2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aslında bir çoğumuz büyük olasılıkla ağustos annesi olacağız. ama sat'a göre eylül tabi. son gününe kadar bekleyen bebek çok az çünkü:)

Son düzenleme:
aslında bir çoğumuz büyük olasılıkla ağustos annesi olacağız. ama sat'a göre eylül tabi. son gününe kadar bekleyen bebek çok az çünkü:)

Kesinlikle haklisin
Sen kalp atisltini duydun mu?
Ben insallah carsamba duyacam
Cok heycanliyiiiiimmmmmm

Kesinlikle haklisin
Sen kalp atisltini duydun mu?
Ben insallah carsamba duyacam
Cok heycanliyiiiiimmmmmm

bende çarşamba gidicem tekrar. o zaman tam 6+0 haftalık oluyor. kalp atışını duyamasam bile en azından kesenin içinde oluşumunu görebilirim sanırım.
bu bnm ikinci gebeliğim ilkinin kalp atışlarını duymadım hiç. aldırmak zorunda kaldık, o yuzden endişeliyim tabi. her kontrol öncesi tansıyonum cıkıyor.

Bende carsamba 6+0 olacam :)

Canim bu defa herşey yolunda gidecek. Merak etme. Bende artık metre birşey okumayacagima karar verdim.
Herşey güzel olacak :)

Bazıları bu dönemde kalp atışlarınıda duyarlarmış.

Sende geriye dönük bakma canim. O dönem geçti.

inşallah. allah büyük bekleyeceğiz yapacak bir şeyimiz yok

Kimsenin bebeğine birşey olmasınn, hepimizin bebişleri normal ultrasonla görülsünnn kalpleri pıtır pıtır atsınn üzülmesin anneler amin!! Bende çok heyecanlıyım süpriz bebeğimi görmek kalbinin sesini duymak istiyorum. Pazartesi gününü iple çekiyorum. offf şu kasık ağrılarım olmasa herşey mükemmel...

inşallah. allah büyük bekleyeceğiz yapacak bir şeyimiz yok

Aynen carsamba saat kacta gideceksin cnm?
Beim randevum saat bir de.
Carsamba iyi haberlerimizle bulusacagiz

Amiiiinnnnnn
Sende pazartesi mi gidiyorsun?
Aykskandim, pazarteye az kaldi

ooo arkadaşlar maşallh size hızınıza yetişemedim.geçmişi okudum , kaynatmışsınız bakıyorumda
kızlar ben acaip uykucu bir insan oldum.sürekli uykum var kese için acele etmek istemiyorum.haftya perşembe yada cuma gideyim diyorum.bir taraftan da çok merak ediyorum ama sanırırm sabredeceğim.içim hiç rahat değil.sağlıklı olduğunu bi duysam bi görsem dünyalar benim olacak.tabi bebeişimi düşünerek negatif düşüncelerden uzak durmaya özen gösteriyorum.hesaplarıma göre haftaya cuma gidersem 5+5 olacak.gözükür bebeişimde inşallh

benimde 1 bucukta:)

Ay süper
Ayni anda haberdar olacaz hemen hemen

Kesinlikle cumaya kadar bekle canim. Benim doktorum yedinci haftadan itibaren aliyor, yani aslinda pazartesine kadar beklesen daha iyi olur. Gidipte birsey görememek var sonra cnm.
Ama keseyi erken görenlerde var tabbisi
Bide kalp atislarini duyabilirmisiz

inş. hiçbi şey olmıcak cnm bu sefer, içini ferah tut.
aynı şekildeyim ben de:13:
evet 12. haftaya kadar alttan bakıcaz dedi, sizin karından mı baktı
alttan baktığı içindir o 1-2kan damlası cnm endişelenme

ama alttan bakmasına gerek yoktuaslında, benim dün 4+4 olmasına rağmen karnımdan baktı ve de gördü keseyi

allah korusun sakın kötü düşünme, ben de seninle aynı nedenden kürtaj oldum çok zordu biliyorum o yüzden aynı endişeleri ben de yaşıyorum, ama inşallah bi şey olmıcak bu sefer

kızlar benide alırmısınız aranıza.....uzun uğraşlar sonunda ilk aşılamam tuttu ve hamileyimmmmmm.....(sat 04.12.12 kilo 45 yaş 24 ilk bebiş)

kızlar ben bu profil yazılarının altında yazan hamilelik takviminden yapmak istiyorum ama yapamadım yaa...yardımcı olurmusunuz

slm kizlarrr bende yeni hamisler arasindayim
EYLUL annelerinden biri olucam allah nasip ederse insallah

kızlar benide alırmısınız aranıza.....uzun uğraşlar sonunda ilk aşılamam tuttu ve hamileyimmmmmm.....(sat 04.12.12 kilo 45 yaş 24 ilk bebiş)

slm kizlarrr bende yeni hamisler arasindayim
EYLUL annelerinden biri olucam allah nasip ederse insallah

tebrikler bayanlar allah kucağımıza alacağımız günleride nnasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…