2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

işin içine aşılama girince emin değilim ama
29 aralığı döllenme günü kabul etsek
2 hafta öncesini sat olarak alabilirsin

oh ohh baya yazılar yazılmış
benim de salı günü gitmem lazım doktora kalp atışı için sürekli aklımda bu durum
insanın daha önce düşük yapmış olması ne kadar kötü yaa herşey kafana takılıyo sürekli aklım bebişimde
benim de canım hiç iş yapmak istemiyo kızlar akşam misaf,rvardı yemekli bulaşık makinesi doldu yıkandı bi makinelik daha bulaşık var diğerlerini boşaltıp onları koymam lazım ama canım istemiyo
işten de geleli 1 saat oldu artık ufaktan kalkıp mutfağı düzenlesem iyi olcak

bu sabah saat 11.30 da kalktim yataktan hala esneyip duruyorum sanki butun gece tas tasimis kadar yorgunum

2012 eylul annesı topıgının kurucusuyum bende 6 eyluldee dunyalar tatlısı kızımı kucagımı aldımm sımdı aynı seylerı sızlede yasıycaksınızz .. hepınızee saglıklııı huzurluu bı hamıllelık gecırmenızı dılıyorumm ..zaman cabuk gecıo bız 4,5 aylık olduk bıle..hamılelık gunlerımı cok ozluyorumm oyuzdenn hergunnunn her dknın keyfını cıkarınn .. benım cok mıde bulantım olmustu ıns szlerın olmazz

bu sabah saat 11.30 da kalktim yataktan hala esneyip duruyorum sanki butun gece tas tasimis kadar yorgunum
ayy yorgunluk bende de var ama geçen haftakiler kadar çok uyumuyorum
sadece akşamları saat 10da yatıyorum ama işe gitmek için sabah 5.45 te kalkıyorum o nedenle sanırım biraz da erken uykum geliyo

ayyy canım ne güzel sağlıcakla almışsın kucağına allahım bize de naasip etsin

Canim bende catlatma iynesi oldum bu durumda gebelik haftasi nasil hesaplaniyor? Dra haftaya gidicem cok merak ediyorum:26:
catlatma ignesini adet gunu olarak hesapliyor sanirim..valklahi tam olarak bilmiyorum hayatimmm doktoruna sorarsin ben soramiyorum yabanci kendisi...esimle de aklima gelmiyorr

kader arkadsim benimmm...ayni gun kaybetmisiz meleklerimizi..allah sanada asabirlar versin...mekani cennet olsunnn...bebegim bana guc veriyorr...cok duygusal bir insandimm simdi aglayan birini gorsem agliyorum...neler hayal etmismistimm bebegim olunca annem yanimda olacak diyeee...malesef herkes annesinin kiymetini bilsin...arkadsimin dedigi gibi annesi yaninda olanlarrr cok sanlis insanlar...allah annesiz birakmasin kimseyi...

Ohh ohh maasallah:)) ilk bebegi olan sansli ,bnm kiz oglen uyurken ben de onla uyuyorummsaatlerce ama sbh 08:30 da klktik:)

kızlar selammm :) güzel anneler mercimeğinin kalp atışını duyanınız oldumu yarın gidicem ben kısmetse inşallah

amınn cnmm

kızlar selammm :) güzel anneler mercimeğinin kalp atışını duyanınız oldumu yarın gidicem ben kısmetse inşallah

ılk kalp atıslarrını duydugum gunn dr teyzemızz fasulye kadar demıstıı. cok duygulandımm pıtpıt atısını duyuncaa gozlerım dolduu.. yarın sende aynı duyguyu hıssedıceksın cnmm allahınıznıylee

aa siz 2012 eylül annesisiniz dimi . Allah bağışlasın .inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız 6+3 te duyabilirmiyim acaba

bayadır giremiyodum özlemişim bebiş muhabbetlerini:) ben de cuma günü gidicem kalp atışı için 7+4 olucak allahın izniyle..duyarız inşallah diye düşünüyorum..çünkü 5+2 de karından görünmüştü kese ve yolk sac falan da oluşmuş görünüyo demişti doktorumuz..herlde bunların üstünden 16 gün geçtikten sonra cuma günü yani duyulur..çok heyecanlıyım..bi de pıhtılaşma problemim var benm..bir de ilk bebeğimi kromozom anomalisinden kaybetmiştm..çok da korkuyorum..hayrlısı bakalım...

Allah ın izniyle bişey olmaz inşallah içimizi ferah tutalım :) benim erken galiba biraz ama doktor çağırdı. birde tsh ım yüksek çıktı onun içinde randevu aldım ikiside aynı gün olsun dedim.

Allah ın izniyle bişey olmaz inşallah içimizi ferah tutalım :) benim erken galiba biraz ama doktor çağırdı. birde tsh ım yüksek çıktı onun içinde randevu aldım ikiside aynı gün olsun dedim.

inşallah inşallah ne diyelim bekleyip görücez..evhamlı oluyo işte insan..tsh önemli canım git tabi ihmal etme..erken de olmayabilir belki vajinal olarak bakar ve görür..ben illa ki karından istiyorum ondan bekledim biraz..

bi sebebi var mı karından baktırmanın . doktora söledim ben 10. haftaya kadar vajinal bakıyoruz dedi. problem olsa bakmaz heralde dimi. tsh önemliymiş evet malesef biraz yüksek . bebeğime zarar gelmesinde . ne gerekliyse yaparım artık.

kızlar kendinize dikkat edin ben haftasonu pazarda bayıldım allahtan annem yanımdaydı tansiyonum zaten düşüktü iyice düşmüş demekki sonra ayıldığımda felaket bi kanamam ve sancım vardı acile geldiğimizde iğne ve serum takıldı doktor düşük riski olduğunu söyledi ama kese ulturasonda görüldü şu an için herşey yolundaymış ama gezme dolaşma karnının üstüne eğilme kollarını yükseğe kaldırma dedi bişey almak için uzanma ani hareketler ytapma ve sırt üstü yatmaya çalış dedi ve ben 3 gündür hiç kalmıyorum evet çok zor oluyor ama yapılacak bişey yok herşey yawrum için yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır benim ve bebeğim için dua edin kızlar ve yalnız çıkmayın şu dönemde bi baş dönmesi gelir valla neye uğradığınızı şaşırırsınız ben hiç bişi anlamadım bi anda oldu herşey yolundaydı doktor ilişki yüzünden olmuş olabilir dedi o sabah ilişki olmuştu şimdi herşey yolunda ama ağzımın hiç tadı yok canım hiç bişi yemek istemiyor ve uykularım çok düzensiz ve hep bi yalnızlık bunalım hali sizdede varmı bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…