2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler arkadaşlar dün iş yaptım yordum kendimi belimin ağrısından öldüm, eşim anlamıyor ki. herkes kendini düşünüyor...

bu arada bugun mide bulantım için doktora gittik kalp atışlarını duyduk bebişmin çok şükür çok guzel bi duygu inşallah kucağımızada alırız sağlıkla minicik bebişlerimizi

yalnız değilsin canım bende bugun iş yaptım artık eşim geldiğinde ilk sorduğu gömleklerim i utuledinmi oldu :)

senle ben aynıyız galiba. ben eşimi anlamıyorum aslında yardım eder, meraklanır, ne istersem yapar. ama bazende çok acımasız. dün baya yoruldum üstünede kendi istekleri!! sonra belimden zor yürüyüp kalkamayıncada yaa alıştırma kendini diyor, şaka yapıyorum sanıyor bende çok bozuluyorum sende benim gibisin galiba

mseylül çok sevindim:))) kucağınada sağlıkla hayırlı almayı nasip eder inşaallah rabbim:))))

aynen canım hiç anlamıyo biraz stresli işi dolaysıyla anlıyorum ama onunda beni anlaöasını istiyorum aslında benim eşimde öyle hiç kırmaz beni ama bu bebekten sonra bi haller oldu bende ustune gitmiyorum bebekle ilgili konuşmaya bile çekiniyorum zamana bıraktım
ama uzuluyorumda tabii içten içten

aynen bebekten sonra bi tuhaf. hani insan hassaslaşıyor ilgi istiyor o hiç bebekten konuşmuyor yaa zoruma gidiyor. ben inanmıyorum bebek yok diyor sonra üzülüncede sarılıyor. kalp atışını duymadık daha diyor...şimdide leke oldu belimde kasığımda ağrı var. uzandım çubuk krakeri verirmisin dedim bana uzatıyor kalkıp almamı istiyor versene diyorum öyle bi bakış atıp söyleniyor ki((

canım bence bi sure sen konuşma sabredebilirsen ben öyle yapıyorum bugun kendisi sordu varmı bi sorun diye baba olmak bebek doğunca anlaşılan bişey bunu duşunerek hareket edelim hamilelik nazlarından korkuyolar bide benim eşimde öyle çık dolaş bıraz dedi ben başımı kaldıramıyorum bulantıdan :)o sormadıkca konuyu açmadıkça açmıyorum artık babası değilmi sonunda ilgilelenicek aslında merak ta ediyolar ama biraz buyusun bebişler bak gör ozaman bianda değişicekler böyle olmasalar daha ii ama napalım bazan bebek haberi böyle tepkiler verdiriyo onlara

doğru kadın gibi hissedemezler:) ben zaten söylenen insan değilim ama kırıcı olduğunda insan üzülüyor.

canım iyi akşamlar biraz uzanayım ben kendine dikkat et. tuzlu kraker yee miden bulanınca

kızlar bişey sorucam yazın tatile çıksak bi sorun olurmuki çok araştırdm 6 aylıkken felan gitmeyi planlıyoruz . bişey olmaz diyorlar ama bide size soruyum ?

bende haziranda gitmeyi planliyorum 6 aylik oluyoruz.Doktorlar yuzmeyi zaten oneriyor sadece gunes altinda fazla kalmamak ve islak kalmamak onemli.
Guzelce kremlendikmi golgede bisicik olmaz bol bol yuzeriz.

mseylül hadi gözün aydınnn ..doktor bulantıların için ne söyledi ?

sağol canımmmmmm bulantı için ilaç verdi ama ben doktorumu değiştirdim bi önceki doktor progestan vermişti ilacı kullanmaya korkuyorum çunku doktora progestan kullandığımı söylemeyı unuttum heyecandan numamarasını da almadım yani progestan ve mide ilacı aynı anda kullanırsam zararı olurmu bilemediğim için şuan kullanamıyorum bulantılara devam salı gunu testlerim var bakalım ozaman sorucam bu arada doktorum çok çok nii çıktı bu kez öyle ilgiliki çok memnun kaldım

Doktorunun verdiği progestan mide ilacından daha önemli bence ihmal etme ve kullan. Çünkü progestanı düşüğü engellemek için veriyolar bende kullanıyorum sabah akşam.

Selam burcu_87. Seninde 2. Hamileligin sanırım benimde öyle ve benimde bir kızım var 5 yaşında:))aynen bende kız olursa pek bişey almam zaten beren in kuçukluklerının çoğu duruyor ve kısmetse 2 ay sonra kızkardesiminde kızı olucak ondanda takviye alabilirim..amaaaa erekek olursaaaaa cok çılgın planlarım var:))Allah gönlumuze gore hayılsını versin inşallah...

Doktorunun verdiği progestan mide ilacından daha önemli bence ihmal etme ve kullan. Çünkü progestanı düşüğü engellemek için veriyolar bende kullanıyorum sabah akşam.

evet doğru oyuzden bulantılara devam progestanı kullanıyorum salı gunu sorucam bi zararı yoksa mide ilacını kullanıcam bakalım

Evet bir cinsiyeti ogrenelim erkek olursa ozaman farkli cinsiyet diye heyecan duyaraktan alisveris cilginligi yapariz ama kiz olursa hocbirseye ihyiyaci yok cok sukur... bakalim erkek olursa babasi ilk taraftar hastahane cikisi alacak bakalim hayirlisi...

Selam kızlar nasılsiniz eskisi gibi giremiyorum netim bitti ancak cepten bağlanıyorum herkes iyimi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…