2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım benim zorunlu hizmetim yok hatta ama eşiminki için geldik olsun aşk için her yere gidlir
neyseki 2014te bitio inş izmire döncez

bende zorunlu hizmetimi evlenmeden yapmıştım,eşime diyorum senle evlenceğimi bilseydim batı yazardım puanım tutuyodu doğu aradan çıksın die doğuya gittiim,

siz 2014 bitiriyosunuz bı yaza da bizim doğu görevimiz var bebek de 8 aylık olcak doğum nolcak şimdiden kaygısı içimde

kızlarr ben çok heyecanlıyım bankacıyım ve şuan iş yerindeyim yerimde duramıyorum :)
yarın kan vericem tekrar inşallah iki katı çıkar siz ne zaman gördünüz keseleri benim yarın
4+5 randevu alıp doktoramı gitsem acaba

canım ben salı günü 4+5 de dr a gidicem gel dedi.. git bence hadi hayırlısı

kaygılanma canım olcağına varıyo herşey
ben aftan dolayı muaf oldum hiç yapmadım da doğu görevi

tatlım çarşamba günü gittiğimde doktor erken olduğunuı söylemişti o nedenle ben salı günü gidicem kese görülür inş salı gittiğimde
ultrasona idrara sıkışık gitmeye çalışın kızlar o zaman daha net görünüomuş bugün hamiş bi başka öğretmen arkadaş var o dedi
normal baktı göremedi git su iç sonra gel dedi doktor gittim su içtim idrara sıkışık o zaman kese göründü diye söyledi aklınızda bulunsun

bu arada ben yanlışmı hesaplıyorum sat 3 aralıktı yarın 4+5 oluyo dimi

Merhabalar

Ben de bir Eylül annesiyim. Ama şimdi size yılını söylersem, tepkiniz muhtemelen bu şekilde olacaktır.
Çünkü, Allah herkesin evladını bağışlasın, benim oğlum artık 20 yaşında, hazır asker bir üniversite öğrencisi.

Tabi ki annelik zaten başlıbaşına güzel ve özel bir olay. Ayrıca anneliğin de ayı ve dönemi olmaz tabi ki...

Ama Eylül anneliği; yaz ve kış mevsiminin buluştuğu, sonbaharın da, ilkbaharın da, yazın da, kışın da hissedildiği günlere ve dönemlere gelmesi bakımından oldukça hoş bir annelik dönemi.

Nisan ve Mayıs aylarıyla birlikte, hamileliğin ikinci yarısını sıcakların en yoğun olduğu aylarda geçirmek bakımından ve bebek dünyaya geldiğinde de özellikle sıcak ve soğun içiçe geçtiği zamanlar, gündüz ve gece ısı farklılıklarının oldukça yüksek olması bakımından ise; bir o kadar da, az da olsa zorlukları ve sıkıntıları çok olan bir annelik, Eylül annesi olmak.

Bu forumda şimdiye kadar aralıklı da olsa takip ettiğim tek annelik grubu Kasım 2012 anneleri idi. Gece geç saatlerde forum takipte tesadüfen karşılaştığım bir kaç anne adayının son dönemlerini paylaşarak yazıştığımız için, her forumu açtığımda acaba hangi anne bebeğine kavuştu? düşüncesiyle mutlaka heyecanla bakıyordum ve günü dolmuş annelerle de gece ve sabaha karşı özellikle son bir kaç günlerinde, son sıkıntılı süreçlerinde epey yazışmalarımız ve paylaşımlarımız olmuştu orada. Şimdi artık onların bir çoğu kırkı çıkmış anneler oldular bile.

Genellikle hamilelik sürecinde açılan başlıklar olduğundan mıdır? bilemiyorum ama kendi tabi olduğum annelik gruplarına ise yazmak hiç aklıma gelmemişti bu güne kadar.

Ama şimdi forum takipte 2013 Eylül anneleri başlığını görünce dayanamadım.

Hepiniz bu güzel sürecin başlangıcı olan güzel haberi, çok kısa bir süre önce almış olmalısınız öyle değil mi?

