Uzanikken ilk hapsurdugumda dogrulmadan hapsurmutum ve kasigimda zipladi hossettim ve oyle acidiki yastigi isirmistim resmen artik yatakta hapsurmam geldiginde oturuyorum oyle hapsuruyorum bisey olmuyo..
Aynen canim benimde ikk hamileligimdeki 5.ayimdaki gobek gibi oldu zaten gobusum vardi ama dahada belirginlesip sertlesti icinin dolu oldugunu hissediyorum agirligini.. benimkide ilki kiz.. bakalim bu neolacak.. avucumun icine sigiyor karnimdaki serrligin yeri simsiki haftalarda daha mesane ustunde diyor ama benimki yavas yavas cikmaya basladi bugun itibaeiyle.. ilkindede 16.haftada hissetmistim vurusunu bakalim bunda kacinci hafta olacak...
Aynen canim benimde ikk hamileligimdeki 5.ayimdaki gobek gibi oldu zaten gobusum vardi ama dahada belirginlesip sertlesti icinin dolu oldugunu hissediyorum agirligini.. benimkide ilki kiz.. bakalim bu neolacak.. avucumun icine sigiyor karnimdaki serrligin yeri simsiki haftalarda daha mesane ustunde diyor ama benimki yavas yavas cikmaya basladi bugun itibaeiyle.. ilkindede 16.haftada hissetmistim vurusunu bakalim bunda kacinci hafta olacak...
Yok yanlış anlaşıldım.Kız karnı derken genç kız karnı anlamında söyledim. İlk hamilelikler için "kız karnı" tabiri kullanılır.
Avcunun içine sığan sertlik rahmin olabilir. Şu haftalarda rahim büyüklüğü portakal kadar çünkü.
Günaydın hanımlar
Nasılsınız cumadan bu güne?
Yok yanlış anlaşıldım.Kız karnı derken genç kız karnı anlamında söyledim. İlk hamilelikler için "kız karnı" tabiri kullanılır.
Avcunun içine sığan sertlik rahmin olabilir. Şu haftalarda rahim büyüklüğü portakal kadar çünkü.
Bende 1kilo almisim 10.hafta icindeyim amabakalim sonum neolacakkizimda 5kili vererek 14 kilo almistim simdi verdigim kiloda ustumde bunda kac kilo alicam bakalim
Gunaydin iyiyiz hamdolsun sen nasilsin...
bbilim naber? İyimisin şeker..
Senin hamilelik takvimi mi değişti? Ben doğum tarihini benim önümde gibi hatırlıyorum??? Şimdi dikkatimi çekti, 17 eylül görünüyor?
evet canım değiştirdim ben 13.09 görünüyoru sata göre ama gelişimi geriden ya o yüzden bende 17si girdim takvime bu defa düzenlerken çünkü bebişim cuma günü gittiğimde 7 haftalıktı
ben iyiyim sen nasılsın bu arada moloz gibi sormuyorumdaD
Öden gidiyor, geriden geliyor....Bu bebişlerin bu haftalarda ne yaptıkları belli değil anacım :44:
Ben iyiyim...Sadece akşamları evde tv izlerken bir anda bi nefesim daralıyor, karnım geriliyor....6 ay bittikten sonra bebekle aynı bedene sığamıyormuşsun gibi hissedersin ya. Ben şimdiden hissediyorum bunu ara ara.
vay be ne güzel hamilelik geçiriyorum günlerim sanırım sona erdi.
gecen haftalarda ara ara gelip giden mide bulantıları 2 sabahtır istifra ettirmeye kadar götürüyo
dün bir kez cıkarıp sonra kendime gelmiştim bugun iki oldu sayı :)
bakalım yarın ne olucak
istifra etmek değilde edememek daha kötü :S acayip bas agrısı yapıyo ve geğirme oluyo bende
günaydın kızlar
bende geçen hafta çarşamba günü gittim doktora...bebeğimizin kalp atışlarını duyduk...harika bi duygu...Rabbim hayırlı sağlıklı doğurmayı ve büyütmeyi nasip ettin hepimize...ben hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum...bulantım filan yok...bazen içime bi korku giriyo...yoksa bebeğimi kaybettim mi diye...arkadaşlar sizlerin durumu nasıl...benim bu durumum normal mi sizce...
günaydın kızlar
bende geçen hafta çarşamba günü gittim doktora...bebeğimizin kalp atışlarını duyduk...harika bi duygu...Rabbim hayırlı sağlıklı doğurmayı ve büyütmeyi nasip ettin hepimize...ben hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum...bulantım filan yok...bazen içime bi korku giriyo...yoksa bebeğimi kaybettim mi diye...arkadaşlar sizlerin durumu nasıl...benim bu durumum normal mi sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?