BAT 2 OCAK. inş. canım benimde temennim tek duam bu.Rabbim kimseye evlat hasreti vermesn aratmasın.herkes hayrlı zamanda evlat sahibi olsun inşallah.
2013 eylül müstakbel anneleri, gogus hassasiyetiniz ne durumda ?
ben 6+0 iken gittim doktora, hem keseyi hem embriyoyu hemide kalp atisini gördümkizlar benim dr kese icin haftaya gel dedi deger 2000i gecince, sizin kesenizi ne zaman gordunuz pit pitlari ne zaman duydunuz? bir de kese icin gittiginizde degeriniz ne kadardi? alttan mi bakti yoksa karindan mi? kusura bakmayin cok soru sordum ama tecrubesizim yardima ihtiyacim var
Canimniye acele ediyorsun :=)annecikler ben face de çinden bebek kıyafetleri getiren bi sayfa buldum bebiş kıyafetleri çok güzel ve farklı ama çin malı olduğu için almamalıyım değil mi kararsızım bi de siz bakın
Kids Sale yazın çıkar umarım...
kizlar benim su gibi akintim oluyor her gun camasirim islaniyor resmen sizde de var mi bu normal mi
Kac haftaliksin tatlim?kızlar merhaba ben haala kan testi yaptırmadım.araba kara saplı,bu soğukta otobüsle işe gitmek bile işkence hastane uzak gözüm yemedi..idrar testi yaptım bu gün de çıktı o silik çizgi ama çok silik...bi de asıl sorun,az önce benden koyu bir akıntı geldi ıslaklığı hissettim ve kokuyordu rahim kokusu gibi ne biliyim adlandıramıyorum kokuyu ama kötü bi koku değil..sizce normal mi?
kızlar merhaba ben haala kan testi yaptırmadım.araba kara saplı,bu soğukta otobüsle işe gitmek bile işkence hastane uzak gözüm yemedi..idrar testi yaptım bu gün de çıktı o silik çizgi ama çok silik...bi de asıl sorun,az önce benden koyu bir akıntı geldi ıslaklığı hissettim ve kokuyordu rahim kokusu gibi ne biliyim adlandıramıyorum kokuyu ama kötü bi koku değil..sizce normal mi?
kızlar bende gögüslerde agrı olmasının dısında hiç bişi yok ??
kötü bişi midir ki bu
kızlar merhaba ben haala kan testi yaptırmadım.araba kara saplı,bu soğukta otobüsle işe gitmek bile işkence hastane uzak gözüm yemedi..idrar testi yaptım bu gün de çıktı o silik çizgi ama çok silik...bi de asıl sorun,az önce benden koyu bir akıntı geldi ıslaklığı hissettim ve kokuyordu rahim kokusu gibi ne biliyim adlandıramıyorum kokuyu ama kötü bi koku değil..sizce normal mi?
benim de göğüslerin yanlarında acı var sadece ama az..azcık ta tok durumdalar..arada karnıma ağrılar giriyo..başka daa hiçç bişeyy yokk..haa bi dee çok susuyorum ki suyu hiçç sevmemmmm:26: sattan bu yana 31. günüm..
kizlar benim su gibi akintim oluyor her gun camasirim islaniyor resmen sizde de var mi bu normal mi
kızlar bende gögüslerde agrı olmasının dısında hiç bişi yok ??
kötü bişi midir ki bu
selam yeni anne adayları.. geçen yıl biz de sizin gibi bir grup kurduk. o ilk tatlı heyecanları endşeleri doktor anılarımızı anlattık hep. bazen fkir aldık bazen verdik.. şimdi sizi okuyunca duygulandım bir ki satır yazayım dedim :)) biz şu sosyal paylaşım sitesinde (reklam yasak ya ad vermiyorum) halen güzel mi güzel dostluklarla paylaşıma devam ediyoruz.. artık tüm kişiler biribirini daha yakın tanıyor.. hediyeler aldık verdik hatta :)) dilerim çoookkk rahat bir hamilelik geçer dilerim hepiniz de bizler gibi sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi :) bu arada doğum hikayelerimizi anlattığımız sayfamız da var 2012 eylül anneleri doğum hikayeleri diye :) okumak isteyen olur belki.. kimimz çok rahat, kimimiz sıkıntılı aldı kucağına bebeğini..herkese hayırlı evlat diliyorum yeni anneler son birşey : UYKUYA DOYUN ))))
Bende normalinde hiiiiiccc su icmem, günde 2 litreyi bitiriyorum vallahi.
