2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bu profil yazılarının altında yazan hamilelik takviminden yapmak istiyorum ama yapamadım yaa...yardımcı olurmusunuz

kullanici kontrol panelinden profil duzenleye gir alt tarafta bebegin muhtemelen dogacak zamanini yazip kaydettinmi tammdir arkdasim

Son düzenleme:

Canım :) bugün kana baktırdık yine 2200küsür çıktı çok şükür. Böyle görünce tabi hemen doktora koştum bakalım dedi :) Normalde önümüzde çarşambaydı keseyi görmek için çağrıldığım randevu.. Ama paniğim sayesinde rahat nefes almış oldum. Bugün keseyi gördük minicikkkk nokta kadar. İkiz olsa söylerdi canım keşke öyle olsaydı isterdim yani :)) ama olsun.. Bu arada dün vitamin verdi doktor diye yazmıştın yalnış hatırlamıyorsam bana vermedi kendimmi alsam bu iyimi kötümü varmı bir fikrin?

hanımlarr ilk sayfada istenen bilgilerinizi mesajla bekliyorum

ara sayfalara yazılanları kaçırabilirim mesajla ulaştırısanız sevinirim,

Yaşım 24 :) 56 kiloyum. sat 1 aralık 2012 07.09.2013 dogum tarihi.. ilk bebeğimiz. Cinsiyet belli değil isimde belli değil :) istanbuldanım.

sabahları kayısı + ılık suyu denicem bakalım aşırı derecede kabızlık var bende

Bir bardak suyun içine kayısı atın akşamdan sabah kalkınca içinve yiyin yazdılmı bilmiyorum.yazınızı görünce söylemek istedim böylesi daha etkili. Birde kayısı günkurusu karısı daha iyi aklınızda olsun.

Geçmişe baktım :) güzel haberi yeni alan birkaç anne adayı daha gelmiş sayfaya :) cümleten hayırlı olsun arkadaşlar. Sağlıklı bir gebelik kolay bir doğum diliyorum hepimize aminnnnn :) Bu arada mesaj atabiliyormuyum bakmadım.. üste yazdım bilgilerimi :)

Mail atin demis cnm

Mail atin demis cnm

Amaneyyy bilgilerimi yazdım işte :)) sayfada vermişler bilgiler için.. bu arada herkes gezmelerdemi bugün :))) AŞK AŞKAŞK diye bir arkadaş vardı dün bebeği için doktora gitti kese için.. Ortadan kaybldu sonra kötü habermi aldı acaba.. hiçbirşey yazmamış gelir gelmez yazarım demişti

Aynen carsamba saat kacta gideceksin cnm?
Beim randevum saat bir de.
Carsamba iyi haberlerimizle bulusacagiz

Amiiiinnnnnn
Sende pazartesi mi gidiyorsun?
Aykskandim, pazarteye az kaldi

Eşimle pazartesi gidelim dedik. ben yurtdışındayım :/ hiç güvenemiyorum buradaki doktorlara yaa. ya gidersek te göremezsem diye de evham yapıyorum....

bende de aynı düşünceler var. olumlu düşünmeye zorluyorum kendimi. bir yandan da ya ikiz cıkarsa diye de geriliyorum. ben şu an 5+2yim pazartesi 5+4 olcam neredeyse 7 haftalık olmuş olacak bebişim. inşallah herşey güzeldir hayırlıdır. dış gebelikten bahsetti bir arkadaşım o da moralimi bozar gibi oldu. herkesle konusmamak lazım ya. hemen moralim bozuluveriyo.

bizim bebislerin hepsi BASAK burcu olucak gibi

Başak burcu olacak büyük ihtimal :) ama ben hiiiiiiç bilmiyorum başak burcu bebekler nasıl oluyor... Bilen varsa söylesin azıcık

Ve dün bir arada gördüm buralarda gören varmı arkadaşar askaskaskı? kötü birşey olduğundan süpheleniyorum allah korusun..

Eşimle pazartesi gidelim dedik. ben yurtdışındayım :/ hiç güvenemiyorum buradaki doktorlara yaa. ya gidersek te göremezsem diye de evham yapıyorum....

Keseyyi görmekten bahsediyorsanız beta hcg ölçtürün 1500ü geçinde görünüyormuş sanırım tam bilmiyorum. Yeterliyse gidip görürsünüz zaten :) hayırlı olsn.

Keseyyi görmekten bahsediyorsanız beta hcg ölçtürün 1500ü geçinde görünüyormuş sanırım tam bilmiyorum. Yeterliyse gidip görürsünüz zaten :) hayırlı olsn.

banada doktoruum değer 2000lerdeyse gözükür kese dedii .. hayırlısı tabi :)

29 aralıkta kan degerim 633tü aradan 1 hafta geçti. 2000 olmuştur diye düşünüyorum. bildigim kadarıyla hcg degeri her gün katlanarak artıyormuş.

kızlar vajinal ultrasondan korkmayın bu kadar Allah'ın izni ile bişey olmaz bebişlerimize sakıncalı bişey olsa doktorlar bakar mı hiç?üstelik iyi doktorlar 3 ay oluncaya kadar vajinal bakarmış.çünkü vajinal ultrason daha detaylı bilgi verirmiş.olası bir problemin tespiti daha kolay olurmuş.
bu arada bi arkadaşımızda bi kaç damla kanama olmuş.bunun vajinal utrasonla bi ilgisi yok.lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.bebek yerleşirken ufak tefek kanamalar lekelenmeler olabilir bunlar normal ama miktar artarsa hemen doktor aranmalı...

bizim bebislerin hepsi BASAK burcu olucak gibi

en sevdıgım burc lardan bırı :))

bence vıtamıne basla ben daha kontrole gıtmeden dr aradım bana folıc plasa basla dedı pazartesı ıns. gıdıcem bende ..

29 aralıkta kan degerim 633tü aradan 1 hafta geçti. 2000 olmuştur diye düşünüyorum. bildigim kadarıyla hcg degeri her gün katlanarak artıyormuş.

tatlım daha fazladır muhtemelen . 2 günde 2 katı oluyo değerler .. allahın izniyle keseni görmediysen görürsün :)))

banada doktoruum değer 2000lerdeyse gözükür kese dedii .. hayırlısı tabi :)

Doktorum bana 1000i gecince kese görünür demişti.Ama burada birçok defa 1500leri duydum :) sizinkide 2000ler demiş. mevzu karışık sanırım

Normal bir gebelikte 2günde 2kat artıyormuş. 29 aralık oo 1 hafta geçmiş 2000i geçmiştir bana sorarsınız.Benim perşembe günü 700küsürdü bugün 2200küsür. Bence gidin görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…