• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:9: İlahii!!! Valla süpersin yaaa....Sabah sabah güzel güldüm. Bebeğim de keyiflenmiştir şimdi :46:
Haklısın şeker.Hırsız çocuklarını artık pembe lekelerinden teşhis edebiliriz :33:

:1::1::1::1: hele şu hortumcuların çocukları jet fadılın falan :)) çocuk kıpkırmızı geezmeli :9::9::9::9::9::9:

ne güzel bebişinde gülsün sende gül
zaten annenin psikolojisi çok önemli bebek için, ben ilk gebeliğimi çok rahat çok stressiz geçirdim ve oğlumda doğduğunda sakin bi çocuktu anne ne kadar stresli olursa bebekte doğduğunda o kadar zalim oluyor diye düşünüyorum hatta benim sütümden bile geçerdi sinirim ben sinirli stersli olduğum gün oğlum gece uyumaz huzursuz olurdu daha bi kaç aylıkken o yüzden siz rahat olun şimdi doğum sonrası rahat edin:4::4::4::4::4:

evet banada ne olur ne olmaz dıye verdı ama benım gebelık bel agrılarıyla kasık agrılarıyla basladı. o sebebple sonra keske dememek ıcın vermıstı ben 1 tane kullandım ama cok agır geldı bna.. kullanmadım.ve bel problemım oldugu ıcın orayı etkıledıgını duundum.. dr ye gıtıgımde . keseyı görunce gerek yok kese olusmus dedı. ınsallah kullanmak zorundada kalmak cok agır bır ılac 4 saat kendıme gelemedım. ben zaten ılac kullanamıyorum yapısal olarak cok etkılıyor. ılac kulancam dıye cok tırsıyorum :(

evet çok başdönmesi ve uyku yapıyor
ben iki tane alıyorum,
ikisinde gece yatmadan alıp yatıyorum

Bebişi kaybettik, tutunamadı yavrucak :(

üzülme demek boş tbiki üzülüyosundur ama inan hayırlısı bende şuan ne olduğumu bilmiyorum kanamam devam ediyo herşey cuma günü belli olucak belkide bebeğim zaten şuan benimle değil ama inan hep hayırlısı diyorum. ileriki aylarda onu hissettiğim aylarda beni bırakıp gitse çok çok üzülürüm ama şuan alışabilirim ve biliyorumki allaha şükür zor da olsa hamile kalabiliyorum.

Günaydın Eylül anneleri

Çok kötü uykum var allahım uykusuzluk çok zor dayanamıyorum bence edvletin hamilelere ilk 3 ay geç gelme uyuma hakkı gibi birşeyler tanıması lazım :(

canım yanlış bilmiyorsam bir gebe günde en çok 7,5 saat çalışabilirmiş yasada böyle diye biliyorum gebe talep ederse üstelerine örneğin 10 saat olan mesaiden 7,5 saat yaparak geçirebilir günlerini tabi bunu kabul edebilecek özel sektör varmı onu bilemem

canım yanlış bilmiyorsam bir gebe günde en çok 7,5 saat çalışabilirmiş yasada böyle diye biliyorum gebe talep ederse üstelerine örneğin 10 saat olan mesaiden 7,5 saat yaparak geçirebilir günlerini tabi bunu kabul edebilecek özel sektör varmı onu bilemem

doğru olan o onu bende biliyorum ama özel sektörde hangi iş veren kabul edicek devlet bi kural koyuyorsa bence denetlemeli bunları

günaydın kızlar,
midesi bulananları görünce diyorum gerçekten bende bir gariplik var. hamile kaldım kalalı, hatta hamile olduğumu daha bilmeden doymak bilmiyorum. sabah 2 dilim kepek ekmeği arasında 1 peynirli yumurta, 1 muz, 1 prebiotik yoğurt, 1 bardak ayran içtim bana mısın demedi hala açım, hala açımmm :(((

ne kadarlık gebesin ki canım benim tahminen 8 haftam yeni başladı. ne güzel bulanmıyor diye seviniyordum.

