basin sagolsun arkadsimmm melegin seni cennette bekliyor olacakk...allahim en kisa zamandasaglikli bir bebisin olur..acisi cok buyuk...evlat acisi...tam 10 ay once bende annemi kaybettim..suan o kadar ihtiyacim varki..herkes yanimda ama annemin yeri farkli..suan hamileyimmm allahim kismet ederse herkesi tanimaya basladigi anda once anneannesini taniyacak..melegim bizi cennetten izliyorr...allahim herkese sabirlar versinn...
alppin kuşummmmm.benim 3 topiktencanımm arkadaşımmmmm..Rabbim sanasenin gibi cici bi kız vericek inşallahh.anneciğini onda yaşatacaksın ınanıyorum..üzülme tatlımmmm..ama haklısın nne başka bambaşka..o seni görüyor..hssediyor..seninle beraber canım benimmm
Gozunaydin canim darisi bizlerin basina..
Kanamanmi var canim neden dusuk tehlikesi diyorki dr sana.
benim de göğüslerin yanlarında acı var sadece ama az..azcık ta tok durumdalar..arada karnıma ağrılar giriyo..başka daa hiçç bişeyy yokk..haa bi dee çok susuyorum ki suyu hiçç sevmemmmm:26: sattan bu yana 31. günüm..
bende idrar testi yaptığımda silik çıktı doktor sebeb olarak bebek çok yeni o yüzden silik çıkmıştır dedi yani silik yada tam çizgi önemli olan 2 çizginin birden çıkması içini ferah tut muhtemelen hamilesin :)
rahimde şekil değişikliği varmış onun söylediği tabi bir sürü tıbbı terim kullandı sayın profumuz sanki karşısında öğrencisi var
scorpiiii seninleee ne guzel dertlesirdikk simdi bebislerimizin yaramazliklarini anlatacazz insallahh...allah kimsenin kucagini bos birakmasin..insallah saglikli bir evladim olsunnn...her serde bir hayir vardir derler..rabbim bizden aldiysa bir bildigi vardir..melegim benimle ve ben cok ozledimmm....
ben normaldede cok su içerim ama gece hiç kalmazdım şimdi sabaha karsı illa tuvalete kalkıyorum.
birde bitter çikolataya bayıylırım.bugun aldım sadece bi parca yedim o bile cok geldi :S nnormalde bi paket biterdi bi akşamda şimdi 2. parcayıda attım sanki sekerden ölcem gibi
bi daha ki randevu da sorcam aayrıntılı bunda bebişi görünce nutkum tutuldu sanırsambenim rahmimde arkaya doğruymuş.nette arastırdım insanın sağ el ve sol el kullanaması gibi bişiymiş.yani önemli değilmiş ama senin ki ne acaba
kizlar benim su gibi akintim oluyor her gun camasirim islaniyor resmen sizde de var mi bu normal mi
aramizaa hosgeldinnn tatlimmm...burada herseyi paylasiyoruzz sende birseyler ogrenirsinn hep birliktee...biz tuzlu cubuk yiyoruz teyzeleriii...ceviz yedik az once...minnacik yavrum iyi beslensin...yemek yiyemiyorumm ama marul limon cubukk muhtesem..sutlu bal iciyoruzzz yatmadan oncee...yuruyen plates topu gibi olacam yakindaa
Kızlar içinizde benim gibi 4. Çocuk isteyen varmı en ufak yedi yaşında ötekiler büyüdü ben deli gibi bebek istiyorum varmı benim gibi lütfen yazın öyle istiyorum ki minik minik kucağıma almayı adetime 3 gün var bu ay korunmadik inşallah Allah nasip eder
Eki Görüntüle 605616 Eki Görüntüle 605615
şükürler olsun ilk kontrolümde bebişim kendini gösterdi,
rahmimde şekil olarak anomali varmış doktor hala düşük riskin olabilir dedi(hala derken gebeliğin ilk 5 haftası düşük oranı %20 imiş,sen %4 lük dilime düştün dedi)
progestan verdi günde 3 defa bende baş dönmelerini söyleyince alttanalırsın dedi,
4.4 mm burdaki takvimle uyumlu 6 hafta 1 günlük 9 eylül görünüyo tahmini doğum da
üstelikk kalbinin pıt pıtlarını da duydum çok şükür rabbime,
ekranda yanıp sönen miniminnacık bi kalp ,
Allahım isteyen herkese tattır bu duyguyu...
bi daha ki randevu da sorcam aayrıntılı bunda bebişi görünce nutkum tutuldu sanırsam
basin sagolsun arkadsimmm melegin seni cennette bekliyor olacakk...allahim en kisa zamandasaglikli bir bebisin olur..acisi cok buyuk...evlat acisi...tam 10 ay once bende annemi kaybettim..suan o kadar ihtiyacim varki..herkes yanimda ama annemin yeri farkli..suan hamileyimmm allahim kismet ederse herkesi tanimaya basladigi anda once anneannesini taniyacak..melegim bizi cennetten izliyorr...allahim herkese sabirlar versinn...
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de annemi kaybedelitam 10 ay oldu.Hamile olduğumu öğrenene kadar istisnasız hergün ağladım ama artık güçlü olmaya çalışıyorum.O günden beri hiçbir mutluluğum tam olmadı, hamileliği ilk öğrendiğimde bile aklıma annem geldi, oysaki en büyük hayalimdi doğum iznine çıktığımda annem ve bebeğimle koca bir 6 ay geçirmek...Kısmet değilmiş, artık hep rüyalarımda paylaşıyorum hamilelik haberimi, kan değerlerimi..Allah herkesin annesine uzun ömürler versin ve annesi hayatta olan herkes dünyanın en şanslı insanı olduğunu unutmasın..İş yerindeyim ve yine kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?