2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bendede tam adet günüme yakın hatta adet günümde çok çok şiddetli ağrılarım hatta kasık batmalarım oldu şimdi bile ara ara devam eden ağrılar var dr normal dedi yerleşme ve rahim genişlediği için oluyomuş

canim benim cevabin icin cok tesekkur ederim INSALLAH dedigin gibi rahim buyumesi ile alakli bi seydir bi an cok korktum INSALLAH ALLAH tum hamilelere saglikli sihhatli sekilde bebeklerini kucaklarina almayi nasip eder AMINN...

ayy canim benim cok tesekkur ederim yuregime su serptin bi de benim bulantilar butun gun boyu olmuyor ara sira oluyor bu normal mi? bana kalsa her daim olsun istiyorum )))

hayatumuttur; valla dıs gebelikten yattıgımda bi yapın diyolardı bi yapmayın diyolardı ama nei işe yaradıgını bilmiyordum bende ondan sordum.

pamuk34seker alttan gördüm çünkü betam 2000, 5000 ve üzerinde karından gözküyomuş.ama persembe devlet hastanesinde randevumda var :) orayada gidicem belki ozaman karından gözükür :)

kizlar benim dr kese icin haftaya gel dedi deger 2000i gecince, sizin kesenizi ne zaman gordunuz pit pitlari ne zaman duydunuz? bir de kese icin gittiginizde degeriniz ne kadardi? alttan mi bakti yoksa karindan mi? kusura bakmayin cok soru sordum ama tecrubesizim yardima ihtiyacim var

ayy canim benim cok tesekkur ederim yuregime su serptin bi de benim bulantilar butun gun boyu olmuyor ara sira oluyor bu normal mi? bana kalsa her daim olsun istiyorum )))

bende henüz bulantı yok inşallah hiç olmaz bence sende az olanına şükret çok çok kötü olanları duydum bulantı yüzünden serumla aykta duranlar var inşallah öyle olmayız

burdaki hesaba göre 5+1 de karından bakıp keseyi gördü ultrasondan 2 gün önce değerim >1000 di kese 2000 sonrasında görülüyomuş

bende henüz bulantı yok inşallah hiç olmaz bence sende az olanına şükret çok çok kötü olanları duydum bulantı yüzünden serumla aykta duranlar var inşallah öyle olmayız

canim bende sadece bulanti var cok sukur cikarmiyorum, ama yemek yiyorum hatta yiyince bulanti kesiyor bu nasil bisey anlamadim:26::26::26:

bende de var aynı sorun çok çabuk acıkıyorum

senin için sorun yokmuş ne güzel ama benim için sorun olur açıkcası 57 kilo ile hamileliğe başladım çok kilo almaktan da korkmuyor değilim yani

bende 57-58 kilo ile başladım umarım çook şişko olmam yoksa eşim beğenmez

canım evet sağlıklı olsunlar da tel dileğimiz o. Burda yazılanları okudukça korkuyorum yaa ikinci bhcg testi yaptırmadım değer artıyo mu artmıyo mu bilmiyorum. Bi an önce doktora gitseydim rahatlayacaktım.

Lütfen cevap verin arkadaşlar

Hamilesin canım ama kan değer artışlarını takip etmen lazım

ahh canım çok sükür çok sevindim rabbim inşallah hepimize nasip eder bu mutluluğu seninle tarihimiz aynı banada 9 eylül takvim tarihi dediler
bende kesemi gördm Allah'ın izniyle c.tesi bebeğim için gitcem inşallah senin mutluluğuna erişim inşallahh

ben kalp atışı duycağımı beklemiyodum keseyi görürüm diyordum Allah nasip etti duymayı da inş sizlerde duyarsınız ,

bu risk yok mu demek tabi ki değil ama bi sevindirik oldum

yumurtlama tarihini biliyorsan sende takvimini ona göre ayarlayabilrsin,

bugün doktorda son adetim şu tarih ama adet sürem 32 33 gün yumurtlama tarihimde şu tarih deyince doktor maşallah herşey kontrol altında diyo

selammmm eylul anneleri nasilsiniz bakalim...bugun doktor kontrolum vardi bebegimizi gorduk cok sukur kalbide atiyor pit pit diye nasul duygulandimm anlatamam...cok guzel bir duygu...felicityyyyyyyyyyyyyyyyy cok sevindim adinaa hayirlisiyla kucagina alirsin canim benimmm....[/B

canim tebrik ederim INSALLAH hayirlisi ile kucagina da alirsin AMIN... canim sen kac hafta kac gunluksun?

Son düzenleme:

sen de duymuşsun kalp atışını çook güzel bir duyguuu gözyaşlarım akmış farkında değilim muayeneden sonra fark ettim

annecikler ben face de çinden bebek kıyafetleri getiren bi sayfa buldum bebiş kıyafetleri çok güzel ve farklı ama çin malı olduğu için almamalıyım değil mi kararsızım bi de siz bakın

Kids Sale yazın çıkar umarım...

ne güzel haberler alıyorum Rabbim'e şükür inşallh darısı bize bende çok heyecanladım şimdi yaa bugun tam 6+1 olduk c.tesi gittiğimde 6+5 olucak acaba bende hem görüp hem duyarmıyım bebeğimiii:44: Allah'ım inşallah hepimize nasip eder AMİN

tatlim doktorummmm benim catlatma ignemeee gore hesap yapiyorrr...4+3 gunluk gozukuyor simdilik...kalbini de duydumm...adet gunume hesaplarsak 7.haftamdayimm benim aklimi karisitridi neyseee..kalp atislarini duydummm cok heyecanlandimm minigimm annesinin kuzusu

felicityyyy canim benimmm allah kucagina da almayi nasip etsinnnn...kan ve idrar tahlili yaptirdimm doktorum soyledi...insallah bir sorun cikmaz...bulantim icinde ilac verdi ama yogun olmadikca icmeyi dusunmuyorummm...

kızlar keseyi gördüğümde 6+2 idi

kalbi ne zaman duydunuz?

erken gitmek istemiyorum

size dr larınız kalp için ne zaman gel dedi
Canim ben keseleri gordum 20gun sonra gel dedi doktor coook var daha

2013 eylül müstakbel anneleri, gogus hassasiyetiniz ne durumda ?
Canim biraz onceye kadar hic agrim yoktu psikolojik midir nedir bu yaziyi okuyunca agrimaya basladi

kizlar benim su gibi akintim oluyor her gun camasirim islaniyor resmen sizde de var mi bu normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…