısı olsun inş..ikiz olduğu kesin değil cnm 2 hafta sonra inş belli olur ikiz olmaasa inş sağlıklıdır bebişim tek isteğim o inan :))
anladım cnm tşk werdiği bilgi için bakalım ne olur öle olabilecğini nette okudum zaten doktorda kesin demiyorum diyede wurguladı bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da tek olsun :)
Lütfen cevap verin arkadaşlar
burdaki hesaba göre 5+1 de karından bakıp keseyi gördü ultrasondan 2 gün önce değerim >1000 di kese 2000 sonrasında görülüyomuş
Eki Görüntüle 605616 Eki Görüntüle 605615
şükürler olsun ilk kontrolümde bebişim kendini gösterdi,
rahmimde şekil olarak anomali varmış doktor hala düşük riskin olabilir dedi(hala derken gebeliğin ilk 5 haftası düşük oranı %20 imiş,sen %4 lük dilime düştün dedi)
progestan verdi günde 3 defa bende baş dönmelerini söyleyince alttanalırsın dedi,
4.4 mm burdaki takvimle uyumlu 6 hafta 1 günlük 9 eylül görünüyo tahmini doğum da
üstelikk kalbinin pıt pıtlarını da duydum çok şükür rabbime,
ekranda yanıp sönen miniminnacık bi kalp ,
Allahım isteyen herkese tattır bu duyguyu...
ahh canım çok sükür çok sevindimrabbim inşallah hepimize nasip eder bu mutluluğu seninle tarihimiz aynı banada 9 eylül takvim tarihi dediler
bende kesemi gördm Allah'ın izniyle c.tesi bebeğim için gitcem inşallah senin mutluluğuna erişim inşallahh
selammmm eylul anneleri nasilsiniz bakalim...bugun doktor kontrolum vardi bebegimizi gorduk cok sukur kalbide atiyor pit pit diye nasul duygulandimm anlatamam...cok guzel bir duygu...felicityyyyyyyyyyyyyyyyy cok sevindim adinaa hayirlisiyla kucagina alirsin canim benimmm....[/B
selammmm eylul anneleri nasilsiniz bakalim...bugun doktor kontrolum vardi bebegimizi gorduk cok sukur kalbide atiyor pit pit diye nasul duygulandimm anlatamam...cok guzel bir duygu...felicityyyyyyyyyyyyyyyyy cok sevindim adinaa hayirlisiyla kucagina alirsin canim benimmm....[/B
Canim ben keseleri gordum 20gun sonra gel dedi doktor coook var dahakızlar keseyi gördüğümde 6+2 idi
kalbi ne zaman duydunuz?
erken gitmek istemiyorum
size dr larınız kalp için ne zaman gel dedi
Canim biraz onceye kadar hic agrim yoktu psikolojik midir nedir bu yaziyi okuyunca agrimaya basladi2013 eylül müstakbel anneleri, gogus hassasiyetiniz ne durumda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?