bence vıtamıne basla ben daha kontrole gıtmeden dr aradım bana folıc plasa basla dedı pazartesı ıns. gıdıcem bende ..
ayy titiz oolcaklar desenebizim bebislerin hepsi BASAK burcu olucak gibi
ımm güzel isim, ya da EylülHinihi evet kiz olursa basak koymayi düsünüyorum
Canım :) bugün kana baktırdık yine 2200küsür çıktı çok şükür. Böyle görünce tabi hemen doktora koştum bakalım dedi :) Normalde önümüzde çarşambaydı keseyi görmek için çağrıldığım randevu.. Ama paniğim sayesinde rahat nefes almış oldum. Bugün keseyi gördük minicikkkk nokta kadar. İkiz olsa söylerdi canımkeşke öyle olsaydı isterdim yani :)) ama olsun.. Bu arada dün vitamin verdi doktor diye yazmıştın yalnış hatırlamıyorsam bana vermedi kendimmi alsam bu iyimi kötümü varmı bir fikrin?
Folik asiti her gebe almalı zatenen sevdıgım burc lardan bırı :))
bence vıtamıne basla ben daha kontrole gıtmeden dr aradım bana folıc plasa basla dedı pazartesı ıns. gıdıcem bende ..
ayy çok sevindim gözün aydınn
yok vitamin diil folbiol ve progestan verdi eşim bugün almış akşam getirir.
bi daha ne zaman gidiceksin? folic vermediyse ve içmiosan biran önce başla. vitamin hakkında bişi diyemicem doktorun senden rutin testler ister onların sonucunda bi ilaç başlar bence onu beklemiştir
şuanki akşam yemeği menümü yaziim size
haşlanmış brokoli-ağzına kadar dolu bi tabak makarna-bi kase yoğurt
iidir dimi
şuanki akşam yemeği menümü yaziim size
haşlanmış brokoli-ağzına kadar dolu bi tabak makarna-bi kase yoğurt
iidir dimi
teşekkür ederimm. umarım birbirimize 9ay boyunca hep güzel haberler verip booolca sevinirizfolik asit alıcam yarın evet. Onun gibi progestanıda unutmuş olabilirmi :) araştırıp bakıyım onuda alırım olmadı. zararı olmaz zaten dğilmi? test falan yapmadı canım daha. bizi buayın 22sinde cagırdı kalp atışlarını duymak için ama bizim doktor biraz yayıyor galiba (zamanı bol keseden atıyor) malum keseyı grmek için önümüzdeki çarşamba çagırmıştı ben bugün gittim gördük çok şükür.Muhtemelen daha erken giderim..herşey yolundamı diye merak ediyor insan.. seni ne zaman cagırdı kalp atışları için?
İlk hamileliğimde 3. Ayda başlamıştımkizlar ne diycem catlak kremlerine 4. aydan itibaren mi baslaniyordu?
siz ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz?
İlk hamileliğimde 3. Ayda başlamıştım
Ama 6. Ayımdan itibaren çatır çatır çatladım
hergün kullandımhadi yaaa surekli kullanmadin mi?
hergün kullandım
arkadasim bi krem kullandi super bisey diyo doktoru onermis sadece 9.ayda cook ama cok az olusmus okadar
fazla belli olmuyomus bikini giyince filan bende doktoruma sorup ondan alcam
En bilinen çatlak kremi lierac
Ama yapiyla alakalı bence
progestan alma hayır bana doktorum önlem amaçlı verdi sanırım, sormayı akıl edememişim. kist falan var ya bende, e geçen seferden de bi kürtajım var heralde ondan verdi progestanıteşekkür ederimm. umarım birbirimize 9ay boyunca hep güzel haberler verip booolca sevinirizfolik asit alıcam yarın evet. Onun gibi progestanıda unutmuş olabilirmi :) araştırıp bakıyım onuda alırım olmadı. zararı olmaz zaten dğilmi? test falan yapmadı canım daha. bizi buayın 22sinde cagırdı kalp atışlarını duymak için ama bizim doktor biraz yayıyor galiba (zamanı bol keseden atıyor) malum keseyı grmek için önümüzdeki çarşamba çagırmıştı ben bugün gittim gördük çok şükür.Muhtemelen daha erken giderim..herşey yolundamı diye merak ediyor insan.. seni ne zaman cagırdı kalp atışları için?
afiyet olsunn, yoğurt ortak olmuş hepimizdebende bezelye-pilav-yogurt yedim bu aksam
artik haftada 2-3 kez balik yemege basliycam inanilmaz faydali
afiyet olsun yok yok karnım tok die heralde çekmediBenimde makarna (kuskus) yogurt canınız çekmesin bagetçekersede gidin hemen alın malum sizin canınız değilde mercimeklerin canı çekiyor olabilir
kizlar ne diycem catlak kremlerine 4. aydan itibaren mi baslaniyordu?
siz ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz?
kızlar ya afedersiniz ama benim akıntım çok az kahwe sarımsı ... ayrıca adetime war benim 10 u gibi olmam lazımdı normalde yerleşme kanamam olmuş benim kahweydi doktora gittim gebe çıktım işte ama o yerleşme kanaması 1-2 gün sürermiş uuzn sürenide warmış.doktorum kahweden korkma dedi burdada hep okuyorum ama elimde değil ne bilim düşünmedende edemiyorum ..progestanda içiyorum.. karnımın biyerinde özellikle arada bi ağrı oluyo normal mi sizce tam rahmimde ama azcık solda.sizde böle şeyler yaşayan oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?