:1::1::1::1: hele şu hortumcuların çocukları jet fadılın falan :)) çocuk kıpkırmızı geezmeli :9::9::9::9::9::9:

ne güzel bebişinde gülsün sende gül
zaten annenin psikolojisi çok önemli bebek için, ben ilk gebeliğimi çok rahat çok stressiz geçirdim ve oğlumda doğduğunda sakin bi çocuktu anne ne kadar stresli olursa bebekte doğduğunda o kadar zalim oluyor diye düşünüyorum hatta benim sütümden bile geçerdi sinirim ben sinirli stersli olduğum gün oğlum gece uyumaz huzursuz olurdu daha bi kaç aylıkken o yüzden siz rahat olun şimdi doğum sonrası rahat edin:4::4::4::4::4:

Bak buna ben de inanıyorum. Ben ilk hamileliğimde plasenta previa tanısıyla 4. aydan itibaren yattım.Gezmek, yüzmek, yürüyüş, herşey yasaklandı. Onca olumsuz duygulara yoksunluklara rağmen oğlumla bol bol konuştum, göbüşümü stres topu gibi kullanıp her gerildiğimde okşadım. Yani hamileliğimi mümkün olduğunca pozitif, olumlu duygular içinde...huzurla geçirmeye çalıştım. Nazar değmesin oğlum da o kadar uyumlu bi bebekti ki anlatamam. Ben ilk 6 ay haricinde öyle gece uykusuzlukları nedir bilmem. Sakin bir bebeğim oldu. İlk 6 ay gaz sancılarımız olurdu arada...ki o da erkek bebekte çok normal.

tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yokkk

Bak buna ben de inanıyorum. Ben ilk hamileliğimde plasenta previa tanısıyla 4. aydan itibaren yattım.Gezmek, yüzmek, yürüyüş, herşey yasaklandı. Onca olumsuz duygulara yoksunluklara rağmen oğlumla bol bol konuştum, göbüşümü stres topu gibi kullanıp her gerildiğimde okşadım. Yani hamileliğimi mümkün olduğunca pozitif, olumlu duygular içinde...huzurla geçirmeye çalıştım. Nazar değmesin oğlum da o kadar uyumlu bi bebekti ki anlatamam. Ben ilk 6 ay haricinde öyle gece uykusuzlukları nedir bilmem. Sakin bir bebeğim oldu. İlk 6 ay gaz sancılarımız olurdu arada...ki o da erkek bebekte çok normal.

kesinlikle haklısın zaten bence bu bilimsel bişi bence ayrıca hurafe falanda değil, çok şükür hiç bir hurafeye inanmam :37::37::37::37::37::37::37:

tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yokkk

ah canım nasılda içten yookk demişsin :))

ALLAH sabır versin arkadaşım
sağolun kızlar cevaplarınız ıçın. belkı banada verir bılemem cuma gıdıcem. bende hafıf sarı akıntı oluyo 2 gundur nedense

HERKESE MERHABALARRR.

kayıp yaşayan arkadaşlarım cok cok sabır diliyorum.
Rabbim en kısa zamanda dindirsin bu acınızı yenisiyle sizi yeniden anne adayı olmayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle..

kızlar yaa aranızda prulutın iğne kullanan varmı.
bu iğneninde içeriği progestan mış.
ben 4 günde bir bu iğneden vurduruyorum.
doktorum önlem amaçlı kullandırıyo sanırım..
çok şükür kanamam falan olmadı Rabbim'e milyonlarca kez şükürler olsun.
bi süre kullanıcaz dedi daha ne kadar kullancam hiç bir fikrim yok.

yaa bu leke konusuna bende bi iinanıyorum bi inannmıyorum.geçen gün manavda çilek elledim ve sanırım bi kaç yerime elim değdi.
ne kadar inanmasamda acaba olurmu demeden de edemiyorum..

bulantı olayına gelince kzımda da ne bi kere midem bulandı ne de bi öğürme kusma yaşadım. ( yalan olmasın sadece bir kez kusmustum oda üşüttüğüm içindi :1: )
bende zaman zaman midesi bulananlara imrenmiyo değilim hani :23::23:

ALLAH sabır versin arkadaşım
sağolun kızlar cevaplarınız ıçın. belkı banada verir bılemem cuma gıdıcem. bende hafıf sarı akıntı oluyo 2 gundur nedense

canım sarı akıntı rahim tıkacı canım fetu zamarar görmesin diye ondan oluyo akıntı kaygı etme olması gerek zaten

Back
X