Nerede çalışıyorsun bbilim? Ben senin önceleri reprezant olduğundan şüphelenmiştim ama baktım sık giriyorsun nete."Olamaz" dedim. Ama içimden bir his bir ilaç firmasında çalışmış olduğunu söylüyor. Çünkü tıbbi bilgin azımsanacak kadar değil senin de.
bende sizinle aynı durumdayım,bgn o kadar kötüyüm ki tuvaletle bütünleştim ya,izin de alamıyorum,saat de geçmek bilmiyor,biranönce eve gidip dinlenmek istiyorum.gerçekten çalışırken hamilelilk çokkk zormuş....
yok canım ya medikal firmadayım ofiste çalışıyorum ama haşır neşirim böyle şeylerle bide çok meraklıyım bi kez bişiyi duydummu araştırcam illa pis bi huy iştesen nerde çalıştın daha önce
bak noldu anlatım sana ünideyim ozaman çalışma hayatım yok daha tabi ilaçlara falan çok meraklıyım bide doktor arkadaşlarvar üsrekli soru sorar çıldırıtırım onları falan, hasta oldum doktora gittim acile bi polikliniğe adam şu ilaç diyo o şunun için diyorum bu ilaç diyo o bunun için diyorum sinir etmiştim doktoru :))
Ben üniversitede görev yapıyorum. 1 yıllık ücretsiz iznimi düşersek 13 yıllığım görevde. Ben de senin gibi böyle şeylere çok meraklıyımdır. Bir de ben tıp camiasının içinde büyüdüm. Babam eczacıydı. Tabi herşey önünde konuşuluyor. O yüzden yırtık elek yaması gibi büyünebiliyor :)
Bbilim senin ikinci gebeliğin mi?
Canım bilmiyordum her gebenin enfeksiyon geçirdiğini ama hani ateşleniyorsun ve vücutta iltihap oluduğu için korkuyorum henüz çok küçük bilmiyorum bu kadar evham yapmam yersiz belki ama akıntım fazlalıştı idrarımın rengi koyulaştı ve sıkışık gidip tam yapamıyorum hafifte yanma var. doktorum normal bulantılar üç aydan sonra geçer dedi yazmadı 13 şubatta doktora gidicem belki o doktor yazar bilemiyorum ya da yarın tekrar gideyim diyorum doktora karar veremedim
Canım benim o da midemi bulandırıyo en son cumartesi sabahı kahvaltı yapmıştım sevinmiştim bişeyler yedim diye sonrası işte yiyemedim her yerimden yara çıktı. Dudağım üstünde uçuk kenarı yara
:))) görevin neydi üniversitede? birde halen çalışıomusun ben seni evdesin sanıyordum
Ben bölüm sekreteriyim. 7 Ocak'ta bitti benim ücretsiz iznim.O tarihten beri çalışıyorum. Tam çalışma hayatına geri dön, o hafta sonuna hamiş olduğunu öğren...
İş mi bu!
:))) görevin neydi üniversitede? birde halen çalışıomusun ben seni evdesin sanıyordum
evet ikinci kısmetse
yok iş değil vallahi iş değil :)))
kız siz barikatımı iyi kuramaadınız naptınız :116:
Valla öyle olmuş. Bebeğin gelişimine bakılırsa benim regle 3-4 gün kala döllenme olmuş. Halbuki o zaman yumurtanın çatlayıp atılmaya hazırlanıyor olması lazımdı. Hınzır yumurta saklanmış, aportta spermi beklemiş anlaşılan
SLM CANLAR
herkseler nasıl baklım bebelerde iyidir inşallah..
cuma günü bizimde kontrolümüz vardı maşallah kuzucum hemen hemen 3 cm olmus ellerini ayaklarını nasıl oynatıyodu ayyyy çook güzeldi yaa :))
nasip kısmet olursa bi daha ki kontrolümüz 18 şubatta hem ikili testimiz için kanda vercez o gün Rabbim nasip ederse.
bugün topic çok sessizdi hayır olsun inş.
iyi akşamlar herkese sonunda mesai bitti üşükrü evime gidicem iyi akşamlar herkese
nasıl sessiz olmasın canımcım,hepimiz pert durumdayız,,,,bende nihayet evime kavuşucam..iyi dinlenmeler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?