Bu kapsamda da; hepinizi tebrik ediyorum, hepinizin çok güzel ve sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik süreci yaşamanızı ve çok kolay sıkıntısız bir doğumla bebeklerinizi sağ salim sağlıcakla kucaklarınıza almanızı, öpüp koklayabilmenizi ve bir ömür aynı mutlulukla her daim onlarla olabilmenizi diliyorum.

Kabul ederseniz, oldukça eski bir Eylül annesi olarak; ara ara sizi ziyaret etmek ve hem iyi dileklerimi sunmak, hem de bu dokuz aylık güzel bekleyişte olabildiğince size eşlik etmek üzere misafiriniz olmayı ve inşallah o güne kadar sağ salim olursam, her birinizin bebeklerinin dünyaya gelişlerinin heyecan ve mutluluğunu da, ayrı ayrı paylaşmayı çok isterim.

Şimdilik hoşçakalın, sağlıcakla kalın. Sevgimle

Merhaba Yeniden
felicityy işlem tamamadır, artık top sende soruların olursa yardımcı olabilirim.

Hepinize güzel bir hamilelik süreci dilerim buna ek olarak profillerinizde Anne Grubunuzu Eylül annesi diye işaretleyin bakarsınız sürpriz bir çalışma olur....

Profilinizi Düzenlemek için tıklayın

Merhabalar Candan Hnaım, öncelikle oğlunuzla size sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum. Ne kadar güzel ne kadar içten ve samimi yazmışsınız. İnanın okurken içim eridi. Ben Eylül mevsimini 'ne sıcak ne soğuk, doğum yapmak için uygun bi zaman' diye tanımlarken, yazınızı okuyunca aslında tam olarak ifade etmek istediklerime tercüman olduğunuzu düşündüm. Henüz bebeğimin varlığını öğreneli 1 hafta oldu, burdaki diğer arkadaşlarım içinde çok geçmemiş olmalı... Hala heyecandan kalbim pır pır inanmak çok zor. Kendi adıma buraya sık sık yazmanızdan çok mutlu olurum inanın... Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Görüşmek üzere

Slm kizlar ben de matematik ogretmeniyim.dun minikkesecigimizigormustuk persembe tekrar cagirdi doktor.insallah kalp atislarini da duyarim...

candan ablacım sağolasın
ne kadar çok öğretmen var di mi
valla idarelerin işi seneye zor bizim okulda biz 3 tane hamişiz

hanımlar netim kesildi gelmedi baya bi süre,

konunun düzenlemesini yapcam,

özelden kazenin düzenlediği tablodaki bilgilerinizi gönderirseniz tabloyu en kısa zamanda düzenlemeye çalışcam,

şimdi çıkmam gerekiyor hepinize iyi forumlar

sevgilerrr

Son düzenleme:

Çok teşekkür ediyorum güzel görüşlerinize.

Yazarken, kesinlikle çok içten duygularla yazmıştım evet. Ama yine de, eğer siz de öyle düşünmüyor olsaydınız, benim içtenliğimin hiç bir ehemmiyeti kalmazdı inanın.

Ne güzel. Eminim ki hala inanamıyorsunuzdur anne olacağınıza...
Ve inanın, bu cam ekrana rağmen heyecanınız, coşkunuz, mutluluğunuz taaaa buralara kadar geliyor zaten.

Söylediğiniz gibi, hamilelik süresini baz aldığımızda büyük bir olasılıkla, bu başlıktaki diğer arkadaşlarınız da sizinle aynı heyecan ve mutluluk vaziyetindelerdir hala.

Ortalama dokuz ay sürecek olan, çok güzel bir seyahate başlamış bulunuyorsunuz ki; her bir günü diğerinden güzel ve heyecanlı olacak, devamında ise hiç bitmeyecek olan güzel serüvenlerle sürecek bir seyahat bu.

