2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kanama var derken cokmu?Sancılımı? Bildiğim kanama coksa /parça geliyorsa / sancılıysa durum daha tehlikeli hal alıyor. Benimde başıma geldi ama sadece peçeteye bulaştı yani öyle oluk oluk kan gelmedi. Yada sancım olmadı. 1hafta 10gün sadece wc ye gittim ve önüme gelen yemeği yedim toparladım çok şükür. Dinlenmek sanırım en iyi ilaç.Progestanda kullanıyorsunuz zaten. Dinlenmekten kastım evi süpürmemek perde takmamak gibi agır işler değil sadece... Hiçbirşey kaldırmayın gezmeyin iş yapmayın..Bildiğiniz hiçbirşey yapmayın.. Ben böyle yaptım ve faydasını gördüm.. Birde, Progestanı vajinal alın derim ben (yinede doktorunuza danışın) .Doktorunuz söylemiştir belki bana hem doktorum söyledi hemde araştırdım.(kendimde onayladım)Vajinal kullanınca daha etkili oluyor.. Çok geçmiş olsun sadece uzanın yatın ve ilacı kullanın umarım güzel haberlerle dönersiniz

Son düzenleme:
okadar uzuldumki insallah bunu rabbim sana bagislar biliyon ilki benimde dustu 2.sinin calismalari devam ama sen benim onumdeki orneksin. takibimdesin insallah bise olmaz yoksa cok korkarim bende ( okuyunca o kadar uzuldumki aglicam suan

Kizlar agri siddetli kanama ve parca gelmedigi surece korkmayin ins. Bisey olmayacak benimde ilk hamileligimin 6. 8. Ve 10.haftalaeinda kanamam olmustu resmen acik kirmiziydi uckanamamdada dr dinlenme ve 1ay boyunca hergun progestron iceren yagli igne verdi ve hamdolsun sonra hic olnadi ve saglikli dogdu benim kanamam olan yer bebekten uzak korkma egerki cevresinde olur ve genislerse kanamanin yeri ozaman tehlikeli demisti dr um sizde dinlenin ve dr nuzun sozunden xikmayin...
Ilk hamileligimde dusuktehlikesidir plesanta ondedir vs diye nerdeyse iki haftada bir gidiyordum simdi hamdolsun sıkıntim yok ve bebisimi 1defa daha gordum ilk hamileligimde buhaftama kadar 3defa gormustum tehlike olmasigi surece aslinda guzel bahane minikleei gormek icin zaten hissettikten sonra zaman cok cabuk geciyor hayirlisiyla ogunleeide goruruz ins...

Kizlar
Gunaydin
Progestan fitil yerine neden igne sormuyorsunuz
Bana kanamam oldugumdan doktirum igne vermisti kas ici daha etkili dinlenmekten kasit da bildigin yatmak oturarak degil ama

Mseylul arkadasim gecmis olsun
Seni cok iyi anliyorum Ben de ilk bebegimi ksybettim
Hep diken ustundeyim
Gecen hafta benim de belirtilerim gecer gibi oldu doktir a korkarak gittim cok sukur iyilermis
Dr a da sordun bazen oyle olur hic bir sey hissetmezsin hormonlarla ilgili dedi
Icinı ferah tut
Ben takvimimi de kaldirdim buraya binbir turlu insan giriyor dun birine elestiride bulundum hemen senin cocugun da oyle olsun da gor laflari etti herkes iyiniyetli degil malesef

Gunluk hayatta bile daha Kimseye soylemedim

Son düzenleme:
kızlar hepinize günaydın geçmişi biraz okudum kanaması olan arkadaşlar olmuş kızlar en azından ilk 3 ay bişey yapmayalım benim 6 haftadan beri kahverengi akıntı geliyordu ama ara ara mesala 2 gün geliyor 2 gün kesiliyor içerde birşey gözükmüyor normal yani doktorum bazı bayanlarda 9 ay kanaması olup sağlılkı doğuranlar var dedi bende progesteron kullanıyorum bol su neden veriliyor acaba

günaydın kızlar nasılsınız,

bende acayip yorgunluk var sanki taş taşımışım birde geceleri sürekli uykudan uyanmak sanırım 8-9 kez uyandım gece güya uyuyorum sanırım hormonların etkisiyle bi dolu rüya görüyorum 10 gündür bıktım artık ya rüyalar rahat bırakın beni bırakında doğru düzgün uyummmmmmmmmmmmmmm

Günaydın herkese,

Benimde 3-4 gündür mide bulantılarım var ve kendimi çok yorgun hissediyorum. Geceleri uyanıp uyuyamıyorum. dön o tarafa dön bu tarafa.. Rüya olayı bir tek bende mi var diye düşünüyorum. Normalde çok rüya görmeyen ben her gece düzenli rüya görmeye başladım, bu rüyalarda çok yordu beni.... Bende uyumak istiyorum..........

