2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

alppin kuşummmmm.benim 3 topiktencanımm arkadaşımmmmm..Rabbim sanasenin gibi cici bi kız vericek inşallahh.anneciğini onda yaşatacaksın ınanıyorum..üzülme tatlımmmm..ama haklısın nne başka bambaşka..o seni görüyor..hssediyor..seninle beraber canım benimmm

scorpiiii seninleee ne guzel dertlesirdikk simdi bebislerimizin yaramazliklarini anlatacazz insallahh...allah kimsenin kucagini bos birakmasin..insallah saglikli bir evladim olsunnn...her serde bir hayir vardir derler..rabbim bizden aldiysa bir bildigi vardir..melegim benimle ve ben cok ozledimmm....

ben normaldede cok su içerim ama gece hiç kalmazdım şimdi sabaha karsı illa tuvalete kalkıyorum.
birde bitter çikolataya bayıylırım.bugun aldım sadece bi parca yedim o bile cok geldi :S nnormalde bi paket biterdi bi akşamda şimdi 2. parcayıda attım sanki sekerden ölcem gibi

adetime 2 gün var.17si olmam lazım ama 4 gündür her gün test yapıyorum silik çıkıyor çizgi koyulaşma yok hep silik..felaket akıntım var,bu gün koyulaştı..hamilleyimdir inşallah ve bebeğim sağlıklıdır inşallah kızlar dua ediyorum hepimiz için inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur...

rahimde şekil değişikliği varmış onun söylediği tabi bir sürü tıbbı terim kullandı sayın profumuz sanki karşısında öğrencisi var

benim rahmimde arkaya doğruymuş.nette arastırdım insanın sağ el ve sol el kullanaması gibi bişiymiş.yani önemli değilmiş ama senin ki ne acaba

vallaha habibtem allahın bir lutfu..önce ağlaştık dertleştik..şimdi heyecanları paylaşıcazzz..amin kuzum aminnn

sanırım ben de tuzluya düşkünleşiyorum..hergün yeni bişeyler keşfedicez sanırımmmmm:26:

felicityyy allahimmmmm en hayirlisini versinnn..lutfen aklinaa kotu seyler getirmee bebegin de uzulur...insallah hicbirsey olmayacakk...sen rahatina bak sadece...bebesini hayirlisiyla kucagina alacaksin insallah...

kizlarrr bende su iciyorum gunde 2 litre falan...daha fazlada olabiliyorr...su icilmesi en iyisi..mide bulantisi icin tuzlu cubuk ve leblebi yemek iyi geliyormuss....

doktorum bana 1 ay sonra geleceksin dedi...hersey cok sukur iyi...kan tahlili ve idrar tahlili yaptirdi cumartesi sonuclari alacaz insallah birsey cikmaz...sizin doktorunuz yaptirmadimi sizee?

kizlar benim su gibi akintim oluyor her gun camasirim islaniyor resmen sizde de var mi bu normal mi

Yaziyi ekledikten snra birkac yazi dha gozume caroti,akintisi olan arkadaslar idrar testi bi aptirin enfeksiyonun derecesi bi anlasilsin dr.unuza danisin mutlaka ilac verecektir.ilaci icmekten korkmayin akinti sorun yaratir.

yeni gördüm vallaaaa..ayyy geldim de kalıcı olurum inşallah kuzummmm..ben daha anlamıyom çok taze malummmmm..ama dur bende yarın ceviz alayımmmmmbende sütümü içtim..meyvemi yedim..

Romatta

Allah sabir versin cnm,Allah kimseye yasatmasin dilerim Allahtan bebegin olsun Allah acisini da gostermesin yapcak birsey yok cnm hayat devame ediyor,bnm anneannem de 3 yasinda oglunu kaybetmis ama bir sekilde devam etmis hayat yine cocugu da olmus .ne desek bos okudugumda gozlerim doldu,kaybetttigim ayda sen aglarken ben guluyordum kizim Dunya ya gelmisti maalesef hayat boyle(((
alpinsen simdi annen bebegini goremiyor diye de icin cok yaniyor biliyorummm....ben Adayi dogurmadan tam 24 gun once babami kaybettim neden nasil olur die icimden icimden sorguladim kendimi.yapacak birsey yok iste boyleymis kader dedim,baska da birsey diyemedim kendime

allah rahmet eylesin babana canimm..nur icinde uyusunlar...topraklari bol olsun...evett suan cok ihtiyacim var kaynanama anlatmak istemiyorum yasadiklarimi ne olursa olsun babamla konusuyorum bende...cok zor allah sabir versinn oturp hergunannemle konusyorumm fotografina bakarak beni bir yerlerden duyuyir biliyorum...bana guc verdigini de hissedebiliyorum...allah kimseyi annesiz birakmasin..

Biz kendimiz 5 kardesiz ablalarimi cok seviyiorum.Kucuklukten hep 3-4 cocuk hayalini kuruyodum,Henuz birinciye hamileyim Insallah Allah nasib ederse 3-4 tane bebek dusunuyorum.

gözün aydın canım çok sevindim,inşlh bizde yakın zamanda duyarız pıt pıt ları...düşük tehlikesine de kafanı takma hepimiz riskli bi dönemdeyiz biliysn,sadece bebişini düşün rabbimin izniyle hepimiz kucağımıza alacaz hınzırları,,içini rahat tut....progestan bende kullanıyorum günde 2 defa ilk 5 gün falan acayip baş dönmesi yapıyo ama sonra geçiyo bişey kalmıyo..rabbim gönlüne göre verir inşallah..

bi daha ki randevu da sorcam aayrıntılı bunda bebişi görünce nutkum tutuldu sanırsam

Günaydın selam sevimli anne adayı; rahimde şekil değişikliğin nasıl bilmiyorum ama benim uzaktan bir akrabanda vardı buna benzer bir durum rahmini diktiler gebeyken bebek düşmesin diye en son ihtimal seninkinide öyle yaparlar ama bebeğine kavuşursun sağlıkla allahın izniyle

Canim bende catlatma iynesi oldum bu durumda gebelik haftasi nasil hesaplaniyor? Dra haftaya gidicem cok merak ediyorum:26:

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de annemi kaybedelitam 10 ay oldu.Hamile olduğumu öğrenene kadar istisnasız hergün ağladım ama artık güçlü olmaya çalışıyorum.O günden beri hiçbir mutluluğum tam olmadı, hamileliği ilk öğrendiğimde bile aklıma annem geldi, oysaki en büyük hayalimdi doğum iznine çıktığımda annem ve bebeğimle koca bir 6 ay geçirmek...Kısmet değilmiş, artık hep rüyalarımda paylaşıyorum hamilelik haberimi, kan değerlerimi..Allah herkesin annesine uzun ömürler versin ve annesi hayatta olan herkes dünyanın en şanslı insanı olduğunu unutmasın..İş yerindeyim ve yine kötü oldum

Allah annene rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım yeni meleğinle acın biraz olsun hafifler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…