onu ben de duymuştum cnmbenim de branş fen canım
maydanoz düşüğe neden olabiliyo kızlar aman dikkat
bitki çaylarını da abartmayın ben diyet yaptığım için bitki çayına çok düşkünüm hatta hamişliğimi öğrenene kadar çok içtim ama şükür şimdilik bişi yok
zaten uzmanlar siz öğrenene kadar yaptıklarınızdan sorumlu değilsiniz öğrendikten sonra yapacaklarınıozdan sorumlusunuz diyor
böyle bir yazı okumuştum bir doktora ait olan
Merhabalar
Ben de bir Eylül annesiyim. Ama şimdi size yılını söylersem, tepkiniz muhtemelenbu şekilde olacaktır.
Çünkü, Allah herkesin evladını bağışlasın, benim oğlum artık 20 yaşında, hazır asker bir üniversite öğrencisi.
Tabi ki annelik zaten başlıbaşına güzel ve özel bir olay. Ayrıca anneliğin de ayı ve dönemi olmaz tabi ki...
Ama Eylül anneliği; yaz ve kış mevsiminin buluştuğu, sonbaharın da, ilkbaharın da, yazın da, kışın da hissedildiği günlere ve dönemlere gelmesi bakımından oldukça hoş bir annelik dönemi.
Nisan ve Mayıs aylarıyla birlikte, hamileliğin ikinci yarısını sıcakların en yoğun olduğu aylarda geçirmek bakımından ve bebek dünyaya geldiğinde de özellikle sıcak ve soğun içiçe geçtiği zamanlar, gündüz ve gece ısı farklılıklarının oldukça yüksek olması bakımından ise; bir o kadar da, az da olsa zorlukları ve sıkıntıları çok olan bir annelik, Eylül annesi olmak.
Bu forumda şimdiye kadar aralıklı da olsa takip ettiğim tek annelik grubu Kasım 2012 anneleri idi. Gece geç saatlerde forum takipte tesadüfen karşılaştığım bir kaç anne adayının son dönemlerini paylaşarak yazıştığımız için, her forumu açtığımda acaba hangi anne bebeğine kavuştu? düşüncesiyle mutlaka heyecanla bakıyordum ve günü dolmuş annelerle de gece ve sabaha karşı özellikle son bir kaç günlerinde, son sıkıntılı süreçlerinde epey yazışmalarımız ve paylaşımlarımız olmuştu orada. Şimdi artık onların bir çoğu kırkı çıkmış anneler oldular bile.
Genellikle hamilelik sürecinde açılan başlıklar olduğundan mıdır? bilemiyorum ama kendi tabi olduğum annelik gruplarına ise yazmak hiç aklıma gelmemişti bu güne kadar.
Ama şimdi forum takipte 2013 Eylül anneleri başlığını görünce dayanamadım.
Hepiniz bu güzel sürecin başlangıcı olan güzel haberi, çok kısa bir süre önce almış olmalısınız öyle değil mi?
Bu kapsamda da; hepinizi tebrik ediyorum, hepinizin çok güzel ve sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik süreci yaşamanızı ve çok kolay sıkıntısız bir doğumla bebeklerinizi sağ salim sağlıcakla kucaklarınıza almanızı, öpüp koklayabilmenizi ve bir ömür aynı mutlulukla her daim onlarla olabilmenizi diliyorum.
Kabul ederseniz, oldukça eski bir Eylül annesi olarak; ara ara sizi ziyaret etmek ve hem iyi dileklerimi sunmak, hem de bu dokuz aylık güzel bekleyişte olabildiğince size eşlik etmek üzere misafiriniz olmayı ve inşallah o güne kadar sağ salim olursam, her birinizin bebeklerinin dünyaya gelişlerinin heyecan ve mutluluğunu da, ayrı ayrı paylaşmayı çok isterim.