Bide cok ictigim icin gece bile uykumdan uyanip WCye gidiyorum
Kizlar merhaba oncelikle allah hepinizin bebislerini bagislasin saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ve en onemlisi evlatlariniza uzuuuun saglikli omurler nasip eylesin.. ben 2011 eylul annesiydim 3 eylulde oglusumu alpimi kucagima aldim mutlu sevgi dolu koca koca 4 ay gecirdim evladimla ama yavrumun omru kisaymis ocak 2012 de 4 ay bes gunlullen kaybettim oglumu yasadiklarimi hissettiklerimi anlatacak kelmie bulamam size bi dahada korkudan evlat sahibi olmayi aklimdan bile gecirmedim halada geciremiyorum... hamilelikte dogumda cok ozel zamanlar her aninizin kiymetini bilin ben mide bulantilarimi bile ozliyorum keske ohlum yasasaydi bn olseydim diyorum cogu zaman dusuk yasayan arkadaslar uzulmeyn allah beterinden korusun diye dua edin gercwkten beterin beteri var ben yasadim biliyorum artik tek tesellim sizin gibi yeni anne adaylarina bol bol dua etmek hepijize ayri ayri dua ediyorm hergun inanin bana tekrar soyluyorun allah hepinize uzuuuuuuun omurlu saglikli evlatlar nasip etsin insallaaaah:)
öncelikle başınız sağolsun çokçok üzüldüm..bir insan için en büyük acıdır evlat acısı..yaşı neolursa olsun..
sanırım yaşıtız nickiniz 80 yazıyor..yeniden anne olmaya hakkınız varr..korkmakta haklısınız ama insan hep aynı şeyleri yaşayacak değil..Rabbim ona da o kadar ömür biçmiş elden ne gelir.inanın onun daha kundaklık kadarken annesiz kalması çok çok daha büyük bir acı olurdu..sizin acınızı hafifletebilecek bir yol var..yeni bir bebek yeni heyecan..ama o annesiz kalsa bi kanadı hep kırık olurdu..Rabbimden gelene tevekkül etmek zorundayız..duymak acı veriyor ama zaman herşeyin ilacı..
herşeyin bir beteri var demişsiniz ya daha beterini ben anlatayım size..2009 da tek kardeşimi abimi kaybettim ben..33 yaşındaydı..çok çok zor bir doğumla dünyaya gelmiş..annemin fizyolojik yapısından dolayı..annem hep derdi o bana Allahın mucizesi..çünkü daha doğarken ölüyormuş..annem hep şükretti bu duruma..ama belki de çok çok daha ağır yaşadı bu acıyı..üzerine hayaller kurduğu oğlu bir sabah evden çıktı ve bir daha dönemedi o eve..Allah doğarken almadı ama yine ömrünü kısa yazmış bir kazayla aldı bizden..işte beterin beteri var gerçekten..şimdi geçen 3 yılda annem babam en az 20 yıl daha yaşlandılar..hayata dair ben bile umut olamadım onlara..ama şimdi inşallah bu ay hamileyim ve Rabbim izin verirse bebeğim dayısını kaybettiğimiz ay dünyaya gelecek..nefes aldığımız sürece umut vardr..ne olur buna inanın..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin..evlatlarımızın ömrü bizden uzun olsun inşallahhh..biraz uzun oldu kusura bakmayıın sevgiler..
