2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ah ahhh keşke idare lafı lafta kalmasa
malesef çok gaddar davranıyorlar
bizim evlatlarımız malesef öğrenciden daha önemsiz görüülüyor

onu ben de duymuştum cnm

gözlerimden yaşlar süzüldü yazılarınızı okurken.sanırım hamileliğin duygusallıkları başlamış bende
allah oğlunuzu size bağışlasın bize de sizin gibi güzel günler göstersin inş.

deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız çok çok mutlu oluruz.

candan ablacım sağolasın
ne kadar çok öğretmen var di mi
valla idarelerin işi seneye zor bizim okulda biz 3 tane hamişiz

dimi yaaa bütün öğretmenler sözleşmiş gibi bu ay mı hamile kalmışız

ayy bu arada doktordan geldim beeeeeen

çok şükür görmem zannediodum ama keseyi gördük doktor da sevindi ameliyat yerine bebiş olmasına

hem de karnımdan baktı dış gebelik diil kese görünüo dedi ilk fotoları da aldık

progestan ve folbiol yazdı, rutin testler istedi 10 gün sonra gel kalp atışları için dedi, çok heyecanlıyım yaaaaa

ilk 3 ayda rahim genişliceği için kiste baskı yapar ara ara ağrıların olabilir normaldir dedi sonra kist küçülcekmiş zaten, sezaryen yaparız kisti de alırız doğumla dedi. ağır kaldırma fazla ayakta durma ve cinsel ilişki yasak dedi (ek bilgi:11cm büyüklüğünde bi çikolata kistim var benim)

işte benden haberlerrr

hıı soranlara tekrardan söliim 4+4 bugün ve keseyi gördüm, heyecanla bekleyenlere bi umut da benden

çok şükür darısı başımızaaa, test değerin kaçtı yazdıysanda görmediysem kusuruma bakma

cnm burdan yazıyorum bilgileri, tabloya eklersen sevinirim
SAT:03.12.2012
Kilo:57
tahmini doğum:09.09.2013
Kaçıncı doğum::ilk bebek

Son düzenleme:
4+5 te bende göremedim ama 5+1 de gördüm. sadece 3 gün ama farkediyor işte korkma

Çarşambaya kadar sabredemicem :)) yarın beta hcg yaptırıcam umarım sorun cıkmaz. Böyle daha çok panik oluyorum. Benim adetimin geciktiği 3.gün beta hcg 700küsürdü. 1500e gelmesi gerekiyormuş sanırım. herneyse yarın büyük ölcüde rahatlarım umarım bu arada tşklr :)

kızlar mide bulantınız var mı?

Benim var bu akşam başladı ve şiddetli kusturmadı ama..yada hasta oluyorum bilmiyorum. Ara ara ter basıyor akşam 5ten beri yatıyorum yarı uyur yarı uyanık haldeyim.

amin cnm inşallah

pazartesi günü yani adet gecikmemden 3 gün sonra 408di

3 aralık 2012ye göre 4+4 oluyor evet ama. Adet gecikmemden 3gün sonra beta hcg 400lerdeydi yazmışsın.Buda Pazartesi günüydü yazmışsın senin hesapta yalnışlık var sanki güzel arkadaşım :) bu durumda 4+4 olmuyorsun.. Benim adet gecikeli 4gün oluyor 1aralık son regl. ve ben 4+5im. biryerde yalnışlık var gibi geliyor :) Bu arada hayırlı olsun gözün aydın :))

gozunaydın canım ben 5.haftalarda gorunur sanıyordum sen ıyı gormussun bakalım bende pazartesı 5+2 olucam gorurum ıns.
kızlar mide bulantınız var mı?

bende tık yok

bulandı bende yok henüz, inş.da olmaz

şimdi şöyle hanlatayım benim adet döngüm 25 günde bir. 3 aralık'ta son kez adet oldum, 28inde olmam lazımdı olmadım. 31inde(yani gecikmenin 3.günü)bhcg 408 çıktı.
şimdi daha net mi?sanırım döngülerin farkından dolayı kafan karıştı:26:

sağolun arkadaşlar darısı hepinizin başına

evet kafam karıştı :) adetin 3.günü beta hcg 408imiş benimde 3.gün 700küsürdü. Aynı gün beta hcgsi benim neredeyse yarım kadar çıkmış bir arkadaşın keseyi görmesi beni sevindirdi :) Bu iyi bir örnek demek anormallik yokmuş :) boşuna kasmışım morall oldu morall sagl..aminnnnn

Son düzenleme:

bence oldukça ii bi haberçünkü geçen hamileliğimde de 3.gün baktırmıştım kana, 319 çıkmıştı o zaman bundan daha düşüktü yani.

ikiz mi gelio yoksaaaa, baya yüksek çünkü değerin

ne zamandı kontrolün, bence çok beklemene gerek yok

hanımlarr ilk sayfada istenen bilgilerinizi mesajla bekliyorum

ara sayfalara yazılanları kaçırabilirim mesajla ulaştırısanız sevinirim,

Son düzenleme:

bende kan pıhtılaşması var canım
her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…