Şimdilik hoşçakalın, sağlıcakla kalın. Sevgimle
candan ablacım sağolasın
ne kadar çok öğretmen var di mi
valla idarelerin işi seneye zor bizim okulda biz 3 tane hamişiz
ayy bu arada doktordan geldim beeeeeen
çok şükür görmem zannediodum ama keseyi gördükdoktor da sevindi ameliyat yerine bebiş olmasına
hem de karnımdan baktı dış gebelik diil kese görünüo dedi ilk fotoları da aldık
progestan ve folbiol yazdı, rutin testler istedi 10 gün sonra gel kalp atışları için dedi, çok heyecanlıyım yaaaaa
ilk 3 ayda rahim genişliceği için kiste baskı yapar ara ara ağrıların olabilir normaldir dedi sonra kist küçülcekmiş zaten, sezaryen yaparız kisti de alırız doğumla dedi. ağır kaldırma fazla ayakta durma ve cinsel ilişki yasak dedi(ek bilgi:11cm büyüklüğünde bi çikolata kistim var benim )
işte benden haberlerrr
hıı soranlara tekrardan söliim 4+4 bugün ve keseyi gördüm, heyecanla bekleyenlere bi umut da benden
çok şükür darısı başımızaaa, test değerin kaçtı yazdıysanda görmediysem kusuruma bakma
Hyırlı olsun.. :)
İçime kuşku düştü 10 tane kese göremeyen olsa 1 tane kese gören olsa içi çürüyor insanın..(
4+5 te bende göremedim ama 5+1 de gördüm. sadece 3 gün ama farkediyor işte korkma
kızlar mide bulantınız var mı?
amin cnm inşallah
pazartesi günü yani adet gecikmemden 3 gün sonra 408di
onu ben de duymuştum cnm
gözlerimden yaşlar süzüldü yazılarınızı okurken.sanırım hamileliğin duygusallıkları başlamış bende
allah oğlunuzu size bağışlasın bize de sizin gibi güzel günler göstersin inş.
deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız çok çok mutlu oluruz.
dimi yaaa bütün öğretmenler sözleşmiş gibi bu ay mı hamile kalmışız
ayy bu arada doktordan geldim beeeeeen
çok şükür görmem zannediodum ama keseyi gördükdoktor da sevindi ameliyat yerine bebiş olmasına
hem de karnımdan baktı dış gebelik diil kese görünüo dedi ilk fotoları da aldık
progestan ve folbiol yazdı, rutin testler istedi 10 gün sonra gel kalp atışları için dedi, çok heyecanlıyım yaaaaa
ilk 3 ayda rahim genişliceği için kiste baskı yapar ara ara ağrıların olabilir normaldir dedi sonra kist küçülcekmiş zaten, sezaryen yaparız kisti de alırız doğumla dedi. ağır kaldırma fazla ayakta durma ve cinsel ilişki yasak dedi(ek bilgi:11cm büyüklüğünde bi çikolata kistim var benim )
işte benden haberlerrr
hıı soranlara tekrardan söliim 4+4 bugün ve keseyi gördüm, heyecanla bekleyenlere bi umut da benden
3 aralık 2012ye göre 4+4 oluyor evet ama. Adet gecikmemden 3gün sonra beta hcg 400lerdeydi yazmışsın.Buda Pazartesi günüydü yazmışsın senin hesapta yalnışlık var sanki güzel arkadaşım :) bu durumda 4+4 olmuyorsun.. Benim adet gecikeli 4gün oluyor 1aralık son regl. ve ben 4+5im. biryerde yalnışlık var gibi geliyor :) Bu arada hayırlı olsun gözün aydın :))
bulandı bende yok henüz, inş.da olmaz
şimdi şöyle hanlatayım benim adet döngüm 25 günde bir. 3 aralık'ta son kez adet oldum, 28inde olmam lazımdı olmadım. 31inde(yani gecikmenin 3.günü)bhcg 408 çıktı.
şimdi daha net mi?sanırım döngülerin farkından dolayı kafan karıştı:26:
sağolun arkadaşlar darısı hepinizin başına
evet kafam karıştı :) adetin 3.günü beta hcg 408imiş benimde 3.gün 700küsürdü. Aynı gün beta hcgsi benim neredeyse yarım kadar çıkmış bir arkadaşın keseyi görmesi beni sevindirdi :) Bu iyi bir örnek demek anormallik yokmuş :) boşuna kasmışım morall oldu morall sagl..aminnnnn
hanımlarr ilk sayfada istenen bilgilerinizi mesajla bekliyorum
ara sayfalara yazılanları kaçırabilirim mesajla ulaştırısanız sevinirim,
Bence ilkonce ocak 1 2 3 gununde dogumu olanlara gore sirala canim
30 kasim 2012 son adettarihim
canım bu iş tablo ayarı düşündüğümden zormuş tek tek uğraştırıyo
bırak dağınık kalsın
resim
amin inşallah hepimize, önce keseyi görelim sonra pıtpıtlarıı sonra an be an gelişmeler çok heycanlııııı
kızlar kan pıhtılaşması sorunu olan varmı bende taşıyıcılık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?