2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar hamişleeeerrrr, gündüz giremedim bilgisayardan biraz uzak kalmaya çalışıyorum kalabildiğim kadar çok yazanlar olmuş, aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz tebrik ederiiiimm
Bende bende:/ clexane 0.4 her gün.

bende kan pıhtılaşması var canım
her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

peki sizde taşıyıcılıkmı hastalık mı var yani heterozigot mu homozigotmu tam yazarmısınız benimki mthfr677 heterozigot

aslında bir çoğumuz büyük olasılıkla ağustos annesi olacağız. ama sat'a göre eylül tabi. son gününe kadar bekleyen bebek çok az çünkü:)

bizim bebislerin hepsi BASAK burcu olucak gibi

eveettt başak olacaklar. özellikleri kısaca yazayım

Matematiği çok küçük yaşta öğrenir

Maddenin verdiği güven ve gücü okul sıralarında keşfederler. Başak bebekleri oldukça sessizdirler. Eğer doğru bir şekilde beslenirlerse bütün bir gece hiç ses çıkarmadan uyurlar. Küçük yaşlardan itibaren beyinleri yüksek bir tempo da çalışmaya başlar. Tembellikleri ve dağınıklıklarıyla etrafını şaşkına çevirebilir. Tüm sorunları, çevrelerinde olup bitenleri hızla analiz ederler. Yüksek bir kavrama güçleri vardır.

Ama kendilerine olan güvenlerinde birtakım eksiklikler olabilir, bu nedenle teşvike ihtiyaç duyarlar. Büyüdükçe sevimlileşen bu çocuklar doğayı sever, açık havada oynanan oyunları tercih ederler. Zekalarından kaynaklanan bitmek tükenmek bilmeyen sorularına, daha küçükten ciddiye alıp cevap verilmelidir. Aksi takdirde çocuk önemsenmediğini düşünerek, içine kapanır ve zaten doğasında olan güvensizliği perçinlenir.

Zihinleri tıpkı İkizler çocukları gibi çok hızlı çalışır. Ders çalışmayı sevmeyen Başak çocuğu, ödüllendirme metodu ile okulu sevip başarılı öğrenciler arasına girecektir. Bu ödülün ve teşvikin derecesini ayarlamak anne-babalara düşecektir. Biraz sessiz, sakin görünen bu çocuklar aslında dost canlısı ve sıcaktır. Okul dışında yapacakları uğraşlar bulmak yüksek potansiyellerinin değerlendirilmesini sağlar. Doğru bir destekleme ve alakayla her alanda dikkate değer bir gelişme göstereceklerdir. Hayvanları çok seven bu çocuklara, küçük yaşta ona ait olan bir ev hayvanı almak, duygusal yönünü geliştirmesini sağlar.

AİLE HAYATI

Başak çocukları aile hayatında uyumlu ve söz dinleyen tavırlarıyla dikkat çekerler. Düzenli bir evde yaşamak isterler. Onlar için aile, anne, baba, kardeşlerle sınırlı bir kavram değildir. Tüm akrabalar hatta arkadaşlar o evin bir parçasıdır. Becerikli, çok yönlü, organizatör ruhlu ebeveynler onları çok kolay çekip çevirebilir. Başak çocuğu çeşitli aktivitelere beraber katılacağı bir babayla uzun ve neşeli saatler geçirebilir. İyi bir iletişim onlar için önemlidir. Onların dostluğuna, arkadaşlığına ve güvenine ihtiyaçları vardır.

Soğuk ve çekingen dursalar bile ailesine içten içe büyük sevgi beslerler. Yardımsever, arkadaşça ve genellikle organize etme yeteneği yüksek çocuklardır. Eğer dağınık biriyseniz, bu onların canını biraz sıkabilir. Genellikle kendilerine pek çok değişik ilgi alanı bulurlar, ailesi ile paylaşmaktan mutluluk duyarlar. Düşünceleri net ve açıktır. Kardeşleriyle duygularını paylaşmaya özen gösterirler. Dışa dönük, canlı, coşkulu aileler onlar için uygun olabilir. Ev işlerinde diğer aile bireylerine yardımı severler.

Kaynak: BAŞAK burcu Çocukları BAŞAK burcu Çocukları
whkaynak

birde benim uyumuma bakın kızlar, uyumdan çok savaş

Başak bir çocuk, Boğa bir anneye sahipse, bu aile ilişkisinin yerine oturması biraz zaman alabilir. Yine de iki taraf da aile içi bağların sıkı olmasına önem verir. Özellikle tatil zamanlarında pratik planlar arayışında olduklarından gayet rahat anlaşırlar.

