hiç sormayın valla bende hergün netten birşeyler araştırıyorum.kızlar beslenmeniz nasıl özel birşeyler varmı.ben hergün 3-4 ceviz 3-4 badem sabahaları kayısı+ılık su (kabız olmamamk için).çay kahve asla ve asla içmıorum.kahvaltıda sıkma portakal suyu ve 1 yumurta illaki yiyorum.akşamları yatmadan 1 bardak ılık nesguıkli süt içiyorum.
sabahları kayısı + ılık suyu denicem bakalım aşırı derecede kabızlık var bende
Günaydın
Bende birazdan kan testi için gidecem bakalım sonuc ne çıkacak[/QU
senindemi ikinci testin
günaydın hanımlar ,
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri uykularımdan oldum çok sık uyanıyorum heyecan mı yaptım acaba :)
bu arada kızlar perşembe günü 193 çıkmıştı ilk test bugün tekrar yaptırcam aynı saat olması şartmı dayanamıyorum
çok endişeliyim
Canim benim de tup bebek hafta hesabi farkli oluyor bizde son adet tarihine gore degil de transfer tarihine hatta 5.gun transferiyse blastokist tarihine gore hesapliyor.bak burdan hesaplayabilirsin TÜP BEBEKTE GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMAbenim tüpbebek olunca hesaplamayı sapıttım benben daha adet gününe gelmedim bile bat 6 ocak dünkü değerim 34,4
Canim benim hic belirtim yok.simdilik rahatimkızlar mide bulantınız var mı?
Canim gece yatmadan 5-6tane kayisi ye uzerine su ic yat sabaha kadar etkisini gosteriyor.gun icinde yediginin cok faydasi yak.bir de aci seviyorsan aci biber tursusu ye canim o da tuvalete cikariyor.sabahları kayısı + ılık suyu denicem bakalım aşırı derecede kabızlık var bende
ilk testim ikinciyi yapmam büyük ihtimalle düşeceği varsa 1500 lerden de düşüyorGünaydın
Bende birazdan kan testi için gidecem bakalım sonuc ne çıkacak[/QU
senindemi ikinci testin
İlk Randevum 2 hafta sonra
O zaman belli olur zaten
bende kan pıhtılaşması var canım
her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Düşün kelimesini duyunca bile içim acıyor allah'ım kimseye yaşatmasınbende sabırsızlıkla bekliyorum 14.ünde kalp atışları için gidcem inşallh duyarız..
buarada bişey sorcam kızlar benim bulantım vs olmuyor yaw sadece sol kasığımda bir sızı oluyor bide bacağımda öle şiddetli bir belirtim de yok :S sizin belirtileriniz nasıl ...
canım benimki 100 lerdeyken 2 gün sonra 500 leri geçmiş şaştım kaldım.. salı gidicem bakalım kese görünecek mi..:18: bir de bu kese boş mu dolu mu anlaşıldı mı sende şu an.. ben de devlet hastanesine gidiyorum ama yakın olduğu için.. uzak da olsa hastanemi bulup devamlı bir doktorum olsun istiyorum..
yok canım kalp atışının olup olmadığıyla ilgili bişey demedi 2 hafta sonra bakılacakmış. sadece beslenme borusu varmış onu gördüm dedi. yalnız dün ultrasondan sonra bişey yoktu ama akşam 2-3 damla kan geldi çok korktum, böyle olan varmı kızlar akşam olduğu için hastaneyi arayamadım. Oyüzden 7/24 ulaşabileceğim bir doktor istiyorum
benimde yle aşırı belirtim fln yok. sadece göğüslerimde dolgunluk var biraz şişti gibi. ama ağrı yada acı yok.
bazende kasığımda batma oluyor. çok ayakta durursamda belim ağrıyor. ama bulantı fln yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?