Son düzenleme:
Herkeze gunaydin kizlar..
Skyline Evet herkez iyi nietli llmuyor haklisin ama gunluk yasamnda tanimaz etmezsin ALLAH in izniyle bisey olmaz takvimini kaldirma bosver cahillerlede ugrasma ...
Bbilim evet dusunerek yattigimizdan oluyor bence ben onceden ruya gormezdim simdi ruyalarda boguluyorm adeta

Son düzenleme:

aynen hormonların etkisi bende normalde rüya gören biri değilim yani muhakkak görürümde hatırlamam, 10 gündür falan sinema filmi çekicem nerdeyse, iş yerim patronum kocam arkadaşlarım oğlum annem uğraşmadığım adam yok hayır bide abuk sabuk rüyalar adam gibi rüya olsa neyse sonra uyanıp bide o rüyayı düşünüyorum sinir bi durum

selam canım kim kaldırıyo takvimini

Kizlar ikinci hamileligi olanlar daha iyi anlar benim zaten kilom vardi gobek kisminda ama sabah farkettimde hani kasilma olunca bebek biyere toplanirya ayni onun yaptigi srrtlik gibi sag tarafimda karnmda sertlik var sizdede varmi byudumu bebislerinizi disardan hissedebilyormusunuz

kızlar merhaba ;

Bende normal akıntım oluyor yanlız 1 haftadır 2 gunde bir sarımtırak akıntı gelıyor yapışkan nedeni ne olabılır? Korkuyorummm... Haftaya kalp atışını görmeye gıdıcez ya goremezssem dıyede korkuyorum hep bir korku var içimde çunku hamıle gıbı hıssetmyorum kendımı mide bulantım hıc yok ne bılıyım kızlarrr yardım edınnn olumsuz dusunmek ıstemıyorum ama hep aklıma olumsuz seyler gelıyor. bu arada her gün 2,5 3 litre su iç demişti doktorum dun sadece 3 bardak ıcebıldım bısey olurmu ???

canım o akıntının zaten olması gerek korkma o akıntı rahim azı tıkacı denen şeyden kaynaklı rahimde bebek var mikrop almasın diye oraya sen gebe olunca yerleşiyo. suyuda biraz daha fazla içmeye çalış kusman yoksa zorla kendini ve iç su her daim faydalı neticede

benimki henüz kü.ük ya hissetmiyorum burcu fakat bendede şöyle bişi oluyo ilkimde olmuşmuydu anımsamıyorum ama mesela balon şişiriyodum o gün kasıklarımı hissediyorum yada hapşurduğumda taa kasıklarımda basınç hissediyorum sendede oluyomu;?

Bende öyle bişey yok. Yalnız benim de farkettiğim....bu hamileliğimde karnım daha çabuk belli olmaya başladı.İlki kız (İlk hamilelik anlamında) göbeği olduğu için geç çıkıyormuş. Şimdi daha 2 ay yeni bitti ama karnım 4-5 aylık gibi.

Uzanikken ilk hapsurdugumda dogrulmadan hapsurmutum ve kasigimda zipladi hossettim ve oyle acidiki yastigi isirmistim resmen artik yatakta hapsurmam geldiginde oturuyorum oyle hapsuruyorum bisey olmuyo..

Aynen canim benimde ikk hamileligimdeki 5.ayimdaki gobek gibi oldu zaten gobusum vardi ama dahada belirginlesip sertlesti icinin dolu oldugunu hissediyorum agirligini.. benimkide ilki kiz.. bakalim bu neolacak.. avucumun icine sigiyor karnimdaki serrligin yeri simsiki haftalarda daha mesane ustunde diyor ama benimki yavas yavas cikmaya basladi bugun itibaeiyle.. ilkindede 16.haftada hissetmistim vurusunu bakalim bunda kacinci hafta olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…