2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bence vıtamıne basla ben daha kontrole gıtmeden dr aradım bana folıc plasa basla dedı pazartesı ıns. gıdıcem bende ..

Banada mantıklı geliyor.. doktorlarada pek güvenmiyorum allah biliyor. O kafa karışıklığıyla atlamış bile olabilir.Riske atmıyım alıyım yarın..

ask_ask_ask Canım bak yine burdasın dünde geldin hiçbirşey yazmadan gittin.. Doktora gidiyordun en son kötü habermi aldın ne oldu? paylaş hayatım herşey bizim için. Bu arada umarım kötü birşey yoktur. ama tavırların öyle hissettiriyor merak ediyorum seni iyimisin bir problem varmı görebildinmi bebişini?

Edit: şuan saat 19:52 ask ask ask ilk yazımdan sonra topikten yine çıkmış :) hiçbirşey anlamadım ama pes ediyorum. dalga geçiyor sanırım herneyse umarım sorun yoktur.

Son düzenleme:
bizim bebislerin hepsi BASAK burcu olucak gibi
ayy titiz oolcaklar desene
Hinihi evet kiz olursa basak koymayi düsünüyorum
ımm güzel isim, ya da Eylül

ayy çok sevindim gözün aydınn

yok vitamin diil folbiol ve progestan verdi eşim bugün almış akşam getirir.
bi daha ne zaman gidiceksin? folic vermediyse ve içmiosan biran önce başla. vitamin hakkında bişi diyemicem doktorun senden rutin testler ister onların sonucunda bi ilaç başlar bence onu beklemiştir

en sevdıgım burc lardan bırı :))

bence vıtamıne basla ben daha kontrole gıtmeden dr aradım bana folıc plasa basla dedı pazartesı ıns. gıdıcem bende ..
Folik asiti her gebe almalı zaten
Vitamin derken Elevit i kastetti sanırım
Bazı doktorlar vitamini vermeyebiliyor
Bazilarida ileriki haftalarda başlatıyor

şuanki akşam yemeği menümü yaziim size
haşlanmış brokoli-ağzına kadar dolu bi tabak makarna-bi kase yoğurt
iidir dimi

teşekkür ederimm. umarım birbirimize 9ay boyunca hep güzel haberler verip booolca seviniriz folik asit alıcam yarın evet. Onun gibi progestanıda unutmuş olabilirmi :) araştırıp bakıyım onuda alırım olmadı. zararı olmaz zaten dğilmi? test falan yapmadı canım daha. bizi buayın 22sinde cagırdı kalp atışlarını duymak için ama bizim doktor biraz yayıyor galiba (zamanı bol keseden atıyor) malum keseyı grmek için önümüzdeki çarşamba çagırmıştı ben bugün gittim gördük çok şükür.Muhtemelen daha erken giderim..herşey yolundamı diye merak ediyor insan..seni ne zaman cagırdı kalp atışları için?

şuanki akşam yemeği menümü yaziim size
haşlanmış brokoli-ağzına kadar dolu bi tabak makarna-bi kase yoğurt
iidir dimi

Benimde makarna (kuskus) yogurt canınız çekmesin baget çekersede gidin hemen alın malum sizin canınız değilde mercimeklerin canı çekiyor olabilir

kizlar ne diycem catlak kremlerine 4. aydan itibaren mi baslaniyordu?
siz ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz?

Doktoruna sormadan ilaç alma bence
Progestan düşüğe karşı veriliyor

kızlar ya afedersiniz ama benim akıntım çok az kahwe sarımsı ... ayrıca adetime war benim 10 u gibi olmam lazımdı normalde yerleşme kanamam olmuş benim kahweydi doktora gittim gebe çıktım işte ama o yerleşme kanaması 1-2 gün sürermiş uuzn sürenide warmış.doktorum kahweden korkma dedi burdada hep okuyorum ama elimde değil ne bilim düşünmedende edemiyorum ..progestanda içiyorum.. karnımın biyerinde özellikle arada bi ağrı oluyo normal mi sizce tam rahmimde ama azcık solda.sizde böle şeyler yaşayan oldumu?

Bende de ağrı oluyor
Dinlenince geciyor

arkadasim bi krem kullandi super bisey diyo doktoru onermis sadece 9.ayda cook ama cok az olusmus okadar
fazla belli olmuyomus bikini giyince filan bende doktoruma sorup ondan alcam

En bilinen çatlak kremi lierac
Ama yapiyla alakalı bence

En bilinen çatlak kremi lierac
Ama yapiyla alakalı bence[/QUOTE]

phytolastil ismi ayni sey mi?

progestan alma hayır bana doktorum önlem amaçlı verdi sanırım, sormayı akıl edememişim. kist falan var ya bende, e geçen seferden de bi kürtajım var heralde ondan verdi progestanı

22si çok geç bence de fazla uzun zaman vermiş heralde, ben 10 gün sonr gidicem, 14ünde yani, kalp atışlarını duyablirsem o zaman söylerim burada, ona göre sen de biraz erken gidersin
bende bezelye-pilav-yogurt yedim bu aksam
artik haftada 2-3 kez balik yemege basliycam inanilmaz faydali
afiyet olsunn, yoğurt ortak olmuş hepimizde

haftada 2-3yiyemem heralde ama 1 kere mutlaka yicem ben, çipura ve somon favorilerim
Benimde makarna (kuskus) yogurt canınız çekmesin baget çekersede gidin hemen alın malum sizin canınız değilde mercimeklerin canı çekiyor olabilir
afiyet olsun yok yok karnım tok die heralde çekmedi
kizlar ne diycem catlak kremlerine 4. aydan itibaren mi baslaniyordu?
siz ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz?

bilmem ki:26:henüz düşünmedim, ama yapıyla çok alakalı yaa, ne kadar kullansan da bazılarının çatlıcağı varsa illa ki çatlıo

hayrlı olsun..benm de olmştu kahverengi gbi akıntım..nerdeyse 4-5 gün sürdü az da olsa..şimdi yok şükür..bence ağrı da normal benm daha yeni yeni geçti o ağrılar..rahim büyüyor..vücut adet olamamanın şokunu yaşıyor..gaz da oluyor baya..hepsi bir arada olunca ağrı olmaması anormal bence ya..içini ferah tut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…