2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

medmus bence sen önce bulantın hallet diğeri çok önemli değil ilk 3 ayda bişi almak doğru olmadığı için doktorun önermemiştir belki kar zarar ilişkinisi göz önünde bulundurarak ama 4.ayında verir bence antibiyotik. Ama seninki biraz erken başlamış genelde 7.ayda geçriyo gebeler bende öyle 7.ayda geçirmiştim
ama sen doktoruna söylede bulantını falan serum yazar belki hem sıvı almış olursun bu sayede

bunları düşünmeniz için ne kadar erken, doktorunuz üçle testin riskine göre buna karar verir bence artı amniyosentez zordur bebek içinde risk taşır zorunlu kalmadığınız sürece böyle birşeyi düşünmeyin derim

Doğru söylüyorsun canım ya ben en iyisi yarın doktora gideyim olmayacak böyle

Bende amniyo sentez konusunda Bbilim'e katılıyorum. Başkalarından duymuştum çünkü. Senin ilk gebelik mi?

Canim ayni duygular bende de var.hic belirtim yok korkuyorum acaba ters bisey mi var diyegecen doktorumun asistaniyla ayni konuyu konustuk o da bi makale okumus gebelik belirtileri psikolojikmis bilincli gebeler belirti yasamazmis sozdebeni rahatlatmak icin mi soyledi gercekten oyle mi bilemiyorum tabiii

Canikom senin tarif ettiğin ikili test yalnız.1/250 ihtimale kadar düşük risk.Üçlü testte annenin yaşı, kilosu ve kandan 3 hormon değeri hesaba alınıyor.Onda da 1/150 risk bile riskten görünmüyor. Ben üçlü testi ikili teste nazaran daha güvenilir bulduğumu söylemeye çalıştım. Güvenilirliklerini sorgulayacak olursan en garantisi amniyosentez.

yoo bende aynı testten bahsediyorum "270 de bir" riske kadar risksiz olduğunu söylüyorlarış laboratuardan bi arkadaşı aradım sordum hatta bi saat önce

Kızlar birşey soracağım,

Tecrübeli hamilelere özellikle. Bebekle ilgili sorunlar testlerle ve ultrasonla ne kadar doğru çıkıyor.

ilk bebeğimde 2 li testte ve 3 lü testte çok canımı sıkıp erken doğum, yüksek tansiyon veya gelişme geriliği diye dr. canımı sıkmıştı. sonra drumu değiştirdim ve bu testlerin sadece olasılık hesabından yola çıktığını okudum pek çok yerde. ultrasonda (28. hafta) eyapılan taramnalar en doğrusu. ense kalınlığı, kalpbi vs... tüm organları inceleniyor. Allaha şükürer olsun ki ne bebeğimde ne de bende bir sorun çıkmadı. ancak o süre zarfı boyunca bana gözyaşı döktüren ve hamileleiğimi burnumdan getiren doktora hala çok kızgınım.

Teşekkür ederim. İlk hamileliğim pek bir bilgim de yok. Şeytan da vesvese veriyor. Aklıma takıldığı için soruyorum bende.

Teşekkür ederim. İlk hamileliğim pek bir bilgim de yok. Şeytan da vesvese veriyor. Aklıma takıldığı için soruyorum bende.

testler olasılıktan ibaret içiniz rahat olsun. durduk yere amniyosentez yapılıp düşük riski atlatan ve sağlıklı çocuklar dünyaya getiren insanlar da var tanıdığım. doktorun soğukkanlı ve deneyimli olması, anne adayıyla sağlıklı dialog içinde olması çok önemliymiş bunu anladım.

