2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sabahları kayısı + ılık suyu denicem bakalım aşırı derecede kabızlık var bende

günaydın eylül anneleri
bhcg değerleri herkeste farklılık gösterebilen bir değerdir o nedenle pek kimseyle kıyaslamayın kendinizi
için rahat etmiyorsa doktora sık gidin doktora gitmek kötü birşey değil sonuçta
ben geçen hafta gittim bu hafta yine gidicem her hafta takılıyoz doktor beni kovana kadar
tablo için de canım özel mesaj ben henüz atamıyorum mesaj sayım 100e ulaşmadığı için
ancak ayrı bir başlık açıp toplu bilgi edinebiliriz
tabloda ben de yardımcı olabilirim sorun değil

canım benim kayısıları akşamdan oda sıcaklığındaki 1 bardak suyun içine koy
sabah kalkınca suyu iç kayısıları da ye öyle daha etkili oluyor tecrübeyle sabit

günaydın hanımlar ,

ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri uykularımdan oldum çok sık uyanıyorum heyecan mı yaptım acaba :)
bu arada kızlar perşembe günü 193 çıkmıştı ilk test bugün tekrar yaptırcam aynı saat olması şartmı dayanamıyorum
çok endişeliyim

Günaydın
Bende birazdan kan testi için gidecem bakalım sonuc ne çıkacak

canım aynı saat şart değil tabiki
strese sokma kendini en uzak olman gereken şey o çünkü

benim tüpbebek olunca hesaplamayı sapıttım ben ben daha adet gününe gelmedim bile bat 6 ocak dünkü değerim 34,4
Canim benim de tup bebek hafta hesabi farkli oluyor bizde son adet tarihine gore degil de transfer tarihine hatta 5.gun transferiyse blastokist tarihine gore hesapliyor.bak burdan hesaplayabilirsin TÜP BEBEKTE GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMA
kızlar mide bulantınız var mı?
Canim benim hic belirtim yok.simdilik rahatim

Canim gece yatmadan 5-6tane kayisi ye uzerine su ic yat sabaha kadar etkisini gosteriyor.gun icinde yediginin cok faydasi yak.bir de aci seviyorsan aci biber tursusu ye canim o da tuvalete cikariyor.

mrhb arkadaşlar galiba bende eylül annesi olacam batım 10 ocak ama benim kahwerengi kanamam oldu diye 2 ocakta gittim doktora değerim 29 du 4 ocakta yine gittim değerim 85 oldu çok şükür ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı die doktorum tedbir amaçlı progestoronla coraspirin werdi. folidoce zaten kullanıyodum .. 2 hafta sonra bidaha gel dedi bakalım allah büyüktür... o yüzden hamilelik takwimi yapmadım henüz haftasını bile bilmiyorum daaha.. hepizinizden dualrınızı bekliyorum .allah nasip ederse hamileliğimi sizinle burda geçirmek istiyorum.. hepinize güzel sağlıklı doğumlar sağ salim kucağınıza almanız dileğiyle :)

Düşün kelimesini duyunca bile içim acıyor allah'ım kimseye yaşatmasın bende sabırsızlıkla bekliyorum 14.ünde kalp atışları için gidcem inşallh duyarız..
buarada bişey sorcam kızlar benim bulantım vs olmuyor yaw sadece sol kasığımda bir sızı oluyor bide bacağımda öle şiddetli bir belirtim de yok :S sizin belirtileriniz nasıl ...

benimde yle aşırı belirtim fln yok. sadece göğüslerimde dolgunluk var biraz şişti gibi. ama ağrı yada acı yok.
bazende kasığımda batma oluyor. çok ayakta durursamda belim ağrıyor. ama bulantı fln yok

yok canım kalp atışının olup olmadığıyla ilgili bişey demedi 2 hafta sonra bakılacakmış. sadece beslenme borusu varmış onu gördüm dedi. yalnız dün ultrasondan sonra bişey yoktu ama akşam 2-3 damla kan geldi çok korktum, böyle olan varmı kızlar akşam olduğu için hastaneyi arayamadım. Oyüzden 7/24 ulaşabileceğim bir doktor istiyorum

vajinal ultrasonla mı baktı. belki ondandır

Merhaba arkadaslar,

Bende eylul annesi olacam heralde
Uc tane test yaptim, hepsi positif.
Carsambq doktora gidecegim ve o zaman yedini haftada olacam insallah

Benimde aynı öle arkadaşım sürekli kusup tansiyonu düşüyordu bi ara kendimden süpelendim demekki sadece ben değiilm böle içim rahatladı
ben vijinal ultrasonda gördüm keseyi ama işte ilk annelik güdüsü böle bişy dememki şimdi annemi daha ii anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…