2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ruyamda dogurdum emzirdim kokladım sevdim bebegimiiiii. hafif hafif kayışı koparıyorum! kız bebekti mavi gözlü açık kumral kıvırcık saclı bir bebekti. oyy neneem

Ain cnm amin.hepsine Allah rahmet eylesin.dun bizden rahmet istediler sanirim andik.haklisin anne cok zordur,Allah herseyi siraliyor suan tabi yalnizsin streeslisin.ben Adayi kucagima aldigimda unutmasamda oyalandigimdan rahat atlattim o donemi,annem de mucize diyor ...istersen dr.a git yardim al bak iyi gelir ben gebeyken iste hastayken gidip konusmustum .rahatlarsin cnm git de bebegini kasma bak o cok onemli

Başın sağolsun ben annemi 5 aydıt görmüyorum diye kötü oluyorum senin durumunda Allah'tan sabır dilemek harici bir şey gelmiyor elden

kizlar benim su gibi akintim oluyor her gun camasirim islaniyor resmen sizde de var mi bu normal mi

Bendede var malesef artık günlük ped kullanmaya başladım doktora sordum ben progestan jel kullanıyorum ben o geri gelir su gibi dedi doktor. Birde gebelikle beraber ostrojen hormonuda yükseliyor oda yapıyormuş gayet normalmiş yani canını sıkma

Bu arada arkadaşlar ben ilk hastaneye gittiğimde hamile olduğumu öğrenince şoktan ne yapacağımı bilemedim. Hiç planlamamıştık çünkü. Her neyse hiç bir test vs yaptırmadım. Bu hafta kontrolüm var ne testleri yaptırdınız? Ankara'ya da yeni taşındım öylesine gidiyorum bir hastaneye, eşim yoğun çalışıyor 4 yaşında da bir oğlum var çok zorlanacağım sanırım

Merhana,aynen bendesin:)sanirim bebegin de var? Dr. Demedi ama herseyebaktirdim kan ,idrar.tsh vs. toksoplazma.tum testleri yaptiricam dersen yazar kadindogumcu hepsini yaptirirsn

Merhana,aynen bendesin:)sanirim bebegin de var? Dr. Demedi ama herseyebaktirdim kan ,idrar.tsh vs. toksoplazma.tum testleri yaptiricam dersen yazar kadindogumcu hepsini yaptirirsn

Bebiş değil de 4 yaşında bir oğlum var Aslında hiç planlı değildi bu gebelik hatta hap kullanıyordum. Maddi olarak da sıkışık bir dönemdi ama öğrenince kıyamadım inşallah Allah yardımcım olur. Kimsem yok çünkü burada. Özel hastanede mi yaptırdınız testleri ve sakıncası yoksa fark ne kadar alıyorlar test için?

Oo iyi bari buyumus bayagi oglun maasallah.haklisin Allah yardimcin olsun.yok sakincasi tabiki yok 100 tl.ye yakin fark verdim o gun.ben biraz inceledim hepsi olsun istedim olmadi idrar vermeyin akintim var gibi geldi aslinda teste oyle cikmadi.

sizin oralarda nasıl böyle farklar alabiliyorlar ya 100 tlmi direk özelmi yaptırdın canım tahlillerini skk güvencen falan yokmu yoksa olmasına rağmenmi bu kadar fark aldılar eğer öyleyse çok garip

sizin oralarda nasıl böyle farklar alabiliyorlar ya 100 tlmi direk özelmi yaptırdın canım tahlillerini skk güvencen falan yokmu yoksa olmasına rağmenmi bu kadar fark aldılar eğer öyleyse çok garip

Cnm ztn toksoplazma pahali bir test.kiii ind. bile oldu cunku hast. Sahibi tanidik.burasi hem ozel hem de bagkurumuzun karsilandigi yer.toksoplazmadan sadece 30-35 tl gibi fark alindi .ben herseye baktirdim ama dedim ya olmadi birkac test gerek yksa yaptirmaz .usuyordum kesin kan dustu dedim dogumdn snra neyseki yine yuksek cikti

evde kedi köpek falanmı besliyorsunuz? toxo yaptırmaya neden ihtiyaç duydunki? neyse yaptırmışsın temkinli olmakta fayda var tabiki fakat o testin maliyeti 7,5 tl devletin bu test için belirdiği paradan bahsediyorum ben ben sağlkık sekötründeyim çünkü bi hastaneye o testin maliyeti 5 tlyi geçmiş değilki senden 35 tl fark almışlar, bizim burada kesinlikle o kadar fark alamazlar bir testten ben henüz tahlillerimi yaptırmadım ama, bundan önceki gittiğimde yaptımıştım idrar, hemogram baktırdım birde simir aldırmıştım aralık ayında gebe olmadan önce hepsine 5TL fark verdim düşün yani,

Oo iyi bari buyumus bayagi oglun maasallah.haklisin Allah yardimcin olsun.yok sakincasi tabiki yok 100 tl.ye yakin fark verdim o gun.ben biraz inceledim hepsi olsun istedim olmadi idrar vermeyin akintim var gibi geldi aslinda teste oyle cikmadi.

Teşekkürler. Beni bir de sağlık ocağından aradılar testleri burada da yaptırman lazım cezası var dediler. Daha ailem bilmiyor ikinciyi devletbaba biliyor

Teşekkürler. Beni bir de sağlık ocağından aradılar testleri burada da yaptırman lazım cezası var dediler. Daha ailem bilmiyor ikinciyi devletbaba biliyor

ne ceszası olacak ya, insanlar bilmiyor diye nasılda kandırmaya çalışıyorlar sağlık ocakları artık özerk olduğu için ve kendi paralarını kazanmak zorunda kaldıkları için vede devletten para almak için hastayı arayıp burda yaptırmazsan cezası var diyebiliyor ne günlere kaldık ya ama sen yinede oraya çok farkta ödemezsin hem zaten onlarda testleri başka bir yere gönderirler hiç bir sağlık ocağında çoğu testi yapacak cihaz yok zaten kanı alıp anlaşmalı oldukları laboratuara götürüyorlar

Benim bildiğim geneli böyle alıyor 3 aşağı 5 yukarı hem de sgk farkı..

Benim bildiğim geneli böyle alıyor 3 aşağı 5 yukarı hem de sgk farkı..

dediğim gibi çok para kesinlikle ilk doğumum sırasındada ankara ist gibi şehirlerde bu kadar fark adlıklarını vede doğum için bile bi ton fark aldıklarını duymuştum sgklılardan ordaki hastaneler çok acımasız malesef, bizim burda doğum bile ucuz ayol 200 tl sanırım doğumun totalda maliyeti doğurmadığını değmez valla

Hiç para almıyorlar ki sağlık ocağında ki zorla çağırıyorlar bir de para mı vereceğiz ?

merhaba ..

Başın sağolsun Allah acını hafifletsin inşallah . Sakın isyan etme Allahım sen verdin sen aldın de.İnşallah yeniden anne olmaya cesaret edebilirsin ve o güzel duyguları yeniden yaşarsın.

Bizim için ettiğin dualar için de teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…