Kanama var derken cokmu?Sancılımı? Bildiğim kanama coksa /parça geliyorsa / sancılıysa durum daha tehlikeli hal alıyor. Benimde başıma geldi ama sadece peçeteye bulaştı yani öyle oluk oluk kan gelmedi. Yada sancım olmadı. 1hafta 10gün sadece wc ye gittim ve önüme gelen yemeği yedim toparladım çok şükür. Dinlenmek sanırım en iyi ilaç.Progestanda kullanıyorsunuz zaten. Dinlenmekten kastım evi süpürmemek perde takmamak gibi agır işler değil sadece... Hiçbirşey kaldırmayın gezmeyin iş yapmayın..Bildiğiniz hiçbirşey yapmayın.. Ben böyle yaptım ve faydasını gördüm.. Birde, Progestanı vajinal alın derim ben (yinede doktorunuza danışın) .Doktorunuz söylemiştir belki bana hem doktorum söyledi hemde araştırdım.(kendimde onayladım)Vajinal kullanınca daha etkili oluyor.. Çok geçmiş olsun sadece uzanın yatın ve ilacı kullanın umarım güzel haberlerle dönersinizslm arkadaşlar benimde bugun kanamam oldu azönce doktora koştum hemen kalp atışı devam ediyo ama kanama gördu doktor bişey ayrılıyo dedi ama ben umutluyum dedi dikkat etmesi için hastaları gerekenden fazla söyluyoruz dedi 6 kilo su iç dedi progestanı 600 mg a çıkar dedi hiç yorulma dedi offff çok korkuyorum kızlarrrnolurrr bişey olmasın bebeğime öncekini kaybettim bunu koru yarabbimm kanamam hala var mide bulantım kesildi buda beni çok korkutuyo ağlamamk için zor tutuyorum kendimi
günaydın kızlar nasılsınız,
bende acayip yorgunluk var sanki taş taşımışım birde geceleri sürekli uykudan uyanmak sanırım 8-9 kez uyandım gece güya uyuyorum sanırım hormonların etkisiyle bi dolu rüya görüyorum 10 gündür bıktım artık ya rüyalar rahat bırakın beni bırakında doğru düzgün uyummmmmmmmmmmmmmm
Günaydın herkese,
Benimde 3-4 gündür mide bulantılarım var ve kendimi çok yorgun hissediyorum. Geceleri uyanıp uyuyamıyorum. dön o tarafa dön bu tarafa.. Rüya olayı bir tek bende mi var diye düşünüyorum. Normalde çok rüya görmeyen ben her gece düzenli rüya görmeye başladım, bu rüyalarda çok yordu beni.... Bende uyumak istiyorum..........
selam canım kim kaldırıyo takviminiHerkeze gunaydin kizlar..
Skyline Evet herkez iyi nietli llmuyor haklisin ama gunluk yasamnda tanimaz etmezsin ALLAH in izniyle bisey olmaz takvimini kaldirma bosver cahillerlede ugrasma ...
Bbilim evet dusunerek yattigimizdan oluyor bence ben onceden ruya gormezdim simdi ruyalarda boguluyorm adeta
kızlar merhaba ;
Bende normal akıntım oluyor yanlız 1 haftadır 2 gunde bir sarımtırak akıntı gelıyor yapışkan nedeni ne olabılır? Korkuyorummm... Haftaya kalp atışını görmeye gıdıcez ya goremezssem dıyede korkuyorum hep bir korku var içimde çunku hamıle gıbı hıssetmyorum kendımı mide bulantım hıc yok ne bılıyım kızlarrr yardım edınnn olumsuz dusunmek ıstemıyorum ama hep aklıma olumsuz seyler gelıyor. bu arada her gün 2,5 3 litre su iç demişti doktorum dun sadece 3 bardak ıcebıldım bısey olurmu ???
benimki henüz kü.ük ya hissetmiyorum burcu fakat bendede şöyle bişi oluyo ilkimde olmuşmuydu anımsamıyorum ama mesela balon şişiriyodum o gün kasıklarımı hissediyorum yada hapşurduğumda taa kasıklarımda basınç hissediyorum sendede oluyomu;?Kizlar ikinci hamileligi olanlar daha iyi anlar benim zaten kilom vardi gobek kisminda ama sabah farkettimde hani kasilma olunca bebek biyere toplanirya ayni onun yaptigi srrtlik gibi sag tarafimda karnmda sertlik var sizdede varmi byudumu bebislerinizi disardan hissedebilyormusunuz
Kizlar ikinci hamileligi olanlar daha iyi anlar benim zaten kilom vardi gobek kisminda ama sabah farkettimde hani kasilma olunca bebek biyere toplanirya ayni onun yaptigi srrtlik gibi sag tarafimda karnmda sertlik var sizdede varmi byudumu bebislerinizi disardan hissedebilyormusunuz
canım o akıntının zaten olması gerek korkma o akıntı rahim azı tıkacı denen şeyden kaynaklı rahimde bebek var mikrop almasın diye oraya sen gebe olunca yerleşiyo. suyuda biraz daha fazla içmeye çalış kusman yoksa zorla kendini ve iç su her daim faydalı neticede
tessekkur ederım canımmm... Ne bılım hep bır korku var ıcımdeee ınsallah kalp atısını duyarızzz haftayaaaa
Uzanikken ilk hapsurdugumda dogrulmadan hapsurmutum ve kasigimda zipladi hossettim ve oyle acidiki yastigi isirmistim resmen artik yatakta hapsurmam geldiginde oturuyorum oyle hapsuruyorum bisey olmuyo..canım o akıntının zaten olması gerek korkma o akıntı rahim azı tıkacı denen şeyden kaynaklı rahimde bebek var mikrop almasın diye oraya sen gebe olunca yerleşiyo. suyuda biraz daha fazla içmeye çalış kusman yoksa zorla kendini ve iç su her daim faydalı neticede
benimki henüz kü.ük ya hissetmiyorum burcu fakat bendede şöyle bişi oluyo ilkimde olmuşmuydu anımsamıyorum ama mesela balon şişiriyodum o gün kasıklarımı hissediyorum yada hapşurduğumda taa kasıklarımda basınç hissediyorum sendede oluyomu;?
Bende öyle bişey yok. Yalnız benim de farkettiğim....bu hamileliğimde karnım daha çabuk belli olmaya başladı.İlki kız (İlk hamilelik anlamında) göbeği olduğu için geç çıkıyormuş. Şimdi daha 2 ay yeni bitti ama karnım 4-5 aylık gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?