allah rahmet eylesin babana canimm..nur icinde uyusunlar...topraklari bol olsun...evett suan cok ihtiyacim var kaynanama anlatmak istemiyorum yasadiklarimi ne olursa olsun babamla konusuyorum bende...cok zor allah sabir versinn oturp hergunannemle konusyorumm fotografina bakarak beni bir yerlerden duyuyir biliyorum...bana guc verdigini de hissedebiliyorum...allah kimseyi annesiz birakmasin..
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de annemi kaybedelitam 10 ay oldu.Hamile olduğumu öğrenene kadar istisnasız hergün ağladım ama artık güçlü olmaya çalışıyorum.O günden beri hiçbir mutluluğum tam olmadı, hamileliği ilk öğrendiğimde bile aklıma annem geldi, oysaki en büyük hayalimdi doğum iznine çıktığımda annem ve bebeğimle koca bir 6 ay geçirmek...Kısmet değilmiş, artık hep rüyalarımda paylaşıyorum hamilelik haberimi, kan değerlerimi..Allah herkesin annesine uzun ömürler versin ve annesi hayatta olan herkes dünyanın en şanslı insanı olduğunu unutmasın..İş yerindeyim ve yine kötü oldum
kizlar benim su gibi akintim oluyor her gun camasirim islaniyor resmen sizde de var mi bu normal mi
Bu arada arkadaşlar ben ilk hastaneye gittiğimde hamile olduğumu öğrenince şoktan ne yapacağımı bilemedim. Hiç planlamamıştık çünkü. Her neyse hiç bir test vs yaptırmadım. Bu hafta kontrolüm var ne testleri yaptırdınız? Ankara'ya da yeni taşındım öylesine gidiyorum bir hastaneye, eşim yoğun çalışıyor 4 yaşında da bir oğlum var çok zorlanacağım sanırım
Merhana,aynen bendesin:)sanirim bebegin de var? Dr. Demedi ama herseyebaktirdim kan ,idrar.tsh vs. toksoplazma.tum testleri yaptiricam dersen yazar kadindogumcu hepsini yaptirirsn
Bebiş değil de 4 yaşında bir oğlum varAslında hiç planlı değildi bu gebelik hatta hap kullanıyordum. Maddi olarak da sıkışık bir dönemdi ama öğrenince kıyamadım inşallah Allah yardımcım olur. Kimsem yok çünkü burada. Özel hastanede mi yaptırdınız testleri ve sakıncası yoksa fark ne kadar alıyorlar test için?
sizin oralarda nasıl böyle farklar alabiliyorlar ya 100 tlmi direk özelmi yaptırdın canım tahlillerini skk güvencen falan yokmu yoksa olmasına rağmenmi bu kadar fark aldılar eğer öyleyse çok garip
Cnm ztn toksoplazma pahali bir test.kiii ind. bile oldu cunku hast. Sahibi tanidik.burasi hem ozel hem de bagkurumuzun karsilandigi yer.toksoplazmadan sadece 30-35 tl gibi fark alindi .ben herseye baktirdim ama dedim ya olmadi birkac test gerek yksa yaptirmaz .usuyordum kesin kan dustu dedim dogumdn snra neyseki yine yuksek cikti
Oo iyi bari buyumus bayagi oglun maasallah.haklisin Allah yardimcin olsun.yok sakincasi tabiki yok 100 tl.ye yakin fark verdim o gun.ben biraz inceledim hepsi olsun istedim olmadi idrar vermeyin akintim var gibi geldi aslinda teste oyle cikmadi.
Teşekkürler. Beni bir de sağlık ocağından aradılar testleri burada da yaptırman lazım cezası var dediler. Daha ailem bilmiyor ikinciyi devletbaba biliyor
sizin oralarda nasıl böyle farklar alabiliyorlar ya 100 tlmi direk özelmi yaptırdın canım tahlillerini skk güvencen falan yokmu yoksa olmasına rağmenmi bu kadar fark aldılar eğer öyleyse çok garip
Benim bildiğim geneli böyle alıyor 3 aşağı 5 yukarı hem de sgk farkı..
ne ceszası olacak ya, insanlar bilmiyor diye nasılda kandırmaya çalışıyorlar sağlık ocakları artık özerk olduğu için ve kendi paralarını kazanmak zorunda kaldıkları için vede devletten para almak için hastayı arayıp burda yaptırmazsan cezası var diyebiliyor ne günlere kaldık yaama sen yinede oraya çok farkta ödemezsin hem zaten onlarda testleri başka bir yere gönderirler hiç bir sağlık ocağında çoğu testi yapacak cihaz yok zaten kanı alıp anlaşmalı oldukları laboratuara götürüyorlar
Hiç para almıyorlar ki sağlık ocağında ki zorla çağırıyorlar bir de para mı vereceğiz ?
Kizlar merhaba oncelikle allah hepinizin bebislerini bagislasin saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ve en onemlisi evlatlariniza uzuuuun saglikli omurler nasip eylesin.. ben 2011 eylul annesiydim 3 eylulde oglusumu alpimi kucagima aldim mutlu sevgi dolu koca koca 4 ay gecirdim evladimla ama yavrumun omru kisaymis ocak 2012 de 4 ay bes gunlullen kaybettim oglumu yasadiklarimi hissettiklerimi anlatacak kelmie bulamam size bi dahada korkudan evlat sahibi olmayi aklimdan bile gecirmedim halada geciremiyorum... hamilelikte dogumda cok ozel zamanlar her aninizin kiymetini bilin ben mide bulantilarimi bile ozliyorum keske ohlum yasasaydi bn olseydim diyorum cogu zaman dusuk yasayan arkadaslar uzulmeyn allah beterinden korusun diye dua edin gercwkten beterin beteri var ben yasadim biliyorum artik tek tesellim sizin gibi yeni anne adaylarina bol bol dua etmek hepijize ayri ayri dua ediyorm hergun inanin bana tekrar soyluyorun allah hepinize uzuuuuuuun omurlu saglikli evlatlar nasip etsin insallaaaah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?