2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bendede tam tersi yatarken bişi yok otururken hapşu ve öhö olduğunda kasığımda basınç hissediyorum :))

benim göbekte henüz pek bişi yok ama şişlik gibi sanki gaz şişliği sabah kiloma baktım aynıyım şükür 10 gündür falan iyi yiyorum çünkü annemde onuda bunuda ye diyo iyide hepsini yersem nolurum ben ya

Yok yanlış anlaşıldım.Kız karnı derken genç kız karnı anlamında söyledim. İlk hamilelikler için "kız karnı" tabiri kullanılır.
Avcunun içine sığan sertlik rahmin olabilir. Şu haftalarda rahim büyüklüğü portakal kadar çünkü.

Bende 1kilo almisim 10.hafta icindeyim amabakalim sonum neolacak kizimda 5kili vererek 14 kilo almistim simdi verdigim kiloda ustumde bunda kac kilo alicam bakalim

bbilim naber? İyimisin şeker..
Senin hamilelik takvimi mi değişti? Ben doğum tarihini benim önümde gibi hatırlıyorum??? Şimdi dikkatimi çekti, 17 eylül görünüyor?

Son düzenleme:

dogru genisledi tabi ikkinde bu bebede rahat rahat icerde dolanir artikin
Zaten bebek olmadigini biliyorum canim bebis daha cok ufakta rahimi hissetmem acayibime gitti..bakalim hayirlisi artik...
Hissetseydim hic merak etmezdim acaba nasil diye simdi ister istemez merak ediyorum yasadigini buyuyunce hareketlerinden hissedince rahatliyor insan..

bende bunun ilki erkek değilmiydi diyorum

Bende 1kilo almisim 10.hafta icindeyim amabakalim sonum neolacak kizimda 5kili vererek 14 kilo almistim simdi verdigim kiloda ustumde bunda kac kilo alicam bakalim

anacım bende bu gidişle alcam 20-25 kilo çok korkuyorummmmm :18::18::18: oğlumda çok işrahsızdım ona rağmen 14 kilo almıştım bunda iştahta fena deil nolurum bilmem

bu arada hoşgeldin sende arakadaşım ben cumadan beri iyiyim ama hafta sonu yoruldum işte onun dışında şükür iyiyim sen nasılsın?

bbilim naber? İyimisin şeker..
Senin hamilelik takvimi mi değişti? Ben doğum tarihini benim önümde gibi hatırlıyorum??? Şimdi dikkatimi çekti, 17 eylül görünüyor?

evet canım değiştirdim ben 13.09 görünüyoru sata göre ama gelişimi geriden ya o yüzden bende 17si girdim takvime bu defa düzenlerken çünkü bebişim cuma günü gittiğimde 7 haftalıktı

ben iyiyim sen nasılsın bu arada moloz gibi sormuyorumda D

Son düzenleme:
vay be ne güzel hamilelik geçiriyorum günlerim sanırım sona erdi.
gecen haftalarda ara ara gelip giden mide bulantıları 2 sabahtır istifra ettirmeye kadar götürüyo
dün bir kez cıkarıp sonra kendime gelmiştim bugun iki oldu sayı :)
bakalım yarın ne olucak
istifra etmek değilde edememek daha kötü :S acayip bas agrısı yapıyo ve geğirme oluyo bende

Öden gidiyor, geriden geliyor....Bu bebişlerin bu haftalarda ne yaptıkları belli değil anacım :44:
Ben iyiyim...Sadece akşamları evde tv izlerken bir anda bi nefesim daralıyor, karnım geriliyor....6 ay bittikten sonra bebekle aynı bedene sığamıyormuşsun gibi hissedersin ya. Ben şimdiden hissediyorum bunu ara ara.

o nefes daralması bendede oluyor ya benim oğlumdada olurdu kışın geçirmiştim onuda boğazlı kazak giyince falan bunalırdım bundada öyleyim ama ani nefes daralmasınıda ben düşün tansiyona başlıyorum, ben hep düşük tansiyon sorunu yaşayan biriyim çünkü bir kez çok düşmüştü kaçtı o an ölçemedik bilmiyorum kapalı bi alandaydım boğuluyorum sandım kendimi dışarı zor atmıştım

Bu sabah benim de çaydan midem bulandı (ki o kadar çok severim) Daha hiçbişey yemediğim için safra çıkararak başladım güne. Ama dediğin gibi....sadece bulanıp istifra edememek daha zor. Bulantı devam edip duruyor. Çıkardığında bulantı daha az yokluyor en azından.

günaydın kızlar
bende geçen hafta çarşamba günü gittim doktora...bebeğimizin kalp atışlarını duyduk...harika bi duygu...Rabbim hayırlı sağlıklı doğurmayı ve büyütmeyi nasip ettin hepimize...ben hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum...bulantım filan yok...bazen içime bi korku giriyo...yoksa bebeğimi kaybettim mi diye...arkadaşlar sizlerin durumu nasıl...benim bu durumum normal mi sizce...

Bende senin gibiyim.

Tek bir farkla bende bulantı var.

merhaba
herkesin ortak derdi bulantı,
benimde tansiyonum düşüyor, bir yandan ateş basıyor terliyorum
yarın akşam üstü doktora gideceğim, kan testlerim vardı onları da yaptıracaığım
bu sefer ilkindeki kadar tez canlı değilim, ilkinde devamlı gidip görmek istiyordum
şimdi sadece sağlıklı olduğunu bilmek, görmesemde olur

Merhaba
Ben de 2 şubatta gittim,daha 7+2 iken kalp atışlarını karından ultrason ile duyDUK.çOK GÜZEL BİR DUYGU.BENDE DE MİDE BULANTISI YOK,HİÇBİR BELİRTİ YOK,BAZEN BEN DE DİYORUM ACABA BEBEĞİM İÇİMDE HALA YAŞıyor mu diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…