evde kedi köpek falanmı besliyorsunuz? toxo yaptırmaya neden ihtiyaç duydunki? neyse yaptırmışsın temkinli olmakta fayda var tabiki fakat o testin maliyeti 7,5 tl devletin bu test için belirdiği paradan bahsediyorum ben ben sağlkık sekötründeyim çünkü bi hastaneye o testin maliyeti 5 tlyi geçmiş değilki senden 35 tl fark almışlar, bizim burada kesinlikle o kadar fark alamazlar bir testten ben henüz tahlillerimi yaptırmadım ama, bundan önceki gittiğimde yaptımıştım idrar, hemogram baktırdım birde simir aldırmıştım aralık ayında gebe olmadan önce hepsine 5TL fark verdim düşün yani,
Teşekkürler. Beni bir de sağlık ocağından aradılar testleri burada da yaptırman lazım cezası var dediler. Daha ailem bilmiyor ikinciyi devletbaba biliyor
onlara devletin verdiği yeter zaten canım :) elinde sigaramı var senin
heheh saklanamadım mı yani tühhmusmus burda olduğunu biliyorum saklama çık artık dışarı
ad günaydın canım seni dünde göremedim benmi göremedim yoksa yokmuydun? nasıl oldun bulantıların nasıl
heheh saklanamadım mı yani tühh
Canım yaa geçmişi okurken şimdiki zamanı atlamışım :) Nbr? Kucağındaki ve göbişindeki bebişler nasıl?
BEn kucağımdakini sabah okula bıraktım, göbişimdeki şu sıralar beni azıcık üzüyorBulantım var sanki yemek yedikten sonra çok rahatsız oluyorum Umarım uzun sürmez.
günaydın bilim. dün yoktum,oğlumun kontrolleri vardı dr lardaydık. ben iyi sayılırım. bulantılarım devam ediyor. hiç birşey zevk vermiyor. evim kokuyor yani bana öyle geliyor malesef. öyle böyle devam ediyorum. sen nasılsın bir sıkıntı yoktur inşallah.
Selam canlar;
Benim bir sıkıntım vargebeliğim 7+3 bugün yarın için randevum vardı doktordan. 2 gün önce 3 gün süreyle akşam saatlerinde iç çamaşırım koyu kahve rengi gelen akıntıyla batmıştı. sonra 2 gün olmadı afedersiniz dün akşam lavobaya girdiğimde de yine iç çamaşırımın baya batmış olduğunu gördüm aynı zaman da çok ufak mısır tanesi kadar bi pıhtı var gibiydi peçeteyle baktım kan değil yine o kahve rengi şeydi.Doktorumu aradım anlattım saat 1 de gel dedi bugün için yarını bekletmedi.Yaşayanınız varmı böyle birşeyi ben çok stres oldum ya
merhabalar
kahverengiden korkma derler, içini ferah tut
ilk hamileliğimde benden kırmızı kan gelmişti (uzun bir yürüyüş yapmıştım)
ertesi sabah gittim doktora, şükür birşey olmamıştı, dinlenme vermişti doktor
hamile olduğum kan testinden ortaya çıktı.nettenı okuduğum kadarıyla ultrasonda görünmesi için 6 haftalık olması gerekiyormuş.benim adet dönemim henüz geçmedi.adet dönemi geçtikten 1 hafta sonra doktora gitsem bir sakıncası var mı?
çok çok saol canım inan gece uyuyamadım korkudan normalde hiç bi şikayetimde yoktu aslında sadece yoğun çalışıyorum dinlenmeye fırsatım malesef yok içim içimi yedi bişeymi var diye.Rabbim cümle evlatları ve anneleri korusun inş içlerinde de bizleri
geç döllenme değilse, 5. haftada kesenin görünmesi lazım
hamile olduğum kan testinden ortaya çıktı.nettenı okuduğum kadarıyla ultrasonda görünmesi için 6 haftalık olması gerekiyormuş.benim adet dönemim henüz geçmedi.adet dönemi geçtikten 1 hafta sonra doktora gitsem bir sakıncası var mı?
Canim bende catlatma iynesi oldum bu durumda gebelik haftasi nasil hesaplaniyor? Dra haftaya gidicem cok merak ediyorum:26:
Arkadaslar catlatma iynesi vuruldugunda gebelik haftasi nasil hesaplaniyor???
Arkadaslar catlatma iynesi vuruldugunda gebelik haftasi nasil hesaplaniyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?