Şimdi her gün yeni yeni şeylerle, kalp atışlarıydı, ilk kıpırtısıydı, ultrasonda görmek için gün saymalar ve artık yetmez olup, hadi gelsin ve kucağıma alabileyim derken; ardından çok daha heyecanlı yeni bir başlayış daha gelecek. Gazıydı, emdiydi, uyuduydu uyumadıydı, gülüşüydü, agulamasıydı, minicik dişlerinin patlamasıydı, emeklemesiydi, tay durmasıydı, anne demesiydi, yürümesiydi ....... derken, zaman nasıl geçmiş hiç anlamadan bir bakacaksınız ki kocaman olmuşlar. Okuluydu, dersanesiydi derken, bir bakmışsınız ki eğer erkekse aynı benim oğlum gibi koca adam oluvermişler...

Şimdi bunlar size çok uzak şeyler gibi gelecek biliyorum. Ama sözlendiğiniz, nişanlandığınız ya da evlendiğiniz günlere dönün hemen. Ne kadar kısa süre önce yaşamış da olsanız, yaşamadan önce, böyle anne olacağınıza dair günler bile çok uzak geliyordu belki de, öyle değil mi? Ama bakın şimdi artık minicik bebekleriniz içinizde ve sizinle birlikteler.

Yeter ki sağlık olsun. İnşallah hepiniz bu günleri de görecekseniz kısmetse.

Ayrıca bir müddet okuyucu olarak da olsa, mutlaka bu topik benim için önemli oldu, daha ilk yazdığım an itibariyle.

Sizleri biraz daha tanıdıktan sonra, fırsatlarım ve zamanım ölçüsünde; heyecanlarınızı paylaşmadan durabileceğimi ise hiç sanmıyorum zaten.

Nazik cevabınız için tekrar çok teşekkür ediyor ve tüm annelerle birlikte, özellikle 2013 Eylül annelerine sevgilerimi sunuyorum.

Görüşmek üzere.

Allah devamını getirsin cnm ne mutlu sana bende ikiz çok isterdim ama hep duam şu oldu Allahım bakabileceğimi düşündüğün kadar ver
ben deeee

ben deee görsel sanatlar yani resimmm
yuppiiiii nerde peki?

merhabalar candan hanım büyük bir zevkle aramızda görmek isterim sizi, deneyimleriniz bize ışık olacaktır, sevgiler

fimolate yaş 28 son sat 29.11.2012 bebişimiz 5 eylülde doğarmış henüz isim yok aklımızda :) ne kesesini gördüm ne kalbinin attıgını duyabildim henüz. 2-3 gün sonra dr.a gideceğiz inşallah o zaman tanışacagım bebegimle

candan ablacım sağolasın
ne kadar çok öğretmen var di mi
valla idarelerin işi seneye zor bizim okulda biz 3 tane hamişiz

Size de merhaba ve teşekkürler.

Geriye dönüp bakmadım ve olabildiğince bugünden sonra takip etmeye çalışacağım. Ama yazdığınızdan anlaşıldığı üzere, belli ki siz dahil pek çok öğretmen var galiba bu topikte.

Eh, idareciler de şimdiden planlamalarını ona göre yapmaya başlamalılar.

Tüm insanların çocuklarını emanet ettiği ve hakikaten çok önemli olan, fedakarlık, sabır, özveri, sevgi gerektirir bir meslek olan öğretmenliğin kahramanı güzel öğretmenlerin de, kendi bebeklerine kavuşma süreçleri ve sonrasında, olabildiğince güzel şeyler ve gerekli ihtimamı fazlasıyla hakettiği kanaatindeyim. Umarım öyle de olur.

bildiğiniz bu değerlerin sizin zamanınızdan bugüne kadar halen daha devam edebilmiş olmasını kendi adıma dilerdim. ama malesefki değişen toplum yüzü, çevresel ve maddi faktörler aile içyüzünü çok değiştirmiş ve bu durumda çocuklara çok yansımış durumunda. hali hazırda günümüzde öğrenci öğretmenine küfredebiliyor, dua et kadınsın sana vurmuyorum diyen çıkabiliyor ve gereği hiçbirşey yapılmıyor(yapılamıyor) daha nelerr nelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…