Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişi kaybettik, tutunamadı yavrucak![]()
İlahii!!! Valla süpersin yaaa....Sabah sabah güzel güldüm. Bebeğim de keyiflenmiştir şimdi
![]()
Haklısın şeker.Hırsız çocuklarını artık pembe lekelerinden teşhis edebiliriz![]()
evet banada ne olur ne olmaz dıye verdı ama benım gebelık bel agrılarıyla kasık agrılarıyla basladı. o sebebple sonra keske dememek ıcın vermıstı ben 1 tane kullandım ama cok agır geldı bna.. kullanmadım.ve bel problemım oldugu ıcın orayı etkıledıgını duundum.. dr ye gıtıgımde . keseyı görunce gerek yok kese olusmus dedı. ınsallah kullanmak zorundada kalmak cok agır bır ılac 4 saat kendıme gelemedım. ben zaten ılac kullanamıyorum yapısal olarak cok etkılıyor. ılac kulancam dıye cok tırsıyorum![]()
Günaydın Eylül anneleri
Çok kötü uykum var allahım uykusuzluk çok zor dayanamıyorum bence edvletin hamilelere ilk 3 ay geç gelme uyuma hakkı gibi birşeyler tanıması lazım![]()
canım yanlış bilmiyorsam bir gebe günde en çok 7,5 saat çalışabilirmiş yasada böyle diye biliyorum gebe talep ederse üstelerine örneğin 10 saat olan mesaiden 7,5 saat yaparak geçirebilir günlerini tabi bunu kabul edebilecek özel sektör varmı onu bilemem
günaydın kızlar,
midesi bulananları görünce diyorum gerçekten bende bir gariplik var. hamile kaldım kalalı, hatta hamile olduğumu daha bilmeden doymak bilmiyorum. sabah 2 dilim kepek ekmeği arasında 1 peynirli yumurta, 1 muz, 1 prebiotik yoğurt, 1 bardak ayran içtim bana mısın demedi hala açım, hala açımmm((
hele şu hortumcuların çocukları jet fadılın falan :)) çocuk kıpkırmızı geezmeli
ne güzel bebişinde gülsün sende gül
zaten annenin psikolojisi çok önemli bebek için, ben ilk gebeliğimi çok rahat çok stressiz geçirdim ve oğlumda doğduğunda sakin bi çocuktu anne ne kadar stresli olursa bebekte doğduğunda o kadar zalim oluyor diye düşünüyorum hatta benim sütümden bile geçerdi sinirim ben sinirli stersli olduğum gün oğlum gece uyumaz huzursuz olurdu daha bi kaç aylıkken o yüzden siz rahat olun şimdi doğum sonrası rahat edin![]()
canım yanlış bilmiyorsam bir gebe günde en çok 7,5 saat çalışabilirmiş yasada böyle diye biliyorum gebe talep ederse üstelerine örneğin 10 saat olan mesaiden 7,5 saat yaparak geçirebilir günlerini tabi bunu kabul edebilecek özel sektör varmı onu bilemem
Bak buna ben de inanıyorum. Ben ilk hamileliğimde plasenta previa tanısıyla 4. aydan itibaren yattım.Gezmek, yüzmek, yürüyüş, herşey yasaklandı. Onca olumsuz duygulara yoksunluklara rağmen oğlumla bol bol konuştum, göbüşümü stres topu gibi kullanıp her gerildiğimde okşadım. Yani hamileliğimi mümkün olduğunca pozitif, olumlu duygular içinde...huzurla geçirmeye çalıştım. Nazar değmesin oğlum da o kadar uyumlu bi bebekti ki anlatamam. Ben ilk 6 ay haricinde öyle gece uykusuzlukları nedir bilmem. Sakin bir bebeğim oldu. İlk 6 ay gaz sancılarımız olurdu arada...ki o da erkek bebekte çok normal.
tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yokkk
ALLAH sabır versin arkadaşım
sağolun kızlar cevaplarınız ıçın. belkı banada verir bılemem cuma gıdıcem. bende hafıf sarı akıntı oluyo 2 gundur nedense
canım sarı akıntı rahim tıkacı canım fetu zamarar görmesin diye ondan oluyo akıntı kaygı etme olması gerek zaten