öncelikle başınız sağolsun çokçok üzüldüm..bir insan için en büyük acıdır evlat acısı..yaşı neolursa olsun..
sanırım yaşıtız nickiniz 80 yazıyor..yeniden anne olmaya hakkınız varr..korkmakta haklısınız ama insan hep aynı şeyleri yaşayacak değil..Rabbim ona da o kadar ömür biçmiş elden ne gelir.inanın onun daha kundaklık kadarken annesiz kalması çok çok daha büyük bir acı olurdu..sizin acınızı hafifletebilecek bir yol var..yeni bir bebek yeni heyecan..ama o annesiz kalsa bi kanadı hep kırık olurdu..Rabbimden gelene tevekkül etmek zorundayız..duymak acı veriyor ama zaman herşeyin ilacı..
herşeyin bir beteri var demişsiniz ya daha beterini ben anlatayım size..2009 da tek kardeşimi abimi kaybettim ben..33 yaşındaydı..çok çok zor bir doğumla dünyaya gelmiş..annemin fizyolojik yapısından dolayı..annem hep derdi o bana Allahın mucizesi..çünkü daha doğarken ölüyormuş..annem hep şükretti bu duruma..ama belki de çok çok daha ağır yaşadı bu acıyı..üzerine hayaller kurduğu oğlu bir sabah evden çıktı ve bir daha dönemedi o eve..Allah doğarken almadı ama yine ömrünü kısa yazmış bir kazayla aldı bizden..işte beterin beteri var gerçekten..şimdi geçen 3 yılda annem babam en az 20 yıl daha yaşlandılar..hayata dair ben bile umut olamadım onlara..ama şimdi inşallah bu ay hamileyim ve Rabbim izin verirse bebeğim dayısını kaybettiğimiz ay dünyaya gelecek..nefes aldığımız sürece umut vardr..ne olur buna inanın..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin..evlatlarımızın ömrü bizden uzun olsun inşallahhh..biraz uzun oldu kusura bakmayıın sevgiler..
Gozunaydin canim darisi bizlerin basina..Eki Görüntüle 605616 Eki Görüntüle 605615
şükürler olsun ilk kontrolümde bebişim kendini gösterdi,
rahmimde şekil olarak anomali varmış doktor hala düşük riskin olabilir dedi(hala derken gebeliğin ilk 5 haftası düşük oranı %20 imiş,sen %4 lük dilime düştün dedi)
progestan verdi günde 3 defa bende baş dönmelerini söyleyince alttanalırsın dedi,
4.4 mm burdaki takvimle uyumlu 6 hafta 1 günlük 9 eylül görünüyo tahmini doğum da
üstelikk kalbinin pıt pıtlarını da duydum çok şükür rabbime,
ekranda yanıp sönen miniminnacık bi kalp ,
Allahım isteyen herkese tattır bu duyguyu...
Kizlar merhaba oncelikle allah hepinizin bebislerini bagislasin saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ve en onemlisi evlatlariniza uzuuuun saglikli omurler nasip eylesin.. ben 2011 eylul annesiydim 3 eylulde oglusumu alpimi kucagima aldim mutlu sevgi dolu koca koca 4 ay gecirdim evladimla ama yavrumun omru kisaymis ocak 2012 de 4 ay bes gunlullen kaybettim oglumu yasadiklarimi hissettiklerimi anlatacak kelmie bulamam size bi dahada korkudan evlat sahibi olmayi aklimdan bile gecirmedim halada geciremiyorum... hamilelikte dogumda cok ozel zamanlar her aninizin kiymetini bilin ben mide bulantilarimi bile ozliyorum keske ohlum yasasaydi bn olseydim diyorum cogu zaman dusuk yasayan arkadaslar uzulmeyn allah beterinden korusun diye dua edin gercwkten beterin beteri var ben yasadim biliyorum artik tek tesellim sizin gibi yeni anne adaylarina bol bol dua etmek hepijize ayri ayri dua ediyorm hergun inanin bana tekrar soyluyorun allah hepinize uzuuuuuuun omurlu saglikli evlatlar nasip etsin insallaaaah:)
Evet cok haklisin beterin beteri vardir diye bisa dememisler allah hic kimseye bu aciyi yasatmasin evlat acisi grrcekten cok zor kacyasinda oluraa olsun farketmiyo allah hepinizin evlatlarini korususun bana gelince okadar aci cektim ve cekmekteyim minicik el kadar bebeigimi kaybettim ne hallerde gordun yavrumu ve bunun twkrarlamasini dusunmek bile aklimi basimdan aliyo o yuzden korkuyorum belki daha sonra atlatirim amma henuz yavrumun kokusu burnumdayken yapamam zamana birktm napiym hayirlisi neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?