yaa kızlar hiçkimsenin midesi bulanmıyomu ben mide bulantısından ölcem artık başımı kaldıramıyorum su içsem bulanıyo hiç bişey de yiyemyorum enterean bi bulantı oğurmuyorum ama içimde sanki bişeyler alabora oluyo yokmu kimsede bulantııııı[/QUOT
üç öğün kusuyorum valla çok zor bir durum insan çok halsiz kalıyo doktor 3 ay bitmeden ilaç veremem dedi 3 ayın bitmesini bekliyorum RABBİM herkesin yardımcısı olsun
benim doktorum ilaç verdi bugun acaba içmesemmi tedirgin oldum şimdi sen öyle yazıca ama bişey olcak olsa doktor veririmi kafam karıştı yaaa
teşekkürler arkadaşlar dün iş yaptım yordum kendimi belimin ağrısından öldüm, eşim anlamıyor ki. herkes kendini düşünüyor...
yalnız değilsin canım bende bugun iş yaptım artık eşim geldiğinde ilk sorduğu gömleklerim i utuledinmi oldu :)
senle ben aynıyız galiba. ben eşimi anlamıyorum aslında yardım eder, meraklanır, ne istersem yapar. ama bazende çok acımasız. dün baya yoruldum üstünede kendi istekleri!! sonra belimden zor yürüyüp kalkamayıncada yaa alıştırma kendini diyor, şaka yapıyorum sanıyor bende çok bozuluyorum sende benim gibisin galiba
aynen canım hiç anlamıyo biraz stresli işi dolaysıyla anlıyorum ama onunda beni anlaöasını istiyorum aslında benim eşimde öyle hiç kırmaz beni ama bu bebekten sonra bi haller oldu bende ustune gitmiyorum bebekle ilgili konuşmaya bile çekiniyorum zamana bıraktım
ama uzuluyorumda tabii içten içten
aynen bebekten sonra bi tuhaf. hani insan hassaslaşıyor ilgi istiyor o hiç bebekten konuşmuyor yaa zoruma gidiyor. ben inanmıyorum bebek yok diyor sonra üzülüncede sarılıyor. kalp atışını duymadık daha diyor...şimdide leke oldu belimde kasığımda ağrı var. uzandım çubuk krakeri verirmisin dedim bana uzatıyor kalkıp almamı istiyor versene diyorum öyle bi bakış atıp söyleniyor ki((
kızlar bişey sorucam yazın tatile çıksak bi sorun olurmuki çok araştırdm 6 aylıkken felan gitmeyi planlıyoruz . bişey olmaz diyorlar ama bide size soruyum ?
bu arada bugun mide bulantım için doktora gittik kalp atışlarını duyduk bebişmin çok şükür çok guzel bi duygu inşallah kucağımızada alırız sağlıkla minicik bebişlerimizi
mseylül hadi gözün aydınnn ..doktor bulantıların için ne söyledi ?
sağol canımmmmmm bulantı için ilaç verdi ama ben doktorumu değiştirdim bi önceki doktor progestan vermişti ilacı kullanmaya korkuyorum çunku doktora progestan kullandığımı söylemeyı unuttum heyecandan numamarasını da almadım yani progestan ve mide ilacı aynı anda kullanırsam zararı olurmu bilemediğim için şuan kullanamıyorum bulantılara devam salı gunu testlerim var bakalım ozaman sorucam bu arada doktorum çok çok nii çıktı bu kez öyle ilgiliki çok memnun kaldım
dur kiz ne acelen var su 3ayi atlat gerisi butun aylar zaten senin ayrica bekle bence cinsiyeti belli olsun sonra alisverislere baslarsin tut kendini :))
Oyle el mahkum sabresices artikin erkek olmazsa alisveris yapmama hic gerek yok kizimdan birsuru giysi esya var bi parkyatak alicam okadar ama erkek olursakimse tutamaz beni
Doktorunun verdiği progestan mide ilacından daha önemli bence ihmal etme ve kullan. Çünkü progestanı düşüğü engellemek için veriyolar bende kullanıyorum sabah akşam.
Selam burcu_87. Seninde 2. Hamileligin sanırım benimde öyle ve benimde bir kızım var 5 yaşında:))aynen bende kız olursa pek bişey almam zaten beren in kuçukluklerının çoğu duruyor ve kısmetse 2 ay sonra kızkardesiminde kızı olucak ondanda takviye alabilirim..amaaaa erekek olursaaaaa cok çılgın planlarım var:))Allah gönlumuze gore hayılsını versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?