kızlar ben bu profil yazılarının altında yazan hamilelik takviminden yapmak istiyorum ama yapamadım yaa...yardımcı olurmusunuz
kızlar ben bu profil yazılarının altında yazan hamilelik takviminden yapmak istiyorum ama yapamadım yaa...yardımcı olurmusunuz
bence oldukça ii bi haberçünkü geçen hamileliğimde de 3.gün baktırmıştım kana, 319 çıkmıştı o zaman bundan daha düşüktü yani.
ikiz mi gelio yoksaaaa, baya yüksek çünkü değerin
ne zamandı kontrolün, bence çok beklemene gerek yok
hanımlarr ilk sayfada istenen bilgilerinizi mesajla bekliyorum
ara sayfalara yazılanları kaçırabilirim mesajla ulaştırısanız sevinirim,
sabahları kayısı + ılık suyu denicem bakalım aşırı derecede kabızlık var bende
Geçmişe baktım :) güzel haberi yeni alan birkaç anne adayı daha gelmiş sayfaya :) cümleten hayırlı olsun arkadaşlar. Sağlıklı bir gebelik kolay bir doğum diliyorum hepimize aminnnnn :) Bu arada mesaj atabiliyormuyum bakmadım.. üste yazdım bilgilerimi :)
Mail atin demis cnm
Aynen carsamba saat kacta gideceksin cnm?
Beim randevum saat bir de.
Carsamba iyi haberlerimizle bulusacagiz
Amiiiinnnnnn
Sende pazartesi mi gidiyorsun?
Aykskandim, pazarteye az kaldi
ooo arkadaşlar maşallh size hızınıza yetişemedim.geçmişi okudum , kaynatmışsınız bakıyorumda
kızlar ben acaip uykucu bir insan oldum.sürekli uykum varkese için acele etmek istemiyorum.haftya perşembe yada cuma gideyim diyorum.bir taraftan da çok merak ediyorum ama sanırırm sabredeceğim.içim hiç rahat değil.sağlıklı olduğunu bi duysam bi görsem dünyalar benim olacak.tabi bebeişimi düşünerek negatif düşüncelerden uzak durmaya özen gösteriyorum. hesaplarıma göre haftaya cuma gidersem 5+5 olacak.gözükür bebeişimde inşallh
bizim bebislerin hepsi BASAK burcu olucak gibi
Eşimle pazartesi gidelim dedik. ben yurtdışındayım :/ hiç güvenemiyorum buradaki doktorlara yaa. ya gidersek te göremezsem diye de evham yapıyorum....
Keseyyi görmekten bahsediyorsanız beta hcg ölçtürün 1500ü geçinde görünüyormuş sanırım tam bilmiyorum. Yeterliyse gidip görürsünüz zaten :) hayırlı olsn.
Keseyyi görmekten bahsediyorsanız beta hcg ölçtürün 1500ü geçinde görünüyormuş sanırım tam bilmiyorum. Yeterliyse gidip görürsünüz zaten :) hayırlı olsn.
bizim bebislerin hepsi BASAK burcu olucak gibi
Canım :) bugün kana baktırdık yine 2200küsür çıktı çok şükür. Böyle görünce tabi hemen doktora koştum bakalım dedi :) Normalde önümüzde çarşambaydı keseyi görmek için çağrıldığım randevu.. Ama paniğim sayesinde rahat nefes almış oldum. Bugün keseyi gördük minicikkkk nokta kadar. İkiz olsa söylerdi canımkeşke öyle olsaydı isterdim yani :)) ama olsun.. Bu arada dün vitamin verdi doktor diye yazmıştın yalnış hatırlamıyorsam bana vermedi kendimmi alsam bu iyimi kötümü varmı bir fikrin?
29 aralıkta kan degerim 633tü aradan 1 hafta geçti. 2000 olmuştur diye düşünüyorum. bildigim kadarıyla hcg degeri her gün katlanarak artıyormuş.
banada doktoruum değer 2000lerdeyse gözükür kese dedii .. hayırlısı tabi :)
29 aralıkta kan degerim 633tü aradan 1 hafta geçti. 2000 olmuştur diye düşünüyorum. bildigim kadarıyla hcg degeri her gün katlanarak artıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?