Başak çocuğun zor beğenen ve detaylara takılan yapısı Boğa anneye zor gelebilir. Boğa annenin buna alışmak için biraz zamana ihtiyacı vardır. Boğa annenin inatçılığı Başak çocuğu zorlayabilir. Ama sonunda birbirlerini anladıklarında, Başak’ın çalışkan, disiplinli, pratik ve düzenli doğası, Boğa’nın rahatlık arayışına çok uygun gelecektir.

bende aynı durumdayım Allahım keseyi görelim kalp atışını duyalım 3ayı dolsun ikili testi 3lü testi vs vs hiç bitmiyor düşünceler, eleştiriler. benimde ilk bebeğimin kalp atışı yoktu, hayırlısı ile duyar ve devamınıda buradan paylaşırız inşallah

hayırlısyla o kahweyi hiç görmesem keseyi görsem kalp atışlarını duysam sağ salim kucağıma alsam :)) hepimiz için geçerli tabi allah yardımcımız olsun inşş.. ben kabızlığın aksine tam tersini yaşıyoorum :)) gaza gelince ee yani oda oluyo bakalım her şey güzel olur inş..birbirimize dua edelim tamam mı :))

iyi akşamlar güzel eylül annelerii,

çatlak kreminden bahsetmişsiniz ben doğal yollardan denemek istiyorum bitkisel arkadaşım uygulamıştı çatlağım hiç oluşmadı demişti,

ama tabi yapı meselesi genetik faktörler bazen bize karşı çalışabiliyor,

yerleşme kanaması yaşayan annelerimiz varmış bende hiç böyle bi durum olmadı,

benimde bgn dün verdiğim kan tesitimin sonucu çıktı,

salı günü 427 olan değer dün 1653 olmuş,

yükselme miktarı iyi midir bilmiyorum,çokta kafa yormak istemiyorum,

Allah bilir kısmetse gelir yemenden şamdan değilse ne gelir elden derdi annaanem,

birde bebek kaybettim,gerçi bu kaybediş çok acı oldu benim için konum var okursanız anlarsınız belki duygularımı,

işte böyleeeee çenem düştü sanırsam

Son düzenleme:
selam kizlarr nasilsinizzz..herkes iyimi...bende sali gununu ipe cekiyorum kesemizi gormedik daha...ins gorurum iyi haberlelr gelirimmm

kizlar ben inanilmaz susuyorum cok su iciyorum sizde varmi bu durum?
ben çok susamıyorum ama bol su içiyorumm:))
selam kizlarr nasilsinizzz..herkes iyimi...bende sali gununu ipe cekiyorum kesemizi gormedik daha...ins gorurum iyi haberlelr gelirimmm

herkes iple çekiyo cnm senin az kalmış benim 2 hafta war :))

ağlattın beni akşam akşamkendi yaşadıklarım aklıma geldi, uzun süre durup durup ağlardım bebeğime, bak yine aklıma geldi, belki 40ı çıkacaktı şimdiye

hepimiz çok zor zamanlar atlattık ne zormuş allahım...eskiden zannederdik ki ilk seferde hamile kalıcaz ve hemen çocuğumuz olacak. yaşamayınca anlamıyoruz ne dertler ne zorlukları var...

offf...allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize kızlar
kizlar ben inanilmaz susuyorum cok su iciyorum sizde varmi bu durum?

bende de oluo bazen özellikle sabahları, bazen de susamasam da aklıma geldikçe içiom, ilk aylarda önemliymiş

kizlarr gunde 6 8 bardak su icilmesi gerekiyormus doktorum bana bol bol su icmemi soyledi zaten susuyorum...iciyorum boca...herkesin icmesini tavsiye ediyorum...hafif bulantilarim oluyor...arada kasik agrisi doktorum duphastin folikasit ve aspirin verdi siz neler iciyorsunuz//

bende o yazıyı bebeğimin doğum gününde yazmıştım hala içimde acısı ama hayat devam ediyor...

Allah tamamına erdirir inş tüm hamilelikleri,

kimse hayal kırıklığı ve acı yaşamaz umarım.......

inşallahh darısıda başımıza olur Allahımmm

o çıktılara bakıp çoook gözlerim doldu benimde. benim bebeğim 2010 bebeğiydi şu anda 2.5yaşında olacaktı nasip...

su durumuna gelince en az 2lt su içmeliyiz ben 3ü bulmaya çalışıyorum, sabah kalktığımda bugün ağzım kupkuruydu çok su içmeliyiz çoookk

ben yatmaya gidiyorum kızlar ii geceler herkese. günlerdir uykumu alamıom zaten, hazır uykum gelmişken boş boş tv izliceğime hemen uyuyayım

progestan,coraspirin,folidoce içiyorum.. inş bebeklerimiz bizimle olur :)

birde sabah -gece yatmadan organik sut icmeye basladim...

crinone jel kullanıyorum coraspirin,folidoce, birde bitkisel bir vitaminim var bağışıklığım çok zayıf benim onun için hamilelikten önce doktorum vermişti

annecikler hepinizee iyi geceler ben çıkıyorum yarın beni yorucu bir gün bekliyor...

bilgileirinin yazılmasınıisteyenler diğer eylül anneleri bilgileri sayfamıza yazsın ben tabloya aktarayımm,

good night everybody

Ben de hamileyimmmmmm 1 aylık şu an ama 2 gün önce düşük tehtidi yaşadım çok şükür şimdi iyi bebişim şu an kese olarak görünüyor o yüzden eşimle kesecik diye seviyoruz şu an eheuheu :))
Şaka bir yana doktorum progestan verdi 2 kez kullandım hastahanelik oldum yan etki yaptı bir şişe serum yedim sanırım benim ki biraz nazlı olacak annesi gibi :))
Umarım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız..

inşallah canım allah hepimize nasip etsin inşallah

Benim bat 4 ocaktı bugün kan tahlili yaptım 3566 çıktı ve bende eylül annesiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…