2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ya medikal firmadayım ofiste çalışıyorum ama haşır neşirim böyle şeylerle bide çok meraklıyım bi kez bişiyi duydummu araştırcam illa pis bi huy işte sen nerde çalıştın daha önce
bak noldu anlatım sana ünideyim ozaman çalışma hayatım yok daha tabi ilaçlara falan çok meraklıyım bide doktor arkadaşlarvar üsrekli soru sorar çıldırıtırım onları falan, hasta oldum doktora gittim acile bi polikliniğe adam şu ilaç diyo o şunun için diyorum bu ilaç diyo o bunun için diyorum sinir etmiştim doktoru :))

bugün zaman hamilelere geçmiyormu offfffffffffffffff hepimiz aynı dertten müzdaribiz

Ben üniversitede görev yapıyorum. 1 yıllık ücretsiz iznimi düşersek 13 yıllığım görevde. Ben de senin gibi böyle şeylere çok meraklıyımdır. Bir de ben tıp camiasının içinde büyüdüm. Babam eczacıydı. Tabi herşey önünde konuşuluyor. O yüzden yırtık elek yaması gibi büyünebiliyor :)

:))) görevin neydi üniversitede? birde halen çalışıomusun ben seni evdesin sanıyordum

Bbilim senin ikinci gebeliğin mi?

evet ikinci kısmetse

bol bol su ic idrarinin rengi duzelir bel agrin olmaz ve iltihap olmaz dr bol bol su icin demelerin in en onemli nedenlerinden canim

:))) görevin neydi üniversitede? birde halen çalışıomusun ben seni evdesin sanıyordum

Ben bölüm sekreteriyim. 7 Ocak'ta bitti benim ücretsiz iznim.O tarihten beri çalışıyorum. Tam çalışma hayatına geri dön, o hafta sonuna hamiş olduğunu öğren...
İş mi bu!

Ben bölüm sekreteriyim. 7 Ocak'ta bitti benim ücretsiz iznim.O tarihten beri çalışıyorum. Tam çalışma hayatına geri dön, o hafta sonuna hamiş olduğunu öğren...
İş mi bu!

yok iş değil vallahi iş değil :)))
kız siz barikatımı iyi kuramaadınız naptınız :116:

yok iş değil vallahi iş değil :)))
kız siz barikatımı iyi kuramaadınız naptınız :116:

Valla öyle olmuş. Bebeğin gelişimine bakılırsa benim regle 3-4 gün kala döllenme olmuş. Halbuki o zaman yumurtanın çatlayıp atılmaya hazırlanıyor olması lazımdı. Hınzır yumurta saklanmış, aportta spermi beklemiş anlaşılan

diğer yumurtalığındak yumurtadır belki bazen öyle oluyomuş benimkide öyle diye tahmin ediyorum ben, çünkü 22 aralıkta doktora gittiğimde bana yumrtlamışsın dedi oysa şuan bebeğin durumuna göre döllenme aralığın son haftası olmalı, e yumurtanın ömrü zaten 48 saat demekki diğer yumurtalığım çalışmış diye düşünüyorum
seninkide öyledir

SLM CANLAR
herkseler nasıl baklım bebelerde iyidir inşallah..

cuma günü bizimde kontrolümüz vardı maşallah kuzucum hemen hemen 3 cm olmus ellerini ayaklarını nasıl oynatıyodu ayyyy çook güzeldi yaa :))
nasip kısmet olursa bi daha ki kontrolümüz 18 şubatta hem ikili testimiz için kanda vercez o gün Rabbim nasip ederse.

Böyle sevinçli haberler almak ne kadar güzel....Maşallah....
İnşallah ilerde senden erkek bebek müjdesi alır, biz de kız bebek müjdesi veririz....

Herkese selam

Gebeliğim sorunsuz geçiyo ne bi kusma ne bi bulantı diye sevinirken perşembe gecesi aniden kanamam başladı 2 dakıka boyunca kan boşaldı resmen benden
hemen kontrollerımı yaptırdığım hastaneye gıttık ama oda ne HASTANEDE NÖBETÇİ KADIN DOĞUMCU YOK hemen yakındaki başka bi hastaneye geçtik

dr doğumdan çıktı benı kontrol için

ben bebeğim kesin gitti okadar kanamaya diye ağlarken bi anda yavrumun kalp atışlarını duydum allahım sana şükür dedım .....
çok kotuydu iğne 2 serum neyseki kanama durdu gece 2 de evımıze geldik cuma ve cumartesi kontrole gıttık tekrar
progestan alıyorum gunde 2 kez
kanamam yada lekelenmem yok şükür
varmı çevrenizde böyle yoğun kanama atlatan gebeler

kontrolumuze 2 hafta kaldı çok şükür 1 hafta sabredebildim 2 hafta daha sabretmem lazım ufaklık ne alemde çok merak ediyorum ben yaaaa

bugün topic çok sessizdi hayır olsun inş.
iyi akşamlar herkese sonunda mesai bitti üşükrü evime gidicem iyi akşamlar herkese

selamlar, bende aranıza yeni katıldım. 6+1 lik hamileyim, sonuncu eylül annesi ben olacağım inşallah :) çarşamba günü keseyi görmeye gideceğiz bakalım, çok heyecanlıyım.. inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız..

Son düzenleme:
merhaba kızlar
bulantılarım pesımı bırakmıyor. en son eczaneden bır bılezık almıstım ama oda işe yaramadı
bu gun burnuma pamuk tıktım öyle gırdım mutfaga dha ıyı oldu ögurerek banyoya kosmadım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…