2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba dün kahverengi lekelenmem oldu 2 3 damla kadar ama kan gibi değildi iç çamaşırımın iç kısmını kirletmiş sadece. acile gittik bebeğin kalp atışları devam ediyordu. kanamada görülmüyor dedi. progestan iğne yapıldı her ihtimale karşı . gece leke felan gelmedi . bugün gün içindede gelmedi ama biraz önce baktığımda gene azcık bişi leke olmuştu. çok korkuyorum bişi olucak diye. yarın doktora gidicem

korkma yordunmu kendini biraz dinlen uzan bol su ic adet zamaninmi yada bebeginin kalp atislarida varmis iste ben ne kanamali hamilelikllere sahit oldum hepsinin bebegide kucaginda ama tedirgin olur insan bende yedinci haftaya kadar hep oluyordu gecti cok dikt etim cunku

yorunca sanırım geliyo ben bir gün yoruldum cok acık pembe gibi gelmişti. sonra gelmedi..gecenlerde yine yoruldugumda oldu ama internetten de okduguma göre yolk kesesinin görevi bitip plesantaya geçiyomus görev ozaman kanama olursa korkmayın yazıyodu ben gitmedim valla doktora ama bilmem bişi oldu mu

slm arkadaşlar benimde bugun kanamam oldu azönce doktora koştum hemen kalp atışı devam ediyo ama kanama gördu doktor bişey ayrılıyo dedi ama ben umutluyum dedi dikkat etmesi için hastaları gerekenden fazla söyluyoruz dedi 6 kilo su iç dedi progestanı 600 mg a çıkar dedi hiç yorulma dedi offff çok korkuyorum kızlarrrnolurrr bişey olmasın bebeğime öncekini kaybettim bunu koru yarabbimm kanamam hala var mide bulantım kesildi buda beni çok korkutuyo ağlamamk için zor tutuyorum kendimi

canım kötü şeyler düşünme lütfen. Allahın izniyle hiçbişey olmaz dualrım seninle canım

canım kötü şeyler düşünme lütfen. Allahın izniyle hiçbişey olmaz dualrım seninle canım

allah razı olsun burası da olmasa napıcaz bilmem kimse anlamıyo sanki beni burdaki arkadaşlardan başka az önce kalp atışlarını gördum rahatladım ama dun iş yapmıştım biraz ondanmı oldu acaba yerımden kımıldamıcam bidaha iş miş umrumda değil artık

canim korkma senin deddigin gibi gorumcemin dorduncu ayinda pembe kanamalari oldu bebek ayriliyor dendi progestann dozunu yukselti ve bol bol dinlendi simdi dokuzuncu ayinda darisi bizlere insallah yorma kendini

geçmiş olsun canım bugun hiç gelmemiş kanaman bu iyi bişey sanki doktoru ihmal etme bende aynı durumdayım senin içinde dua ediyorum hayırlısıyla gecicek inşallah

aynen canım 3 ay dişini sık iş üstün körü yap yüksek raflara falan uzanma agır kaldırma kendini asla yorma

Canım hiç kötu şeyler getirme aklına inşallah iyi olucak..

sağolun arkadaslar inşallah iyi olucak hissediyorum ben bebeğim tutunma evresindeymiş dedi zaten doktor tutunucak bana allahın izniyle inanıyorum ben kızlar

canımm mide bulantılarının kesildiği öyle bişey olcak anlamına gelmiyor.İçini ferah tut sen..Ben de 2 gündür kusmuyorum.Belirli bir süre sonra biticek zaten bu bulantılar.Aklına kötü şeyler getirme.Sakın ağır işte yapma .boşver sanki yaptıklarımız için madalyamı aldık.Hiç birşey senden ve bebeğinden önemli değil.Uzat ayaklarını yat uyu dinlen.sakın ağır kaldırma.Allah hepimizin bebişini korusun..

kalp atışları yerindeydi yarın tekrar gidicem sanırım biraz yoruldum :)

geçmiş olsun canım bugun hiç gelmemiş kanaman bu iyi bişey sanki doktoru ihmal etme bende aynı durumdayım senin içinde dua ediyorum hayırlısıyla gecicek inşallah

sanada çok geömiş olsun canım :) allahın izniyle bişey olmaz inşallah .. benimki kanama gibi değilde kahverengi leke gibiydi . 1 2 damla gibi yarın gidicem gelir gelmez tekrar yazarım canım üzme kendini :)

kalp atışları yerindeydi yarın tekrar gidicem sanırım biraz yoruldum :)

evet yoruldugundandir ben yedinci haftaya kadar akintim oldu kahverengi ama 10. haftamdayim ne is ne temizlik ne yemek hiccc bise yapmiyorum esim cok anlayisli herseyi kendi yapiyor :) ben sadece yiyip yatiyorum uc ay gecene kadar oyle olacak sonra yavas yavas hareketlenirim insallahh bol bol dinlen sende gecer hic korkma

bende dinlenicem artık dediğin gibi yatıyım azcık keyif yapıyım ...

sanada çok geömiş olsun canım :) allahın izniyle bişey olmaz inşallah .. benimki kanama gibi değilde kahverengi leke gibiydi . 1 2 damla gibi yarın gidicem gelir gelmez tekrar yazarım canım üzme kendini :)

amin canım inşallah bişey olmaz guzel haberlerini bekliyoruz çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…