kızlar birşey soracağım,
tecrübeli hamilelere özellikle. Bebekle ilgili sorunlar testlerle ve ultrasonla ne kadar doğru çıkıyor.
bende bi kac gundur giremiyordum.doktor en son evde 10 gun yat demisti . Bende progestan ve e vitamini icerek yatiyorum evde..boyle hasta olmadan yatmak kotu birsey..
Ama bebisim icin oldugunu dusunerek katlaniyorum.. Sagliklisiyla elimize alabilsek yavrularimizi :))))
sayfalar oyle cogalmiski gecmisi fazla okuyamadim..umarim hic kotu haber yoktur ve herkes cok iyidir,
hepinize selamlar,hepinizi opuyorum :))
hangi testlerden bahsediyorsun ki?
selam canım yat şimdi valla sonra yatak eline geçmez
Kızlar birşey soracağım,
Tecrübeli hamilelere özellikle. Bebekle ilgili sorunlar testlerle ve ultrasonla ne kadar doğru çıkıyor.
hiç bir fikrim yok. Bebekte olumsuz bir durum olduğu kesinkes anlaşılıyor mu yapılan testlerle ya da görüntülemelerle. Ya da anlaşılamayan doğunca farkedilen durumlar olabiliyor mu? Bilmediğim için soruyorum
Hiç bir fikrim yok. Bebekte olumsuz bir durum olduğu kesinkes anlaşılıyor mu yapılan testlerle ya da görüntülemelerle. Ya da anlaşılamayan doğunca farkedilen durumlar olabiliyor mu? Bilmediğim için soruyorum
sanırım ikili ve üçlü testleri, ayrıca ultrasonla yapılan ölçümleri soruyorsun. Ikili test bir tarama testi. Yani çok net bir test değil. üçlü test doğrulama testi. Ikinci testte netleşmeyen sonucu daha net görmek için yapılan bir test yani. üçlü testin yanılma payı olmadığını düşünüyorum.
Ultrason ölçümlerine gelince...o doktorunun ya da radyoloğunun maharetine bağlı. Ilerleyen haftalarda baştan omurilik sonuna ölçümler olacak.ense genişliği ölçümleri olacak. Bebeğin burnu kontrol edilecek.
Bu sabah benim de çaydan midem bulandı (ki o kadar çok severim) Daha hiçbişey yemediğim için safra çıkararak başladım güne. Ama dediğin gibi....sadece bulanıp istifra edememek daha zor. Bulantı devam edip duruyor. Çıkardığında bulantı daha az yokluyor en azından.
zor bi soru bunu bir jinekologa sorman gerek bence çünkü oldukça kapsamlı bişi senin dediğin, fakat neden böyle şeylere takıldınki daha gebeliğinde yeni böyle şeyler düşünme bence gebeliğin keyfini çıkar
Sanırım ikili ve üçlü testleri, ayrıca ultrasonla yapılan ölçümleri soruyorsun. İkili test bir tarama testi. Yani çok net bir test değil. Üçlü test doğrulama testi. İkinci testte netleşmeyen sonucu daha net görmek için yapılan bir test yani. Üçlü testin yanılma payı olmadığını düşünüyorum.
Ultrason ölçümlerine gelince...O doktorunun ya da radyoloğunun maharetine bağlı. İlerleyen haftalarda baştan omurilik sonuna ölçümler olacak.Ense genişliği ölçümleri olacak. Bebeğin burnu kontrol edilecek.
arkadaşlar hiç bir şey yiyemiyorum su bile içemiyorum bulantılar beni mahvediyor.. Bana akıl verin nasıl su tükete bilirim idrar yolu enfeksiyonu olmaktan korkuyorum belim ve karnım ağrıyor çok sık idrar yolu enfeksiyonu geçiririm bünyemi biliyorum korku bastı içimi hamileyken geçirmekten ödüm kopuyor kendimi zorlayayım diyorum ama öğürmekten bişey yapamıyorum
Arkadaşlar hiç bir şey yiyemiyorum su bile içemiyorum bulantılar beni mahvediyor.. Bana akıl verin nasıl su tükete bilirim idrar yolu enfeksiyonu olmaktan korkuyorum belim ve karnım ağrıyor çok sık idrar yolu enfeksiyonu geçiririm bünyemi biliyorum korku bastı içimi hamileyken geçirmekten ödüm kopuyor kendimi zorlayayım diyorum ama öğürmekten bişey yapamıyorum
selam canım geçmiş olsun ama korkma medmus gebelerin yüzde 90nı falan zaten geblikte en az bir kez idrar yolu enfeksiyonu geçirirler yani zaten geçircen ama bulantını doktoruna söylesene belki bir ilaç verir yada serum almanı önerir
çubuk kraker biraz daha iyi yapıyor beni sonra yudum yudum sızı almaya çalış
Teşekkür ederim.
Ne bilim korku düşüyor bazen içime. Ondan sordum. Şeytan rahat bırakmıyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?