vajinal ultrasonla mı baktı. belki ondandır
evet 12. haftaya kadar alttan bakıcaz dedi, sizin karından mı baktı
Alttan ultrason olunca hep anama olabiliyormus cnm, bir yerde okudum bunu.
evet karından baktı. çok gerekmedikçe bakmıyor benimkisi alttan
aslında bir çoğumuz büyük olasılıkla ağustos annesi olacağız. ama sat'a göre eylül tabi. son gününe kadar bekleyen bebek çok az çünkü:)
Kesinlikle haklisin
Sen kalp atisltini duydun mu?
Ben insallah carsamba duyacam
Cok heycanliyiiiiimmmmmm
Bende carsamba 6+0 olacam :)
Canim bu defa herşey yolunda gidecek. Merak etme. Bende artık metre birşey okumayacagima karar verdim.
Herşey güzel olacak :)
Bazıları bu dönemde kalp atışlarınıda duyarlarmış.
Sende geriye dönük bakma canim. O dönem geçti.
inşallah. allah büyük bekleyeceğiz yapacak bir şeyimiz yok
Kimsenin bebeğine birşey olmasınn, hepimizin bebişleri normal ultrasonla görülsünnn kalpleri pıtır pıtır atsınnüzülmesin anneler amin!! Bende çok heyecanlıyım süpriz bebeğimi görmek kalbinin sesini duymak istiyorum. Pazartesi gününü iple çekiyorum. offf şu kasık ağrılarım olmasa herşey mükemmel...
benimde 1 bucukta:)
ooo arkadaşlar maşallh size hızınıza yetişemedim.geçmişi okudum , kaynatmışsınız bakıyorumda
kızlar ben acaip uykucu bir insan oldum.sürekli uykum varkese için acele etmek istemiyorum.haftya perşembe yada cuma gideyim diyorum.bir taraftan da çok merak ediyorum ama sanırırm sabredeceğim.içim hiç rahat değil.sağlıklı olduğunu bi duysam bi görsem dünyalar benim olacak.tabi bebeişimi düşünerek negatif düşüncelerden uzak durmaya özen gösteriyorum. hesaplarıma göre haftaya cuma gidersem 5+5 olacak.gözükür bebeişimde inşallh
inş. hiçbi şey olmıcak cnm bu sefer, içini ferah tut.mrhb arkadaşlar galiba bende eylül annesi olacam batım 10 ocak ama benim kahwerengi kanamam oldu diye 2 ocakta gittim doktora değerim 29 du 4 ocakta yine gittim değerim 85 oldu çok şükür ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı die doktorum tedbir amaçlı progestoronla coraspirin werdi. folidoce zaten kullanıyodum .. 2 hafta sonra bidaha gel dedi bakalım allah büyüktür... o yüzden hamilelik takwimi yapmadım henüz haftasını bile bilmiyorum daaha.. hepizinizden dualrınızı bekliyorum .allah nasip edersehamileliğimi sizinle burda geçirmek istiyorum.. hepinize güzel sağlıklı doğumlar sağ salim kucağınıza almanız dileğiyle :)
aynı şekildeyim ben de:13:benimde yle aşırı belirtim fln yok. sadece göğüslerimde dolgunluk var biraz şişti gibi. ama ağrı yada acı yok.
bazende kasığımda batma oluyor. çok ayakta durursamda belim ağrıyor. ama bulantı fln yok
alttan baktığı içindir o 1-2kan damlası cnm endişelenmeevet 12. haftaya kadar alttan bakıcaz dedi, sizin karından mı baktı
bende çarşamba gidicem tekrar. o zaman tam 6+0 haftalık oluyor. kalp atışını duyamasam bile en azından kesenin içinde oluşumunu görebilirim sanırım.
bu bnm ikinci gebeliğim ilkinin kalp atışlarını duymadım hiç. aldırmak zorunda kaldık, o yuzden endişeliyim tabi. her kontrol öncesi tansıyonum cıkıyor.
inş. hiçbi şey olmıcak cnm bu sefer, içini ferah tut.
kızlar benide alırmısınız aranıza.....uzun uğraşlar sonunda ilk aşılamam tuttu ve hamileyimmmmmm.....(sat 04.12.12 kilo 45 yaş 24 ilk bebiş)
slm kizlarrr bende yeni hamisler arasindayim
EYLUL annelerinden biri olucam allah nasip ederse insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?