günaydın kızlar,
cts günü tahlil sonuclarımı göstermek için doktora gittik gel bir bakalım bebege dedi hiç beklemiyordum bakacağını
bizim sıpa o kdr güzel gözüktüki elleri ayakları hepsi belliydi hatta ellerini bile oynattı.2.60 cm olmuş.
1 ay sonra cagırdı doktor ikili testi yapıcak o zmn.
bu arada bu sabah 1 bardak su içmiştim ilk defa onu kustum.
Bizim ufaklık kusturmadı diyemiycem artık

yoo bende aynı testten bahsediyorum "270 de bir" riske kadar risksiz olduğunu söylüyorlarış laboratuardan bi arkadaşı aradım sordum hatta bi saat önce

Neyse, birbirimizi anlayamadık, testler ve olasılıklar karıştı iyice.....Amaaan o kadar takılmamak lazım işte bunlara.Hep dediğim gibi biraz tevekkel olmak lazım.Ha 1/250 olmuş, ha 1/270...ha ikili ha üçlü....Dünya boş, bebişleri okşayarak coş

evet canım haklısın

ya acayip uykum geldi yine bide öğlen şişkinlik verecek bi yemek yedim nerdeyse patlıcam ya offffffffffff zamanda geçmiyo bugün işte sakin hoş olsada yapasım yokta

Bugün niye bu kadar uzun yaaa yeter artık bitsin evime gideyim yarın doktora gidip rapor mu alsam

Bugün niye bu kadar uzun yaaa yeter artık bitsin evime gideyim yarın doktora gidip rapor mu alsam

valla al ya alda evde yat, ben evde olsam evdede yatamamki benim ufaklıkla ama yinede evde olmayı tercih ederdim, masamın üstünü görseniz kızlar evrak yığını onları dosyalamam gerek ama hiç yapasım yok

valla al ya alda evde yat, ben evde olsam evdede yatamamki benim ufaklıkla ama yinede evde olmayı tercih ederdim, masamın üstünü görseniz kızlar evrak yığını onları dosyalamam gerek ama hiç yapasım yok

Canım benim ya benim işim yoğun olmadığı halde bunalıyorum depresyona gircem nerdeyse eeee açım, bulantım var , karnım ağrıyor bunlarında etkisi var tabii amaaaaaan alayım ya uzatır ayaklarımı yatarım kimseden çekinmeden de öğürüyormuyum ne yapıyorum evimde yaparım hiç çekecek durumum yok canım burnumda. İşi yoğun olan arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun hem iş stresi hem hamilelik zor valla.. Canım sana yardım edecek bir çalışma arkadaşın yok mu alıverse biraz yükü üstünden :26:

selam kızlarrrr
bende bu haftasonu özel doktora başlıcam inş tabi randevu bulabilirsem
ultrason cihazı falan çok iyi daha güzel görünsün hem bebişim
bir de bi aksilik var mı yok mu insan merak ediyo kalp atışını gördük ama olsun yine de gitcem

evet canım haklısın

ya acayip uykum geldi yine bide öğlen şişkinlik verecek bi yemek yedim nerdeyse patlıcam ya offffffffffff zamanda geçmiyo bugün işte sakin hoş olsada yapasım yokta

Nerede çalışıyorsun bbilim? Ben senin önceleri reprezant olduğundan şüphelenmiştim ama baktım sık giriyorsun nete."Olamaz" dedim. Ama içimden bir his bir ilaç firmasında çalışmış olduğunu söylüyor. Çünkü tıbbi bilgin azımsanacak kadar değil senin de.

bende sizinle aynı durumdayım,bgn o kadar kötüyüm ki tuvaletle bütünleştim ya,izin de alamıyorum,saat de geçmek bilmiyor,biranönce eve gidip dinlenmek istiyorum.gerçekten çalışırken hamilelilk çokkk zormuş....

ya aslında varda kimseyede güvenemem yanlış bişi yapar falan zaten çokta önemli yarın falan düzenlenirim dosya düzenlicem işte, sende al bihafta yat evinde uyu uyan yat dinlen en güzeli , gecede doğru düzgün uyuyamıyorum ben bi idrara kalk bi rüya gör kalk bi oğlum seslendi onu cişi gelmiş ona kak sanırım gece 7-8 kez kakmışımdır şöyle bi deliksiz uyusam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…